Clio 5; Sfaturi cumparare
![]() ![]() ![]() |
Clio 5; Sfaturi cumparare
Clio5intense |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 12 March 22 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
5 TCe 90 2022 varianta Intense, motor 999cm3 în 3 cilindri, manuală 6 trepte.
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Ei incearca, probabil i-au dat de inteles ca ii dau banii inapoi daca nu accepta un alt contract. Eu nu vad de ce as renunta la contractul initial, poate ma inscriam la alta marca, poate jucam la loto cu banii de avans si castigam, poate nu, deci eu am contract deja. Astept masina. In functie de cum se comporta ceilalti care s-au inscris deja, asa vor reactiona si ei. Ei incearca...
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
edward_zone |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 436 Joined: 31 March 06 ![]() |
Tocmai am fost sunat de vocea...
Au spus ca in locul variantei Intens (cu toate celelate comandate de mine) imi ofera tehno + un discount de 450 euro. Diferenta dintre ce am comandat eu si oferta lor, cu toate discounturile primite in trecut si prezent, este de 481 euro (diferenta pe care trebuie sa o mai dau), dar au spus ca sunt dispusi la discutii. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa mai astept sau sa accept sa platesc? |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
450 euro discount in plus fata de discountul initial de 800 de euro? La Intens benzina era 800 euro discountul initial. E foarte important asta, adica daca e un discount suplimentar sau nu.
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
Clio5intense |
![]()
|
QUOTE(edward_zone @ 28 Apr 2022, 11:18) Tocmai am fost sunat de vocea... Au spus ca in locul variantei Intens (cu toate celelate comandate de mine) imi ofera tehno + un discount de 450 euro. Diferenta dintre ce am comandat eu si oferta lor, cu toate discounturile primite in trecut si prezent, este de 481 euro (diferenta pe care trebuie sa o mai dau), dar au spus ca sunt dispusi la discutii. Ce ma sfatuiti sa fac? Sa mai astept sau sa accept sa platesc? După părerea mea, ar trebui să îți propui să ai un avantaj la faza asta. Ei sunt cei care nu respectă contractul, deci trebuie să îți ofere o compensație. Ar fi ideal de exemplu să-ți dea un termen de livrare (estimat, bineînțeles, dar în scris) la semnarea noului contract. Sau să îți aloce o dată de livrare similară cu cea la care te așteptai, adică în intervalul iunie-august. Sau, nu știu, un bonus în echipamente sau anvelope de iarnă etc. Sau măcar să nu ai nimic de plătit în plus... Din povestea ta și a lui Horia2008 încep să cred că pentru mașinile care nu au deja VIN încearcă să anuleze comenzile vechi și să ia comenzi noi, pe noile configurații, gândite în așa fel încât să maximizeze eficiența financiară a producției. Totodată, mai scapă de situația penibilă a nerespectării contractelor și de reclamații. This post has been edited by Clio5intense: 28 Apr 2022, 11:39 |
--------------------
Renault
Clio
|
|
Horia2008 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 25 June 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(traffictours @ 28 Apr 2022, 09:55) Ei incearca, probabil i-au dat de inteles ca ii dau banii inapoi daca nu accepta un alt contract. Eu nu vad de ce as renunta la contractul initial, poate ma inscriam la alta marca, poate jucam la loto cu banii de avans si castigam, poate nu, deci eu am contract deja. Astept masina. In functie de cum se comporta ceilalti care s-au inscris deja, asa vor reactiona si ei. Ei incearca... Ei nu incearca nimic si nici nu mi-au dat nimic de inteles... Lucrurile sunt clare! Cel putin pentru cine e cat de cat realist si nu se agata de asteptari, sperante, ANPC, CNCD sau curtea martiala... Bine inteles ca puteai face orice cu banii, cel mai probabil castigai la loto ![]() Contract... semnat de fiecare... citez: "3.c) In cazul in care Renault aduce modificari neimpuse de lege modelului de Automobil contractat, impreuna cu cele impuse de lege sau independent de acestea, Renault are obligatia sa comunice Clientului acest lucru, inclusiv noul pret. In cazul in care Clientul nu acepta modificarile, respectiv noul pret, Contractul se considera incetat de drept, iar Renault are obligatia de a restitui Clientului Acontul platit, fara plata unor daune sau dobanzi." "4.a) Termenul de livrare, fiind o data limita estimata, poate sa fie depasit de Data finalizarii. Depasirea Termenului de livrare poate surveni din cauze bine determinate, cum ar fi perioada de intrerupere a fabricatiei, fara a se limita insa la exemplul dat si fara a atrage o alta raspundere din partea Renault..." 28 Apr 2022, 12:53: QUOTE(traffictours @ 28 Apr 2022, 11:34) 450 euro discount in plus fata de discountul initial de 800 de euro? La Intens benzina era 800 euro discountul initial. E foarte important asta, adica daca e un discount suplimentar sau nu. este discount suplimentar This post has been edited by Horia2008: 28 Apr 2022, 12:53 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
