Suparare mare - portiera infundata, Symbol Phase4
![]() ![]() ![]() |
Suparare mare - portiera infundata, Symbol Phase4
BannedHost |
![]()
|
||
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|||
chester619 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 15 October 12 ![]() |
Stiu ce zici. De asta vreau sa ma feresc. Portiera mea era ok, cu vopseaua din fabrica, rezista minim 10 fara sa iasa rugina sau mai stiu eu ce. Dar pus chit si dat vopsea, poate sa imi reziste 10 ani sau un an, si imi iese chitul , de umfla, nu e vopseaua cum trebuie, etc, sunt multe care se pot intampla. Mi se pare corect sa mi se ofere o portiera noua nu sa o repare pe asta, e dreptul meu. In privina asta ceream sfaturi cum sa-i determin sa mi-o schimbe. CSA-ul nu ii poate obliga sa mi-o schimbe daca asta e ceea ce vreau eu si refuz repararea ei?
D-ice, nu am cum sa pun poze acum. Portiera e putin indoita in dreptul manerului, in dretul oglinzii si am o dunga putin mai jos pe mijlocul portierei. Tot ce stiu e ca dunga aia nu iese cu nici o ventuza din lume e prea "din scurt", e de genul dungii care e din fabrica pe ea doar ca e concava. This post has been edited by chester619: 27 Jun 2013, 09:41 |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- BZ 31 MIN
|
|
razvantrc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 7 June 13 ![]() |
Ai putea sa incerci sa le spui sa ti-o schimbe, daca zic aia ca ti-o schimba, asigura-te ca-ti faci un semn undeva pe usa sau mai multe( eventual in interiorul masini(o zgarietura sa stii tu de ea). Daca iti zic ca ti-au schimbat-o verifica-ti semnele, daca sunt tot acolo ... nu ti-au schimbat-o
|
--------------------
Renault
Clio Symbol Fidji
2006 Clio Symbol Fidji 1.4, mai putin de 16 valve - 2006
Born-iunie 2013-112750 km |
|
theodor2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
QUOTE(chester619 @ 26 Jun 2013, 18:05) Reinvii topicul asta sa nu deschid altul. Acum cateva zile o doamna a intrat in portiera mea usor, si mi-a indoit portiera in 3 locuri. Nu s-a zgariat, doar infundat putin de tot daca te te uiti din anumite unghiuri. o sa ma duc la firma asiguratoare insa cu siguranta imi vor propune chituire +vopsire. Problema e ca eu nu vreau chit pe ea, nu stiu daca o sa iasa prin vopsea peste cativa ani, daca o sa o vopseasca bine, etc. o vreau schimbata pentru ca a mea era impecabila si vreau una in aceeasi conditie, nu repararea acesteia. Cum procedez in cazul acesta sa ii iblig sa imi schimbe portiera? Daca eu refuz repararea ei si solicit DOAR inlocuirea acesteia, imi pot respinge cererea pe vreun motiv? hai sa o luam sistematic: 1)daca portiera nu e bine infundata, nu iti aproba nici o firma de asigurare sa schimbi portiera. Tu spui ca e infundata putin...asa ca personal nu cred ca iti aproba schimbarea portierei Ca sa ti-o schimbe tr sa fie lovita bine de tot. 2)de ce chituire? Daca mergi la reprezentanta, iti vor indrepta portiera fara sa fie nevoie de chituire...exista si scule care indreapta f bine tablaria. Depinde de ce astfel de scule au. La Octavia a intrat si in mine un prost in fund, si mi-a strambat putin capota portbagajulu. S-a indreptat la Avia Motors fara chituire. Dar revopsirea e necesara. 3)Eu nu m-as grabi sa o repar pe casco. Pune poze si iti spun daca iese cu ,,ventuza". Exista o firma in zona aeroport Otopeni care indreapta tablaria cu clei si ventuze...mie mi-au indreptat la Octavia o lovitaura de la o bata de baseball. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
eu vin dupa o experienta cu 2 picioare luate in portierele de la sofer... destul de urat indoite (cred eu). schimbate pe casco...
