Clio 5; Sfaturi cumparare
![]() ![]() ![]() |
Clio 5; Sfaturi cumparare
Clio5intense |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 12 March 22 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
5 TCe 90 2022 varianta Intense, motor 999cm3 în 3 cilindri, manuală 6 trepte.
|
|
Horia2008 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 178 Joined: 25 June 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
mariso1980 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 12 December 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Clio Zen 65 Cp rezervat online in septembrie cu 500 Euro, cu optiunea ,,RABLA". Primit dupa reluarea programului ,, RABLA" in 2022, la 1 martie. Situatia nu-i deloc roz in acest an. In septembrie 2021, erau 6 masini cu aceeasi culoare si echipare: scaune fata incalzite, oglinzi cu reglaj electric, incalzite, rabatabile automat (manual deocamdata din lipsa chip ), EASY LINK 7, senzori parcare spate...Pret final (dupa preadare 1 rabla euro 3 + 1 cupon cumparat) 11402 Euro.
|
--------------------
Renault
Clio
Zen 66 Cp
|
|
Dizzy88 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 61 Joined: 15 March 22 ![]() |
QUOTE(Clio5intense @ 22 Mar 2022, 17:00) motorizarea SCe 65 cp nu era disponibila in echiparea Zen in ian. 2022 si oct. 2021, deci probabil mai devreme de-atat@Horia2008 am furnizat o informatie utila, si-anume ca a durat mai mult de 5 luni. This post has been edited by Dizzy88: 23 Mar 2022, 07:41 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Horia2008 |
![]()
|
QUOTE(Dizzy88 @ 22 Mar 2022, 23:18) motorizarea SCe 65 cp nu era disponibila in echiparea Zen in ian. 2022 si oct. 2021, deci probabil mai devreme de-atat Chiar, până ne spune el, hai sa ghicim... QUOTE(Dizzy88 @ 22 Mar 2022, 23:18) Doar datul cu preseupusa nu prea ajută cu nimic... pe site-urile renault, clio hibrid se poate configura dupa cum urmeaza: renault.fr equilibre, evolution, techno, R.S. line renault.ro - renault.hu techno, R.S. Line renault.de equilibre, techno, R.S. Line renault.at techno, R.S. line renault.si evolution, techno, R.S. line renault.cz zen, intens, rs line renault.it equilibre, evolution, techno, R.S. line renault.nl equilibre, evolution, techno, R.S. line renault.es equilibre, techno renault.bg equilibre, techno renault.ch techno, R.S. line renault.be evolution, techno, R.S. line renault.lu evolution, techno, R.S. line renault.hr evolution, techno, R.S. line renault.rs evolution doar ro nu deocamdata, cat o tine acest deocamdata... This post has been edited by Horia2008: 23 Mar 2022, 13:08 |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
edward_zone |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 436 Joined: 31 March 06 ![]() |
Am vorbit cu agentul de vanzari si cica nu este gata configuratorul. Mi-a confirmat, verbal, ca configuratia si pretul stabilit prin contract in ianuarie ramane valabil. Termen de livrare necunoscut. cacofonie voita Cica apare Clio 2022? Clio e-tech 145 CP? Este altceva? Stie cineva? This post has been edited by cj98czh: 23 Mar 2022, 17:06 |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
Horia2008 |
![]()
|
QUOTE(Horia2008 @ 22 Mar 2022, 21:49) QUOTE(mariso1980 @ 16 Mar 2022, 23:33) @mariso1980, dacă ai mașina din 1martie, spune-ne te rog când ai făcut comanda și când ți-a fost confirmată cu serie de șasiu și termen de livrare sau l-ai luat din showroom? hai ca ne-a raspuns, dar pe alt topic... QUOTE(mariso1980 @ 22 Mar 2022, 21:50) Clio Zen 65 Cp rezervat online in septembrie cu 500 Euro, cu optiunea ,,RABLA". Primit dupa reluarea programului ,, RABLA" in 2022, la 1 martie. Situatia nu-i deloc roz in acest an. In septembrie 2021, erau 6 masini cu aceeasi culoare si echipare: scaune fata incalzite, oglinzi cu reglaj electric, incalzite, rabatabile automat (manual deocamdata din lipsa chip ), EASY LINK 7, senzori parcare spate...Pret final (dupa preadare 1 rabla euro 3 + 1 cupon cumparat) 11402 Euro. deci irelevant pentru noi, nu se pune... mai asteptam vesti de la onor Renault Commercial Roumanie SRL |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
edward_zone |
![]()
|
Primit astăzi de la dealer.
