Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

239 Pages « < 132 133 134 135 136 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Bancuri

alumoi
post 8 Jun 2010, 11:45
Post #3991

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Nasterile sunt de trei tipuri:
1) spontane - cand nevasta naste la o luna dupa casatorie.
2) tardive - cand naste nevasta la doi ani de la moartea sotului.
3) extrauterine - cand naste servitoarea

Cand era insarcinata nevasta-mea, i-am zis:
- Iubito, daca arata ca tine, o sa fie magnific.
La care ea mi-a raspuns:
- Daca arata ca tine, o sa fie miracol.

Alinuta la scoala:
- Unde se gaseste cel mai mult zahar din lume, Alinuta? intreba invatatoarea
- Pai, in Zahara.
- Bine Alinuta, da acolo e praf.
- Da' ce, am zis ca-i cubic? ...

Culmea manelistilor:
Sa conduci o masina fara numar...fara numar... fara numar...

Un tip se trezeste in ambulanta:
- U... u... unde ma duceti!
- La morga!
- Pai nu am... murit!
- Pai... nu am ajuns!

Paradoxul existentei:
Pe zi ce trece apar tot mai multi homosexuali, cu toate ca ei intre ei nu se inmultesc!

Intrebare:
- Ce credeti, cine sunt mai inteligenti: femeile sau barbatii?
Raspuns:
- Desigur, femeile! Ati vazut vreodata o femeie care sa se casatoreasca cu un barbat numai pentru faptul ca alesul sau are picioare lungi?

De ce atunci cand cineva vorbeste cu Dumnezeu, aceasta se numeste "rugaciune", dar cand Dumnezeu vorbeste cu cineva... se numeste "schizofrenie"?

- Chelner, ce vin ne recomanzi astazi la aniversarea casatoriei?
- Depinde D-le, vreti sa sarbatoriti sau vreti sa uitati...

Chelnerul catre o doamna:
- Ati observat ca sotul d-stra a cazut sub masa?
- Te inseli draga, sotul meu tocmai acum a intrat pe usa ...

- Tata, am doua vesti: una buna si una proasta.
- Zi-o pe aia proasta.
- Aseara am fost la un bal de homosexuali.
- Si aia buna?
- M-au ales regina balului!

Un betiv povesteste:
... si cumziceam, am ajuns aseara acasa, ma dezbrac, intru in baie si deodata aud... "Atentie, se inchid usile! Urmeaza statia Timpuri Noi cu peronul pe partea dreapta."

Sotia, nervoasa, ii deschide usa sotului, care traznea de la o posta a alcool:
- Presupun, urla ea, ca ai un motiv foarte serios sa vii acasa la 6 dimineata!
- Da, am, raspunde sotul, micul dejun!

Un pusti intra in farmacie si intreaba:
- Aveti prezervative?
- In primul rand, ii raspunde farmacista enervata, prezervativele nu sunt pentru copii si in al doilea rand sa-i spui tatalui tau sa vina singur sa si le cumpere pentru ca sunt de diferite marimi!
La care pustiul raspunde:
- In primul rand prezervativele nu sunt pentru copii, ci sunt impotriva copiilor, iar in al
doilea rand nu o sa-i spun nimic lui tata pentru ca sunt pentru mama, care pleaca
in delegatie si nu are cum sa stie marimea... inca.

Muma Padurii iese la plimbare prin tinutul proaspat inverzit, cu un corb asezat pe umar.
> Pe drum, vrajitoarea intalneste un tanar ratacit si, patrunsa de valul primavaratic, ii spune acestuia:
> - Daca recunosti faptura care sade la mine pe umar, iti voi darui o noapte de dragoste.
> Tanarul vede cat de urata este, se "concentreaza" si zice:
> - Un bou?!?
> La care vrajitoarea:
> - Bou esti tu, dar treaca de la mine......

--------------------
Renault Laguna Estate 1.9dCI - 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
zax
post 8 Jun 2010, 13:54
Post #3992

Membru autentic

Un studiu psiho-sociologic facut de oamenii de stiinta americani arata ca barbatii, in general, ies la bere din 2 motive:
1. N-au nevasta;
2. Au nevasta.

Un barbat merge cu liftul. La un moment dat, intra o femeie. Dupa doua etaje, femeia opreste liftul, se uita cochet la el, isi
dezbraca bluza si sutienul si le arunca pe jos.
- Hai, fa-ma sa ma simt ca o femeie.
Barbatul se gindeste puțin, isi dezbraca camasa, o arunca pe jos si spune:
- Hai, spal-o si calc-o.

Culmea casniciei: la a treia nevasta sa ai aceeasi amanta...

Un blogger din-asta dur isi cumpara, normal, o femeie gonflabila. Ajuns acasa, se uita la data fabricatiei: “8 decembrie 2007″.
- Offff… Iar o sagetatoare…

- Acuzat, recunosti acest cutit?
- Da, domnule judecator.
- Insemna ca marturisesti crima.
- Nu marturisesc nimic. Dar mi-l aratati pentru a patra oara. E normal sa-l recunosc!

O discutie intre doi copii in camera lor . Baietelul catre fetita:
- Ce-i vei cere lui Mos Craciun anul acesta?
Fetita: O papusica Barbie. Dar tu ?
Baietelul: - Eu ii voi cere un Tampax!
Fetita: - Tampax ? Ce e asta ?
Baiatul: - Habar n-am , dar zic astia la televizor ca daca-l folosesti poti merge la plaja in fiecare zi, sa mergi cu bicicleta , la piscina, sa dansezi , sa alergi , sa faci o multime de lucruri ....fara ca nimeni sa-si dea seama!

Doi politisti patruleaza competent intr-un orasel prafuit de provincie... Unul dintre ei gaseste o oglinda. O ia de jos, o priveste si zice:
- Ba, fraiere, uite o poza cu mine!
- Ia da-mi-o si mie! Ha, ha, ha, ce fata de prost ai!

Doi prieteni stau de vorba la carciuma:
- De ce sa-mi cumpar masina daca toti prietenii mei au si ma pot servi?
- Asta i-am spus si eu sotiei tale cand m-a intrebat de ce nu ma insor...

Maria: - Ioane hai in casa ca ploua!
Ion: - No las ca ploua si aici...