dar parca nu e cum era, nu stiu, poate am eu o obsesie... reparat la reprezentanta, ca doar e casco. parca nici portierele nu mai sunt la fel (imbinarile portierei nu par la fel de ''liniare'', nu se mai inchid la fel, parca par mai putin solide) ... repet, o fi ceva la nivelul ''pishicului'' meu ![]() cand se apuca mecanicii sa iti schimbe si sa isi bage nasul am niste semne de intrebare, fie ea si reprezentanta. asa ca mai bine indreapta tabla cu ventuze sau ce-or fi ele decat sa schimbi portiera originala - asta daca nu e mare buba. raman la parerea ca ce e pe masina din fabrica (in special tablaraie) e mai bun decat ce se face dupa ps: pune niste poze, cum a cerut si colegu' This post has been edited by z_fdd bacau: 29 Jun 2013, 21:26 |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
Megane 2 - 2005 - 1.5dci 82 CP
|
|
theodor2004 |
![]()
|
nu ti se pare, asa este: au facut lucru de mantuiala.
Numai ca este vina celor care au umblat la masina: sau nu au stiut sa regleze portierele, sau nu si-au dat silinta. O reparatie facuta la reprezentanta trebuie sa fie perfecta, adica sa nu se vada ca au umblat acolo. Am mai vazut si eu portiere schimbate la reprezentanta, si, oricat de atent m-am uitat, nu mi-am dat seama ca nu sunt cele originale. Erau aliniate perfect, culoarea vopselei era identica cu cea de pe celelealte portiere. Deci se poate, dar conditia e ca mesterii sa fie priceputi, si sa isi mai dea si silinta. Unde sunt de acord cu tine e faptul ca orice vine original pe masina, este mult mai bun decat ce se pune dupa aceea (uneori fac exceptie stergatoarele de parbriz si anvelopele ![]() Dar ca vopseaua originala nu mai e nici una. Eu am vazut cum se pun ventuzele pe masina: daca lipesti ventuza de vopseaua originala, si apoi tragi, portiera se indreapta. Daca faci acelasi lucru pe o vopsea pusa after market, portiera se indreapta dar de multe ori sare si vopseaua. ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.244 Joined: 16 April 10 From: BC ![]() |
culoarea a iesit bine, portierele sunt aliniate bine.
dar analizam imbinarile dintre bucatile de tabla de pe portiere si parca nu sunt uniforme...par mai putin rezistente, mai subtiri, suna ceva mai gol... de aia spun, daca se poate rezolva fara schimbatul tablaraiei originale, rezolvati asa. daca nu, schimbati, cum am schimbat eu, doar ca nu o sa mai fie aceeasi mancare de peste, fie ea si reprezentanta... |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
chester619 |
![]()
|
CAM00115.jpg ( Size: 1.1mb )
Number of downloads: 581
CAM00117.jpg ( Size: 1.1mb ) Number of downloads: 638 CAM00119.jpg ( Size: 1.32mb ) Number of downloads: 614 si mai am inca 2 indoituri dar e murdara masina rau ca a plouat torential in sect 1. Pana la urma ies mai bine daca se scot astea cu ventuze... dar unde? stie cineva un service bun in bucuresti unde exista oameni priceputi? |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- BZ 31 MIN
|
|
z_fdd bacau |
![]()
|
pentru alea voiai sa schimbi portierele?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol 2006 - 1.4 8v |||
|
|
theodor2004 |
![]()
|
nu iti schimba nimeni portierele pt atata lucru..nu te mai chinui.
Ies cu ventuza+glue...daca esti din Buc iti dau eu un punct, vis-a-vis de aeroportul Otopeni, unde ti le indreapta cu 70 RON. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
chester619 |
![]()
|
din bucuresti sunt dar nu pot sa trimit inca pm. te rog cand poti sa imi trimiti un pm cu adresa, un numar, un site ceva... tot ce am gasit eu este la Original Auto si au niste preturi... si nici nu au contract incheiat cu asiromul sa pot sa o fac pe asigurare. Daca ma costa gen un milion, nu ma mai complic cu hartogaraie, ii dau din buzunarul meu. Dar daca ma duce la milioane bune, nu-mi mai convine...
