Suparare mare - portiera infundata, Symbol Phase4
![]() ![]() ![]() |
Suparare mare - portiera infundata, Symbol Phase4
cameleon_boy |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 21 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|||
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
am auzit ca s-ar cunoaste daca umbli la portiera....mai ales daca e in garantie nu te baga..fa-o pe casco ...eu am avut usa de la sofer infundata si mi-a inlocuit-o pentru ca nu se poate indrepta....
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Sa pierzi garantia la ce...? La vopseaua de pe suruburi?
![]() Clipsurile de plastic se desfac usor de pe usa, fara riscul de a-i rupe. Panoul mai are si un cordon de mastic, care la demontare poate ramane pe panou sau pe usa. Eu iti recomand sa revopsesti portiera sau s-o inlocuiesti daca e cazul...tocmai...e prea noua masina sa te apuci de ciocaneala! Stai linistit ca va iesi la nuanta. Si nu-ti imagina ca infundatura ti-o umplu cu chit, sa fim seriosi! Se foloseste chit doar pentru finisare. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
sandokhan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 11 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Fata de la usa nu se scoate pt ca este un intreg. Stiu pt ca m-a lovit usor unul in parcare si m-a infundat. Cand am fost la constatare la asigurari le-am zis ca nu vreau sa mi-o chituiasca ci sa-mi schimbe fata de la usa. Mi-a zis ca nu se poate si ca ar trebui sa schimbe toata usa, usa care ar costa 400 euro si nu le convine. Le-am zis ca treaba voastra , o chituiesc dar daca nu iese perfect ma intorc cu ea la voi(alianz). A iesit perfect pana la urma. Reparatia a costat 7 mil ( cu tot cu vopsit) - reparatie facuta pe rca-ul vinovatului.
Sfatul meu-- du-te sa o faci pe casco |
--------------------
Renault
Clio Symbol 2002, 1.4 8v
/ Megane hatchback 2007, 1.6 16v / Opel Vectra C Combi 2008, 1.9 8v CDTI / Lada Niva 1.7 4x4 2008
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
@cameleon_boy ... pune o poza sa vedem si noi ce si cum.
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
chiar asa. pune o poza sa vedem si noi craterul. ca io asa-mi imaginez ca arata din cate ai descris tu
![]() am si eu o infundatura pe usa dreapta fata, tot de la o minge(sub bandou), dar nu ma deranjeaza. e vizibila, da' nu asa rau incat sa-mi zgarie ochiu'. nici nu m-am gandit s-o rezolv cumva, ptr ca pur si simplu nu ma deranjeaza. cand o veni timpu sa vand masina, poate o s-o fac pe casco. deocamdata o las acolo. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
michirec |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 300 Joined: 9 September 05 From: Bucuresti ![]() |
In aceasi situatie, mie mi-au achimbat usa, val. totala 1800 ron, la allianz....
|
--------------------
renault
Scenic 1,6 dci,96kw.
2011
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
O sa fac o poza nu e un crater imens dar ma deranjeaza asa ca chestie am grija de masina si vine un idiot cu mingea si imi indoaie usa, o sa fac poze numai din lateral se vede,plus se simte la mana la palpare.Ps am vb cu un nene de la un service si mi-a zis ca mi-o rezolva el sambata imi da clanta jos de la portiera si cu un cap de surubelnita apasa in zona aia si a zis ca va sari,daca nu sare o fac pe casco
This post has been edited by cameleon_boy: 24 Jan 2007, 19:21 |
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
QUOTE(sandokhan @ 24 Jan 2007, 09:02) Buna dimineata sadokhan! Discutia era despre panoul interior al usii...stii, panoul de plastic... Fata de usa (tabla), ca piesa de schimb, tot romanii au inventat-o...pentru celebra 1310. @cameleon boy: Un mic semn dupa incercarea de indreptare tot va ramane. Imi imaginez ca infundatura e destul de fina, de aceea, cu toate ca apreciez grija ta fata de masina, nu merita revopsita. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Merci hellcat pai da normal ca am grija de ea ca nu am furato si sa fiu sincer masinile si femeile sunt pasiunile mele,da este o infundatura nu extraordinar de mare si de aceea nu prea vreau sa o revopsesc acum daca ramane un mic semn nu ma deranjeaza dar sa nu arate asa,stii masina noua straluceste si de cate ori trec pe langa ea acolo imi arunc ochii,asa am avut si la logan dar a iesit prin schimbat portbagaj plus un mare scandal in service ca ma pacalisera cu siglele de dacia si de logan in factura mi le-au trecut dar s-au gandit baietii ca ce sa puna sigle noi le pun tot pe alea vechi fara pic de adeziv si se miscau ca naiba.
|
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
st0rm3ru |
![]()
|
![]() god of the hell fire Group: Members Posts: 175 Joined: 14 December 05 From: Bucharest, .ro ![]() |
oare nu merge sa tragi cu o ventuza de partea indoita din afara? asa scapi de demontarea usii.
