Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

44 Pages « < 21 22 23 24 25 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Clio 5; Sfaturi cumparare

Horia2008
post 5 Apr 2022, 14:40
Post #661

Membru

Group: Members
From: Timisoara

QUOTE(LeBeorz @ 5 Apr 2022, 14:10)
Acum sunt in povesti cu vanzatorul, aparent am VIN, de preturi/dotari nu stie inca nimic.
*

wacko.gif altul... (ma refer la vanzator)... in astfel de situatii, prin astfel de agenti slab pregatiti, Renault se pune in situatii de a fi luat la trei pazeste si sa-si strice fazonul (oricum cam avariat); in loc sa se prezinte cu agenti bine pregatiti si instruiti si o abordare coerenta, ar evita multe din situatiile expuse aici pe forum...

--------------------
Renault Laguna 3 2012
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
traffictours
post 5 Apr 2022, 14:44
Post #662

Membru autentic

Group: Validating Reno
From: Bucuresti

Eu n-as da prea mult in agentii de vanzari... Producatorul e seful, si daca seful amesteca treburile ce sa faca agentii? Sunt si ei niste baieti tineri, normal ca se poate si mai mult, dar depinde si de cat de cointeresati sunt...

--------------------
BMW - -
+
Horia2008
post 5 Apr 2022, 14:45
Post #663

Membru

QUOTE(traffictours @ 5 Apr 2022, 14:32)
Nu sunt ca la Life, e un plastic lucios care inainte costa 50 eur in optiune la oglinzi, insa eu le preferam vopsite in culoarea masinii. Proiectoarele de ceata sunt bagate in alta optiune care costa 250 euro. Ce vina au cei ce au comandat deja? Sa le bage proiectoarele de ceata. Acolo unde erau in momentul comenzii. Daca se vrea se poate.
Eu stiu ca la Golf 8 s-au schimbat preturile ca la balamuc in perioada asta de pandemie, insa nu au amestecat optiunile, si n-am auzit sa ceara bani in plus la livrare din cauza ca tot ei au marit preturile. Eu zic ca Renault a facut amestecaturile, Renault sa le rezolve.
*

Asa este, cam asta trebuie sa fie abordarea, ori sa-ti confirme comanda cum era, ori pentru optiunea / optiunile lipsa sa-ti confirme tot pachetul unde se poate fara extracost (ex. proiectoarele de ceata)

--------------------
Renault Laguna 3 2012
+
edward_zone
post 5 Apr 2022, 14:50
Post #664

Membru autentic

QUOTE(mannick @ 5 Apr 2022, 11:54)
Practic ce optiuni lipsesc din noua configuratie fata de cea initiala? Si nu mai pune la "pierderi" si cioara de pe gard. Daca te retragi, pierzi cei 6000 dati pe tichete, atat. Oricum, inacceptabil. Ar trebui obligati sa restituie tichetele, in cazul in care nu pot livra masina conform comenzii initiale.
Trecand peste asta, masina, in varianta hibrid, este excelenta, o placere sa o conduci.
*

Cea mai mare pierdere sunt geamurile electrice spate.
Acum sunt la manivela.
Comand o masina hibrid care se numeste techno e-tech si dau la manivela la geam.
Hilar!

Altele lipsa: senzori fata, lumini led usi, interior bord negru, manere usi plafon, etc....
Sa nu mai vorbim de AEBS, DW si rabatare electrica oglinzi laterale.
Si mai ales timpul.....

Eu cer niste pachete in compensare rezonabile la data semnarii contractului, ianuarie 2022.

QUOTE(traffictours @ 5 Apr 2022, 12:44)
Eu n-as da prea mult in agentii de vanzari... Producatorul e seful, si daca seful amesteca treburile ce sa faca agentii? Sunt si ei niste baieti tineri, normal ca se poate si mai mult, dar depinde si de cat de cointeresati sunt...
*

Subscriu!

This post has been edited by edward_zone: 5 Apr 2022, 14:55

--------------------
Renault Clio E-Tech 145 Techno, 2022
+
traffictours
post 5 Apr 2022, 14:52
Post #665

Membru autentic

La senzorii parcare fata au bagat indisponibila momentan optiunea, sunt bagati in 2 pakete de optiuni scumpe. La francezi sunt disponibile aceste pakete. La RS Line se pun senzorii fata. De ieri au bagat indisponibilitatea. Au inceput bine.

