Clio 5; Sfaturi cumparare
![]() ![]() ![]() |
Clio 5; Sfaturi cumparare
Dizzy88 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 15 March 22 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
- -
|
|||
Horia2008 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 25 June 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Dizzy88 @ 17 Apr 2022, 20:08) ciudat că spun asta, ce, amice? poți să detaliezi? ce este ciudat? 18 Apr 2022, 17:19: QUOTE(edward_zone @ 18 Apr 2022, 13:48) Stagneaza pentru ca nu se mai vinde Clio pe Romania. Toti, cu banii dati sau nu, asteptam cuminti vesti. Adică, nu se mai vinde Clio pe România, poți să spui ce înseamnă asta, să detaliezi un pic? și de unde ai informația ? @Dizzy88, ciudat că spun asta, ce? poți să detaliezi terog? ce este ciudat? This post has been edited by Horia2008: 18 Apr 2022, 17:19 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
Horia2008 |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 21 Feb 2022, 10:04) Flame văd că încerci tu; semnătura ta pe topicul ăsta (și în general, dealtfel...) e cam de coco.... Desigur, argumentele ad hominem sunt arma prostului Sau poate ai dreptate, căcam stagnează topicul.... ori asta e tot despre Clio cinci |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
edward_zone |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 436 Joined: 31 March 06 ![]() |
Stagneaza pentru ca nu se mai vinde Clio pe Romania.
Toti, cu banii dati sau nu, asteptam cuminti vesti. |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
Horia2008 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
edward_zone |
![]()
|
Ce vrei sa explic?
A primit cineva vreun Clio din decembrie? Eu nu am auzit. |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
Horia2008 |
![]()
|
Scuză-ma că ești confuz în exprimare...
N-am înțeles nimic This post has been edited by Horia2008: 19 Apr 2022, 20:51 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
Clio5intense |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 12 March 22 ![]() |
O lectură utilă...
https://www.osv.ltd.uk/car-delivery/ |
--------------------
Renault
Clio
5 TCe 90 2022 varianta Intense, motor 999cm3 în 3 cilindri, manuală 6 trepte.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.359 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ianuarie si febrarie contin inmatriculari de clio in statistici, din ce am vazut deci cineva o fi primit. Daca au altceva mai bund e facut in afara de a scrie aici nu e vina masinii.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Horia2008 |
![]()
|
păi dacă ne-am greșit mașina...
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
edward_zone |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Horia2008 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
Clio5intense |
![]()
|
Nu ne-am greșit mașina, ne-am ales prost momentul. Toți producătorii au mari probleme, inclusiv lipsa predictibilității. Un prieten din Franța merge mâine să-și ridice mașina, un VW Golf VIII pentru care a semnat contractul în luna mai 2021. în Belgia, pentru un Golf VIII s-a așteptat 1 an și 4 luni. Alt prieten a comandat o Toyota, aici în București, la începutul lunii, și i s-a dat ca termen estimativ 1 an... Probabil că am fi putut avea parte de un serviciu de relații cu clienții mai bun, dar termenele sunt foarte greu de previzionat și de respectat în condițiile actuale.
This post has been edited by Clio5intense: 22 Apr 2022, 08:53 |
--------------------
Renault
Clio
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Probabil depinde și ce Toyota. Un RAV4 Hybrid comandat în ianuarie a sosit la final de martie.
|
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Horia2008 |
![]()
|
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
Clio5intense |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
Peste tot e la fel. Am fost ieri la hyundai hotarat sa dau avansul ptr un i10 nline. Ma gandeam serios sa renunt la clio. Si ce sa vezi. La dealer aproape ca nu m-a bagat in seama. Mi-a zis asa: pretul acum este asta. Intra in productie prin octombrie si ca termen de livrare 6 luni din octombrie incolo. Au foarte multe comenzi intarziate. Plus ca pretul de acum sigur nu va ramane acelasi. Mi-a recomandat sa caut alt dealer mai mic si de preferat din orase mai mici. Ca poate aia nu au asa multe comenzi. Astia mari au deja depasit cu mult cota de masini alocata. Deci e jale peste tot.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Horia2008 |
![]()
|
unde dai și unde crapă... văd că a ieșit cu iureș...
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
Horia2008 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
edward_zone |
![]()
|
QUOTE(Horia2008 @ 27 Apr 2022, 10:58) Astazi am vorbit din nou la vocea ...... in zadar. Nimic nou, cica astazi nu mai aveau program, doar de la 8-16. Maine..... Dealerul mi-a confirmat ca a trimis si el e-mail pentru a cere informatii/explicatii. Cu ANPC mai astept saptamana aceasta. This post has been edited by edward_zone: 27 Apr 2022, 16:17 |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Dupa cele 90 de zile de la data comenzii ai tot dreptul sa te adresezi ANPC. Iar ANPC e obligat sa intervina catre Renault Comm Roumanie, in sensul sa le ceara sa-ti furnizeze data livrarii, conform contractului. Eu sunt convins ca asta va si face, iar daca Renault va invoca forta majora, eu zic ca lipsa de comunicare nu se incadreaza la forta majora. Ei trebuie sa respecte contractul pe care il au cu clientul. Deja au scos AEBSul si rabatarea oglinzilor, deci lipsa semiconductorilor cam cade ca si motiv de intarziere, in Turcia nu e vreun razboi, asa ca sa faca bine si sa comunice data livrarii celor ce au depasit cele 90 de zile.