Ofiterul de la centrul de recrutare îl intreaba pe Bula:
- Recrut, ce-i cu ochiul dumitale?
- E un ochi artificial.
- Si din ce e facut ochiul artificial?
- Din sticla, domnule ofițer.
- Da, logic, trebuie sa si vezi prin el!

O doamna XXL isi intreaba medicul de familie:
- Domnule doctor, ce pot sa fac pentru a parea mai subtirica?
- Intuneric, doamna...

Dintr-un articol de ziar: ''Aseara pe autostrada soferul Ionescu Ion, de meserie politist, s-a uitat cu o bricheta aprinsa in rezervorul masinii, ca sa vada daca mai are benzina. MAI AVEA!''

Un mos de 119 si nevasta de 109 merg la tribunal sa divorteze. Judecatorul: da de cati ani sunteti casatoriti? - Apoi au trecut 80 raspunde mosul Judecatorul: Da de cati ani nu va mai intelegeti? - Pai de 50, domn judecator Judecatorul: Si atunci ce ati asteptat pana acu'? - Sa moara copiii ca sa nu sufere, raspunse mosul.

O blonda pe un mal si una pe celalalt mal. Una dintre ele striga la celalta: - Fataaaaaaaaaa!!!!!!!! Cum ajung pe celalalt mal ???
Cealalta blonda ii raspunde: - Pai nu vezi fata ca esti pe celalalt ?

Bula se duce la doctor si i se plinge: - Doctore, sunt homosexual. - Vai de mine... Si eu nici macar nu m-am pieptanat.

O masina se loveste brutal de o caruta. In urma accidentului calul si carutasul sunt raniti destul de grav. Politistul vine la fata locului si vazand calul chinuindu-se, intr-un acces de mila, il impusca. Apoi se indreapta catre carutas cu pistolul in mana si il intreaba: - Si dumneavoastra sunteti ranit?- Nu, nu! Doamne fereste, asa de bine nu m-am simtit niciodata!...

O blonda da telefon la Pompieri si incepe sa urle :
- Arde, arde! Veniti repede!
- Si cum ajungem la locul incendiului?
- Pai nu mai aveti masinile alea mari si rosii?

Barbatul ideal e cel care, atunci cand isi gaseste nevasta in dormitor cu amantul, spune:
- Nu va deranjati, continuati!
Amantul ideal e cel care mai poate sa continue...

Examen la politie:
- Ce capitala are Marea Britanie?
Liniste. O voce din spate:
- Dar ne-ati spus sa invatam capitale de tari, nu de mari!

Deosebirea intre un chirurg, un ginecolog si un internist:
1. Chirurgul taie si pac, scoate o suta de euro.
2. Ginecologul doar baga doua degete si scoate o suta de euro.
3. Internistul se apuca sa caute peste tot: unde dracu e suta aia de euro?

Intr-o dimineata un rus se trezeste si vede pe fereastra americani cu tancuri pe strazile din Moscova, la care iese afara si striga "Freedom!, Freedom!" la care soldatul ii raspunde: "Niet Freedoom, Hallowen!".

- Mamico, mi-ai spus ca ingerasii au aripi si pot zbura!
- Desigur,scumpa mea.
- Aseara, cand tu nu erai, am auzit cum tata ii spunea bonei ''ingeras''. Ea cand o sa zboare???
- Maine dimineata scumpo, maine dimineata...

--------------------
Hyundai/ex Renault I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp aprilie 2022/iunie 2006
"Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
+
Avani
post 11 Jun 2010, 07:58
Post #3993

Membru autentic

From: Capitala gri

Cum se numeste stiintific curul bãrbatilor?
- Anus.
- Dar curul femeilor?
- Bonus.

--------------------
. . .
Think forward !
+
DrK
post 11 Jun 2010, 12:01
Post #3994

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

HOROSCOP

Berbec
Semn de foc: scanteie
Trasatura principala: impetuozitatea.
Fraza favorita: primul!
Berbecul nu stie niciodata ce va face. De asta, atunci cand merge, merge cu capul inainte. Astfel, daca ajunge la linia de finis in acelasi timp cu altcineva, va putea spune: "Primul!".
Atunci cand trebuie sa treaca la actiune, nu sta prea mult pe ganduri. Se arunca de la trambulina si, pe la jumatate, descopera ca in piscina nu mai e apa. Cuvantul esec nu exista insa in vocabularul sau si va incerca sa-si "dreaga" imaginea prin cinism. Va spune: "Poate acum schimbati apa! Ca e mizerie in piscina!".

Taur
Semn de pamant: Casa
Trasatura fundamentala: rabdare inepuizabila.
Fraza favorita: gandesc, deci insist.
Taurul, atunci cand merge, nu ridica un picior daca celelalt este asezat ferm pe pamant. Din aceasta cauza, mai mult decat sa mearga, el face istorie. Daca Berbecul sare de la trambulina inainte sa se uite, Taurul va sti numele constructorului, materialele folosite, volumul apei si temperatura. Berbecul actioneaza cu hotarare, Taurul cu obstinatie. Berbecul vrea ca toata lumea sa-l asculte, Taurul are o rabdare fara limite incercand sa-i faca pe ceilalti sa-si schimbe parerea.
In concluzie, relatia lor s-ar putea desfasura asa:
Berbecul ii spune Taurului, aflat la 10 metri distanta: - Vino aici! (asta e hotarare).
Taurul: - Nu! (asta e obstinatie).
Berbec: - Vino aici!
Taurul (fara sa se miste): - Nu!
Berbecul (facand doi pasi): - Vino aici!
Berbecul (avansand doi pasi): - Vino aici!
Berbecul (facand doi pasi, se trezeste fata in fata cu Taurul): - Vezi? Asa imi place! Sa vii unde-ti spun EU!

Gemeni
Semn de aer: rafala.
Trasatura caracteristica: mai multi intr-unul – Asta e potrivita pentru TAO TAO J
Fraza favorita: Adevarul e ca totul e minciuna.
Gemenii sunt ca o rafala cu corp uman: nu-i vezi sosind, nu-i vezi nici plecand. Toti avem un eu care ne conduce, dar gemenii au doua, uneori mai multe. Unul dintre ele este dulce si tolerant, celalalt este critic si uracios. De-asta, gemenii nu cunosc drumul de mijloc: ori iti vad defectele, ori calitatile, depinde de geamanul care te priveste.
Daca acesta este cel dulce, iti va spune: "arati mai bine ca niciodata!"
Daca dai peste cel uracios: "Cand o sa mai slabesti si tu?"