--------------------
BMW - -
+
Horia2008
post 5 Apr 2022, 15:10
Post #666

Membru

una din explicatii (mai mult sau mai putin discutabile) ar fi ca optiunile / disponibilitatile sunt diferite pentru ca piete diferite sunt servite de locatii diferite (ex. pt Franta se fac in Franta, pt. Romania se fac in Turcia), pe langa politicile Renault pentru fiecare piata in parte (din nou, mai mult sau mai putin discutabil)

--------------------
Renault Laguna 3 2012
+
traffictours
post 5 Apr 2022, 16:08
Post #667

Membru autentic

Eu zic ca explicatia consta in interesul renault fata de piata din Romania. Au probabil niste constrangeri la aprovizionarea cu componente electronice, acei celebri semiconductori, si isi prioritizeaza pietele in functie de mai multi factori, in principal se prioritizeaza pietele unde se vinde mai mult.

--------------------
BMW - -
+
Horia2008
post 5 Apr 2022, 16:31
Post #668

Membru

Sigur, asta ziceam si eu politicile Renault pentru fiecare piata in parte, iar pentru piata din Romania este asa cum spui; nu ne ramane decat sa ne prioritizam si noi interesul si sa scoatem cat de mult se poate din situatia data... oricat de mult ne iau drept clienti de mana a doua

This post has been edited by Horia2008: 5 Apr 2022, 16:32

--------------------
Renault Laguna 3 2012
+
traffictours
post 5 Apr 2022, 18:10
Post #669

Membru autentic

Suntem luati drept clienti de mana a 2a dar nu suntem. Romanul mediu ca individ e superior francezului mediu ca individ. Asta e parerea mea dupa niste ani petrecuti in zona aia. La ei sistemul e mult mai functionabil si coruptia e doar la nivel inalt sau mai inalt ca la noi. La noi insa coruptia e peste tot. Insa ca sa revin la subiect, asta vom face, vom incerca sa iesim bine, corect, echitabil, nu vrea nimeni sa-l faca pe Renault, in primul rand ca nu e corect, si-n al 2 lea rand pt ca nu poti sa-l faci pe un asemenea producator important.

This post has been edited by traffictours: 5 Apr 2022, 18:34

--------------------
BMW - -
+
Horia2008
post 5 Apr 2022, 21:18
Post #670

Membru

QUOTE(traffictours @ 5 Apr 2022, 18:10)
Suntem luati drept clienti de mana a 2a dar nu suntem. Romanul mediu ca individ e superior francezului mediu ca individ. Asta e parerea mea dupa niste ani petrecuti in zona aia. La ei sistemul e mult mai functionabil si coruptia e doar la nivel inalt sau mai inalt ca la noi. La noi insa coruptia e peste tot. Insa ca sa revin la subiect, asta vom face, vom incerca sa iesim bine, corect, echitabil, nu vrea nimeni sa-l faca pe Renault, in primul rand ca nu e corect, si-n al 2 lea rand pt ca nu poti sa-l faci pe un asemenea producator important.
*

Pe șleau perfect expus! Total de acord și cu prima parte și cu a doua parte!
Asta tot încerc și eu să spun că abordarea trebuie sa fie fermă pe cât se poate dar și rezonabilă. Spui că n-ai da prea mult în agenții de vânzări,de acord și cu asta, dar abordarea în cazul colegului edward_zone nu este deloc în această notă ca să-ți ofere cât de cât un leverage, la asta mă refeream...
La partea cu sistemul și francezul mediu, cum spuneam, cred că așa este, dar pe de altă parte au un pic mai multă apă caldă decât noi, adică la noi pe partea de customer care, cel puțin, mai e mult de lucru și de-o parte și de alta, adică și sistemul să-și prețuiască mai mult clientul, și clientul sa fie mai educat încât să-și apere poziția mai eficient.
Încă odată, sumarul tau este perfect și relevant, cred că asta trebuie sa fie abordarea

This post has been edited by Horia2008: 5 Apr 2022, 21:23

--------------------
Renault Laguna 3 2012
+
Dizzy88
post 5 Apr 2022, 22:10
Post #671

Membru incepator

on topic: cand i-am zis lui taica-miu ca-mi iau Clio nou m-a-ntrebat "si cat dai pe el? 7.000, 8.000 de euro?
Sa ne intelegem ca si Clio costa mult, insa accesibil in "contextul" actual

