Intrebari,, Pentru necunoscatori...
![]() ![]() ![]() |
Intrebari,, Pentru necunoscatori...
I.Neagu |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 3 January 17 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Talisman
2017, Initiale Paris, 1.6dci 130cp
|
|||
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
Oricum TDI-ul are destula vana sa faci manevre cu el ,fara sa calci acceleratia. Dar sa se tureze la 1100 rpm, ...interesant.
|
--------------------
Renault
Megane 3
- PH__CSR
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
Floryn77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 2 May 16 From: Ploiești ![]() |
Nu știu de ce nu primesc notificare când este activitate pe topicul urmărit de mine, verific eu setările.....Mulțumesc ptr răspunsuri, joi bat 300 km in tara ca sa văd o mașina corectă, cred eu, am verificat seria la Renault, pare k. Dar, este an 2009 și am înțeles că este Euro 4, fara DPF. Mie îmi convine că nu are DPF ptr că nu mai am grija regenerărilor dar vă întreb, va rog: este vreo diferență la fiabilitate sau funcționare între E4 și E5 cu DPF ?? Normal nu ar trebui dar ....cine știe🤔🤔🤔 Am făcut rost și de lista dotărilor mașinii respective, am rămas uimit că nu are ESP, in 2009 să nu pui ESP pe o mașina ??? E foarte ciudat..... Și sigur nu are acea semnalizare de urgență, dacă nu are ESP , ce pretenții sa mai am la alte dotări standard care vin pe alte mărci auto !!!! Sper sa nu regret alegerea facuta cu acest Renault Megane 3....
This post has been edited by Floryn77: 16 May 2017, 21:57 |
--------------------
Renault
Megane 3, Dynamique
- ......
2009, 1,5 dci, 78 KW
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Teoretic, orice componenta in plus aduce cu sine un nou risc de defectare. Insa, chiar daca o sa spuna multi ca DPF se defecteaza, nu are nimeni date oficiale sa spuna ca defectul apare la x% din masini. Doar d-alea ca "am vazut multe", "am auzit 3 prieteni", etc.
Pe mine ma enerveaza aia care lasa fum negru, mai ales in oras, asa ca DPF este o chestiune super si, din respect pentru altii, prefer sa dau bani pentru a avea componenta. ESP... pe mine m-a scos din rahat o singura data, intr-o curba, iarna, unde am prins zapada de aia, fleasca. Am apreciat mult ca-l am pe masina. Il consider foarte util, mai ales daca esti nevoit sa eviti ceva rapid. Pana la urma decizia o iei evaluand riscurile si bugetul. |
--------------------
.
.
.
|
|
silvanu96 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.798 Joined: 21 April 15 From: Ploiesti ![]() |
Floryn, asa este a mea. 2009 fara DPF. Si nu scoate fum in trafic (are putini km).
Nu am ESP ,dar o sa-i pun. Are semnalizari de urgenta, ca nu au legatura cu ESP. |
--------------------
Renault
Megane 3
- PH__CSR
2009 Hatch 1.5 dCI 78kw Duster Laureate 2016, 1.5dci 4wd.
|
|
Floryn77 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 2 May 16 From: Ploiești ![]() |
Încă odată vă mulțumesc ptr răspunsurile date, am un buget limitat și am găsit o mașina exact pe pretențiile mele. E4 nu lasa fum in spate decât dacă motorul este neîngrijit. Se poate monta ESP ??? În ce constă montarea ESP-ului ??? ESP-ul este util, face parte din siguranța mașinii, mă mir că nu s-au montat obligatoriu din fabrica !!! Am avut pe vechea mașina și l-am simțit, tot pe zăpadă....asta e,daca conducem prudent, nu avem nevoie de ESP😉😉😉.
This post has been edited by Floryn77: 17 May 2017, 17:14 |
--------------------
Renault
Megane 3, Dynamique
- ......
2009, 1,5 dci, 78 KW
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Oricat de prudent ai conduce tu, exista marea posibilitate sa te puna in imposibilitatea de a evita un accident alt participant la trafic... pe sosea nu rulezi doar tu.
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
Legat de fum, ma refeream la fumul negru cand accelerezi brutal, care din cate stiu il scoate orice diesel fara DPF (chiar si un diesel nou, cu 10 km).
|
--------------------
.
.