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- BZ 31 MIN
|
|
SandelBS |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 989 Joined: 5 December 09 ![]() |
Eu am avut un accident si am avut lovite usa fata usor (masina celuilalt fiind mai inalta oginda lui a venit peste a mea si a apasat astfel pe usa si a indoit putin sus) + o lovitura de picior in ea fix in zona unde iese putin in afara, usa spate , aripa spate si bara. La vopsea nu am vazut diferenta (la negru nu vad de ce nu ar iesi la fel) masina avand 4 ani, iar la indreptat usile au fost bine, la aripa am vazut acum ca e o mica diferenta fata de partea dreapta (e putin infundata dar nu se vede decat in soare si doar daca stii ca acolo e, oricum nu e mare lucru). Si reparatia si vopsirea am facut-o la o reprezentata a altei marci. Din ce vad pe aici vad ca a fost bine ca nu s-a inlocuit vreun element.
Si acum mai am destule de reparat, insa ma gandesc daca sa o fac pe casco sau pe RCA-ul vreunuia - deja 4 elemente le am revopsite de la accident (bara deja inlocuita o data si vopsita de doua ori asta ultima - nu mai intra la fix ca prima bara - iarasi nu dau mare importanta). Daca as tine masina in garaj si as scoate-o duminica dimineata la hypermarket poate m-ar durea inima sa o vad asa, dar cum circul zilnic nu imi bat capul pt mici zgarieturi, deformari ca daca le repar sigur apar la loc. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
theodor2004 |
![]()
|
1)chester619: da, la Original auto am fost si eu.
Au tel 0723000408 . Poti sa suni intainte, sa intebi cati bani iti iau...in principiu se iau 50 RON pt fiecare infundatura . Daca ai vopseaua originala pe portiere, eu as incerca sa pastrez vopseaua si sa indrept infundaturile. Mi-am revopsit si eu o aripa la Clio, si dupa 2 ani a inceput sa se exfolieze vopseaua. Prostii au dat noua vopsea peste vechea vopsea.... 2)SandelBS: nu am inteles ce ai vrut sa spui cand ai zis ca vrei sa o faci pe RCA-ul vreunuia... adica te intelegi cu el sa intre in tine? |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
SandelBS |
![]()
|
Nu, nu voi face chestii de genul. Banuiesc ca exprimarea a lasat de dorit. Ideea e ca m-as oftica prea tare daca mi-as repara o usa pe casco (desi nu ma afecteaza deloc la prima) si dupa o luna m-ar lovi cineva (caz in care o fac pe casco cu regres).
In orice caz, nu mai repar/vopsesc ceva decat cand e in stare jalnica. Totusi mie imi place sa fie la interior ok, ca acolo stau eu, aia de afara pot sa se uite cum vor. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
chester619 |
![]()
|
Am fost azi la service, am luat deviz de plata de 540 de lei+108 TVA, m-am dus la Asirom, m-am certat cu un nene incompetent care era mai atent la perete decat la mine, am depus o cerere de despagubiri, am ajuns acasa mail de la Asirom. Au evaluat pagubele la 760 de lei deci pe mine ma multumeste. Am sunat la ei, mi-au zis ca in 2-3 saptamani imi intra banii in cont. Acum sa astept.
Eu nu am mai fost implicat in incidente rutiere pana acum, am masina de putin timp, dar sistemul si oamenii prezenti in centrele Asirom sunt in plop. La sediul din Str Carol I pur si simplu nu aveam cu cine sa vorbesc.O singura persoana de la registratura mi-a inteles situatia pe deplin dar nu era abilitat sa ma ajute. In rest, o apa chioara toti. Oricum eu sunt un caz fericit pentru ca suma imi acopera cheltuielile de reparatii dar, daca era necesara sablarea, indreptarea, vopsirea, etc a portierei mai trebuia sa pun bani de la mine. Multumesc pentru sfaturi. |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- BZ 31 MIN
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Daca era cazul, despagubeau cu mai mult dar nu a fost cazul. Cum adica, iti intra banii in cont, nu intra la service-ul unde ai dus masina?
![]() This post has been edited by alexgeogabriel: 9 Jul 2013, 18:09 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
chester619 |
![]()
|
asa era ideea, dar service-ul la care am fost nu are contract cu asirom. si azi am completat o cerere de despagubire si o sa o fac in regim propriu.
|
--------------------
Renault
Clio III
2007
- BZ 31 MIN
|
|
theodor2004 |
![]()
|
@chester619: du-te totusi la original auto, cu 150 RON e posibil sa iti indrepte infundaturile, si mai ramai si cu restul de bani in cont. Iti pot face si o polisare a portierei...