![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
2002 1.4 8v
- Expression Trance eXcess! :)
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
are dreptate st0rm3ru. am vazut neste ventuze d-astea mai mari pe la metro parca (erau vreo 3 tipuri de marimi-unele cat podul palmei, altele ceva mai maricele si altele si mai mari). erau ptr carat geamuri. erau ieftine si bune. stiu c-am incercat pe un raft in market si nu mai reuseam s-o desfac, asa de bine se prinsese. incearca la metro sau praktiker. aveau un pret derizoriu (20 RON parca).
uite aici ceva util : http://www.okazii.ro/catalog/2482890/auto-...ptat-tabla.html . cam asa erau si alea de le-am vazut eu. This post has been edited by cristib: 27 Jan 2007, 19:31 Attached thumbnail(s) 2482890_1.jpg ( Size: 32.98k ) Number of downloads: 2046 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
cameleon_boy |
![]()
|
Acum vin de jos si sa va povestesc rezolvarea,ieri am fost la acel nene dar imi baga surubelnita ca sa imi scoata fata de usa implicit imi zgaria si masina si reparam intr-o parte sa stric in alta parte,plus ca am vazut ca pe usa exista si un fel de plastic care este de unica folosita ,m-am tot gandit eu si cum am rezolvat in proportie de 98%am luat o bucata de pexal am batuto bine cu o piatra ca sa o turtesc,am desfacut chederul de la usa am bagat pexalul intre usa si geam(l-am coborat desigur)tin sa spun ca pexalul l-am modelat precum o ranga si am inceput sa imping in zona aceea ,a sarit indoitura dar tot se vede un pic unde a fost indoit dar numai este cum era sunt multumit ,ma asteptam sa iasa 100% dar iese cred si cu un pic de chit dar asta altadata masina e prea noua sa o vopsesc si sa o chituiesc ,multumesc tutoror pt sfaturi si cat mai putine indoituri si zgarieturi de la nemernicii astia de oameni.
Ps ventuzele astea le-a avut si un prieten tot pt o indoitura cam ca a mea si le-a folosit si a reusit sa aduca indoitura afara cum sa va spun a tras tabla inafara deci nu sunt cine stie ce marii chestii.O duminica de nota 10. |
--------------------
fara
fara
fara
- fara
|
|
ryry |
![]() ![]()
|
![]() Reno fan Group: Members Posts: 235 Joined: 20 April 07 From: Bucuresti ![]() |
Si eu o problema similara, am gasit usa spate indoita in parcare, uitati poze : http://www.reno.ro/index.php?showtopic=39760&st=90
Si eu am masina in garantie dar ca sa nu astept dupa bani o vesnicie am ales sa ma duc la service-ul de la casco care din cate am inteles este destul de bun. Sper sa nu observe cei de la garantie ca sa pierd garantia la vopsea si anticoroziune (in cel mai rau caz ) |
--------------------
Renault
SYMBOL EXPRESSION 1.4 8V 75 CP benzinar + GPL
2007
- B 40 KAR CUM TRANSFORM H2O IN BENZINA ?
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
Asta ati incercat?
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
tare de tot....am mai vazut asa ceva pe un site....ceva cu un feon si ceva gheata
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Codrin-Bacau |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 598 Joined: 18 September 07 From: Bacau ![]() |
Interesant...
|
--------------------
Renault
Symbol-Fidji
2007-1.5 dCI/70Cp
- BC-
|
|
zarul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 5 March 09 ![]() |
stiti cum as putea sa o rezolv usa asta!am gasit-o in parcare asa si din pacate nu am casco!
Attached thumbnail(s) DSC00261.JPG ( Size: 1.36mb ) Number of downloads: 1936 DSC00260.JPG ( Size: 1.4mb ) Number of downloads: 1833 DSC00259.JPG ( Size: 1.3mb ) Number of downloads: 1748 |
--------------------
renault
clio symbol
2002 1.4mpi
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Incearca sa scoti fata usii si s-o indrepti din interior... Banuiesc ca nu va fi 100% ca noua, dar oricum nu se va cunoaste atat de rau.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
zarul |
![]()
|
la asta ma gadeam si eu......da nu stiu cum sa fac procedeul in sine.....am tot auzit de o ventuza care se prinde pe exterior si se trage!
|
--------------------
renault
clio symbol
2002 1.4mpi
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Din cate stiu eu procedeul cu ventuza se aplica cand e vorba de infundaturi mici, gen cele provocate de o minge de fotbal. La tine e suprafata destul de mare, deci cred ca este mai simplu s-o indrepti din interior. In legatura cu datul jos al fetei usii, sincer nu stiu... nu am avut nevoie pana acum sa desfac asa ceva. Ai PM cu un link (video), poate iti este de folos macar ca idee.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
@Zarul: nu ai decat o solutie: mers la service pt indreptat si vopsit.