QUOTE(edward_zone @ 3 Apr 2022, 11:58)
Poți cere liniștit și ți se va da reducerea de  300 euro.
*

pe asta mizez, mersi

QUOTE(Clio5intense @ 3 Apr 2022, 20:02)
rectific: nu în bonul de comandă propriu zis ci în printul atașat, care conține configurația autovehiculului. Apare pe pagina cu "Pachete detaliate": Standard Safety Pack, Pachet iarnă, Pachet confort, Pachet NAV.
*

si la mine apare in Oferta Comerciala Personalizata, insa nu pe Bonul de Comanda, si pe asta mizez sa beneficiez de reducerea de 300 E in continuare

QUOTE(traffictours @ 4 Apr 2022, 11:15)
Eu stiu insa ca am comandat o anumita configuratie si dealerul nu a infirmat-o. Nici nu a confirmat-o, dar asta e problema lui, a dealerului, insa a emis bon de comanda pt aceasta configuratie... S-a semnat si un contract... Si nu iei avansuri de la oameni si apoi ii lasi cu ochii in soare ca Renault isi tot schimba configuratiile. Sa si le schimbe si de 3 ori pe zi, e dreptul lor, insa eu am bon de comanda si contract pe o anumita configuratie si pe aia o vreau.
*

Incercam sa mentinem o atitudine pozitiva, insa Renault e acoperit prin contract... bineinteles, daca vrea sa faca surprize placute clientilor, o poate face, dar nu pe stresul nostru, care vrem putina transparenta in tot procesul.

QUOTE(edward_zone @ 5 Apr 2022, 07:17)
Veștile nu sunt prea bune.
Am discutat dar cică o să fiu contactat de Renault România, vocea clientului și  cu ei o să discut/ negociez.
...
Prețul nu se va modifica.
*

E si asta o veste buna, si-anume ca pretul nu se modifica... in sensul ca poti beneficia de aprox. aceleasi echipamente si dotari la pretul inteles in contract.

In cazul meu, fiind o motorizare GPL cu echipare Life, tind sa cred ca Renault nu o sa-mi ofere noua echipare Equilibre la pretul initial, avand in vedere inflatiile mari din Germania, Spania, sa nu mai zic Turcia.
O sa-i contactez la Vocea Clientului, ca sa nu astept dupa ei.

QUOTE(LeBeorz @ 5 Apr 2022, 14:10)
Acum sunt in povesti cu vanzatorul, aparent am VIN, de preturi/dotari nu stie inca nimic.
Update -  termen de livrare- inceputul lui August, comanda din 26 ianuarie...
*

Salut LeBeorz! Imi poti spune cand ai primit in scris prima data termenul de livrare si cand ai primit VIN-ul masinii? Ai accesat fonduri rabla in baza VIN-ului?

--------------------
- - - - -
+
edward_zone
post 6 Apr 2022, 09:55
Post #672

Membru autentic

QUOTE(Horia2008 @ 5 Apr 2022, 19:18)
Spui că n-ai da prea mult în agenții de vânzări,de acord și cu asta, dar abordarea în cazul colegului edward_zone nu este deloc în această notă ca să-ți ofere cât de cât un leverage, la asta mă refeream...
*

Nu inteleg.

--------------------
+
Horia2008
post 6 Apr 2022, 10:10
Post #673

Membru

Ziceam că, după părerea mea, nu te-a sfătuit bine sa ceri nu știu ce opțiuni ca să ai de unde negocia și trebuia să-ți pună în vedere ce se întâmplă dacă radiezi rablele înainte de a avea confirmarea comenzii
No offense, doar părerea mea

--------------------
Renault Laguna 3 2012
+
edward_zone
post 6 Apr 2022, 10:21
Post #674

Membru autentic

QUOTE(Horia2008 @ 6 Apr 2022, 08:10)
Ziceam că, după părerea mea, nu te-a sfătuit bine sa ceri nu știu ce opțiuni ca să ai de unde negocia și trebuia să-ți pună în vedere ce se întâmplă dacă radiezi rablele înainte de a avea confirmarea comenzii
No offense, doar părerea mea
*

None taken.
Doar ca este normal ce am facut.
Am facut solicitare la vocea clientului pentru a reduce timpii morti si am cerut ceva mai mult.
Activez in vanzari.
Cer mult accept mai putin.

