Bancuri
![]() ![]() ![]() |
Bancuri
alumoi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna Estate
1.9dCI - 2001
|
|||
gospodina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 20 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Un automobil este tras pe dreapta de un politist pentru depasirea vitezei. La volan se afla un tip trecut binisor de 40 de ani si in dreapta sotia, care croseteaza in liniste un pulover.
Politistul: - V-am prins pe radar cu 140 km/h domnule ! Soferul: - Domnule politist, am avut masina pe "cruise control" la 80 de km/h, poate ca este cazul sa va recalibrati radarul! Nevasta fara sa isi ridice privirea de la pulover: - Draga, nu fi caraghios, aste este o masina veche, noi nu avem cruise control ! In timp ce politistul se apuca sa scrie amenda, soferul ii spune nevestei: - Ce dracu, nu puteai sa iti tii gura ? Nevasta: - Sa zici mersi ca ti s-a defectat detectorul de radar, cand te-a oprit politistul! Politistul se apuca sa scrie si a doua amenda pentru detinere de anti-radar. Barbatul din nou: - La dracu femeie, taci naibii odata ! Politistul: - ....si remarc ca nu purtati centura de siguranta ! Asta va costa inca 2 milioane amenda ! Soferul: - Domnule politist, am avut-o pusa, dar am dat-o jos cand mi-am luat permisul din portmoneu ! Nevasta: - Draga, dar stii bine ca atunci cand conduci nu porti niciodata centura....! In timp ce politistul scrie a treia amenda, soferul se intoarse catre nevasta si zise: - Vaca dracului, tine-ti odata gura aia mare ! Si politistul se intoarese catre femeie si intreba: - Intotdeauna vorbeste sotul dumneavoastra asa de urat ? - A, nicidecum, domnule politist. Numai cand este baut. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
2007/1,4/Benzina/ Think BIG!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
aradoxuri ale postcomunismului
Tot ce putea fi mai bun inainte de 1989 era o paine alba, pufoasa si eventual, calda. Tot ceea ce putea fi mai rau era o paine neagra, de secara/graham, de care lumea era satula pana peste cap. Tot ceea ce poate fi mai rau, pentru sanatatea omului capitalist din anii 2000, o franzela pufoasa. Aceasta se transforma intr-o adevarata bomba daca, Doamne pazeste!, mai e si calda. Tot ceea ce poate fi mai bun pentru romanul capitalist postrevolutionar e o paine neagra, de secara/graham, pentru care lumea se bate la magazin. In "iepoca odioasa", oamenii erau gata sa se calce in picioare pentru un litru de lapte cu grasime, de la tarani. Laptele de la ICIL era prelucrat si nu avea deloc grasime. Comunistii erau injurati pentru ca scoteau totul din el. Mai cumpara cineva astazi lapte cu mai mult de 1,5% grasime? Nu, pentru ca face rau sanatatii. Romanii consuma cu cea mai mare placere laptele cel mai slab si cel mai putin gustos, atunci cand nu prefera chiar laptele de soia. Carnea cea mai buna (si rara) era cea de porc, pe care o obtineai pe sub mana, de la abator, sau de la o ruda cu casa si curte la tara . Lumea se batea pe sorici si pe jumari si era, in schimb, satula de carnea de pui si de pestele oceanic, din alimentara. Mai nimeni nu se uita acum la carnea de porc. Puiul si pestele, insa, da! Acestea sunt alimente usoare cu care se traieste bine. Unul dintre motivele pentru care Ceausescu era injurat cel mai tare era faptul ca taia curentul oamenilor. Acum, intraga Romanie stinge, benevol, lumina de Ziua Pamantului. Stam pe intuneric si ne simtim ecologisti. Mai mult, ni se recomanda sa facem, pe cat posibil, economie de energie electrica, sa tinem aprinse cat mai putine becuri, sa punem in functiune cat mai putine electrocasnice. Nimic nu ni se pare mai firesc. Regimul comunist era odios pentru ca ne limita anumite libertati. De pilda, ne interzicea sa corespondam cu rudele sau cu prietenii din strainatate. Acum, cei care lucreaza in birourile corporatiilor nu mai pot coresponda cu nimeni. Yahoo messengerul si yahoo emailul