Restul de solutii vehiculate mai sus nu sunt potrivite pt aceasta situatie. Ventuza poate fi aplicata, dar in urma aplicarii ventuzei sare vopseaua, asa ca tot la tinichigerie ajungi pt revopsire. Daca desfaci portiera o poti indrepta din interior, dar tot se va vedea. Am incercat si eu aceasta solutie odata, am lucrat cu mare mestereala, si s-au mai diminuat din efecte, dar tot se vedea (e adevarat, mai putin). Asa ca, daca vrei sa faci o treaba buna si frumoasa, mergi la tinichigerie. Fiind doar un element afectat, te va costa in jur de 5oo RON. Bafta. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
Duyu |
![]()
|
Eu unul doar as indrepta-o, ori cum am spus mai sus, ori la service. De vopsit nu m-as incumeta din 3 aspecte: 1. este usor zgariata langa bandou, iar cu un polish nici nu se va mai observa (poate si o inlocuire a bandoului respectiv), 2. iti vei da seama cu usurinta ca usa respectiva a fost vopsita, pentru ca nuanta nu va mai fi aceeasi (vopseaua originala este din 2002) si 3. scutesti 500 ron.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
|
theodor2004 |
![]()
|
se vede Duyu, se vede daca o indrepti din interior. Nu se mai vede asa deranjant, dar tot se vede. Am indreptat si eu portbagajul odata, si dupa 6 luni de mers asa nu l-am mai suportat si am mers la tinichigerie; acolo l-au facut de nu se mai cunostea, inclusiv culoarea (masina mea e din 2003, si totusi au nimerit nuanta de culoare).
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
zarul |
![]()
|
eu o sa incerc indreptarea ei sa vad ce iese si dupaia tragem concluzii.....desi si eu sunt unu din ala ca daca imi sta ceva pe tartacuta trebuie sa o rezolv!o sa revin cu niste poze sa analizam isprava!
![]() |
--------------------
renault
clio symbol
2002 1.4mpi
|
|
theodor2004 |
![]()
|
imi permit sa iti dau un sfat: cand o indrepti din interior, sa nu lovesti direct pe tabla, ca raman urmele loviturilor pe ea, urme care se vor vedea si din exterior. Plus ca daca lovesti, mai sare si vopseaua. Pune ceva, o carpa moale, o pernita de scaun pe partea interioara a tablei, si abia la urma o indrepti. De preferinta impinge cu ceva rotund si din plastic din interior spre exterior. Eu am impins-o si cu pumnul, atat cat mi-a permis forta.
Bafta! |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
George Paul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 6 May 07 ![]() |
Tehologia indreptarii tablei subtiri zice:
Cand deformatia e la centrul foii de tabla, se incepe indreptarea de la margini spre centru. Daca exista muchie, va ramane (la indreptarea cu un corp moale/elastic). Doar daca reusesti sa tii contra exact pe muchie (greu la o muchie lunga). Daca incepi dinspre centru, zona marginala (conturul umflaturii) va capata inversarea punctului de inflexiune, sau chiar chiar doua puncte de inflexiune (forma de S langa muchia initiala). Mai bine fa niste experimente pe alte table inainte de atacarea usii! |
--------------------
Renault
Clio III
08.2007/Dynamique/1.4/3 usi Iudelor '89-azi:
Cine-au îndragit strainii Mânca-i-ar inima cânii, Mânca-i-ar casa pustia Si neamul nemernicia. Cititi ''Doina'' - Eminescu. |
|
hellcat |
![]()
|
Fata de portiera va reveni in cote chiar bine, insa vor ramane valurele la nivel de suprafata. Astea se scot doar prin indepartarea vopselei, tras tabla cu aparatul cu arc electric si finisat cu chit.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
|
|
zarul |
![]()
|
chiar miine cred ca ma iau un pic la tranta cu usa!
|
--------------------
renault
clio symbol
2002 1.4mpi
|
|
theodor2004 |
![]()
|
sa te vedem.
|
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:38 |