Attached thumbnail(s) IMG_20220328_WA0002.jpg ( Size: 122.49k ) Number of downloads: 938 |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
edward_zone |
![]()
|
Primit astăzi de la dealer.
Attached thumbnail(s) IMG_20220328_WA0002.jpg ( Size: 122.49k ) Number of downloads: 664 |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu a zis nimic nou pt cei ce au comandat deja, se stia termenul de livrare ca e dupa iulie. Probabil nu au info despre cei ce au comandat deja, dar daca tot nu zic nimic inseamna ca se vor livra masinile comandate la preturile din comanda. Asa e si logic. Exista un contract.
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
Horia2008 |
![]()
|
QUOTE(edward_zone @ 28 Mar 2022, 13:58) Poți să dai mai multe detalii?? Tu ai comandat Clio Intens E-Tech În comunicare face referire generic la Clio, nu spune termic sau hibrid, și spune de noile variante de echipare (ex. Techno) nu ce ai comandat tu - Intens E-Tech Îți confirmă configurația inițială, sau te cheamă pentru reconfigurare?? |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
edward_zone |
![]()
|
QUOTE(Horia2008 @ 28 Mar 2022, 13:08) Poți să dai mai multe detalii?? Tu ai comandat Clio Intens E-Tech În comunicare face referire generic la Clio, nu spune termic sau hibrid, și spune de noile variante de echipare (ex. Techno) nu ce ai comandat tu - Intens E-Tech Îți confirmă configurația inițială, sau te cheamă pentru reconfigurare?? Mi-a confirmat ca masina ajunge in iulie in proportie de 80% (cea ce nu insemna nimic). Eu am comanadat Intens E-tech care era de atunci (21.01.2021) cu restrictiile RET09 si PCK10 obligatorii. In rest mi-a confirmat ca ramane configuratia si pretul de la momentul comenzii. Deocamdata. This post has been edited by edward_zone: 28 Mar 2022, 15:45 |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
"Termen estimativ livrare ptr comenzi platite". Ce inseamna platite? Ca s-a dat avans, ca s-a platit integral? Au dat-o cotita. Nu pricepi mare lucru.
Se pastreaza pretul si configurarea de la momentul comenzii sau ba. Nimic clar. Eu n-am obtinut inca raspuns la intrebarile astea. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Dizzy88 |
![]()
|
Am fost si eu la dealership cu doleantele mele pe care le-am expus responsabilului de consilieri vanzari. In cadrul vizitei am fost amenintat cu "pentru ce mi-ati facut o sa va tin minte toata viata" si "stiu unde stai", evident de dealerul meu.
Cum orice fapta buna nu ramane nerasplatita, intentionez sa le las la sfarsit un dulce review pe Maps. Ontopic: responsabilul pe partea de vanzari a zis ca ei sunt reprezentanti Renault, si daca vreau sa aflu mai multe in legatura cu noile echipari si cum ma impacteaza, sa sun la Vocea Clientului |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Clio5intense |
![]()
|
Mai este cineva în situația mea: avans achitat și VIN primit deja (mașină cu status "stoc dealer" dar care nu a mai intrat în fabricație la data prevăzută)?