.
|
|
Floryn77 |
![]()
|
Ptr că sunt nou posesor de M3, încep să mă interesez de diverse chestii, de exemplu: ptr ștergătoare exista chit de lamele ptr înlocuire ??? La Vw exista un kit de lamele, originale, cu capacele noi din capete unde se poate schimba doar lamela ștergătorului. Exista așa ceva și la Renault ??
|
--------------------
Renault
Megane 3, Dynamique
- ......
2009, 1,5 dci, 78 KW
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Am dat pe o pereche de stergatoare Valeo ~60 de lei (Dedeman). De curiozitate le-am analizat pe cele originale ale masinii si parerea mea e ca nu se pot schimba doar lamelele. Cel putin nu oficial, poate daca mesteresti/adaptezi tu.
Oricum 2 stergatoare sunt destul de ieftine, asa ca nu cred ca merita efortul. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Floryn77 |
![]()
|
Dacă ar exista kit special, original, eu zic că se merita sa le schimb doar lamela. Dacă nu au prinderi speciale, sunt bune și Valeo. Nu-mi plac improvizatiile. O să mă uit la Dedeman ..... Ms ptr răspuns.
|
--------------------
Renault
Megane 3, Dynamique
- ......
2009, 1,5 dci, 78 KW
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Si la Carrefour au Valeo. La un moment dat erau chiar la promotie si mi-am luat pentru fata.
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
I.Neagu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 234 Joined: 3 January 17 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
De cand am cumparat masina am vazut ca din cand in cand mansonul care acopera conductoarele senzorului de sub filtrul de ulei este usor umed si se imbiba cu praful de pe drum. Nu am putut sa vad foarte bine sub filtrul de ulei sa vad ce ar fi acolo dar banuiesc ca ar fi o problema de strangere a filtrului sau sa curga pe la garnitura de etansare a senzorului? Gresesc cu ceva? Este ceva ce pot face acasa sau este mai bine sa ma duc la service? Exista si alte pareri legate de de aceasta problema? This post has been edited by I.Neagu: 21 May 2017, 15:05 Attached thumbnail(s) 20170521_110623_1494x2656.jpg ( Size: 516.32k ) Number of downloads: 608 20170521_110658_1494x2656.jpg ( Size: 695.84k ) Number of downloads: 622 |
--------------------
Renault
Talisman
|
|
sisu_stelistul |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 12 July 07 ![]() |
Detin un Renault Megane 3 (modelul 2014) achiziționat de mine de 3 luni, este modelul cel mai de baza fabricat in Turcia. Am observat ca nu am lumina in torpedou, am gasit in cartea masinii cum ar trebui sa fie lumina si cum ar trebui sa schimb becul, dar la mine pare ca lipseste toata acea bucata.
Mai este cineva fara lumina in torpedou? Sau este un anume mod in care pot ajunge la bec? |
--------------------
Renault
Kadjar
2022 Renault Kadjar 1.33 TCE 140CP 2022
Ex: Dacia Nova GTi 1998 Skoda Fabia II HTP 2008 Renault Megane 3 1.5DCI 95CP 2014 |
|
rusus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 31 May 15 ![]() |
De unde știi ca e de turcia ?e luat din ro mașina
|
--------------------
megane 3
1.5 dci,90 cp 2011, megane 3 bose 2013
Megane 4 intens 2017 estate Contul ***chivereanumarian*** fără posibilitate recuperare parola(nu primesc mail )
|
|
NIonescu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 26 October 15 ![]() |
Salutare,
Stie cineva la ce poate servi acea mufa din poze, situata deasupra compartimentului rotii de rezerva, in spatele banchetei din spate? Megane 3 2011 1.5dCi FAP 110cp hatchback. PHOTO_20170411_192527.jpg ( Size: 848.21k ) Number of downloads: 540 PHOTO_20170411_192542.jpg ( Size: 754.77k ) Number of downloads: 519 PHOTO_20170411_192603.jpg ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 490 O zi buna! |
--------------------
Renault
Megane
2011 III 1.5dci 110 cp
|
|
bogdan.bunea |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 4 April 15 ![]() |
antena /.....