--------------------
+
LeBeorz
post 6 Apr 2022, 11:16
Post #675

Membru incepator

Salut, in "scris" am primit ieri pe Whatsapp VIN si data fabricare/livrare estimata. Dupa ce am intrebat eu bineinteles dry.gif
De rabla la prima etapa am luat teapa, masina pe care o aveam nu se incadra ca era scoasa de la fisc. Pana mi-au raspuns s-au dus fondurile. Acum pentru mai...vanzatorul nu are tichete nici acum. De cumparat de pe anunturi, nu stiu exact cum se procedeaza, suport 0 de la dealer.

QUOTE(Dizzy88 @ 5 Apr 2022, 22:10)
on topic: cand i-am zis lui taica-miu ca-mi iau Clio nou m-a-ntrebat "si cat dai pe el? 7.000, 8.000 de euro?
Sa ne intelegem ca si Clio costa mult, insa accesibil in "contextul" actual
pe asta mizez, mersi
si la mine apare in Oferta Comerciala Personalizata, insa nu pe Bonul de Comanda, si pe asta mizez sa beneficiez de reducerea de 300 E in continuare
Incercam sa mentinem o atitudine pozitiva, insa Renault e acoperit prin contract... bineinteles, daca vrea sa faca surprize placute clientilor, o poate face, dar nu pe stresul nostru, care vrem putina transparenta in tot procesul.
E si asta o veste buna, si-anume ca pretul nu se modifica... in sensul ca poti beneficia de aprox. aceleasi echipamente si dotari la pretul inteles in contract.

In cazul meu, fiind o motorizare GPL cu echipare Life, tind sa cred ca Renault nu o sa-mi ofere noua echipare Equilibre la pretul initial, avand in vedere inflatiile mari din Germania, Spania, sa nu mai zic Turcia.
O sa-i contactez la Vocea Clientului, ca sa nu astept dupa ei.
Salut LeBeorz! Imi poti spune cand ai primit in scris prima data termenul de livrare si cand ai primit VIN-ul masinii? Ai accesat fonduri rabla in baza VIN-ului?
*

--------------------
Mitsubishi Colt 2005
+
edward_zone
post 6 Apr 2022, 11:51
Post #676

Membru autentic

QUOTE(LeBeorz @ 6 Apr 2022, 09:16)
Salut, in "scris" am primit ieri pe Whatsapp VIN si data fabricare/livrare estimata. Dupa ce am intrebat eu bineinteles  dry.gif
De rabla la prima etapa am luat teapa, masina pe care o aveam nu se incadra ca era scoasa de la fisc. Pana mi-au raspuns s-au dus fondurile. Acum pentru mai...vanzatorul nu are tichete nici acum. De cumparat de pe anunturi, nu stiu exact cum se procedeaza, suport 0 de la dealer.
*

Mie dealerul mi-a facut rost de rable la pretul de 3000 ron x 2.
Discount total 16500 ron.
Am prins si fonduri in primul val.
Doar am trecut sa semnez niste harti.

This post has been edited by edward_zone: 6 Apr 2022, 11:52

--------------------
+
mircea_aq
post 6 Apr 2022, 13:02
Post #677

Membru autentic

Cu atitudinea asta nu stiu daca rezolvati ceva in favoarea voastra.

QUOTE(edward_zone @ 5 Apr 2022, 13:42)
.........
Pentru hibrid rablele valoreaza 16500 ron + 6000 ron platiti pe tichete = 22500 ron = 4500 eur (pirderea mea)
*

Hai ca m-ai amuzat, n-ai cum sa pierzi ce nu ai.
Cel mult pierzi cei 6000 lei dati pe tichete, asta in cazul in care te incapatanezi tu sa-i pierzi.

Constat cu tristete ca statul mai mult a stricat cu acest program rabla, si i-a facut pe oameni sa alerge dupa caini cu covrigi in coada.

--------------------
xxxxxxxx xxxxxxxx xxxxxxxx
+
edward_zone
post 6 Apr 2022, 15:31
Post #678

Membru autentic

QUOTE(mircea_aq @ 6 Apr 2022, 11:02)
Hai ca m-ai amuzat, n-ai cum sa pierzi ce nu ai.
Cel mult pierzi cei 6000 lei dati pe tichete, asta in cazul in care te incapatanezi tu sa-i pierzi.

