Logan la Craiova?
![]() ![]() ![]() |
Logan la Craiova?
ovidiusoft |
![]()
|
||
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|||
NightClub |
![]()
|
Membru Vrooom Racing Romania Group: Members Posts: 93 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum sa vedem, ce se mai intampla.
![]() |
--------------------
BMW
E30
- B XX DMX
1983 satul de moderatori orbi si de pusti care vorbesc aiurea...DMX 32 RUN
|
|
laur |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 8 July 02 From: Iasi ![]() |
QUOTE in rest nu as merge cu frigideru, pardon logan Dar mergi cu dacia 1300.....tu chiar crezi ce zici???? |
--------------------
Peugeot
206 1,4 HDI
- . "parerea mea"
|
|
NightClub |
![]()
|
Membru Vrooom Racing Romania Group: Members Posts: 93 Joined: 7 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, eu cred si sustin ceea ce am zis. De unde sti tu cum arata dacia mea si pentru ce o folosesc. Daca ai Peugeot te dai mai mare sau ce? Daca mie nu imi place loganu, e problema mea. So bye bye...
![]() This post has been edited by NightClub: 25 Nov 2005, 13:43 |
--------------------
BMW
E30
- B XX DMX
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(NightClub @ 25 Nov 2005, 13:42) Pai pune niste poze sau link-uri catre niste poze cu masina ta sa vedem si noi minunea . Daca tu imi demonstrezi ca Dacia ta este mai silentioasa si se zdruncina mai putin la denivelari decat Loganul (ca sa amintesc doar de cateva din imbunatatiri) eu recunosc in fata tuturor colegilor de pe acest forum ca sunt un mare BOU ca mi-am vandut berlina si mi-am luat Logan . Atentie : Loganul este a treia masina pe care o am (si sper ca nu ultima:D ) . Deci a treia inseamna ca am avut o masina , am vandut-o si am luat alta masina pe care am vandut-o si mi-am luat Logan . Plus ca daca ti-ai pus servodirectie , geamuri si oglinzi electrice , aer conditionat la Berlina mai aveai putin si-ti luai Logan (ceea ce sincer eu nu cred) P.S. primele 2 masini au fost Berline : prima pe caburator , a doua pe injectie . Ambele cumparate noi . |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
2006 Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Lasati-l mai ca el viseaza BMW-uri verzi pe pereti
![]() |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Vlad_solenza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 4 January 05 ![]() |
Producătorii de automobile Renault și Nissan au depus o scrisoare de intenție pentru cumpărarea uzinei de automobile de la Craiova. Potrivit analiștilor de la Ziarul Financiar în baza acestei scrisori francezii ar putea obține mai multe informații în vederea unei eventuale participari la licitație. Potrivit primelor date, Renault nu vrea să cumpere fabrica pentru a produce Dacii ci pentru a dezvolta rețeaua Nissan care nu dispune de întreprindere în această parte a Europei
![]() ![]() ![]() Sursa Realitatea TV |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- -
|
|
Vlad_solenza |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 4 January 05 ![]() |
Pazea ca vine Nissanu' de 5 mii de euro sa faca concurenta la Logan !!!
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
- -
|
|
NightClub |
![]()
|
@Cornel001 nu visesz bmw, poate un ferari. Si masina mea nui gata inca, dar am zis ca idee pentru domnu cu 206. Ar fi marfa nisanu!
![]() |
--------------------
BMW
E30
- B XX DMX
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Pentru a transa o data pentru totdeauna poemica : " am berlina si nu imi place Loganul " eu propun urmatoarea chestie : toti posesorii de berlina de pe acest forum sa isi spuna parerea (si eventual sa motiveze) in urmatoarea chestie :
Posed Berlina , am un salariu decent care imi permite o rata de 3-3,5 mil/luna (deci imi permit o masina de max. 9-10.000 euro) dar nu imi iau Logan pentru ca Loganul nu imi place . Motive : .... Aici excludem pe cei carora intr-adevar nu le place Loganul si risca sa ia un sh strainez , pentru ca pe acestia ii credem si nu sunt putini . Si eu marturisesc ca m-ar fi incantat foarte tare ideea unui Golf IV in loc de Logan dar la "bulanul" meu as fi luat sigur o taca . Si in plus imi place sa ma bazez pe masina mea , mai ales ca am familie , si vreau sa stiu cand merg in concediu ca pot sa contez pe ea si sa nu stau sa ma gandesc la masina ca la loz in plic (oare daca merg mai repede nu iese la iveala un defect ascuns ? Oare aia dinaintea mea nu cumva si-au batut joc de ea si cine stie ce se rupe in ea tocmai cand depasesc tiru' asta ? Etc. ) Sau varianta a doua : am berlina si vreau sa o schimb cu Logan . Eventual si aici motive . Daca este nevoie de un topic nou pe aceasta tema rog moderatorii sa procedeze ca atare . This post has been edited by kum: 25 Nov 2005, 22:53 |
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
NightClub |
![]()
|
Ar fi o idee kum de un nou topic. Rog moderatorii acestui forum sa se ocupe. Sory pentru offtopic!
