Talisman 1.6 dCi 130 BVM6 , drive test, experiente
![]() ![]() ![]() |
Talisman 1.6 dCi 130 BVM6 , drive test, experiente
andreist |
![]()
|
||
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Mai baga o fisa.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Are un pic de dreptate, e schimbata forma elementului "lemnos"
This post has been edited by R19/16v: 12 Dec 2016, 21:47 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Haustrum |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 206 Joined: 10 July 12 ![]() |
Lemnul ala arata trist pe o masina din 2016.
E ca si cand ai renova apartamentul si-ti tragi niste lambriu in hol. |
--------------------
Renault
Clio 3/Clio 4/Megane 4 dci
2014/Pro1,2 75CP/2016/Intense 110cp
|
|
andreist |
![]()
|
![]() betiv fumator consumator de porc Group: Members Posts: 819 Joined: 24 November 14 ![]() |
Nici eu nu-l suport, si am si pe bord.
|
--------------------
Renault
W209/R129/Symbol
M113/K9K 702
|
|
CataOlar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 319 Joined: 5 December 06 From: Oradea ![]() |
Plastic tare? Imbracat in pele? Pe la genunchi?
|
--------------------
Dacia/Renault
Logan 3 1.0 EcoG
Confort Si nu ne duce pre noi in ispita, ca gasim drumul si singuri..
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu nu pot vedea decat o tableta sinistra
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(CataOlar @ 13 Dec 2016, 07:46) Exact. Plasticul de la genunchi si torpedou sunt imbracate acum in piele. Cred ca asta era cel mai mare defect al interiorului, surprinzator ca au actionat asa devreme sa le rezolve. This post has been edited by ssilviu: 13 Dec 2016, 08:44 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
stefandinescu70 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 815 Joined: 4 September 16 ![]() |
Si cam ce ar mai fi aiurea/naspa la interiorul acesta ?? Daca stiam de aceste comentarii , sincer nu mai cumparam masina . ( de noua !!! , o cumparam la SH dupa 5 ani cand atunci era buna si frumos totul, chiar si in interior
![]() |
--------------------
Talisman
.
2016 1.6dCI160 EDC
|
|
ssilviu |
![]()
|
Fata de usa flambeaza, ceasurile de bord parerea mea e ca arata ieftin, torpedoul e meschin de mic, plastic tare pe mare parte din usi, spatii de depozitare slabute, schimbator la automata inca mecanic, simti ca schimbi vitezele in tractor, butoane la tableta pusa pe dreapta nu pe stanga langa sofer.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
icsfails |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 30 January 16 ![]() |
Nu pot decat sa ii dau dreptate lui Stefan, noroc ca nu am citit prea multe comentarii legate de masina, ca nu o mai luam
![]() |
--------------------
Renault
Talisman TCe
2016
|
|
stefandinescu70 |
![]()
|
QUOTE(icsfails @ 13 Dec 2016, 10:57) Nu pot decat sa ii dau dreptate lui Stefan, noroc ca nu am citit prea multe comentarii legate de masina, ca nu o mai luam ![]() Eu am facut comanda de un KANGOO chel ( benzina bineinteles 0.9 SCE , sa nu mai fie TRACTOR ) si dau inapoi Talismanul , nu se mai poate asa ceva , cu asa materiale si calitate indoielnica, design si ..... ?? |
--------------------
Talisman
.
2016 1.6dCI160 EDC
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Nu vrei un Passat, mai bine?
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Decat Chel....astea se cauta!
|
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
icsfails |
![]()
|
Mno, am folosit si eu pentru prima data butoanele pacii de pe tableta, sa vad cat de complicat e sa ajungi la ele. Parerea mea e ca ar fi fost total amboulea daca le-ar fi pus pe partea soferului, mana ar fi stat fix in dreptul display-ului si ar fi fost mult mai incomod de folosit.
|
--------------------
Renault
Talisman TCe
2016
|
|
stefandinescu70 |
![]()
|
|
--------------------
Talisman
.
2016 1.6dCI160 EDC
|
|
aba81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.116 Joined: 2 November 16 From: Suceava ![]() |
Talismanul pe care l-am.vazut zilele trecute l-am vazut astazi din nou noaptea. Pentru cei care il au deja la luminile pe spate cand sunt pe faza scurta sa zicem nu se aprind pana la sigla (cele de pe portbagaj adica cred). Asta pe care l-am vazut eu avea faza scurta pusa pe fata, proiectoarele aprinse si care se aprindea ba unul ba altul...nu stiu de ce. Asa se aprind ele pe auto? Dar luminile spate? Mi s-a parut ciudat tare.
|
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
stefandinescu70 |
![]()
|
QUOTE(aba81 @ 13 Dec 2016, 19:21) Talismanul pe care l-am.vazut zilele trecute l-am vazut astazi din nou noaptea. Pentru cei care il au deja la luminile pe spate cand sunt pe faza scurta sa zicem nu se aprind pana la sigla (cele de pe portbagaj adica cred). Asta pe care l-am vazut eu avea faza scurta pusa pe fata, proiectoarele aprinse si care se aprindea ba unul ba altul...nu stiu de ce. Asa se aprind ele pe auto? Dar luminile spate? Mi s-a parut ciudat tare. Pe spate/fata - ziua ai daylight ( pozitiile aprinse intensitate mare) si pe noapte ( pozitie / faza scurta ) aprins decat partial spate si la putere mai mica . Pe fata proiectoarele ( variabil ca intensitate ) se aprind ( succesiv ) in functie de rotirea volanului ( functia Cornering )( daca le ai pe OFF si faza scurta ) si se mai aprind ( ambele ) pe ON sau / si la mersul cu spatele ( nu conteaza ziua sau noaptea )( nu am explicatie de ce ) . Nu conteaza ca esti pe AUTO sau Manual This post has been edited by stefandinescu70: 13 Dec 2016, 19:47 |
--------------------
Talisman
.