Daca nu iese, nu ai decat sa mergi la revopsire @sandel: sansele sa te loveasca cineva sunt mici....poti sa astepti mult si bine pana sa se intample acest lucru...eu mai stiu oameni care s-au inteles intre ei sa se acroseze, si apoi au facut intelegere amiabila . In plus, daca vinovatul are RCA la Carpatica sau Euro Ins, aia lucreaza cu cele ma jegoase service-uri, asa ca degeaba are RCA. Ti-o faci tot pe Casco, cu regres, dar firma ta tot te va taxa la anul, pt ca ai folosit RCA-ul. Singurul avantaj pe care il ai in casco cu regres este ca nu platesti fransiza. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
SandelBS |
![]()
|
QUOTE(theodor2004 @ 10 Jul 2013, 09:07) Ti-o faci tot pe Casco, cu regres, dar firma ta tot te va taxa la anul, pt ca ai folosit RCA-ul. Singurul avantaj pe care il ai in casco cu regres este ca nu platesti fransiza. Or fi cazuri exceptionale sa te taxeze in plus pt casco cu regres, eu n-am auzit de asa ceva. In plus eu am masina in leasing, prima lunara stabilita la inceputul contractului pe toata perioada de 5 ani. |
--------------------
Renault
Koleos
2013, 2.0 dci 173 cp
|
|
theodor2004 |
![]()
|
Ma mira ca nu ai auzit de asa ceva...tu ai folosit polita CASCO (chiar si cu regres), si esti taxat in sensul ca la anul nu ti se mai face reducere la polita. Adica si la anul platesti cat platesti acum, chiar daca nu mai ai nici un eveniment.
Iti spun ca sunt patit, am facut si eu casco cu regres. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.418 Joined: 24 September 11 From: Bucuresti ![]() |
Nu are domne cum sa iti ia reducerea daca ai reparat masina pe casco cu regres(nu este legal), la ce companie ai casco? Am cunoscuti care lucreaza in asigurari si stiu sigur ca la regres, tu nu esti afectat cu nimic.
This post has been edited by alexgeogabriel: 10 Jul 2013, 11:24 |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
theodor2004 |
![]()
|
la Groupama.
Mai intreaba-ti prietenii. Singurul favor care ti se face, e ca nu platesti fransiza (eu nu aveam fransiza, asa ca nu m-a incalzit cu nimic). |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
chester619 |
![]()
|
QUOTE(theodor2004 @ 10 Jul 2013, 09:07) @chester619: du-te totusi la original auto, cu 150 RON e posibil sa iti indrepte infundaturile, si mai ramai si cu restul de bani in cont. Iti pot face si o polisare a portierei... inainte sa ma duc la asirom am fost la original auto. ma costa 450 de lei plus 108 lei TVA. Nu scap asa ieftin dar daca imi primesc suma aia de la asigurator e acoperita si mai ramane un pic. nu ca ma bucur eu acum la banii aia ca eu eram multumit si daca imi dadeau fix, ban pe ban sa mi-o fac. Patronul de la Original mi-a spus ca dupa reparatie e necesar o polisare totala a portierei si probabil de asta a urcat pretul. Mi se pare cam scump la ei dar... This post has been edited by chester619: 10 Jul 2013, 12:34 |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- BZ 31 MIN
|
|
theodor2004 |
![]()
|
e scump, sincer nu stiu daca mai merita...