![]() This post has been edited by NightClub: 25 Nov 2005, 22:52 |
--------------------
BMW
E30
- B XX DMX
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
OFF TOPIC: Rog moderatorii sa mai curete pe aici ca tre sa citesti 20 de posturi Logan VS Berlina pana dai de ceva nou legat de viitorul uzinei de la Craiova.
|
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Ar fii bine daca ar veni alta firma sa cumpere uziva de la Craiova, in felul asta s-ar evita monopolul pe piata romaneasca. Stim toti foarte bine ce se intampla cand o firma detine monopolul pe o piata ...
Off-topik : Prefer un Logan decat o berlina. |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
- GL-15-...
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Ce-o tot dati in sus si in jos cu monopolul. Vreau sa aud si eu o explicatie logica de la cei care spun ca-i monopol si de ce exact ?
Mai este un topic unde s-a polemizat pe tema asta si s-a ajuns oarecum la concluzia ca nu ar exista monopol dar vad ca totusi se recidiveaza. Nu pot exista doua adevaruri contradictorii simultan deci... cu argumente logice argumentati si nu mai faceti afirmatii gratuite ca sunt satul de presa romana care toata ziua asta face. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Parca vezi ca intervine statul francez sau cine stie cine pe langa guvernul romaniei sa vinda fabrica de la craiova celor de la Renault.
|
--------------------
Dacia
Logan
- CT 82 PWR
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
Eu sunt curios care-i strategia pe viitor a lui Renault.
Pe de o parte sindicalistii din Franta urasc Loganul, pe de o parte vanzarile la Megane de exemplu in Franta au cazut groaznic... Modus n-a avut efectul scontat desi e o bijuterie de masina... Logan se vinde pe rupte desi nu-i cine stie ce masina... la fel si cu Renault Samsung Motors si din cate am auzit urmeaza prin Nissan sa se comercializeze modelul SM3 si incoace... Tare curios sunt ce-o sa faca Renault cu o unitate de productie suplimentara in caz de chiar ei preiau ce-i la Craiova. Ar fi si o situatie ciudata pentru ca Renault are pana acum cate o unitate de productie per tara. Ar fi frumos daca ar asambla masini Samsung Motors la noi ca Nissan nu prea cred ca se coboara la un nivel mai jos... iar masini Renault daca s-ar face ar fi ciudat avand in vedere ca au deja o fabrica in Turcia. Cred insa ca va fi tot Logan pentru ca parte din avantajul Loganului se afla aici la noi in tara... in Romania... mana ieftina de lucru. Eu sa fiu producator auto as avea in maneca mai multe variante auto pe care le-as ajusta si le-as maximiza/minimiza dupa cerere ca sa nu inchid nici o fabrica. Daca as fi Renault as face si varianta Renault a Loganului insa mai tarziu cand scade hype-ul asta cu Loganul sa nu se loveasca in cap unul cu celalalt. This post has been edited by DigitalScribe: 27 Nov 2005, 19:20 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
- n/a
D-Max 2022
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.771 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
De unde atata siguranta???
Imi place, nimeni nu a anuntat oficial ca Renault cumpara fabrica, dar unii stiu ca o cumpara si mai stiu si ca o sa produca masini marca Nissan. This post has been edited by St: 2 Dec 2005, 12:52 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca e semioficial ca o doreste Renault.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
si la fel de semioficial este ca se vor asambla nissanuri
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Dreamer |
![]()
|
![]() Un visator hoinar ... Group: Members Posts: 1.750 Joined: 23 September 05 From: Brasov ![]() |
Cred ca chestia cu Nissan este doar o acoperire de moment. Dupa ce vor achizitiona uzina, banuiesc ca isi vor schimba foarte repede planurile. Dar este doar o ipoteza
![]() |
--------------------
Ex Renault
Megane 1, 2 si 4
2002 diesel, 2004 si 2017 benzina Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Mda, foarte buna treaba. Deci se duce si Nissan-ul... Bravo lor, daca vor sa faca economie, or sa vada ei in maxim 5 ani ce inseamna sa produci ieftin. E bine pentru oamenii care vor avea de lucru, dar in acelasi timp imi pare rau pentru fanii Nissan sau pentru cei care au de gind sa cumpere un produs facut in Romania si care sa mai coste si o cotăriță de bani. Macar de-ar scrie pe ele ca sint asamblate in Romania, ca sa stie lumea pe ce arunca banii.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
De ce Smudo? Mercedesul s-a dus facind in Iran sau India?
|
--------------------
x
x
- x
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
volkswagen are fabrica in china, de unde ies inclusiv passat ultimul tip.