2016 1.6dCI160 EDC
|
|
aba81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.116 Joined: 2 November 16 From: Suceava ![]() |
am inteles de ce se aprindeau cand pe o parte cand pe alta ...facea niste ocolisuri prin parcare
![]() |
--------------------
Renault
Megane GT
2017
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Așa-zisul "cornering" simulat ciobănește prin proiectoarele de ceață e de toată jena. O soluție low-cost ordinară, penibilă. Mai bine nu faci cornering deloc, decît să-l faci la mișto.
Teșitura de pe volan arată și ea ca dracu'. Cum trage VW un vînt, cum se grăbește și Reno să facă la fel. Să plesnească pipota-n clienți de mîndrie că și-au luat mașină de Formula 1. Nu le dăm faruri cu cornering integrat, nu le dăm butoane pe bord, nu le dăm motoare ca lumea, dar las' că le dăm volan teșit, să se simtă speciali, că rotund au toți țăranii. ![]() This post has been edited by VladSoare: 14 Dec 2016, 13:16 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
R19/16v |
![]()
|
Da' parca coteau si LEDurile. De unde stii ca face cornering numai cu proiectoarele?
|
--------------------
DS
5H
|
icsfails |
![]()
|
ledurile stau la locul lor, nu se misca. Dar tot e bine, macar nu cad
![]() |
--------------------
Renault
Talisman TCe
2016
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Nu știu dacă-i numai cu proiectoarele. Dar să vezi cum se aprinde cîte un proiector cînd pe-o parte cînd pe alta e oribil. E o țigăneală de doi bani. Dacă nu-l poți integra în far, că depășești bugetul cu un euro jumate și se supără contabilul, atunci mai bine nu-l mai faci deloc.
Înțeleg că Reno e o marcă orientată total spre soluții low-cost, dar măcar de la nava amiral m-aș aștepta să n-o afișeze chiar așa, pe față, cu atîta nepăsare. This post has been edited by VladSoare: 14 Dec 2016, 13:21 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
R19/16v |
![]()
|
Pai la deseu' se intampla ambele, coteste faru' si se aprinde proiectorul, d-aia am intrebat. Mi-am inchipuit c-o fi la fel si la altii.
@icsfails 'țam fain ![]() |
--------------------
DS
5H
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
La vagon are ditamai H7 dedicat pe "coltul" farului care se aprinde cand rotesti de volan ... si face o lumina de numa, numa ... chiar ajuta ... la Passatulul B7 al unui amic ... ala de ceata face ce face al meu dar la 20% ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
mars |
![]()
|
Volan turtit avea si Laguna III GT, inca de prin 2008. M-as mira ca la Talisman sa nu se miste si becurile, ci sa aprinda doar proiectoarele, a la Skoda
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
stefandinescu70 |
![]()
|
QUOTE(mars @ 14 Dec 2016, 13:33) Volan turtit avea si Laguna III GT, inca de prin 2008. M-as mira ca la Talisman sa nu se miste si becurile, ci sa aprinda doar proiectoarele, a la Skoda ![]() La cornering nu se misca nimic , doar se aprind (numai )succesiv proiectoarele . Pure Led se misca sus jos automat ( self leveling ) doar la INTENSE dupa incarcarea masinii <span class='edit'>14 Dec 2016, 14:11:</span> QUOTE(cj98czh @ 14 Dec 2016, 13:26) La vagon are ditamai H7 dedicat pe "coltul" farului care se aprinde cand rotesti de volan ... si face o lumina de numa, numa .. Si la KIA SPORTAGE 2012 am tot H7 dedicat cornering This post has been edited by stefandinescu70: 14 Dec 2016, 14:19 |
--------------------
Talisman
.
2016 1.6dCI160 EDC
|
|
VladSoare |
![]()
|
Cu bec dedicat de cornering, integrat în far, e OK, e o treabă mișto.
S-o simulezi prin proiectoarele de ceață mi se pare o țigănie ieftină. Apropos, proiectoarele alea măcar le-au proiectat cumva astfel încît să și facă ceva lumină în lateral? Pentru că la o mașină normală, fără chestia asta, degeaba le-ai aprinde, că nu te-ar ajuta deloc. Corneringul dedicat, din far, chiar ajută. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
stefandinescu70 |
![]()
|
QUOTE(VladSoare @ 14 Dec 2016, 14:50) Cu bec dedicat de cornering, integrat în far, e OK, e o treabă mișto. S-o simulezi prin proiectoarele de ceață mi se pare o țigănie ieftină. Apropos, proiectoarele alea măcar le-au proiectat cumva astfel încît să și facă ceva lumină în lateral? Sunt aceleasi proiectoare de la CLIO In sus ( Megane , Laguna etc etc ) , nimic diferit , cum bat la acele masini asa bat si la Talisman ( dupa mine sunt degeaba ) Cand ai Pure LED aprins ( faza mica ) , nu se vede nici o diferenta cu proiectoare aprinse sau nu . |
--------------------
Talisman
.
2016 1.6dCI160 EDC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 15:57 |