|
--------------------
Renault
Clio
|
|
Horia2008 |
![]()
|
QUOTE(Dizzy88 @ 28 Mar 2022, 19:38) Am fost si eu la dealership cu doleantele mele pe care le-am expus responsabilului de consilieri vanzari. In cadrul vizitei am fost amenintat cu "pentru ce mi-ati facut o sa va tin minte toata viata" si "stiu unde stai", evident de dealerul meu. Și responsabilul de consilieri de vânzări ce a spus la treaba asta? Sau e și ăla un lache? Contează mult și abordarea.... QUOTE(Dizzy88 @ 28 Mar 2022, 19:38) Cum orice fapta buna nu ramane nerasplatita, intentionez sa le las la sfarsit un dulce review pe Maps. Cu asta le-ai umplut curu' de lacrimi... ![]() QUOTE(Dizzy88 @ 28 Mar 2022, 19:38) Ontopic: responsabilul pe partea de vanzari a zis ca ei sunt reprezentanti Renault, si daca vreau sa aflu mai multe in legatura cu noile echipari si cum ma impacteaza, sa sun la Vocea Clientului Aici cam așa e... mai ales daca ăla e un lache.... |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
Dizzy88 |
![]()
|
QUOTE(Clio5intense @ 19 Mar 2022, 20:55) ... Dar mi-a spus că pentru a cincea oară modifică termenul de livrare. Au mai adăugat o lună... Acum a devenit final de mai. Există întârziere de intrare în producție. Asta am vorbit... Termen de livrare scris nu am primit. Au trecut aproximativ 2 luni și jumătate de la plata avansului... se aproprie cu pasi mari termenul de 3 luni... Sa ne tii la curent QUOTE(Clio5intense @ 28 Mar 2022, 20:28) Mai este cineva în situația mea: avans achitat și VIN primit deja (mașină cu status "stoc dealer" dar care nu a mai intrat în fabricație la data prevăzută)? nu cred ca e cineva activ in acest topic sa fie intr-o situatie similara cu a ta ... dar probabil o sa ne vina randul si noua, cand o sa treaca cele 3 luni si o sa avem VIN, dar fara Clio in productie probabil de la livrari in iulie-septembrie o sa se ajunga la august-octombrie |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Horia2008 |
![]()
|
QUOTE(Dizzy88 @ 30 Mar 2022, 00:40) se aproprie cu pasi mari termenul de 3 luni... Sa ne tii la curent nu cred ca e cineva activ in acest topic sa fie intr-o situatie similara cu a ta ... dar probabil o sa ne vina randul si noua, cand o sa treaca cele 3 luni si o sa avem VIN, dar fara Clio in productie probabil de la livrari in iulie-septembrie o sa se ajunga la august-octombrie cele trei luni sunt degeaba, nu o sa primești VIN; acolo spune că în 90 de zile o să primești în scris un termen estimativ de livrare, nimic VIN sau altceva; dacă situația nu se clarifică... Totuși feelingul meu este că într-o săptămână - două o să avem termen de livrare și VIN |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
Dizzy88 |
![]()
|
QUOTE(Horia2008 @ 15 Mar 2022, 22:54) In scris nu primești data estimată de livrare fără VIN; VIN-ul determină și data estimată de livrare QUOTE(Horia2008 @ 30 Mar 2022, 08:07) |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Horia2008 |
![]()
|
QUOTE(Dizzy88 @ 30 Mar 2022, 08:16) In scris nu primești data estimată de livrare fără VIN; VIN-ul determină și data estimată de livrare ![]() ![]() VIN-ul iti da un termen mai concret de livrare, mai mult decat estimat... VIN-ul inseamna ca este deja planificat in productie... Dar daca n-au VIN, iti vor da in scris un termen de livrare estimat si fara VIN, conform bonului de comanda / contractului |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
edward_zone |
![]()
|
QUOTE(Horia2008 @ 30 Mar 2022, 06:42) ![]() ![]() VIN-ul iti da un termen mai concret de livrare, mai mult decat estimat... VIN-ul inseamna ca este deja planificat in productie... Dar daca n-au VIN, iti vor da in scris un termen de livrare estimat si fara VIN, conform bonului de comanda / contractului Adevarat si nu prea. ![]() VIN-ul nu da un termen concret si bine stabilit de livrare ci doar confirma ca acea configuratie se va fabrica si este rezervata pentru tine. Toate termenele sunt estimate si la discretia producatorului, fara ca dealer-ul sa poata intervenii. Prietenul de la reprezentanta a estimat luna iulie in proportie de 80% asa ca asteptam.... This post has been edited by edward_zone: 30 Mar 2022, 09:21 |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
Horia2008 |
![]()
|
QUOTE(edward_zone @ 30 Mar 2022, 09:20) Adevarat si nu prea. ![]() VIN-ul nu da un termen concret si bine stabilit de livrare ci doar confirma ca acea configuratie se va fabrica si este rezervata pentru tine. Toate termenele sunt estimate si la discretia producatorului, fara ca dealer-ul sa poata intervenii. Prietenul de la reprezentanta a estimat luna iulie in proportie de 80% asa ca asteptam.... N-am zis concret si bine stabilit, am zis doar mai concret, adica ceva mai mult decat estimarea aia generica pe care au dat-o acum; cu VIN macar ai o panificare in productie Dealerul, intr-adevar, nare ce face, n-are nici o marja de miscare Si eu inclin sa cred ca pe iulie o sa cam fie... |
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
edward_zone |
![]()
|
QUOTE(Horia2008 @ 30 Mar 2022, 08:43) N-am zis concret si bine stabilit, am zis doar mai concret, adica ceva mai mult decat estimarea aia generica pe care au dat-o acum; cu VIN macar ai o panificare in productie Dealerul, intr-adevar, nare ce face, n-are nici o marja de miscare Si eu inclin sa cred ca pe iulie o sa cam fie... Speranta moare ultima! Cu comanda la sfarsitul lunii ianuarie eu iau in considerare sfarsitul lui august. Sper sa imi faca o surpriza. ![]() This post has been edited by edward_zone: 30 Mar 2022, 12:25 |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
Clio5intense |
![]()
|
Am primit o nouă amânare, de o lună... În loc de săptămâna 17 (penultima săptămână din aprilie), livrarea este acum promisă pentru săptămâna 22 (ultima săptămână din luna mai). Cu estimarea intrării în producție pe 4 mai. Nimic în scris însă, totul pe vorbe...