Care are comanda data pe vechile configuratii si preturi poate sa-si cam ia adio. Astea-s informatiile mele. Data fiind situatia actuala, am decis sa raman la reno. Efectiv nu am unde sa ma duc ca sa fie mai bine. Toti producatorii sint in acelasi kkt. Termene livrare din 2023. Preturi incerte. Ma refer la produse din aceiasi gama de pret.
Ce sa mai zic, decat bafta. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Horia2008 |
![]()
|
QUOTE(Clio5intense @ 28 Apr 2022, 09:27) Nu am vrut să sune așa. Chiar mă întrebam sincer de ce ai renunțat la comanda la care aveai deja vechime în așteptare... Cu ce ai ieșit mai câșțigat pe o comandă nouă? QUOTE(CGB @ 28 Apr 2022, 12:53) Care are comanda data pe vechile configuratii si preturi poate sa-si cam ia adio. Astea-s informatiile mele. Data fiind situatia actuala, am decis sa raman la reno. Efectiv nu am unde sa ma duc ca sa fie mai bine. Toti producatorii sint in acelasi kkt. Termene livrare din 2023. Preturi incerte. Ma refer la produse din aceiasi gama de pret. Ce sa mai zic, decat bafta. Pe scurt, cam asta a fost rațiunea ca să fac acest pas... o sa detaliez |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
edward_zone |
![]()
|
QUOTE(Clio5intense @ 28 Apr 2022, 09:37) După părerea mea, ar trebui să îți propui să ai un avantaj la faza asta. Ei sunt cei care nu respectă contractul, deci trebuie să îți ofere o compensație. Ar fi ideal de exemplu să-ți dea un termen de livrare (estimat, bineînțeles, dar în scris) la semnarea noului contract. Sau să îți aloce o dată de livrare similară cu cea la care te așteptai, adică în intervalul iunie-august. Sau, nu știu, un bonus în echipamente sau anvelope de iarnă etc. Sau măcar să nu ai nimic de plătit în plus... Din povestea ta și a lui Horia2008 încep să cred că pentru mașinile care nu au deja VIN încearcă să anuleze comenzile vechi și să ia comenzi noi, pe noile configurații, gândite în așa fel încât să maximizeze eficiența financiară a producției. Totodată, mai scapă de situația penibilă a nerespectării contractelor și de reclamații. Am sa tin la pret, iar luni ma intalnesc cu directorul de vanzari al dealerului pentru discutii. O sa mai arunc un optional sau cauciucuri sau discount cuvenit. Sigur încearcă să anuleze comenzile vechi și să ia comenzi noi, pe noile configurații, gândite în așa fel încât să maximizeze eficiența financiară a producției. QUOTE(Horia2008 @ 28 Apr 2022, 10:50) Ei nu incearca nimic si nici nu mi-au dat nimic de inteles... Lucrurile sunt clare! Cel putin pentru cine e cat de cat realist si nu se agata de asteptari, sperante, ANPC, CNCD sau curtea martiala... Bine inteles ca puteai face orice cu banii, cel mai probabil castigai la loto ![]() Contract... semnat de fiecare... citez: "3.c) In cazul in care Renault aduce modificari neimpuse de lege modelului de Automobil contractat, impreuna cu cele impuse de lege sau independent de acestea, Renault are obligatia sa comunice Clientului acest lucru, inclusiv noul pret. In cazul in care Clientul nu acepta modificarile, respectiv noul pret, Contractul se considera incetat de drept, iar Renault are obligatia de a restitui Clientului Acontul platit, fara plata unor daune sau dobanzi." "4.a) Termenul de livrare, fiind o data limita estimata, poate sa fie depasit de Data finalizarii. Depasirea Termenului de livrare poate surveni din cauze bine determinate, cum ar fi perioada de intrerupere a fabricatiei, fara a se limita insa la exemplul dat si fara a atrage o alta raspundere din partea Renault..." <span class='edit'>28 Apr 2022, 12:53:</span> este discount suplimentar Este discount suplimetar. Eu ma incadrez la 3.c. |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
Clio5intense |
![]()
|
Colegii noștri care au fost sunați pentru a face noi comenzi nu aveau VIN, nu-i așa?