This post has been edited by traffictours: 27 Apr 2022, 17:20 |
--------------------
BMW
-
-
|
|
Horia2008 |
![]()
|
Asta cu data livrării oricum este discutabilă, pentru că și pe contract, pe bonul de comandă, scrie clar data estimată sau estimativă de livrare... Mai relevant este să-ți dea serie de șasiu, măcar cumva știi că e programată în producție...
Pe mine m-a sunat azi vocea clientului să-mi spună să merg la dealer să-mi refac configurația pe noile nivele de echipare, configurație și preț dacă vreau... Am fost și am semnat un Acord în care, citez, "părțile doresc încetarea Contractului și semnarea unui nou Bon de comandă pentru un nou automobil contractat, cu agrearea unor noi specificații și a unui nou preț" Deci am făcut o comandă noua, implicit și un nou termen de 90 de zile pentru comunicarea în scris a termenului estimat de livrare... Verbal, estimarea pentru comenzile în curs până la 1 martie, unde intrăm și noi, este luna august. Pentru deranj, în funcție de nivelul de echipare și opțiuni se mai acorda un discount suplimentar, dar tot am ieșit ceva mai scump... Mai sunt încă unele mici discuții punctuale la care aștept satisfacție, dar overall, asta este situația, mi-am asumat comanda nouă... Baftă |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
Clio5intense |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio
|
|
Horia2008 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
LeBeorz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 14 March 22 ![]() |
Mi-au trecut si mie cele 90 de zile ieri. Azi am sunat eu si mi a zis o tanti ca ma suna maine sa negociem pretul? Wtf, mai lasa ei sau ce? A negociat careva?
|
--------------------
Mitsubishi
Colt
2005
|
|
Dizzy88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 15 March 22 ![]() |
QUOTE(Clio5intense @ 27 Apr 2022, 21:10) Ce ai câștigat astfel? Timp nu, bani nu, echipamentele care momentan nu pot fi puse pe mașină nu vor fi instalate nici pe noile configurații... Care a fost rațiunea ca să faci acest pas? nu e ca si cum ai avea alternative la pret competitiv, personal n-am putut sa las producatorul sa ma mulineze. Nicio transparenta sau decenta |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
edward_zone |
![]()
|
QUOTE(traffictours @ 27 Apr 2022, 14:53) Dupa cele 90 de zile de la data comenzii ai tot dreptul sa te adresezi ANPC. Iar ANPC e obligat sa intervina catre Renault Comm Roumanie, in sensul sa le ceara sa-ti furnizeze data livrarii, conform contractului. Eu sunt convins ca asta va si face, iar daca Renault va invoca forta majora, eu zic ca lipsa de comunicare nu se incadreaza la forta majora. Ei trebuie sa respecte contractul pe care il au cu clientul. Deja au scos AEBSul si rabatarea oglinzilor, deci lipsa semiconductorilor cam cade ca si motiv de intarziere, in Turcia nu e vreun razboi, asa ca sa faca bine si sa comunice data livrarii celor ce au depasit cele 90 de zile. Nu inteleg forta majora. Eu ma etech si cica sunt fabricate in Franta. QUOTE(Horia2008 @ 27 Apr 2022, 17:00) Asta cu data livrării oricum este discutabilă, pentru că și pe contract, pe bonul de comandă, scrie clar data estimată sau estimativă de livrare... Mai relevant este să-ți dea serie de șasiu, măcar cumva știi că e programată în producție... Pe mine m-a sunat azi vocea clientului să-mi spună să merg la dealer să-mi refac configurația pe noile nivele de echipare, configurație și preț dacă vreau... Am fost și am semnat un Acord în care, citez, "părțile doresc încetarea Contractului și semnarea unui nou Bon de comandă pentru un nou automobil contractat, cu agrearea unor noi specificații și a unui nou preț" Deci am făcut o comandă noua, implicit și un nou termen de 90 de zile pentru comunicarea în scris a termenului estimat de livrare... Verbal, estimarea pentru comenzile în curs până la 1 martie, unde intrăm și noi, este luna august. Pentru deranj, în funcție de nivelul de echipare și opțiuni se mai acorda un discount suplimentar, dar tot am ieșit ceva mai scump... Mai sunt încă unele mici discuții punctuale la care aștept satisfacție, dar overall, asta este situația, mi-am asumat comanda nouă... Baftă Deci care a fost rațiunea ca să faci acest pas? Poate ne sucim si noi. |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
Horia2008 |
![]()
|
QUOTE(edward_zone @ 28 Apr 2022, 08:19) Pentru România sunt fabricate în Turcia QUOTE(edward_zone @ 28 Apr 2022, 08:19) După tine care sunt opțiunile? Tu ce ai face? Nu te întreb de ce, ci doar ce ai face! |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
edward_zone |
![]()
|
QUOTE(Horia2008 @ 28 Apr 2022, 06:29) Pentru România sunt fabricate în Turcia După tine care sunt opțiunile? Tu ce ai face? Nu te întreb de ce, ci doar ce ai face! Si e-tech-urile sunt fabraicate in Turcia? As merge mai departe cu pretul macar. Eu vreau doar sa inteleg de ce ai luat aceasta decizie. Poate ai mai multe informatii. This post has been edited by edward_zone: 28 Apr 2022, 08:54 |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 22:18 |