sunt interzise, cel putin in timpul orelor de program. Iar programul nu tine, ca pe vremuri, doar opt ore in special daca exista o concurenta intre departamente, cine depaseste primul norma de afaceri. Multi angajati sustin ca aceste restrictii sunt firesti. E normal sa li se interzica sa intretina corespondente private, de ce sa piarda ei pretiosul timp al marelui binefacator corporatist? Iar daca managementul citeste corespondenta de serviciu a angajatilor, cu atat mai bine: conducatorii au dreptul sa ia masuri pentru a asigura bunastarea perpetua a firmei, pentru a depista elementele lenese si pentru a preintampina eventualele acte de sabotaj. Omul comunist manca, de voie, de nevoie, dietetic, insa tanjea dupa o mancare gustoasa. Omul capitalist are la discretie mancarea gustoasa si si-o interzice. De ce? Pentru ca tine la silueta si urmeaza indicatiile medicilor Din proprie vointa, romanul postrevolutionar isi baga acum pe sub nas painea neagra, lapte degresat si pui lesinati, isi opreste singur curentul, renunta benevol la propriile drepturi, isi lasa corespondenta la indemana sefilor si sustine sus si tare ca toate aceste lucruri sunt cat se poate de firesti. Ba mai mult, ca privatiunile ii fac si o mare placere! |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
pensia (cine-o mai apuca) = concediu premortal
![]() 5 Aug 2010, 10:21: - Alo, cu directorul Bula. Aici e Nae de la Contabilitate. - Buna Nae! Ce s-a intamplat? - Am ramas lefter la mare si am nevoie urgenta de un milion de lei. - Trebuie sa fie un deranjament pe fir, nu te aud bine. - Spuneam ca am urgenta nevoie de un milion de lei. - Nu mai aud absolut nimic. Telefonista (intervenind, foarte iritata): - Buna ziua. Aici centrala telefonica. Eu va aud perfect, conexiune functioneaza perfect, nu sunt deranjamente la retea. - Da? Atunci da-i dumneata milionul! 5 Aug 2010, 15:22: Ion cu Marie se prezinta la spital. Ion este tare bolnav. Intra singur la doctor. Marie il astepta afara. Ion iese cu o prescriptie in mana. Marie: No? Ion: Mi-o dat niste supozitoare si mi-o spus ca se iau pe cale anala... Marie: Anala? Ce-i aia? ...Ion: Da, nu stiu tu Marie... Marie: Pai du-te de-l intreaba... Ion intra sa-l intrebe pe doctor...iese imediat afara. Marie: No? Ion: Pai o zis ca-i pe cale rectala... Marie: Da' aia ce-i? Ion: Nu stiu, tu Marie, la-s ca vaz acasa... Marie: Ba' du-te de-l intreba acum Ion: Nu mai intru a treia oara... Marie: Ba du-te Ion se decide sa intre si iese repede: Marie: No? Ion: Vezi, acum s-a 'nervat si o zis sa mi le bag in c*r!!! This post has been edited by crisolro: 5 Aug 2010, 14:22 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca a mai fost sau nu, dar imi incerc norocul:
Un moderator de forum vine seara acasa cu chef de sex. O ia pe nevasta-sa in pat cu el o dezbraca , atmosfera se incinge. La un moment dat ea : -Vai dragule ,stii nu prea am chef , ma doare capul. El o loveste scurt cu o palma peste fata -Asta pentru ce a fost!!? -Warn pentru OFFTOPIC |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
La tribunal.
Soțul: "Intru în casă și-mi văd femeia în pielea goală pe pat, geamul deschis, mă uit pe geam și văd pe unul în chiloți, alergând. Iau noptiera și arunc după el". Soția: "Era cald. M-am dezbrăcat, am deschis geamul. Văd cum intră soțul meu furios și fără să zică ceva aruncă cu noptiera prin geam". Victima: "Eu sunt sportiv. Alerg în fiecare zi pe acel traseu. Întorc capul și vad cum zboară o noptieră spre mine....". Martorul: "Eu nici nu știu ce caut aici!!! Stăteam liniștit în noptieră..." |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Bestial!!!!
Doi vampiri reparau motocicleta. − Da-mi te rog surubelnita! − Ia-o pe asta. − Aiiiiiigghhhhh! nu pe asta in cruce cretinule! |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Doua blocuri de locuit amplasate vizavi. Vecinii de la etajul 5 au iesit la o tigara la balcon.