Rac
Semn de apa: marea.
Trasatura caracteristica: nesiguranta pe plan sentimental.
Fraza favorita: Simt, deci exist.
La inceput, nu-ti acorda cine stie ce incredere. Trebuie sa ti-o castigi singur, fiind afectuos si tandru. Si sa le spui de o mie de ori ca-i iubesti, pentru ca Racii sunt adevarati vampiri sentimentali si tot timpul se plang ca nu primesc suficienta dragoste. Tu-i spui:
- Te iubesc.
Si Racul intreaba: Cat?

Leu
Semn de foc: soarele.
Trasatura caracteristice: nevoia de a fi in centrul atentiei.
Fraza favorita: Sunt rege / regina .
Leul este steaua zodiacului, cea mai stralucitoare. Sunt usor de recunoscut: sunt aceia care, privind un reflector, exclama:
- Trebuie sa vedeti cata stralucire ii confer!
Leul are o foarte bun a parere despre sine. Daca iti este prezentat unul si tu ii spui:
-Imi pare bine sa te cunosc.
El va raspunde:
- Te inteleg.
Leii nu merg pe strada, ci defileaza. Daca strada este plina de magazine, Leul priveste vitrinele. Dar nu pentru a vedea ce este expus in ele, ci pentru a se privi pe sine. Moment in care va exclama:
- M-as cumpara daca n-as fi atat de scump!

Fecioara
Semn de pamant: recolta.
Trasatura caracteristica: ingrijorarea.
Fr aza favorita: Permite-mi sa te contrazic..
Fecioara este o lupa cu picioare. Ajunge in casa ta si primul lucru pe care-l face este sa treaca cu degetul pe televizor pentru a vedea daca este prafuit. Si, cum are un umor sarcastic, iti va spune:
- Televizorul asta are un mileu foarte frumos pe el!
Nu-i scapa nimic! Sa fie ingrijorata este starea naturala a Fecioarei. Se va plange mereu:
- Sunt ingrijorat, sunt ingrijorat.
Si daca-i spune cineva:
- Dar nu se intampla nimic.
Fecioara va raspunde:
- Asta ma ingrijoreaza cel mai mult

Balanta
Semn de aer: briza.
Trasatura caracteristica: indoiala.
Fraza favorita: cateodata da, cateodata nu.
Gandeste rapid. Singurul inconvenient este ca, atunci cand ii vine o idee, odata cu ea, vine si indoiala.:
- Da, da, am hotarat, anul asta ma casatoresc.. . si daca nu anul asta, atunci anul viitor... sau in trei ani, n-am de ce sa ma grabesc.
Cantecele lui Julio Iglesias, reprezentant faimos al zodiei, sunt un tratat asupra indoielii: "nici nu te iubesc, nici nu te uit", "cateodata da, cateodata nu", 'nici pisica perfida, nici caine fidel". Niciodata nativii acestei zodii nu sunt siguri de nimic si asta ii transforma in niste certareti aproape profesionisti, dar nu vor recunoaste niciodata acest lucru. Din aceasta cauza, trebuie sa-i prinzi in capcana. Tu spui:
- Iti place sa te contrazici!
Si Balanta va raspunde:
- Nu-i adevarat! Si te pot contrazice cat vrei tu!

Scorpion
Semn de apa: lac.
Trasatura caracteristica: pasiunea.
Fraza favorita: te doresc.
Sunt usor de recunoscuti dupa ochii misteriosi. Scorpionul nu priveste, ci fixeaza direct. Ochii scorpionilor sunt ca niste ace fine care te impung atunci cand isi atintesc privirea. Pot fi hipnotizanti si pasionali, exagerat de pasionali. Cand te iubesc, te iubesc mai mult decat toti ceilalti. Daca te urasc, proportia se pastreza. Daca tu le faci cadou o carte, ei iti vor face cadou o enciclopedie. In ceea ce priveste viata amoroasa, situatia sta la fel. Tu le dai un sarut, ei vor face dragoste cu tine de trei ori la rand. Sau, daca ti i-ai facut dusmani, pazeste-te. Tu le spargi geamul la masina, el iti dau foc la casa. Sigur vor spune dupa aceea:
- Nu am inceput eu.

Sagetator
Semn de foc: jaratec.
Trasatura caracteristica: adevarul verde-n fata.
Fraza favorita: iti spun sincer...
Vitalitatea sa e epuizanta si intampina orice cu un suras. Sunt posesorii unui spirit delicat si a unor gafe imense. Ii recunosti cu usurinta in metrou sau in autobuz: cineva te calca de vreo 10 minute si inca nu-si da seama pentru ca te priveste si zambeste:
- Salut, salut!
Si, bineinteles, cand cineva iti surade asa, ce-i mai poti spune? Ce te calca pe picior? Nici sa nu-ti treaca prin cap! Daca o vei face, Sagetatorul iti va purta pica, va ridica piciorul si iti va da o lovitura in fluierul piciorului.
Sagetatorul este sincer, dar nu este subtil. Se incapataneaza sa spuna mereu adevarul verde-n fata; mai devreme sau mai tarziu, spune mereu ceea ce gandeste. De asta, iti sugeram ca daca vreun nativ al acestei zodii se apropie de tine si-ti spune:
- Iti voi spune adevarul...
Tu sa-i raspunzi:
- Dar ce ti-am facut eu?!

Capricorn
Semn de pamant: muntele.
Trasatura caracteristica: crede ca este indispensabil.
Fraza favorita: ce te-ai face fara mine?
Capricornul este o capra si caprele se lupta cu muntele si-l domina. Daca vezi un Capricorn care se arunca de la etajul zece, urmeaza-l, caci sigur o va lua in sus. Mai mult decat in noroc, crede in efortul propriu.
Capricornul, pentru a fi fericit, trebuie sa detina controlul asupra tuturor lucrurilor. Daca acest lucru nu este posibil, se enerveaza. Cam ca un preot Capricorn care, aflat pe patul de moarte, le spune calugaritelor care-l ingrijeau:
- Vai! Ce o sa se aleaga de voi, cand eu nu voi mai fi, cine o sa aiba grija de voi, cine o sa va ghideze pasii?
Si una dintre calugarite, cel mai probabil o leoaica, i-a raspuns:
- Nu va faceti griji, Parinte, ca si Isus Hristos a murit si ne-am descurcat si fara El.