Mai este cineva pe forum care are VIN? Eu am, de aceea sper că în această situație nu mă vor pune să anulez comanda și să fac alta... De asta întreb dacă mai sunt și alte persoane în situația mea... |
--------------------
Renault
Clio
|
|
Horia2008 |
![]()
|
Deci, am avut comanda de Clio Intens E-Tech cu urmatoarele optionale
Pachet Look E-TECH - acum in standard pe Techno Pachet Iarna - disponibil si pe Techno Pachet Confort E-TECH - acum in standard pe Techno Pachet City Intens - acum in standard pe Techno (mai putin senzori fata) Personalizare interioara: accente rosii floride - indisponibila pe Techno cu culoarea Rouge Flamme Asistent pentru unghiul mort - disponibil si pe Techno pachet Drive (pentru a primi oglinzi exterioare rabatabile automat) Acum am comandat Clio Techno E-Tech cu urmatoarele optionale: Pachet Drive - avut si pe Intens (pentru a primi oglinzi exterioare rabatabile automat) Pachet "Iarna" - avut si pe Intens Pachet "Vision" - fost in standard pe Intens (Automatic High Low beam, Proiectoare de ceata) acum optional cu Eur 250 Deci configuratie oarecum similara (mai putin Personalizare interioara: accente rosii floride si senzori parcare fata) acceptabil...; am cerut sa suporte ei pachetul Vision care a fost in standard pe Intens Iese in plus cu vreo 460 eur (sau 360 eur daca se mentine reducerea comerciala initiala de 900 eur a lunii ianuarie, acum este 800 eur) si eventual minus pachetul Vision daca il accepta Overall sunt multumit, cum spune colegul CGB, situatia nu este nicaieri mai buna, sau chiar mai proasta si in termeni de cresteri de pret, suport sau termen de livrare... This post has been edited by Horia2008: 28 Apr 2022, 14:44 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
edward_zone |
![]()
|
QUOTE(Clio5intense @ 28 Apr 2022, 11:29) Colegii noștri care au fost sunați pentru a face noi comenzi nu aveau VIN, nu-i așa? Mai este cineva pe forum care are VIN? Eu am, de aceea sper că în această situație nu mă vor pune să anulez comanda și să fac alta... De asta întreb dacă mai sunt și alte persoane în situația mea... Asa este. Eu nu am VIN. QUOTE(Horia2008 @ 28 Apr 2022, 11:39) Deci, am avut comanda de Clio Intens E-Tech cu urmatoarele optionale Pachet Look E-TECH - acum in standard pe Techno Pachet Iarna - disponibil si pe Techno Pachet Confort E-TECH - acum in standard pe Techno Pachet City Intens - acum in standard pe Techno (mai putin senzori fata) Personalizare interioara: accente rosii floride - indisponibila pe Techno cu culoarea Rouge Flamme Asistent pentru unghiul mort - disponibil si pe Techno pachet Drive (pentru a primi oglinzi exterioare rabatabile automat) Acum am comandat Clio Techno E-Tech cu urmatoarele optionale: Pachet Drive - avut si pe Intens (pentru a primi oglinzi exterioare rabatabile automat) Pachet "Iarna" - avut si pe Intens Pachet "Vision" - fost in standard pe Intens (Automatic High Low beam, Proiectoare de ceata) acum optional cu Eur 250 Deci configuratie oarecum similara (mai putin Personalizare interioara: accente rosii floride si senzori parcare fata) acceptabil...; am cerut sa suporte ei pachetul Vision care a fost in standard pe Intens Iese in plus cu vreo 460 eur (sau 360 eur daca se mentine reducerea comerciala initiala de 900 eur a lunii ianuarie, acum este 800 eur) si eventual minus pachetul Vision daca il accepta Overall sunt multumit, cum spune colegul CGB, situatia nu este nicaieri mai buna, sau chiar mai proasta si in termeni de cresteri de pret, suport sau termen de livrare... Cam acelasi lucru si la mine. Cu Vision si fara dunga rosie diferenta este de 481 euro. La tine diferenta este ca ai aceptat Iarna la 400 euro (in ianuarie era 270 euro). |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
traffictours |
![]()
|
Ei incearca sa simplifice treaba pt fabrica, sa fie comenzi noi in loc de vechi pt a configura mai usor in fabrica, la executie. Asa cred eu, probabil mai sunt si alte considerente. Insa daca e ceva in minus pe configuratia noua, normal e sa scada pretul pt elementele lipsa. Pt cele in plus e mai greu sa adauge, deoarece uite mie geamurile fumurii care sunt in standard la Intens benzina numi convin, e o masina mica si nu se prea vede in spate, noroc cu camera, altfel... Nici frana electrica nu-mi convine, eu vreau manuala.
Iar toate astea sa le aplice pe pretul vechi, deoarece oamenii si-au tinut banii de avans blocati cu lunile la ei in cont. Asta ar fi o abordare corecta, si va fi o abordare pe care eu mi-o voi sustine. In mod normal ar trebui acceptata, indiferent de articolele lor contractuale, sunt putine comenzi in discutie, dar impactul negativ va fi mare. Nu se prea mai cumpara masini noi in aceasta perioada. Un client nemultumit mai goneste inca cativa alti potentiali clienti. Mai e vorba si de respect aici, insa na, sa lasam respectul, nu se prea mai aplica, insa interesul Renault pt imagine exista. |
--------------------
BMW
-
-
|
|
Dizzy88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 15 March 22 ![]() |
cand tu ca producator ai marje de profit f. mari - stilul Carlos Ghosn e adanc inradacinat
si realizezi ca mai poti stoarce ceva |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
traffictours |
![]()
|
Nu e vorba de stors ceva... Este vorba de abordare de firma care se respecta. Am mai spus-o, dupa ce am comandat Golf 8, au mai fost niste scumpiri pana a venit masina, nici nu s-a pus problema sa se skimbe pretu. Daca in perioada asta de pana in august-septembrie ei mai modifica preturile si/sau configuratiile ce facem iar ne telefonam cu vocea clientului, iar ne dam rendezvous-uri pe la dealeri? E penibil...