Constat cu tristete ca statul mai mult a stricat cu acest program rabla, si i-a facut pe oameni sa alerge dupa caini cu covrigi in coada.
*

Stiu ca sunt amuzant.
Sau subiectiv.
Spui sa nu ma incapatanez si sa accept orice balarie mi se propune?
Nu prea cred.
Eu le-am scris pentru a scurta timpii morti ai dialogului.
Nu sunt obligati sa acepte propunerea mea.
Acum mingia e la ei.
Eu doar am servit sau le-am ridicat-o la fileu.

This post has been edited by edward_zone: 6 Apr 2022, 15:32

--------------------
+
traffictours
post 6 Apr 2022, 15:56
Post #679

Membru autentic

Faptul ca lucrezi in vanzari trebuia sa te determine sa astepti sa te caute ei, asa cautandu-i pierzi puncte... Stiu, toti suntem curiosi sa vedem cum rezolva renault propriile lor inconsecvente, insa hai sa asteptam sa vedem ce se hotaraste. Sunt de acord ca trebuie sa fim fermi, in sensul sa se livreze masinile cu optiunile comandate. Ce nu se livreaza, se negociaza. Oricum pana in 3 luni de la data comenzii sunt acoperiti prin contract, deaia nici nu se grabesc sa ne contacteze, desi modificarile de configuratii trebuiesc rezolvate cat mai repede, eu chiar ma mir de cata dezorganizare manifesta, ca nu vreau sa folosesc cuvinte grele, ca de exemplu nesimtire...

This post has been edited by traffictours: 6 Apr 2022, 15:59

--------------------
BMW - -
+
Horia2008
post 6 Apr 2022, 16:47
Post #680

Membru

dacă ar fi doar nesimțire nici n-ar fi așa grav, să nu ne lovim / confruntăm cu incompetență și obtuzitate...

--------------------
Renault Laguna 3 2012
+
Dizzy88
post 6 Apr 2022, 19:11
Post #681

Membru incepator

QUOTE(LeBeorz @ 6 Apr 2022, 11:16)
Salut, in "scris" am primit ieri pe Whatsapp VIN si data fabricare/livrare estimata. Dupa ce am intrebat eu bineinteles  dry.gif
*

Mersi frumos pentru raspuns. Pentru tichete incearca sa dai un search dupa cuvinte cheie, gen "rabla" si gasesti anunturi, iei legatura cu persoanele respective.
Ai actele la rable... te duci cu ele la dealer sa faci dosarul. In baza dosarului daca prinzi fonduri se face o nota de inscriere. In baza notei se caseaza si radiaza rablele. Actele rezultate in original se adauga la dosar, iar mai apoi se plateste persoana de la care ai cumparat tichetele.

QUOTE(mircea_aq @ 6 Apr 2022, 13:02)
*

Orice ajutor e bine venit smile.gif tu cum ai proceda?

--------------------
- - - - -
+
edward_zone
post 7 Apr 2022, 08:35
Post #682

Membru autentic

QUOTE(Dizzy88 @ 6 Apr 2022, 17:11)
Mersi frumos pentru raspuns. Pentru tichete incearca sa dai un search dupa cuvinte cheie, gen "rabla" si gasesti anunturi, iei legatura cu persoanele respective.
Ai actele la rable... te duci cu ele la dealer sa faci dosarul. In baza dosarului daca prinzi fonduri se face o nota de inscriere. In baza notei se caseaza si radiaza rablele. Actele rezultate in original se adauga la dosar, iar mai apoi se plateste persoana de la care ai cumparat tichetele.
*

Asta e usor pentru Bucuresti.
In provincie e mult mai greu.

--------------------
+
Horia2008
post 7 Apr 2022, 09:35
Post #683

Membru

QUOTE(edward_zone @ 7 Apr 2022, 08:35)
Asta e usor pentru Bucuresti.
In provincie e mult mai greu.
*

Eu zic că nu, depinde cum te descurci...
În provincie am luat două rable de pe olx, una cu 2000lei, una cu 2400lei și le-am înscris în program...
Tu crezi că dealerul ăla care le dă cu 3000lei nu face și el un ban pe rable?