Varsator
Este o fiinta a viitorului care traieste in prezent ca si cum acesta ar fi trecutul. De-asta ne saluta ca si cum am fi prototipuri preistorice:
- Buna, Jurasicule. Cum iti duci existenta primitiva?
Le place sa surprinda cu jocuri de cuvinte si glume:
- Aseara, cand nu erai langa mine, imi lipseai. Acum imi prisosesti.
Nu te ingrijora, sunt doar incercarile lor de a parea originali.
Au cate o idee pe secunda; singurul inconvenient este ca atunci cand urmeaza sa o puna in aplicare, le vine alta, si alta, si alta. Dar, pana la urma, un Varsator se misca mai putin decat un arbitru de tenis. Ca acest nativ al zodiei care spunea:
- Mi s-au intamplat atatea lucruri de dimineata... ca nu numai ca nu am avut timp sa ma ocup de ele, dar mai sunt si epuizat...

Pesti
Semn de apa: rau.
Trasatura caracteristica: visul cu ochii deschisi.
Fraza favorita: nu stii ce-am patit?
Este semnul cel mai sensibil al zodiacului.. Sunt atat de schimbatori incat par ca ar avea centrul rasului si al plansului intersanjabile. Pestii plang pentru ca le-a murit matusa si, in urmatoarea secunda, se prapadesc de ras pentru ca aceasta, biata de ea, este atat de grasa incat nu incape in sicriu.
Pestii, mai mult decat a trai, stiu a exista.
Daca cineva se apropie de un nativ al acestei zodii in timp ce acesta priveste apusul si-l intreaba:
- Ce faci?
Pestii raspund, fara sa inceteze sa priveasca cerul:
- Nimic.
Celalalt intreaba:
- Si nu te plictisesti?
Pestii vor raspunde:
- Daca nu sunt intrerupt, nu.

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
razZzor
post 11 Jun 2010, 12:07
Post #3995

Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta!

Foarte adevarat laugh.gif

--------------------
Renault Megane RS '07 - B 38 GFL
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
+
cri8sti
post 12 Jun 2010, 13:03
Post #3996

Membru autentic

From: Braila

Cînd un bărbat deschide portiera mașinii soției sale, de un lucru poți fi sigur: ori mașina e nouă, ori femeia! icon_twisted.gif

Un tip agață o gagică și, neavînd unde s-o ducă, o duce în boscheții din parcul apropiat. Fără prea multe ezitări, se apucă și i-o trage cu năduf. Gagica:
- Mai vreau!
I-o mai trage o dată, dar la final tipa vine cu aceeași solicitare... Mai repetă bietul om treaba de încă 4-5 ori, cu același rezultat! De-abia ținîndu-se pe picioare, îi zice să-l lase, să facă pe alee un tur, două, să mai respire și se va întoarec să o ia de la capăt. Pe aleile de noapte, pustii, ale parcului zărește un trecător singuratic:
- Omule, stai puțin să-ți spun ceva. Uite, am cunoscut o tipă, am venit cu ea pînă aici, am făcut treaba de 6 ori... nu mai pot, ajută-mă, vino tu în locul meu, că tot e întuneric și nu se prinde... Nu te superi, așa, ca între bărbați.
- E bună gagica?
- Bună, bună și știe și de toate...
Se duce trecătorul în boscheți, se pune temeinic pe treabă, cînd apare un milițian cu o lanternă:
- Aaaa... v-am prins... Ce faci aici?
- Păi... îmi f*t nevasta...
- A, scuzați... n-am știut...
- Păi... nici eu pînă n-ați aprins lanterna... naughty1.gif

12 Jun 2010, 13:23:
Doi texani discutau despre sex. Unul spune:
- Poziția mea favorită este poziția "Rodeo".
- N-am auzit în viața mea de poziția asta, se miră celălalt.
- Fii atent aici, fiule. Cînd fac dragoste cu nevastă-mea, în poziția pe la spate, pîndesc momentul cînd e aproape să atingă orgasmul și atunci îi șoptesc la ureche că asta e și poziția preferată a soră-si. Apoi încerc să mă mențin călare următoarele opt secunde. excl.gif

This post has been edited by cri8sti: 12 Jun 2010, 13:23

--------------------
Renault Laguna 1.6 16v + GPL (tomasetto q-box) 2006 Expression - BR-11-PBC
Un om destept rezolva problema, un om si mai destept o evita
+
romeod
post 12 Jun 2010, 18:33
Post #3997

Romeo

Cum arată ziua unei femei...la volan

“Aoleo, e 9. La 9 jumate trebuie să fiu în centru, la muncă. Unde naiba am parcat mașina aia?” Două ture de bloc, fără succes. “Alo, iubitu’, tu mai ții minte unde am parcat eu mașina aseara? Știu că nu erai cu mine, dar mă gîndeam și eu…. Da, știu că dormeai, lasă, că o caut ca proasta pînă îmi tocesc pantofii. Hai pa!”

“Ahhhh….imbecilu’ ăsta cu mașina asta bleu mereu parchează așa aproape. Cum naiba ies eu din parcare acum? Alo, iubi? Poți coborî un pic să îmi scoți și mie mașina din parcare, că prostu’ ăla de la 3 iar a parcat prea aproape. Da, mă, iubi, dar io cum iesss??? Te rooggg, nu mă face să plîng acumaaaa. Bine, nesimțitule, dormi, dar dacă îți lovesc mașina să nu te aud că zici ceva. Hai, scutește-ma, pa!”

“Mamă, ce aglomerat e azi. Ce vrei bă, prostule? 50 e viteza legală, du-te-n ceapa mă-tii de nătărău!” “Alo, ce faci fată? Vezi că eu întîrzii un pic, să îi zici tu lu’ Popescu să îmi trimită dosarele alea la FanCurier. Hai că mă grăbesc fată, dar e aglomerat rău. Hai că sînt plină de draci, m-am certat și cu al meu de dimineață. Nesimțitul nu a vrut să se scoale din pat să îmi scoată și mie mașina din parcare. Am plecat tîrziu, nici nu m-am machiat calumea”.