Unul din ei il suna pe celalalt si-i zice: - Vecine, cand e ziua ta de nastere? 12 februarie? - De ce? - Vreau sa-ti cumpar niste jaluzele pentru geamuri...m-am saturat deja sa vad cum faci dragoste cu nevasta-ta. Intreaba si celalalt: - Dar ziua ta cand e? 12 ianuarie? - De ce? intreaba primul, intrigat. - Vreau sa-ti fac cadou o luneta sa vezi mai bine a cui e sotia....a mea sau a ta.... - Ce-i cu tine pe plaja, directore? Stiam ca ti-ai terminat concediul in primavara. Bula: - Ma aflu aici in interes de serviciu. Caut o secretara. |
--------------------
Renault
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
- Care este cea mai bogata tara din lume?
− Romania! De peste 2000 de ani se fura ca-n codru, si tot mai este de furat, garla !!! - Cand suna ceasul, am impresia ca trage cineva cu o mitraliera în mine, zice Bula. − Si ce faci, sari din pat sa te ascunzi?, intreaba Trula. − Nu, ma prefac ca m-a nimerit si stau intins pana nu se mai aude nimic. Un scotian condamnat la spanzuratoare,este vizitat de fiul sau; − Fiule,vezi ca in spatele casei sunt ingropate 3 pungi cu bani:una pentru mama ta,una pentru tine si a treia o aduci aici. − Dar ce faci tu cu banii? − Ii dau la cel ce ma spanzura... − Lasa-mi mie punga tata,ca te spanzur eu! Tatal se uita in carnetul de note al lui Bula si zise: - Cred ca 4 asta de la matematica merita o bataie buna. - Nu-ti recomand tata,profesorul nostru e campion la karate. Intr-un port era un bar de marinari.Intr-o zi intra un tip solid,plin de muschi,2m inaltime...dar cu capul foarte mic. Se aseaza la bar si zice cu o voce foarte subtire:- Vreau si eu o bere. Scena se repeta si a doua zi,iar a treia zi barmanul nu mai poate rabda si il intreaba: − Domnule,te vad un munte de om,esti plin de muschi..cum se face ca ai capul asa mic? - Pai sa-ti povestesc.Eram cu vaporul pe mare,si cum mergeam o vad printre valuri pe Mica Sirena. − Si ,si,ce s-a intamplat ? − M-am dus la ea si i-am zis: Fa-mi si mie o m...e mica. 7 Aug 2010, 23:02: Regele Danemarcei, regele Suediei si regele Angliei se aflau intr-un bar si beau niste bere. In cele din urma, dupa cateva discutii, au ajuns sa se contrazica, deoarece fiecare sustinea ca are organul genital cel mai mare. Regele Danemarcei se deschide la pantaloni si pune pe masa un organ de 25 de cm! Toata lumea aplauda viguros si incep sa fredoneze imnul national danez. Regele Suediei ii urmeaza exemplul si pe masa apare un organ de 30 de cm! Toti incep sa strige si sa aplaude entuziasmati, dupa care au inceput sa cante imnul Suediei. In final, regelui Angliei ii vine si lui randul. Stupoare! Pe masa este trantit un organ de 45 de cm.! Imediat toti se ridica in picioare si incep sa cante: “God Save the Queen” This post has been edited by supremeon: 7 Aug 2010, 23:02 |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Un american vine in vizita la Bucuresti,se urca intrun taxi si ii cere soferului sa ii arate orasul. Mergand prin Bucuresti americanul vede palatul cotroceni si il intreaba pe sofer ce cladire e,acesta amabil ii raspunde
− Si in cat timp a fost construit?intreaba americanul In 3 ani!raspunde soferul. − La noi il facea intr-un an! .Soferul iritat merge mai departe si ii arata palatul victoria.americanul il intreaba iar in cat timp a fost construit soferul ii spune ca in 2 ani,americanul laudaros ii spune ca la ei in 6 luni era gata,iritat soferul merge mai departe,la un moment dat americanul cede casa poporului si il intreaba pe acesta ce cladire e aceea?la care soferul ii raspunde: − NU STIU CA ASEARA CAND AM TRECUT PE AICI NU ERA!!!! Un pensionar isi suna fiul: - Trebuie sa-ti spun ca eu si cu mama ta divortam, 45 de ani de mizerie mi-au ajuns! Fiul raspunde derutat: - Tata, dar despre ce vorbesti? Tatal continua: - De un timp nu ne mai suportam si m-am saturat sa discutam despre acest subiect, sun-o pe sora ta si spune-i. Apoi batranul inchide telefonul. Dupa ce afla, fica speriata, isi suna tatal si ii spune: - Nu se poate asa ceva, maine venim acasa sa discutam! Batranul inchide telefonul si ii spune sotiei: Gata, am aranjat, de Craciun vin sigur, ce le mai spunem sa vina si de Pasti? |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Aseara in club am agatat o femeie mai in varsta. Arata foarte bine pt cei 60 de ani ai sai si m-am trezit gandandu-ma ca probabil fiica ei arata si mai sexy. Am baut putin(ei bine, putin mai mult), ne-am giugiulit putin si apoi ea m-a intrebat daca am practicat vreodata "dubla sportivului".
