Bayerische Motoren Werke AG, Noul membru al familiei
![]() ![]() |
Bayerische Motoren Werke AG, Noul membru al familiei
yomarius |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 8 July 10 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|||
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Deci seria 3 nu e premium pentru ca in baza se vinde cu capace la roti si volan de plastic.
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
yomarius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 8 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Un 318 chel nu e. Dar un 335 xdrive cam e.
|
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai baza lui 335 xdrive e 314i chel. Nu e bun rationamentul de sus.
Pe cand 520i chel are volan de piele. This post has been edited by madhorsefuzzy: 24 Aug 2015, 11:18 |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Indiferent de dotari, BMW, ca brand, se cam pozitioneaza in zona premium. Ca imagine, ca nivel tehnologic, ca etc. Faptul ca la BMW (sau orice alt producator din zona) o masina cu echipare similara este mai scumpa decat la un producator "non-premium" ar putea da de gandit.
As da drept exemplu Toyota IQ, model care in iteratia lansata cu sigla de Aston Martin (Cygnet) costa de vreo doua ori mai mult, desi la baza e cam aceeasi marie. This post has been edited by MuciX: 24 Aug 2015, 11:17 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
95% cumpara BMW pentru imagine si poate 5% pentru nivel tehnologic, bla bla.
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
|
|
yomarius |
![]()
|
QUOTE(madhorsefuzzy @ 24 Aug 2015, 11:09) Pai baza lui 335 xdrive e 314i chel. Recunosc ca n-am inteles. |
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
Am gresit eu. Seria 3 incepe cu 318i chel cum ai zis. Am confundat cu seria 1 unde se incepe cu 114i chel.
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
|
|
yomarius |
![]()
|
Parca e si 316 in oferta. Oricum nu conteaza din moment ce intre ele diferenta nu e numai de optionale.
Pana la urma, ideea de premium e una pur subiectiva. Daca pentru cineva Laguna sau 320 sunt modele premium, foarte bine. This post has been edited by yomarius: 24 Aug 2015, 11:33 |
--------------------
Kia
Sorento
2007 2,5 CRDI
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(madhorsefuzzy @ 24 Aug 2015, 12:19) Masina a fost luata din pricina pretului,eu nu sunt un mare admirator BMW si imaginea nu ma intereseaza ![]() ![]() Oricum,in sfarsit am liniste in masina,adica nu troncane niciun plastic si mai ales nu am " greieri " in bord,e o masina inchegata bine ![]() Cel mai mult ma incanta sunetul pe care il fac usile cand se inchid,e un sunet infundat,asta si din cauza ca au chedere pe toata suprafata usii cat si pe masina. Si incepe sa-mi placa din ce in ce mai mult............. |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Al meu avea greieri in haion, s-avem pardon
![]() ![]() Portbagajul este o gluma, in materie de volum. Marsul incape in spatele meu bine, daca imi dau scaunul in fata, cat sa mai am inca o pozitie decenta la volan, iar dumnealui la volan, incap eu bine (1,90m) in spatele lui. Antifonarea este mult peste restul masinilor din clasa, la momentul respectiv si mult peste mare parte din cele contemporane. Suspensia este foarte teapana dpv al fiabilitatii. Dar fiabilitatea per total nu este punctul forte ![]() Tinuta de drum face insa toti banii si necazurile ![]() @calul nebun: eu fac parte din cei 5% ![]() This post has been edited by dr_mKe: 29 Aug 2015, 06:43 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
Singurele upgrade-uri de la actuala Leguma pe care le vad sunt Talisman cu 4Control sau un seria 5 cu roti spate viratoare. Deci si eu as alege eventual BMW pentru tehnica.
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
|
|
Yutcaru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 August 08 From: Timisoara ![]() |
Intradevar portbagajul este o mare gluma,adica nu am loc sa pun caruciorul fetei ( 3 luni ) si am renuntat sa-l mai purtam cu noi.
Pana acuma masina nu a avut probleme electronice/electrice ( aceste probleme le am acuma la Laguna,deci nu mai vreau ![]() Tre sa-i fac schimbul de placute,pt ca cele care le am acuma scartaie,de zici ca-i trenul InterRegio ![]() In rest Doctore,sa ne auzim numai de bine si cand am drum prin Deva,poate ne si vedem. Oricum in 5 Septembrie trec prin Deva,poate............. ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 1.8 16 valve 120 CP
2001 Expression
- TM 24 GBY
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Dau un citric
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Daca scirtiie, inseamna ca functioneaza. Ca cam cum ar face senzorul de calitatea frinarii. Eu le-as lasa pe ăstea.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si cele rosii?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pai cine cumpara BMW rosu?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Alea roșii cand sunt noi sunt galbene, pentru ca sunt verzi.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
detin un e46 din 2001 iar la capitoul tabla bate lejer un seria 3 din 2010....deci ma refer strict la tabla,tabla de calitate,groasa si fara rugina....si masina mea merge si prin ploaie si prin zapada cu sare si merge la fel ca orice alta masina pe drumurile din romania.
Chestia asta e valabila cu mai toate masinile noi, golf-ul 6 detinut de un cumnat de-al meu are tabla ca la logan,adica praf...... This post has been edited by sobolan: 29 Aug 2015, 22:03 |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Un Moskvich n-ai?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
|
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ce gandire tre' sa ai sa te bucuri la "tabla groasa"...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu se mai fac masinile cums e faceau odata, mai nou BMW-ul are elememte de caroserie din plastic, copyright Renault.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Il poate revedea prin Valea Jiului, cel putin pe-acolo l-am vazut eu de vreo doua ori.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Elementele de siguranta ale masinii nu mai stau de mult in "tabla groasa". Multi au impresia ca daca tabla este subtire se indoaie masina la impact precum cartonul, neah nu e asa. Daca tabla e tratata cum trebuie 12 ani nu trebuie sa apara rugina. Nu mi-as alege masina dupa cat de groasa e tabla.
|
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 20:59 |