Tiiiiiiiiiiiiitttttttt!!! Voce din trafic: “Bă, proasto, vezi că ai cedează trecerea!” “Ce vrei dobitocule, nu vezi că trebuia să îmi dai prioritate, că vin din dreapta!?!”. “Doamne, ce cretini! M-am săturat de orașul ăsta plin de prosti!”

“Bună dimineața, domnișoară! Agent principal Ionescu. Actele dumneavoastră, vă rog! Nu ați văzut semnul de STOP?” “Aaaa, era stop? Vă rog să mă iertați, sînt și eu începătoare la volan, știți cum e. Mă claxonează toți, vorbesc urît cu mine. Mă grăbeam la serviciu, că și așa am întîrziat și acum…cu criza asta…nu se știe dacă mă mai apucă săptămîna viitoare la locul ăsta de muncă. Și am rate…tot felul de cheltuieli.” “Vă înțeleg domnișoară, dar asta nu vă scuză de rigorile legii…” “Da, așa e! Aveți dreptate! Voiam doar să fiți mai drăguț cu mine, că probabil aveți și dumneavoastră o soție, o soră… Vă roooggg mult! Promit să fiu atentă de acum încolo! Pot să plec??? Mulțumeeeesssccc!!!!”

“Alo, fată, hai că era să îmi ia un gabor permisu’. Da’ i-am băgat textul ăla cu sora și soția și l-am pîrlit pe fraier. Hai că nu mai am mult și ajung”.

După 5 minute. “Iubitu, hai că am comis-o. Am trecut un pic pe roșu și am intrat în autobuz. Nu am pățit nimic, dar mașina e cam praf”. “De ce țipi ca dobitocu? Totu’ e din vina ta, că nu ți-ai dat curu’ jos din pat să mă ajuți și am plecat cu draci de acasă. Gata, plec la mama. Pa!”

--------------------
Renault Clio 2003 - B 94 RVR
Am bani de dat, am datorii la stat.........................
+
Coro
post 12 Jun 2010, 23:27
Post #3998

Membru autentic

QUOTE(romeod @ 12 Jun 2010, 19:33)
“Ahhhh….imbecilu’ ăsta cu mașina asta bleu mereu parchează așa aproape
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Renault MEGANE 1.5 dCi 2008 EXTREME
Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
+
molady11
post 13 Jun 2010, 10:31
Post #3999

Membru autentic

From: Lupeni HD

Cum arată ziua unei femei...la volan

ADEVARAT radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Renault R 11 Turbo 1984 - HD 07 NYK
Ce faci mahhhhhhh, faci poze cu masina mea sa te pui pe Hai Faiv ?????????
+
supremeon
post 14 Jun 2010, 22:01
Post #4000

cam rareori membru...

From: din inima țării...

Sper sa va placa chestia asta... nu este banc, este tragedie, dar nu am stiut unde sa postez...

Într-o dimineață, stăpânitorul unei cetăți fu trezit de niște strigăte care se auzeau din piață: „Hai la mere! Mere dulci cum n-ați mai gustat!”. Ridicându-se indispus din pat și privind pe fereastră, văzu un târgoveț ce vindea, într-adevăr, mere, înconjurat de o mulțime de mușterii.
„Trebuie să fie tare bune merele alea”, își spuse mai-marele cetății și, făcându-i-se poftă, îl chemă pe primul său sfetnic și îi porunci: „Ia cinci galbeni și mergi în piață să cumperi mere de la târgovețul acela”.
Primul sfetnic îl chemă pe paharnic și îi spuse: „Uite patru galbeni, du-te și cumpără mere”.
Paharnicul se adresă, la rândul său, stolnicului: „Poftim trei galbeni, de care să cumperi mere de la târgovețul acela”.
Stolnicul îl chemă pe primul străjer îi dădu doi galbeni și îl trimise în piață.
Acesta dădu un galben unui străjer din subordine, iar acela se duse la târgoveț și îi luă la rost: „Hei, ce tot strigi așa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetății, iar drept pedeapsă mi-a poruncit să-ți confisc căruța asta cu mere”.
Zis și făcut.
Întors la șeful său, străjerul se lăudă: „Am făcut un târg nemaipomenit. Cu un galben am cumpărat o jumătate din căruța cu mere a tărgovețului”.
Primul străjer merse la stolnic: „M-am târguit și, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reușit să cumpăr un sac cu mere!”.
Stolnicul – repede la paharnic: „Cu trei galbeni am luat o tolbă întreagă cu mere”.
Paharnicul dosi jumătate din cantitate și apoi merse la primul sfetnic: „Iată, cei patru galbeni mi-au ajuns doar pentru o jumătate de tolbă cu mere”.
Iar primul sfetnic se înfățișă dinaintea stăpînitorului cetății și glăsui: „Măria ta, iată, am îndeplinit porunca. Numai că de acei cinci galbeni n-am reușit să târguiesc decât cinci mere”.
Mai-marele cetății mușcă dintr-un măr și cugetă: „Hmmm… Cinci mere pentru cinci galbeni… scump, foarte scump! Și, cu toate astea, târgovețul acela avea o mulțime de cumpărători. Înseamnă că lumea o duce bine, are bani. Ia să le măresc eu birurile!”

--------------------
Iubesc mersul domol pe o sosea fara gropi si alte masini, primavara cu verde crud si albastru - pur pretutindeni!
+
elro
post 14 Jun 2010, 22:06
Post #4001

Membru

From: Ct

Cica intr-o vara, un om mergea spre casa cu cotiga trasa de magar. El ducea in cotiga porumb de floricele. De cald ce era in ziua accea, la un moment dat porumbul a inceput sa se coaca si asa floricelele sareau din cotiga. Magarul, vazand treaba asta, a crezut ca ninge si a murit de frig.

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
cj98czh
post 14 Jun 2010, 22:10
Post #4002

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Asa si ..... cioara ce a zis?

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
elro
post 14 Jun 2010, 22:20
Post #4003

Membru

From: Ct

Nu zicea nimic,avea ciocul plin cu floricele.