"Ce-i asta?",am intrebat. "Pai, faci dragoste si cu mama si cu fiica in acelasi timp"..."Nu, n-am avut parte de asa ceva", i-am raspuns si am inceput sa ma intreb cum arata fiica. Am baut putin mai mult, mi-a facut din ochi si mi-a zis ca asta-i noaptea mea norocoasa. Ne-am dus apoi la ea acasa. Am intrat, ea a aprins lumina in hol si a strigat: “Mama, esti inca treaza?" |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
crisolro |
![]()
|
Un tip iese de la serviciu intr-o vineri dupa amiaza. Dar era zi de salariu si, in loc sa se duca direct acasa, merge la o petrecere unde sta toata noaptea cu baietii cheltuind toti banii.
Cand ajunge acasa, sambata dimineata, sotia sa ii tine o morala de zile mari. Dupa ore intregi de monologuri agitate, sotia ii spune: - Ti-ar placea daca nu m-ai mai vedea doua sau trei zile? La care el raspunde: - N-as avea nimic impotriva... Si toata duminica nu si-a mai vazut sotia. Trece si ziua de luni si nu isi vede sotia. Marti si miercuri la fel. Abia joi umflatura s-a mai micsorat, atata cat sa o vada cu coltul ochiului stang... 12 Aug 2010, 15:43: Varstele barbatului explicate prin comparatia cu avionul Barbatul pana in 20 de ani: Avion de Hartie Numai zboruri rapide, de scurta distanta si foarte scurta durata. De la 20 la 30: Avion de vanatoare Intodeauna la post, 7 zile pe saptamana. Ataca orice obiectiv. Capabil sa execute diferite misiuni chiar cand acestea sunt la un interval scurt de timp. De la 30 la 40: Aeronava comerciala Mentine orare regulate. Destinatii destul de cunoscute si de rutina. Zborurile intodeauna ies la ora prevazuta, dar mai necesita mutari si adaptari care irita clienti. De la 40 la 50: Aeronava comerciala pentru zboruri internationale. Functioneaza la orele de lux. Destinatii de inalt nivel cu rare abateri. Clientela soseste cu mari sperante, la sfarsit iese obosita, dar satisfacuta. De la 50 la 60: Aeronava cargo Pregatiri intense si multa munca inainte de decolare. Odata in aer, manevreaza lent si ofera foarte putin confort in timpul zborului. Clientela este compusa in majoritate din valize si tot felul de vechituri. De la 60 la 70: Deltaplan Necesita conditii externe exceptionale pentru a-si lua zborul, de o munca teribila pentru a decola iar dupa aceea evita manevre bruste pentru ca sa nu cada inainte de de timp. Dupa aterizare, demonteaza si strange tot echipamentul. De la 70 la 80: Planor Zboara uneori, dar numai ajutat. Repertoriul manevrelor extrem de limitat. Odata ajuns la sol are nevoie de ajutor pentru a ajunge la hangar. Dupa 80: Aeromodel Este doar decorativ, de functional nici nu se mai pune problema. 13 Aug 2010, 08:37: Bunicul de 80 de ani la telefon: - Alo, doresc sa particip la concursul telefonic anuntat. - Foarte bine! Am trei intrebari, v-ati pregatit? - Da! - Deci, ce are: are doua roti, un ghidon si se poate folosi pentru deplasare? - Bicicleta! - Nu-i rau, dar noi in mod concret ne-am gandit la Mountain-bike. - A doua intrebare. Ce are patru roti, un volan si se poate folosi pentru deplasare? - Masina! - Nu-i rau dar noi in mod concret ne-am gandit la Volvo. - Urmeaza ultima, cea de a treia intrebare. Pentru a castiga trebuie sa dati raspunsul corect! V-ati pregatit? - Da! - Deci, ce are are aripi, este condus de un pilot si se poate folosi pentru deplasare? - Avion! - Nu e rau! Dar ne pare rau, in lipsa raspunsului corect ati pierdut! Noi in mod concret ne-am gandit la Concorde. Va multumim pentru joc, va asteptam si in viitor, la revedere! La care batranul: - Imi cer scuze, dar va rog permiteti-mi sa pun si eu o intrebare. - Poftiti! - Ce sta pe trotuar si-si vinde corpul pentru placeri sexuale? - Curva! raspunde vocea de la capatul firului. - Nu-i rau, dar eu in mod concret m-am gandit la ma-ta! 13 Aug 2010, 13:00: SANATATE CURATA! "Cel mai complet aliment este penisul: are carne, lapte si oua. Mai mult, daca il consumi corect, te tine cu burta plina timp de 9 luni" This post has been edited by crisolro: 13 Aug 2010, 12:00 |