|
--------------------
Renault
Megane
- munich zweisechs
2011 Automatikgetriebe
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(I.Neagu @ 21 May 2017, 15:04) De cand am cumparat masina am vazut ca din cand in cand mansonul care acopera conductoarele senzorului de sub filtrul de ulei este usor umed si se imbiba cu praful de pe drum. Cand ti s-a schimbat filtrul de ulei ti-a murdarit cu ulei acel manson si apoi s-a strans praf pe el. Cat timp filtrul este corect strans, nu este nici o problema, dar trebuie strans corect pt ca la diesel uleiul are presiune mult mai mare decat la benzinare. Recomand sa verifici de la bord si de la joja nivelul uleiului sa fie ok si la urmatorul schimb de ulei sa pui mecanicul sa dea cu solutie degresanta pe acolo, chiar si cu spray de frane si apoi cu apa pentru curatare si sa nu lase nicaieri picaturi de ulei pentru ca nu poti diagnostica nimic daca este murdarie din neglijenta. QUOTE(NIonescu @ 30 May 2017, 16:59) Stie cineva la ce poate servi acea mufa din poze, situata deasupra compartimentului rotii de rezerva, in spatele banchetei din spate? Megane 3 2011 1.5dCi FAP 110cp hatchback. Eu am acea mufa la un comutator pentru deblocarea franei de parcare electronice la Laguna3, dar cand am avut M3 break 2010 cu frana de mana clasica, nu am avut nici un cablu tras acolo. Antena nu arata in nici un caz asa ! |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
luca76 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 510 Joined: 26 May 14 From: Cel mai sarac judet din tara ![]() |
Antena keyless...
|
--------------------
renault
Kadjar 1,5 blue dci manual
- Numar de vaslui
2019 prostu' pana nu-i fudul nu-i prost destul
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Corect!
|
--------------------
.
.
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
I.Neagu |
![]()
|
Multumesc frumos de răspuns. O sa plec cativa km cu masina in vacanta si o sa vad daca se murdareste din nou ca sa stiu daca fac o vizita la service sau nu.
Mini_vacanta placuta tuturor si fara probleme/incidente. |
--------------------
Renault
Talisman
|
|
andu30 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 16 August 15 ![]() |
sal...de curand m am uitat sub praguri si sunt zone exact sub praguri unde sunt niste adancituri cu vopsea sarita de la nisip, pietris. masina este de doar doi ani.
ati avut asemenea probleme si cum le ati rezolvat. ms |
--------------------
renault
megane 3
2015 expression
|
|
rusus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 31 May 15 ![]() |
Tu crezi ca pietrișul poate sa îndoaie tabla la un prag? Ca ai spus ca ai adancituri
|
--------------------
megane 3
1.5 dci,90 cp 2011, megane 3 bose 2013
Megane 4 intens 2017 estate Contul ***chivereanumarian*** fără posibilitate recuperare parola(nu primesc mail )
|
|
WHM |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 9 October 16 ![]() |
Salut, am si eu doua intrebari, am cautat dar nu am gasit nimic momentan, ce presiune ar trebui sa fie in roti, am un megane 3 ST 110 CP, si unde se gaseste acel tabel cu presiunea rotilor, la skoda era pe capacul rezervorului, dar la megane nu-l gasesc.
Multumesc |
--------------------
Renault
Megane 3
2012
|
|
IonutGligan |
![]()
|
![]() impatimit marca renault Group: Members Posts: 783 Joined: 7 June 09 From: Cluj Napoca ![]() |
la mine este lipita eticheta pe usa soferului acolo unde e broasca. Imi arata presiunea pe fata si pe spate in functie de autostrazi sau drumuri publice.
|
--------------------
Renault
Megane 3 Estate SPORT TOURER dCi 1.9-130 ponei
2010
|
|
solidconvert |
![]()
|
Eu merg cu 2.2 fata/spate... pe usa recomanda 2.3 sau 2.4.
|
--------------------
.
.
|
Claus1982 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 5 September 12 ![]() |
Salutare, vineri seara, sambata si duminca o sa ajung la Bucuresti si mai exact Sector 5 Rahova, ma poate ajuta cineva sa activez senzorii de presiune la megane 3 si proiectoarele? am nevoie de DDT2000
Multumesc anticipat ! |
--------------------
Renault
Megane
2012
|
|
Ionion10 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 19 February 17 ![]() |
Salut,
Mi s a ars un bec de la farul din dreapta. Ce model de bec trebuie sa cumpar? Attached thumbnail(s) Screenshot_20170607_223419.jpg ( Size: 347.07k ) Number of downloads: 94 |
--------------------
-
-
-
|
|
solidconvert |
![]()
|
Cred ca h7 este modelul...
|
--------------------
.
.
|
Ionion10 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 19 February 17 ![]() |
Mulțumesc!
|
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 01:53 |