This post has been edited by rcosmin: 14 Jun 2010, 23:37

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
skorpio_bog
post 14 Jun 2010, 22:21
Post #4004

Sports cars are difficult to justify, but easy to love

From: UK/RO

a "drecu" cioara mananca popcorn biggrin.gif

This post has been edited by skorpio_bog: 14 Jun 2010, 22:22

--------------------
Renault Megane 4 RS Trophy 300 EDC 2019
VW Tiguan R-Line 2023
Fiat 500 0.9 Twinair 2012
Renault Megane 2 1.5dci 2007
+
ciprianaldeabv
post 15 Jun 2010, 09:14
Post #4005

halogen chior de fabrica....fara xenon...RAR

From: Cetatea Brasovului

Primite de pe mail:

Scrisoare catre Dumnezeu: "Draga Dumnezeu. Anul asta mi i-ai luat pe dansatorul meu preferat Michael Jackson, actorul preferat Patrick Swayze si actrita mea preferata Farah Fawcett. Iti reamintesc ca politicianul meu favorit este Traian Basescu. Toate cele bune!"

Muma Padurii iese la plimbare prin tinutul proaspat inverzit, cu un corb asezat pe umar. Pe drum, vrajitoarea intalneste un tanar ratacit si, patrunsa de valul primavaratic, ii spune acestuia: - Daca recunosti faptura care sade la mine pe umar, iti voi darui o noapte de dragoste. Tanarul vede cat de urata este, se "concentreaza" si zice: - Un bou?... La care vrajitoarea: - Bou esti tu, dar treaca de la mine.

Un mos de 119 ani si nevasta de 109 merg la tribunal sa divorteze. Judecatorul: -Da' de cati ani sunteti casatoriti? -Apoi, au trecut 80, raspunde mosul . Judecatorul: -Si de cati ani nu va mai intelegeti? - Cam de 50, dom' judecator Judecatorul: -Si atunci, ce ati asteptat pana acu'? -Sa moara copiii ca sa nu sufere, raspunse mosul .
biggrin.gif

--------------------
Renault Megane 1.5 dci 106 cp manager extreme sedan - BV-10-CDA
+
smk99
post 15 Jun 2010, 13:09
Post #4006

Vei fi supus unui mic test.
Exista o singura intrebare, dar ea este foarte-foarte importanta!!
Nu raspunde in graba sau la nimereala!
Gandeste-te inainte de a raspunde.
Raspunde cinstit si iti vei testa simtul moral.
Te afli in Oltenia…. ..in Dolj mai exact.
Esti in mijlocul unu haos total, o inundatie … nemasurate cantitati de apa.
Esti fotoreporter pentru OTV. ..si te afli in mijlocul acestui dezastru
fantastic.
Situat ia este la limita disperarii.
Incer ci sa surprinzi cliseele cele mai impresionante.
In jurul tau, casele sunt luate de ape, oamenii sunt luati de valuri.
Natura mugeste aratandu-si nemasurata putere violenta… si pustieste totul in urma sa.
De-odata vezi un barbat la volanul unui Logan … ce lupta disperat, sa nu
fie luat de ape si noroaie.
Te apropii… iti face o impresie puternica!… si, brusc, il recunosti, este
Traian Basescu!!!
Acuma realizezi ca furia apelor il va inghiti in orice clipa… pentru
totdeauna.
Ai doua posibiltati: Sa il salvezi, ori sa “prinzi” instantaneul vietii
tale!!!!
Sa ii salvezi lui viata, ori sa faci o poza, ce te va muta la Pro-TV!!!!
O poza ce arata moartea unuia dintre cei mai importanti oameni din tara .
Intrebare a e ( si raspunde sincer): “FACI poza color sau alb-negru???

--------------------
Renaul Megane 2004
+
adrian mgn
post 15 Jun 2010, 14:04
Post #4007

megane ... reno megane !

From: timisoara

radmasa.gif

--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp 18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension- BMC filters-Chrome window trims-Xenon - Smoked taillights
Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line

Vanity, definitely my favorite sin!
+
crisolro
post 15 Jun 2010, 19:52
Post #4008

Subject: Sfaturi medicale pentru betivi !

1. Simptom: Picioare reci si umede.
Cauza: Paharul tau e inclinat sub un unghi incorect.
Solutie:Intoarce paharul; incearca sa faci astfel incat partea deschisa sa
fie indreptata in sus.

2. Simptom:Picioare calde si umede.
Cauza: Ei, asta e: te-ai pisat pe tine.
Solutie: Du-te si te usuca la toaleta cea mai apropiata.

3. Simptom: Tejgheaua e din email alb.
Cauza:Inca nu ai iesit de la toaleta.
Solutie: Mai bine chemi ajutor.

4. Simptom: Nu mai vine berea pe care ai cerut-o de juma' de ora.
Cauza: Tejgheaua e in spatele tau.
Solutie: Intoarce-te: berea ta e cu siguranta acolo.

5. Simptom: Peretele din fata ta este plin de lumini.
Cauza: Probabil ai cazut pe spate.
Solutie: Pozitioneaza-ti corpul la 90 de grade de sol!

6. Simptom:Gura iti e plina de chistoace.
Cauza:Ai cazut cu nasul in scrumiera.
Solutie: Scoate-le afara si clateste-ti gura cu o dusca de gin tonic.

7. Simptom: Vederea tulbure
Cauza:Te uiti printr-un pahar gol.
Solutie:Mai cere un rand din bautura ta preferata.

8. Simptom: Se deplaseaza solul sub picioarele tale!
Cauza: Doi bodyguarzi te scot afara din local.
Solutie: Intreaba-i cel putin unde te duc...

9. Simptom: Reflexii multiple ale unei fetze te privesc din apa.
Cauza: Esti la WC, incercand sa vomiti.
Solutie: Baga-ti degetul in gat...

10. Simptom: Oamenii din jurul tau vorbesc si au un ecou misterios.
Cauza: Ti-ai pus paharul la ureche.
Solutie: Inceteaza sa mai faci pe prostul...

11. Simptom: Ringul se cam deplaseaza, oamenii din jur sunt imbracati in alb, iar muzica e cam monotona.
Cauza: Esti intr-o ambulanta.
Solutie: Nu misca. Posibila coma alcoolica!

12. Simptom: Tatal tau are un aer cam ciudat, iar fratii te privesc perplex.
Cauza: Ai gresit casa.
Solutie: Intreaba-i daca nu cumva stiu unde e casa ta...