--------------------
Renault
|
|
crisolro |
![]()
|
Scrisoare deschisă către părinții copiilor de bani gata
Te-ai chinuit două minute lungi ca să-ți lași soția însărcinată? Ai avut răbdare s-o vezi cum îi crește burta nouă luni, apoi, alte luni nesfîrșite, ai ațipit cu greu în urletele celui mic, care voia să sugă la țîța nevesti-tii și nu te lăsa nici să pui și tu gura, nici să adormi, deși știa că a doua zi ai de încheiat niște contracte importante în urma cărora urma să-i asiguri un viitor prosper? Te-ai căcat pe tine de fericire văzîndu-l seara cinci minute înainte de a adormi după ce veneai obosit mort de la firmă, mîndrindu-te în sinea ta că seamănă cu tine, nu cu proasta de mă-sa? L-ai văzut absolvind grădinița franco-germano-americană – la specializarea managementul afacerilor – și, văzînd în el viitorul moștenitor al imperiului economico-financiar pe care l-ai ridicat de la zero, te-ai gîndit să-l dai să urmeze școala generală undeva la Princeton sau Yale ca să se tragă de puță de mic cu nepoții lui Bush? Ei bine, te poți declara un părinte fericit și te poți mîndri, cînd te întorci cu elicopterul la vila cu 500 de camere din satul natal, că ai un copil reușit, care are de toate și nu a suferit de foame și umilințe, așa cum ai suferit tu înainte să strîngi gunoaiele dintr-un sector întreg al Capitalei sau să asfaltezi de cîte zece ori la rînd anual aceleași șosele proaste din România. Deci e timpul să-i cumperi un bolid (ceva peste 250 de cai-putere, mai puțin nu se merită, se frustrează copilul), preferabil alb, un adevărat aspirator de manechine, cîntărețe, pizde în general, ideal ar fi din astea cu pedigree, celebre, care au apărut în videoclipuri, în spoturile la răcoritoare sau măcar au prezentat meteo la PRO TV. Să aibă băiatu’ cu ce face dragoste și să nu sufere ca tine, care ai făcut dragoste doar cu mă-sa, pînă l-ai făcut. Booon… de-acum e timpul să moară. Cum să moară? Păi, simplu: în timp ce rulează cu 250 de kilometri pe oră pe Autostrada Soarelui sau pe cine știe ce drum comunal plin de gropane, asfaltat fix de firma cu care ai țepuit statul, ca să-i cumperi supărarea aia cu enșpe cilindri în V, care soarbe la sută cam cît o autobază. Ee, astea e paradoxurile istoriei recente… Și acum vin să te-ntreb, nefericit și idiot părinte de copil de bani gata: nu mai bine îl omori cu mîna ta, vorba proverbului, decît să ți-l culeagă SMURD-ul cu penseta de prin copacii de pe marginea drumului și să ți-l bage pixelat în coșciug? În plus, dacă nu-i iei auto bengoasă și apucă să nu intre cu ea în copac și să prindă maturitatea, faci și economie la buget, din moment ce, fudul fiind, nu mai trebuie să mai bagi încă niște zeci de mii de euro în coșciug din lemn de mahon cu încrustații și pomană cu zece popi de la Patriarhie, plus icre negre și somon, asta doar așa, ca să nu întinezi cu zgîrcenia memoria lu’ fiu-tău în fața tovarășilor lui, care vor veni să-l conducă pe ultimul drum în sunete de claxoane, la volanul bolizilor lor albi, tapițați cu piele albă de vacă de Cordoba și cu zîmbete tîmpe de vaci celebre, autohtone, de Bamboo. Concluzie: ajută-ți beizadeaua să trăiască, dragă părinte de copil de bani gata! Nu-i lua viața punîndu-i unui puștan sub cur un motor pentru bancheri bătrîni! |