Nu voi primi compensare pentru lipsa AEBS (pentru că nu apărea pe configurator și nici pe bonul de comandă). Cică oglinzile vor fi totuși rabatabile electric din fabrică - un "privilegiu" pentru cei care au comandat cameră 360 și asistență unghi mort. This post has been edited by Clio5intense: 30 Mar 2022, 18:06 |
--------------------
Renault
Clio
|
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.062 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu toate dotările apar pe bonul de comandă. Nici mie nu îmi apare AEBS, dar există pe mașină.
Nu găsești o fișă de produs de când ai comandat mașina? Sunt sigur că acolo apare în dotările standard, scuzele cu configuratorul și bonul de comandă sunt cel puțin puerile. |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
Horia2008 |
![]()
|
Dealerii au primit în sfârșit fisa de produs pe aprilie cu nivelurile de echipare / configurările pentru Clio E-Tech hibrid
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2012
|
|
edward_zone |
![]()
|
QUOTE(MyKe89 @ 30 Mar 2022, 18:25) AEBS-ul nu este optiune, este dotare standard, de aceea nu apare. Cand apare e nasol. Apare ca lipseste. Cazul meu. QUOTE(Horia2008 @ 1 Apr 2022, 12:23) Dealerii au primit în sfârșit fisa de produs pe aprilie cu nivelurile de echipare / configurările pentru Clio E-Tech hibrid Nu te credem. Pe configuratorul de romania nu apare. ![]() Revin: Am primi, si eu, de la dealer vesti. E mai convenabil ce am comandat eu in ianuarie 2022, din ce am vazut. This post has been edited by edward_zone: 1 Apr 2022, 16:34 |
--------------------
Renault
Clio E-Tech 145
Techno, 2022
|
|
Dizzy88 |
![]()
|
unde iti apare ca lipseste? pe bonul de comanda?
la mine nu e trecut in bonul de comanda 'Standard Safety Pack' , deci in principiu as putea cere reducerea de 300 de € pt lipsa AEBS, asa cum e prezentata in fisa de produs |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Clio5intense |
![]()
|
La mine apare exact formularea asta păcătoasă și derutantă, "standard safety pack",care se traduce prin LIPSA dotării standard și obligatorii (!) AEBS. Cică știam că nu va avea și am fost de acord, prin semnarea bonului de comandă. Și când am întrebat ce înseamnă asta, dealerul mi-a spus că nu contează, că este vorba despre faptul că are dotările standard, asta înseamnă. Deci și vrăjeală, și înșelătorie.
Astăzi m-au anunțat că se amână încă o dată livrarea, de data asta cu doar 1 săptămână. Era varză fata de la Vocea Clientului: "mașina dvs. a intrat în fabricație deja, doar livrarea va fi după data de 6 iunie" (?!?). Vai de capul lor... |
--------------------
Renault
Clio
|
|
Dizzy88 |
![]()
|
"prezenta" pachetului Standard Safety Pack este trecuta in bonul de comanda?
This post has been edited by Dizzy88: 2 Apr 2022, 10:56 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 10:39 |