13. Simptom: Un spot enorm de discoteca te orbeste.
Cauza: Esti intins pe spate si s-a facut deja ziua.
Solutie: O cafea si o "picatura" mica, ca sa-ti revii

15 Jun 2010, 20:56:
Se face un sondaj in legatura cu metodele contaceptive folosite de
diverse cupluri.

Primul cuplu raspunde ca foloseste prezervativul, al doilea ca
foloseste pastile si asa mai departe.

Ajung cei cu sondajul la o alta familie, bat la usa . Le deschide
Maria - inalta de peste doi metri

. - Ne spuneti va rugam ce metoda contraceptiva folositi? - Sigur ca
da. Metoda "pupila - scaunel".

- Cum vine asta? Maria striga cu putere: Ioaneeeee! Si apare Ion inalt
de un metru si un nitel.

- Il vedeti? Eu sint inalta, iar el micut. Noi o facem in picioare. Pe
el il urc pe un scaunel.

El incepe sa ma lucreze iar eu ma uit foarte atenta in ochii lui.
Cand vad ca i se dilata pupila, trag un sut la scaunel!

This post has been edited by crisolro: 15 Jun 2010, 19:56

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
DrK
post 16 Jun 2010, 09:19
Post #4009

Lapins Creed Assassin

În armată, comandantul:
- Cei căsătoriți în stînga, cei necăsătoriți în dreapta!
- Și homosexualii? întreabă un soldat.
- Încolonați în spatele meu, răspunde comandantul.

This post has been edited by DrK: 16 Jun 2010, 09:41

--------------------
Sedan Negru 2015
+
xcss
post 16 Jun 2010, 09:22
Post #4010

Born to Be Epic

Era chiar deasupra...

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Brohlin
post 16 Jun 2010, 09:26
Post #4011

Membru

Deja vu??

--------------------
Renault Symbol Fidji 1.5 dci +80CP 2006 - B-00-???
What's that coming over the hill / Is it a monster? Is it a monster?... It is my monster!!!
+
DrK
post 16 Jun 2010, 09:38
Post #4012

Lapins Creed Assassin

smile.gif era scris altfel radmasa.gif

pardon

Un tip merge la incorporare în marină. În timp ce i se completau actele, este întrebat:
- Știți sa înotați?
- Da' ce, nu aveți vapoare?

Într-o unitate de tancuri, unei grupe de proaspeți recruți li se prezintă pentru prima oară un tanc. Plutonierul comandant de grupă începe să le explice:
- Tancul este de tip T-55, fabricat în URSS. Are cineva vreo întrebare?
Nimeni nu întreabă nimic.
- Pe tanc, se află instalat un aruncător de grenade calibrul 120. Are cineva vreo întrebare?
Nimeni nu întreabă nimic.
- Tot pe tanc avem o stație de comunicații radio. Are cineva vreo întrebare?
Un soldat ridică mîna timid.
- Da, soldat, spune!
- Tovarășe plutonier, stația radio e pe lămpi sau pe tranzistori?
- Băi, pentru tîmpiți ca tine o să repet: este pe tanc!

This post has been edited by DrK: 16 Jun 2010, 10:05

--------------------
Sedan Negru 2015
+
cuculean
post 16 Jun 2010, 20:20
Post #4013

Membru incepator

From: Deva

O blondă se plimbă cu prietenul ei pe lângă o șosea circulată.
La un moment dat, tipul, fan Mercedes, îi zice:
- Uite un Mercedes Vito!
Blonda, lovită în sentiment, coace ce coace și, la un moment dat, când vede un BMW, zice:
- Uite un BMW, boule!

--------------------
Renault Twingo 2001
+
crisolro
post 17 Jun 2010, 19:27
Post #4014

Un om, pleaca de la serviciu in pauza de masa, si, grabit, da o fuga
la banca sa plateasca o factura.

Ajunge la banca, intra si vede fericit ca nu mai e nimeni...

Se apropie de ghiseu:

- Buna ziua... am de platit o factura, va rog!

La care casierita:

- Va rog sa va intoarceti la coada, si sa va asteptati randul, ca toata lumea...

Omul nostru, nedumerit, se uita in jur, iese din banca, apoi intra din
nou, tot nimeni... asteapta putin, apoi merge la casierie:

- Buna ziua... am de platit o factura, va rog.

Casierita il invita iar sa astepte la coada pana-i vine randul... la
care omul nostru se intinde peste ghiseu si-i arde o palma sanatoasa!

Casierita, zbuciumata:

- Cine-a dat?

Omul nostru raspunde:

- Nu stiu, nu vezi ce aglomeratie e aici?

18 Jun 2010, 08:46:
Un renumit chirug plastician ia masa intr-un restaurant select alaturi de un prieten.
Dupa vreo 10 minute, in restaurant intra o domnisoara superba. Se apropie de masa lor, il saruta pe obraz pe chirurg si-i spune:
- Dragul meu, m-ai transformat din ratusca cea urata intr-o adevarata printesa. Iti multumesc din suflet.
Dupa ce femeia paraseste localul, prietenul mirat il intreaba pe chirurg cine e superba domnisoara
- Aaa, pai e mama!
- Wow, pai ai facut o treaba grozava. Arata de milioane.
Dupa cateva minute in restaurant isi face aparitia o alta doamna, mult mai frumoasa. Se apropie de masa lor, il saruta pe chirurg si-i spune:
- Iubitule, liftingul facial si liposuctia au facut minuni. M-ai facut sa arat cu 20 de ani mai tanara. Nu stiu daca voi putea sa-ti multumesc vreodata!
Dupa ce si aceasta doamna a parasit localul, chirurgul ii explica prietenului ca doamna respectiva e chiar sotia lui.
- Dumnezeule! Dar esti foarte priceput! Arata ca un fotomodel!
Nici nu apuca sa-si duca fraza la bun sfarsit ca usile restaurantului se deschid si o femeie superba, mult mai superba decat precedentele, cu un corp ce parea a fi sculptat de perfectiunea lui Brancusi se apropie cu pasi repezi de masa lor. Toti ochii din local erau acum indreptati spre acel inger de fata.
Dar, spre surprinderea tuturor femeia perfecta ii da o palma chirurgului si cu glasul ridicat ii zice:
- Ticalosule!!!! Uite ce-ai facut din corpul meu!!! Mi-ai distrus viata!! Cariera!! Sper c-o s-o sfarsesti in iad!!!
Toata lumea ramane extrem de mirata de atitudinea frumoasei doamne, iar chirurgul zice:
- Hai sa nu mai vorbim despre asta. Era tata!