--------------------
Renault Laguna 3 2012
+
edward_zone
post 7 Apr 2022, 11:23
Post #684

Membru autentic

QUOTE(Horia2008 @ 7 Apr 2022, 07:35)
Eu zic că nu, depinde cum te descurci...
În provincie am luat două rable de pe olx, una cu 2000lei, una cu 2400lei și le-am înscris în program...
Tu crezi că dealerul ăla care le dă cu 3000lei nu face și el un ban pe rable?
*

Am incercat si eu dar erau numai dubiosi la 2500 ron.
Am preferat sa dau 3000 si nici nu am trecut pe acolo.

--------------------
+
Horia2008
post 7 Apr 2022, 13:59
Post #685

Membru

fain de dealerii ăștia,fac bani pe rable și se trag pe cur să de-a un amărât de discount...

--------------------
Renault Laguna 3 2012
+
einstein1984
post 7 Apr 2022, 14:49
Post #686

fan Dacia

discountul il da firma, banii pe rabla ii face vanzatorul, ca nu ia comision cu factura.
Apoi e alegerea ta daca ii dai bani lui sa faca rost de tichet sau te chinui singur.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
Clio5intense
post 7 Apr 2022, 16:10
Post #687

Membru incepator

QUOTE(einstein1984 @ 7 Apr 2022, 14:49)
discountul il da firma
*

Oarecum. Pentru că dacă discountul dat de firmă crește, scade comisionul primit pentru vânzare de către agent. Deci din lăcomie personală, agentul nu prea se oferă să mărească discountul, că are senzația că "dă din buzunar". Cred că așa este, sper să nu mă înșel.

--------------------
Renault Clio 5 TCe 90 2022
varianta Intense, motor 999cm3 în 3 cilindri, manuală 6 trepte.
+
Horia2008
post 7 Apr 2022, 17:50
Post #688

Membru

QUOTE(einstein1984 @ 7 Apr 2022, 14:49)
discountul il da firma, banii pe rabla ii face vanzatorul, ca nu ia comision cu factura.
  Apoi e alegerea ta daca ii dai bani lui sa faca rost de tichet sau te chinui singur.
*

definește vânzătorul

--------------------
Renault Laguna 3 2012
+
traffictours
post 7 Apr 2022, 20:03
Post #689

Membru autentic

La Renault treaba cu discounturile e mult mai organizata decat la VW, de exemplu. La VW am avut oferte pt un Golf 8 de la diferiti dealeri cu discount dealer de la 700 pana la 1050 euro. La Renault ofertele au fost cu acelasi discount indiferent de dealer. La partea cu tiketele rabla sunt diferente in functie de dealer chiar si la Renault, insa astea nu sunt sub "tutela" Producatorului.

--------------------
BMW - -
+
Clio5intense
post 8 Apr 2022, 17:41
Post #690

Membru incepator

Am primit în fine și în scris termenul estimat de livrare, de la Vocea clientului. După 10 zile de când le-am scris. Între timp, am vorbit cu dealerul, care mi-a dat din sistem informația că mașina va fi livrată în săptămâna 27. Azi mi-a răspuns Vocea clientului, care mi-a dat vechiul termen, stabilit înainte de amânarea despre care dealerul a aflat între timp. Ei mi-au scris tot săptămâna 23, și nu 27. Tind să cred că sunt în urmă cu răspunsurile la mailuri și până se mișcă ei, dealerul poate vedea în timp real stadiul comenzii, unde apăruse la un moment dat săptămâna 23 iar acum apare 27. Renault Romania, sunteți varză! Ca să nu mai spun că mi-au dat în scris că mașina nu va avea... ABS!!! în loc să scrie AEBS. Și că mi se va da un reducere de 300 de euro pentru asta. Dealerul a spus că deja mi-a aplicat această reducere, în ianuarie, la semnarea contractului, pt. că încă de atunci am semnat că voi avea Standard Safety Pack. Deci cei de la Vocea clientului nici asta nu știu, care este prețul din contract și care a fost discountul? Tot ei mi-ai scris, clar, că mașina a fost comandată cu Standard Safety Pack, deci teoretic din nou dealerul pare a avea dreptate... Au mai scris că voi beneficia de configurația din fișa autovehiculului, fără nicio eliminare de funcții față de ce scrie în Nota de comandă / Configurație.

--------------------
Renault Clio 5 TCe 90 2022
varianta Intense, motor 999cm3 în 3 cilindri, manuală 6 trepte.
+
44 Pages « < 21 22 23 24 25 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 5th May 2025 - 16:30
Dacia