This post has been edited by traffictours: 28 Apr 2022, 15:44 |
--------------------
BMW
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Dizzy88 @ 28 Apr 2022, 15:38) cand tu ca producator ai marje de profit f. mari - stilul Carlos Ghosn e adanc inradacinat si realizezi ca mai poti stoarce ceva Daca renault are marje mari, Mercedes si Audi ce mai au? Daca timpii de livrare au ajuns mai lungi decat timpii de evolutie ai produsului, la un moment dat trebuie sa pui in concordanta comenzile cu ce produce uzina, diversitatea aduce costuri. This post has been edited by einstein1984: 28 Apr 2022, 16:09 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Horia2008 |
![]()
|
QUOTE(edward_zone @ 28 Apr 2022, 13:16) Am sa tin la pret, iar luni ma intalnesc cu directorul de vanzari al dealerului pentru discutii. O sa mai arunc un optional sau cauciucuri sau discount cuvenit. Parerea mea este ca: - la pret tii degeaba, aici este vorba de take it or leave it, contractul (pe care nu cred ca l-am citit toti) e destul de clar, plus ca vor zice ca dau discountul suplimentar - nu prea ai ce discuta cu directorul de vanzari, dealerul nu are nici un leverage, nicio marja de manevra, de aia te-a sunat Renault prin Vocea clientului si nu dealerul si eu am cerut la Vocea clientului cand m-au sunat sa-mi suporte un optional cu justificarea ca a fost in standard; noua comanda oricum am facut-o, vedem daca imi accepta solicitarea, sau ce-mi ofera... eventual poti spera la o revizie gratuita sau ceva de genul, e si asta ceva... Referitor la noile comenzi, cazul nostru cred ca e asimilat vechilor comenzi ca prioritizare la termen de livrare 28 Apr 2022, 17:03: QUOTE(Clio5intense @ 28 Apr 2022, 13:29) Colegii noștri care au fost sunați pentru a face noi comenzi nu aveau VIN, nu-i așa? Mai este cineva pe forum care are VIN? Eu am, de aceea sper că în această situație nu mă vor pune să anulez comanda și să fac alta... De asta întreb dacă mai sunt și alte persoane în situația mea... Nu cred ca mai are cineva VIN @Cio5intense, posteaza te rog VIN-ul ce ti l-au dat, poate se poate afla ceva, cumva despre el... This post has been edited by Horia2008: 28 Apr 2022, 17:03 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
Clio5intense |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
|
|
LeBeorz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 14 March 22 ![]() |
M-a sunat de la vocea clientului, cica livrarea estimata 15 august. si ca o sa ma cheme la Meridian. De pret si optiuni zic ca nu tin de ei. Am VIN VF1RJA00169374937.
|
--------------------
Mitsubishi
Colt
2005
|
|
Horia2008 |
![]()
|
QUOTE(LeBeorz @ 29 Apr 2022, 04:04) M-a sunat de la vocea clientului, cica livrarea estimata 15 august. si ca o sa ma cheme la Meridian. De pret si optiuni zic ca nu tin de ei. Am VIN VF1RJA00169374937. Posibil ca tu sa fi cel mai castigat pana acum, si un caz nu asa complicat... Poate iese din start o configuratie similara din ce ai avut pe Intens cu ce este acum pe Techno si cu bonusul suplimentar sa iesi cam tot pe acolo, plus ca ai deja serie de sasiu; nu stiu cand a fost alocata, dar tu ai primit-o in 8 apr, perioada fix tulbure... Se pare ca serie de sasiu au primit sau primesc deocamdata cei cu motor termic clasic, cei cu hibrid mai asteapta... Ce optionale ai avut pe comnda initiala ? |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
Dizzy88 |
![]()
|
QUOTE(traffictours @ 28 Apr 2022, 15:42) Nu e vorba de stors ceva... Este vorba de abordare de firma care se respecta. Am mai spus-o, dupa ce am comandat Golf 8, au mai fost niste scumpiri pana a venit masina, nici nu s-a pus problema sa se skimbe pretu. Daca in perioada asta de pana in august-septembrie ei mai modifica preturile si/sau configuratiile ce facem iar ne telefonam cu vocea clientului, iar ne dam rendezvous-uri pe la dealeri? E penibil... ori zici un pret si ti-l asumi, ori mai storci ceva pe durata tranzactieiQUOTE(einstein1984 @ 28 Apr 2022, 16:04) Daca renault are marje mari, Mercedes si Audi ce mai au? Daca timpii de livrare au ajuns mai lungi decat timpii de evolutie ai produsului, la un moment dat trebuie sa pui in concordanta comenzile cu ce produce uzina, diversitatea aduce costuri. are marje mari pt un producator de volum, nu comparam cu Porsche etc.iar timpii de evolutie a produsului ar trebui inlocuiti mai degraba cu timpii pana la "invechirea programata" |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