--------------------
Renault
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
In luna de miere indragostitii faceau dragoste de zor...la un moment
dat, cand EL era peste, Ea il tot pipaia pe cap. · El: ce tot faci? · Ea: iti caut coarnele pt ca faci dragoste ca un diavol !!! Dupa jumatate de ora Ea era peste si atunci El incepe sa o pipaie pe cap. · Ea zambind il intreaba: Ce faci? · El: Iti caut coarnele.... · Ea: De ce? fac dragoste ca o diavolitza? · El: Nu!!! Esti grea ca o vaca !! |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
bogdan_2008 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 1 January 08 From: Pe Pamant ![]() |
O femeie si un barbat in compartimentul de tren.
El incearca sa intre in vorba cu ea si o intreaba: "Cum va numitzi dumneavoastra?" Ea: "Carmen". El: "Oh, este un nume foarte frumos." Ea: "De fapt ma cheama Petra, dar numele asta nu-mi place. Masinile si barbatzii sunt lucrurile pe care le iubesc cel mai mult pe lume si de aceea mi-am ales numele "Car" si "Men", Carmen". El: "Aha, interesant". Ea: "Si dvs. cum va numitzi?" El: "Berepizda". |
--------------------
clio III, 1.4
clio III, 1.4
2007& Exception
|
|
Yochanna |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 265 Joined: 16 January 10 From: Bucuresti ![]() |
era cam asa
"what's your name ? " "carmen, because i love cars and men. And you? " "i'm beerfuck" |
--------------------
Reno
Clio symbol
2005 1.5dci
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Eram în avion… mă plictiseam… Și ghici cine se așează lângă mine?… [Mutu frate] Mă gândesc cum să mă bag în seamă fără să par un fan disperat… și-mi vine-n cap prenumele lui… Adi… il caut pe Facebook… îi recunosc poza, îi umblu pe profil. Și văd ce-i place. Ghici ce? Cocaina frate… Ce fac.. Șoptesc ” Băi ce-ar merge o linie acuma” cât să mă audă. Băi și scoate punga frate… facem 3 liniuțe… ne facem praf… Ne împrietenim și pe Facebook…
Eram in tren si ghici cine se aseaza in fata mea? [Sexy Braileanca] Ma gandesc eu cum sa ma bag in seama fara sa par un fan disperat…Si-mi vine-n cap numele ei real: Florina. O caut pe Facebook. Ii recunosc poza. Ii umblu pe profil. Si vad ca-i place. Ghici ce, frate? Sexul!Ce fac? Soptesc: “Bai ce-ar merge un oral acuma”. Bai si imi deschide slitu…Se pune sa sugaa…. Ne imprietenim si pe Facebook… foarte tare, frate! |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
DumitruBM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 24 May 10 From: Bucuresti ![]() |
Iti place sa fii mangaiata? Sa fii atinsa ? Sa fii pipaita? Sa fii incinsa? Iti place sa simti respiratia celuilalt langa urechea ta? Sau poate pe gat ori pe fata ? Iti place sa incerci pozitii noi ? Sa incepi rece si sa sfarsesti fierbinte si transpirata ? RATB… cu noi fanteziile tale devin realitate. Incearca-ne !… 30 de zile alaturi de noi… la un pret ce sfideaza concurenta ! |
--------------------
Renault
Megane
2010 - Expr 1.6
- PH 12 HHO
|
|
the_tavi |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 406 Joined: 10 April 08 From: Timisoara ![]() |
![]() |
--------------------
Opel Signum 2.0 T
Suzuki SV650
- Being dead right doesn't make you any less dead!
|
|
supremeon |
![]()
|
![]() cam rareori membru... Group: Members Posts: 503 Joined: 28 July 07 From: din inima țării... ![]() |
veche de cand lumea faza cu RATB-ul... dar buna.