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
don't feed the troll!
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 2 Dec 2005, 19:54) @bomica, la Daimler e groasa treaba. Da' groasa rau de tot. Prea multe greseli, mult prea multe. Actiuni la Mistubishi, Hyundai, Smart... Pierderi de miliarde. Dupa cum am mai zis, doar Smartul a adus aproape un miliard € pierderi. S-au bagat aiurea la Mitsubishi si au pierdut la afacerea asta. La Hyundai la fel. Si culmea, exact dupa ce au iesit de la Hyundai, atunci au inceput sa se ridice coreenii. Si referitor la calitatea Daimler din ultimul timp... Pomii de cabluri (kabelbaum) pentru E-klasse se fac in Romania, acolo se taie si monteaza papucii din cite stiu eu. Armaturile pentru usi, si cele de lemn pentru bord la fel se fac in Romania (o parte din ele). Ultimul model de E-Klasse e cel mai cu probleme din toate E-urile scoase pina acum. Probleme si tehnice, si de calitate a materialelor montate inauntru. Cabluri care nu se potrivesc pentru ca sint taiate aiurea, armaturi care se albesc intr-un an de la soare... chestii din astea care la Daimler nu au voie sa apara. Asta inseamna sa produci cu bani putini. Aici multa lume e dezamagita de E-Klasse-ul nou si cam toti soferii de E spun ca modelul precedent era mult mai bine facut decit cel actual. Scuze de OFF-topic, dar am raspuns la intrebare. Plus de asta pe aici (din cite stiu eu) lumea nu e atrasa de lucruri ieftine. Ieftine adica produse ieftin. Si se boicoteaza chestia asta. Nemtilor nu le prea convine sa cumpere Daimler pe care mai bine de jumate din piese sint facute prin tari bananiere. Pentru ca atunci nu mai e Daimler. Si nici calitatea cu care sint obisnuiti nu o mai gasesc. De aia se duce Daimlerul. Si de aia (asta e unul din motive) imi plac masinile nemtesti vechi, pentru ca inainte sa facea lucru mai de calitate, si chestia asta nu o spun doar eu... |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
GolfIII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 506 Joined: 5 April 04 ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf III
1995
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
http://www.chinadaily.com.cn/english/doc/2...tent_338717.htm
hihi, inca una: http://english.epochtimes.com/news/4-12-20/25081.html in penultimul paragraf aflam nu numai de fabrica vw, ci si de cea daimler ![]() si nu am avut nevoie decat de google. hmmm, e mai rau decat credeam. aici aflam de A TREIA fabrica vw din china, care, din 2007, va produce 100.000 de masini pe an. http://66.102.9.104/search?q=cache:oNcMVd9...ory+china&hl=ro din pacate, e in cache-ul de la google, nu am mai dat de articolul original. in 2002, an din care am date de prima mana, produceau si ultimul model de passat - ii ziceau passat, dar si passatul patratos - ii ziceau santana. au inclusiv modele proprii. unul din ele se numeste gol parca. preturile sunt extrem de mici. gurile rele vorbeau de 8000-9000 $ / passat. problema: nu ai voie sa le exporti. sunt destinate exclusiv pietei chineze. totul e scris in chineza pe ele, inclusiv brandul de la spate. This post has been edited by adso: 2 Dec 2005, 20:55 |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
GolfIII |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 506 Joined: 5 April 04 ![]() |
Mai arunca o privire pe ceea ce ai spus tu si ce am subliniat eu. China reprezinta o piata foarte importanta pentru VW, au fost (si cred ca au ramas) cel mai mare producator de acolo (exceptand marcile autohtone) insa ceea ce ai scris tu nu este adevarat. Uita-te de curiozitate la modelele comercializate acolo...
uite ce e nou acolo: http://www.chinadaily.com.cn/english/doc/2...tent_497953.htm This post has been edited by GolfIII: 2 Dec 2005, 20:55 |
--------------------
Volkswagen
Golf III
1995
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 22:34 |