Un copil negru vine foarte voios acasă:
- Tati, tati, am cea mai mare p*** din clasa a IV-a!!! Asta pentru că sunt negru, nu????
- Nu, în paștele mătii, ci pentru că ești un bou! Tu trebuia să fii într-a X-a...

Daca dupa aceasta motiune de cenzura, GUVERNUL BOC VA RAMANE, se poate bune baza pe EL ?, intreaba un reporter pe Victor Ponta .
- Se poate, dar cred ca mai bine ar fi sa punem ACID !

This post has been edited by crisolro: 18 Jun 2010, 07:46

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
cj98czh
post 18 Jun 2010, 11:19
Post #4015

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

Publicitate:

Zburati cu avioanele companiei noastre! Grabiti-va! Au mai ramas numai cateva!

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
renotgo
post 18 Jun 2010, 16:24
Post #4016

Membru autentic

From: Onesti

Trei bolnavi de Parkinson stau la un chat pe o banca:
-Ba, baieti ba, io, ca sa citesc un articol dintr-un ziar tre' sa citesc vreo 12-­13 ziare, ca-mi tremura mainile, si-l fac franjuri...
-Ba... da sa vedeti la mine.. io pana beau o halba de bere, tre' sa beau vreo 5...
-Ha!! Asta ziceti voi ca-i nasol??? Pai ba baieti, io pana ma pis o data, ejaculez de vreo 4 ori...

--------------------
Laguna 3 Inițiale Paris 2.0 DCI . 2008
+
supremeon
post 20 Jun 2010, 01:19
Post #4017

cam rareori membru...

From: din inima țării...

vremurile noastre:
Apa plata este la acelasi pret cu berea . Branza e mai scumpa decat carnea (branza telemea 19 lei, branza de burduf 28 lei, carnea de porc 16 lei). Carnea de pui este mai ieftina decat ciupercile. Nucile noastre mai scumpe decat nuca de cocos. Laptele simplu mai scump decat laptele batut. Portocalele mai ieftine decat merele. Cartile sunt mai ieftine decat revistele. Biscuitii fara ciocolata sunt mai scumpi decat ciocolata. Muzica buna e mai ieftina decat muzica proasta. Maslinele umplute cu gogosar sunt mai ieftine decat maslinele umplute cu propriul sambure. Ceasurile mici sunt mai scumpe decat ceasurile mari. Hartia nescrisa (A4) este mai scumpa decat hartia gata tiparita. Vinul este mai ieftin decat strugurii. Pixul cu mina este mai ieftin decat mina de pix fara pix. Si se mai presupune ca omul este o fiinta rationala...

--------------------
Iubesc mersul domol pe o sosea fara gropi si alte masini, primavara cu verde crud si albastru - pur pretutindeni!
+
DrK
post 20 Jun 2010, 13:39
Post #4018

Lapins Creed Assassin

1. Ce este rosu si vine regulat?
Mos Craciun

2. Unde gasesti un caine fara picioare?
Unde l-ai lasat

3. Unde au femeile parul negru si creț?
In Africa

4. O pisica alba se urca in pom. Cum se da jos?
Alba

5. Cum iese un cal alb, care intra in Marea Neagra?
Ud

6. Care este diferenta intre 1000 ursi albi si un urs alb?
999 ursi albi

7. Ce se afla intre Soare si Pamant?
"si"

8. Cum se cheama un barbat inteligent in America?
Turist

9. Care este cel mai periculos loc din lume?
Patul. Aici mor cei mai multi oameni.

10. Ce fac pestii cand sunt multi?
Bancuri

11. Cum se numesc dacii care gandesc?
Gandaci

12. Cine este omul in fata caruia toti barbatii isi scot palaria?
Frizerul

13. Cum o cheama pe nevasta lui Florin Salam?
Salam Victoria

14. Cum se numesc rudele Papei?
Paparude

15. Cum se numesc nasii Papei?
Papanasi

16. Cum se cheama un caine fara picioare?
Nu se cheama. Oricum nu vine.

17. Ce deosebire e intre politie si vant?
Politia bate mai tare

18. Care a fost primul barbat care a spus: "E nevoie de o femeie in casa!?"
Mesterul Manole

19. De ce se trag clopotele?
De funie

21. De ce are elefantul coada?
Ca sa nu se termine brusc.

22. Ce este galben si iese din mine?
Aurul, duuh!

--------------------
Sedan Negru 2015
+
Yochanna
post 20 Jun 2010, 16:17
Post #4019

Membru autentic

=)) foarte funny, radu smile.gif)

"e nevoie de o femeie in casa" smile.gif)))

--------------------
Reno Clio symbol 2005 1.5dci
+
crisolro
post 22 Jun 2010, 13:49
Post #4020

Un tînar reporter se duce într-un satuc de munte sa ia un interviu unui batrîn care îsi sarbatorea a suta aniversare.

Reporterul :

"-Ati putea sa ne istorisiti care e cea mai frumoasa amintire a dvs. ?"

Mosulica se scarpina în cap si zice:

"-Cum sa nu, o data femeia unuia vecin s-a pierdut pin munti. Ne-am adunat cu totii, am plecat sa o cautam, am gasit-o, am venit înapoi, ne-am îmbatat ca porcii de bucurie si am f.tut-o, tot satul."

Reporterul schimba fetze fetze, opreste magnetofonul si zice:

"-Tataie, nu pot sa pun asa ceva la radio, o luam de la capat, dar cauta alta amintire"

Mosulica se gîndeste el ce se gîndeste, deodata se lumineaza la fatza si zice:

"-Alta data, capra unui vecin s-a pierdut în munti. Ne-am adunat cu totii, am plecat sa o cautam, am gasit-o, am venit înapoi, ne-am îmbatat ca porcii de bucurie si am f.tut-o, tot satul."

Reporterul zice:

"-Nu, nu, nu, e si mai oribil, o lasam balta cu amintirile frumoase, mai bine ne povestiti cea mai urîta amintire a dvs."

Mosulica, cu lacrimi în ochi începe :

" - O data, m-am pierdut în munti ..."

This post has been edited by crisolro: 22 Jun 2010, 13:50

--------------------
+
239 Pages « < 132 133 134 135 136 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 12:26
Dacia