Doua blonde stau de vorba. − Ai auzit ca ungurii o au cea mai lunga? − Ai auzit ca mexicanii o au cea mai groasa? Bula, care era prin apropiere, se opreste si asculta discutia. Una din blonde il observa si il intreaba: − Tu cine esti? − Pisti Gonzales! |
--------------------
Iubesc mersul domol
pe o sosea fara gropi si alte masini,
primavara cu verde crud si albastru
- pur pretutindeni!
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
How many SEO experts does it take to change a light bulb, lightbulb, light, bulb, lamp, lighting, switch, sex, xxx, hardcore?
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Rabinul unei mici localitati a murit si dupa un timp congregatia a hotarit ca vaduva trebuie sa se recasatoreasca.
Avind in vedere ca localitatea era mica nu s-a gasit decit un candidat: macelarul. Nu prea entuziasta, pentru ca se obisnuise sa traiasca cu un intelectual, vaduva accepta. Dupa casatorie, vineri seara si dupa baia rituala, sotul ii spune fostei vaduve: - Mama mi-a spus ca la inceputul Sabatului trebuie sa fac dragoste cu nevasta, inainte de a merge la sinagoga. Si au facut-o. Revenind de la sinagoga sotul spune: - Tata mi-a spus ca trebuie sa fac dragoste cu nevasta inainte de masa. Si au facut-o din nou. Inainte de a se baga in pat pentru culcare sotul spune: - Bunicul a spus ca trebuie sa faci dragoste in noaptea de Sabat. Si au mai facut-o o data. A doua zi dimineata, la trezire sotul a spus: - Matusa mi-a spus ca un evreu pios isi incepe ziua de Sabat facind dragoste. Si au facut-o inca o data. Luni dimineata, fosta vaduva a rabinului se intilneste la piata cu o prietena care o intreaba: - Cum iti merge cu noul sot, macelarul? - Draga nu e chiar un intelectual, dar sa stii ca provine dintr-o familie foarte buna! |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Se aplica pentru gloata de forumisti :grin:
Ion: -Ce observi ma, in ultima vreme la noi , mai Vasile? Vasile: -Ca avem mult mai mult timp liber de invatat , de mers la gagici , de baut , de mers la faculta ….. de unde avem noi asa timp liber mai Ioneee? Ion: -Ma Vasile astia iara ne-o dat ban pe forum ….. |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
gospodina |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 49 Joined: 20 March 08 From: Bucuresti ![]() |
Arbitri români au intrat în rîndul lumii, în sensul c-au primit și ei căști.
Nandos a intrat în posesia înregistrării de la Steaua - Craiova și o redă integral. Fără bip. Onicaș: Mariuse, m-auzi? Avram: Da. Onicaș: Eu te-aud cam greu, băgami-aș cenzurat-n ele de tribune pline. Avram: Încearcă să stai pe loc cînd vorbești. Onicaș: OK. Avram: cenzurat, uită-te puțin după mine! Onicaș: Mă uit. Avram: Alerg sexi? Onicaș: Da, mă. Altfel de ce dracu te deleagă ăștia? Avram: Tengură. Onicaș: Glumă, frate! Fii atent acolo-n tușă. Avram: Mda, am validat golu, Steaua e praf. Ce facem? Ai vorbit cu tata? Onicaș: Da, stai liniștit, n-ai tu treabă. Doar mută jocu pe partea mea. Avram: OK. Onicaș: Mausicăăă. Mausică pua mică. Avram: Zi! Onicaș: Să nu uiți iar să-mi dai banul. Avram: Păi n-ai zis mă că ai vorbit cu tata? Onicaș: Nu ăia mă, p-ăla care-ai dat cu el la centru. Avram: Avar mai ești, să-mi bag picioarele! Onicaș: Ce vrei, frate, mai am puțin și mă las. Avram: Bine Ioane, da vezi că te-ai poziționat greșit! Onicaș: Ha!? Nu-s pe linie cu ei? Avram: Bă, ești pe linie cu camera! Onicaș: Păi și? Avram: Păi și nu mă văd, în plm! Onicaș: A, OK. Avram: Vezi c-a scăpat Costeaaaaa Onicaș: Stai calm, sînt cu ochii pe el! Avram: GOL, Să-mi bag cenzurat, GOL, ridică steagu! Ridică steaguuu! Ridicăăăăăă steaguuuuuuuuuuuuuu!!! Onicaș: L-am ridicat, mă, relax. Avram: Așa! Să moara mama, tremur tot. Onicaș: LOL. N-ai calmu lu ta-to. Trebuie să mai lucrezi. Avram: Costea morților mă-sii. P-ăsta nu-l mai las să intre-n careu. Onicaș: Nu-l mai lăsa nici sa tragă. Avram: Hai ca e bine, Steaua-și revine. Presează. Onicaș: Da` să vezi tu ce ne presează pe noi ăștia la TV! Avram: Este, măăăăăăăăă! 