edward_zone |
![]()
|
QUOTE(traffictours @ 28 Apr 2022, 13:42) Nu e vorba de stors ceva... Este vorba de abordare de firma care se respecta. Am mai spus-o, dupa ce am comandat Golf 8, au mai fost niste scumpiri pana a venit masina, nici nu s-a pus problema sa se skimbe pretu. Daca in perioada asta de pana in august-septembrie ei mai modifica preturile si/sau configuratiile ce facem iar ne telefonam cu vocea clientului, iar ne dam rendezvous-uri pe la dealeri? E penibil... Asta am intrebat si eu la vocea clientului: daca peste 3 luni (de asteptare) se modifica din nou optiunile ce garantii am ca nu imi mai cer bani ca acum? Au raspuns ca este un contract semnat. Hilar, nu? Mai am unul care nu s-a respectat. O sa tin de pret din principiu. This post has been edited by edward_zone: 29 Apr 2022, 10:43 |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
mateipaul25 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 296 Joined: 14 September 11 ![]() |
Sa va spun o poveste, ca prea v-a casunat pe Renault si dealerii de aici. Acum fix un an o cunostinta a comandat si achitat avans pentru o marca coreeana alta decat Hyundai si Kia. Initial trebuia livrata in august-septembrie 2021. Atunci nimic, de la dealer nicio vorba. In octombrie este chemat la showroom si i se aduce la cunostinta ca poate, deci poate, masina va fi livrata in decembrie. Ori merge in continuare ori ii dau banii inapoi. Adica ceva de genul, ni se rupe de tine. In ianuarie i s-a spus ca probabil in februarie ajunge in tara. In martie a ajuns in tara. Nu a primit nimic pentru intarziere, la fel si la el multe lipsuri la masina fata de comanda. Nicio compensatie, nimic. Niciodata nu am inteles de ce a ales aceasta marca, care oricum are masini urate, parere personala si reprezentare aproape deloc in Romania. A zis ca are incredere ca este coreeana. Deci se poate mult, mult mai rau. Globalizarea parca mai mult a stricat.
|
--------------------
Renault
Kadjar / Clio V
2016 1,6dci Intense 4x4 / 2020 1.0 Tce Intense
|
|
edward_zone |
![]()
|
QUOTE(mateipaul25 @ 29 Apr 2022, 12:31) Sa va spun o poveste, ca prea v-a casunat pe Renault si dealerii de aici. Acum fix un an o cunostinta a comandat si achitat avans pentru o marca coreeana alta decat Hyundai si Kia. Initial trebuia livrata in august-septembrie 2021. Atunci nimic, de la dealer nicio vorba. In octombrie este chemat la showroom si i se aduce la cunostinta ca poate, deci poate, masina va fi livrata in decembrie. Ori merge in continuare ori ii dau banii inapoi. Adica ceva de genul, ni se rupe de tine. In ianuarie i s-a spus ca probabil in februarie ajunge in tara. In martie a ajuns in tara. Nu a primit nimic pentru intarziere, la fel si la el multe lipsuri la masina fata de comanda. Nicio compensatie, nimic. Niciodata nu am inteles de ce a ales aceasta marca, care oricum are masini urate, parere personala si reprezentare aproape deloc in Romania. A zis ca are incredere ca este coreeana. Deci se poate mult, mult mai rau. Globalizarea parca mai mult a stricat. Poate nu s-au inteles. Unul in romana, altul in coreeana. ![]() Pe Europa, teoretic, e mai usor. Si pe UE. This post has been edited by edward_zone: 29 Apr 2022, 14:56 |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
LeBeorz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 14 March 22 ![]() |
Doar culoare si city intens optionale. Si Standard Safety😀