1-1. Mai e un pic. Onicaș: Da. Mai urlă nițel la Dănănae și dă-i un cartonaș lu Ciucă! Avram: S-a făcut. Auzi, ție ti-au mărit rata la bancă? Onicaș: Da, d-aia vreau să scap de ei. Costea, Costea, Costea, oprește atacu Avram: Aide mineee, ce ma enerveaza ăstaaa Onicaș: Și pe mine, e oltean căpos. Avram: Bine, măăăăă! 2-1. Vezi că iar stai pe linie cu camera! Onicaș: Gata, gata, scuze. Avram: E OK. Mi-a făcut tata cu mîna. Onicaș: E mare bossu! Avram: Hai că-n 5 minute fluier sfîrșitul. Onicaș: Cum vrei, io mi-am făcut treaba. Ești curat ca Axionu! Avram: Da, frate! Mersi, te pup! |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
gospodina |
![]()
|
Un tip sta in Danny's Bar la aeroportul Changi din
Singapore si observa o femeie foarte atragatoare la masa de langa el. E atat de frumoasa, ca trebuie sa fie insotitoare de zbor, isi spune.Dar pentru ce companie o lucra? Ca sa intre in vorba, se intoarce catre ea si-i sopteste sloganul Delta: "Love to fly and it shows?". Femeia se uita la el derutata. "Deci, nu lucreaza la Delta", isi spune omul. Peste o clipa, ii vine alta idee: "Something special in the air?". Ea pare la fel de derutata, deci Singapore Airlines cade de pe lista. Mai incearca si sloganul Thai Airways: "Smooth as silk". De data asta, femeia se intoarce catre el: "What the f*** do you want?". Tipul se lasa pe spate satisfacut: "Aaahhhh, TAROM!". |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
un tip se duce la preot sa se spovedeasca:
- Ai pacatuit? - Am pacatuit, parinte... - Te lepezi de satana? - M-as lepada, dar avem 2 copii impreuna ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Un cal deprimat se tolaneste pe jos si nu mai vrea pentru nimic in lume sa se ridice
Stapanul disperat, nereusind sa-l convinga sa se ridice, cheama veterinarul. Acesta sosi imediat, examineaza animalul si zice: "Aaaa, e foarte grav, singura solutie sunt aceste pastile pe care i le vei da cateva zile; daca nu reactioneaza, trebuie eutanasiat". Porcul a auzit totul si fuge la cal: "Ridica-te, altfel se sfarseste rau!!!" Dar calul nu reactioneaza si da incapatanat din cap. A doua zi, veterinarul vine din nou sa vada efectul pilulelor: "Nu reactioneaza, mai asteptam o zi, dar cred ca nu sunt sperante!" Porcul auzind tot, fuge din nou la cal: "Trebuie sa te scoli, altfel vei pati mari necazuri!" Dar calul, nimc! A treia zi, constatand lipsa progreselor, veterinarul ii cere stapanului: "Du-te dupa carabina, a venit timpul sa-l scapam pe bietul animal de chinuri!" Porcul fuge disperat la cal: "Trebuie sa reactionezi, e ultima ocazie, te rog, astia sunt gata sa te omoare!!!" Calul se ridica, se scutura, face cateva miscari de dans, o ia la fuga in galop si sare cateva obstacole. Stapanul, care tinea mult la calul sau, foarte fericit ii spune veterinarului: "Multumesc mult, esti un medic minunat, ai facut un miracol!!! Trebuie neaparat sa sarbatorim evenimentul! Haide sa taiem porcul si sa facem o masa mare!!!" Morala Zen: Vezi-ti mereu de treburile tale!!!! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:41 |