QUOTE(Horia2008 @ 28 Apr 2022, 16:57) Parerea mea este ca: - la pret tii degeaba, aici este vorba de take it or leave it, contractul (pe care nu cred ca l-am citit toti) e destul de clar, plus ca vor zice ca dau discountul suplimentar - nu prea ai ce discuta cu directorul de vanzari, dealerul nu are nici un leverage, nicio marja de manevra, de aia te-a sunat Renault prin Vocea clientului si nu dealerul si eu am cerut la Vocea clientului cand m-au sunat sa-mi suporte un optional cu justificarea ca a fost in standard; noua comanda oricum am facut-o, vedem daca imi accepta solicitarea, sau ce-mi ofera... eventual poti spera la o revizie gratuita sau ceva de genul, e si asta ceva... Referitor la noile comenzi, cazul nostru cred ca e asimilat vechilor comenzi ca prioritizare la termen de livrare <span class='edit'>28 Apr 2022, 17:03:</span> Nu cred ca mai are cineva VIN @Cio5intense, posteaza te rog VIN-ul ce ti l-au dat, poate se poate afla ceva, cumva despre el... QUOTE(Horia2008 @ 29 Apr 2022, 07:47) Posibil ca tu sa fi cel mai castigat pana acum, si un caz nu asa complicat... Poate iese din start o configuratie similara din ce ai avut pe Intens cu ce este acum pe Techno si cu bonusul suplimentar sa iesi cam tot pe acolo, plus ca ai deja serie de sasiu; nu stiu cand a fost alocata, dar tu ai primit-o in 8 apr, perioada fix tulbure... Se pare ca serie de sasiu au primit sau primesc deocamdata cei cu motor termic clasic, cei cu hibrid mai asteapta... Ce optionale ai avut pe comnda initiala ? |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2005
|
|
edward_zone |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
Horia2008 |
![]()
|
QUOTE(edward_zone @ 29 Apr 2022, 15:45) Adica la varianta standard in configurator a adaugat vopsea 410 eur si pachetul Pachet City Intens: Oglinda retrovizoare electrocrom, Senzori de parcare fata si spate, Camera video pentru marsarier - 200 eur acum la Techno sunt in standard toate acestea mai putin senzorii de parcare fata, care nu mai sunt deloc disponibili (sunt intr-o alta optiune indisponibila momentan) |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.326 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
regulament pct. 2 lit. g) Este interzisa citarea integrala a ultimului mesaj (post) dintr-un topic
ca sa nu va mirati de ce o sa dispara postari .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Dizzy88 |
![]()
|
QUOTE(edward_zone @ 29 Apr 2022, 10:41) Asta am intrebat si eu la vocea clientului: daca peste 3 luni (de asteptare) se modifica din nou optiunile ce garantii am ca nu imi mai cer bani ca acum? in noul contract semnat se stipuleaza acelasi lucru? ca Renault poate sa aduca modificari de configuratie si de pret? Daca da, atunci te compatimesc. Imi aduc aminte de mine cand ma duceam sa cer o marire de salariu si manager-ul avea replica la tot ceea ce ziceam eu, iar cateodata repliciile n-aveau o baza in spate, dar nu puteam sa ma exprim pe moment si aia era.Au raspuns ca este un contract semnat. Hilar, nu? Mai am unul care nu s-a respectat. O sa tin de pret din principiu. QUOTE(mateipaul25 @ 29 Apr 2022, 14:31) Sa va spun o poveste, ca prea v-a casunat pe Renault si dealerii de aici. Acum fix un an o cunostinta a comandat si achitat avans pentru o marca coreeana alta decat Hyundai si Kia. Initial trebuia livrata in august-septembrie 2021. Atunci nimic, de la dealer nicio vorba. In octombrie este chemat la showroom si i se aduce la cunostinta ca poate, deci poate, masina va fi livrata in decembrie. Ori merge in continuare ori ii dau banii inapoi. Adica ceva de genul, ni se rupe de tine. In ianuarie i s-a spus ca probabil in februarie ajunge in tara. In martie a ajuns in tara. Nu a primit nimic pentru intarziere, la fel si la el multe lipsuri la masina fata de comanda. Nicio compensatie, nimic. Niciodata nu am inteles de ce a ales aceasta marca, care oricum are masini urate, parere personala si reprezentare aproape deloc in Romania. A zis ca are incredere ca este coreeana. Deci se poate mult, mult mai rau. Globalizarea parca mai mult a stricat. nu e vina producatorilor ca se comporta cu c*r*' cu noi, ci a noastra ca ba semnam contracte in defavoarea noastra, ba nu depunem plangeri catre organele competente |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Horia2008 |
![]()
|
Ți-ai luat banii înapoi?
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 16:07 |