![]() Eu zic sa faci decat daca iti garanteaza suta in suta ca poate sa iti indrepte infundaturile la perfectie....ca daca mai ramane si o mica dalma, si o mai si polisheaza, mai bine o duci la indreptat+revopsit. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(theodor2004 @ 10 Jul 2013, 09:07) Ti-o faci tot pe Casco, cu regres, dar firma ta tot te va taxa la anul, pt ca ai folosit RCA-ul. Singurul avantaj pe care il ai in casco cu regres este ca nu platesti fransiza. 100% gresit. Am folosit recent CASCO-ul meu de la Allianz, cu regres de pe RCA-ul altuia. Allianz-ul m-a asigurat ca nu platesc fransiza si nu imi afecteaza conditiile de asigurare din anul urmator, atat timp cat ei isi iau banii inapoi de la RCA. Nu stiu cum e la Groupama, dar m-as mira sa fie altfel. This post has been edited by vallixx: 10 Jul 2013, 15:39 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
chester619 |
![]()
|
QUOTE(theodor2004 @ 10 Jul 2013, 13:48) e scump, sincer nu stiu daca mai merita... ![]() Eu zic sa faci decat daca iti garanteaza suta in suta ca poate sa iti indrepte infundaturile la perfectie....ca daca mai ramane si o mica dalma, si o mai si polisheaza, mai bine o duci la indreptat+revopsit. E discutabil aici. Am fost la ei sa vada masina, s-a uitat cu atentie la portiera si patronul, a chemat baietii langa el si i-a intrebat daca sunt siguri ca o pot scoate la capat 100% si daca da o sa se duca sa imi faca un deviz. Baietii s-au uitat, au analizat si cica " O scoatem mai nene". Acuma eu cu 4 clase ale mele i-am crezut, dar daca nu iese, ma dezbrac de caracter ca totusi sunt niste bani dati si ma astept sa primesc servicii calitative pentru ei. Si eu am ramas cu ideea asta in cap, ca e scump, scump rau, dar prefer vopseaua aia originala pe ea decat sa o revopsesc. Sa speram ca iese bine si dupa rezolvare o sa revin cu verdictul. |
--------------------
Renault
Clio III
2007
- BZ 31 MIN
|
|
alexgeogabriel |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 10 Jul 2013, 16:36) 100% gresit. Am folosit recent CASCO-ul meu de la Allianz, cu regres de pe RCA-ul altuia. Allianz-ul m-a asigurat ca nu platesc fransiza si nu imi afecteaza conditiile de asigurare din anul urmator, atat timp cat ei isi iau banii inapoi de la RCA. Nu stiu cum e la Groupama, dar m-as mira sa fie altfel. Exact asa stiam si eu, cel putin la Uniqa, in cazul meu. |
--------------------
Renault
Symbol
2007, 1.4, 75cp, 8v
- -
|
|
theodor2004 |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 10 Jul 2013, 15:36) 100% gresit. Am folosit recent CASCO-ul meu de la Allianz, cu regres de pe RCA-ul altuia. Allianz-ul m-a asigurat ca nu platesc fransiza si nu imi afecteaza conditiile de asigurare din anul urmator, atat timp cat ei isi iau banii inapoi de la RCA. Nu stiu cum e la Groupama, dar m-as mira sa fie altfel. Nu mai spune... De unde stii ca e 100% gresit? ca vad ca nu ai casco la Groupama... Conditiile de asigurare casco difera de la firma la firma, practic e un contract semnat de ambele parti (asa-zis prin negociere), si Autoritatea de Supraveghere Financiara nu se baga in negocierea acestor conditii. Daca firma asiguratoare a scris in contract ca, daca faci o reparatie casco cu regres impotria vinovatului, atunci nu ti se mai aplica reducerea..inseamna ca asa va fi, si e perfect legal. Alte firme aplica reducerea in continuare, daca asiguratul a avut un casco cu regres, ca sa isi pastreze clientii. Am inteles de la Autoritatea de Supraveghere Financiara ca este legal chiar sa se mareasca prima de asigurare, dupa o reparatie facuta pe casco cu regres...totul depinde de conditiile stipulate in contract si agreate prin semnatura de ambele parti. Autoritatea de Supraveghere Financiara nu interzice nici marirea, nici mentinerea, nici micsorarea primei de asigurare dupa un casco cu regres. Vad ca Uniqa si Allianz aplica reducerea in continuare, dar sunt destule firme care nu o fac . |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Am zis 100% gresit, pentru ca in cazul meu, afirmatia ta este 100% gresita.
QUOTE(vallixx @ 10 Jul 2013, 15:36) QUOTE(theodor2004 @ 10 Jul 2013, 09:07) In plus, daca vinovatul are RCA la Carpatica sau Euro Ins, aia lucreaza cu cele ma jegoase service-uri, asa ca degeaba are RCA. Ti-o faci tot pe Casco, cu regres, dar firma ta tot te va taxa la anul, pt ca ai folosit RCA-ul. Singurul avantaj pe care il ai in casco cu regres este ca nu platesti fransiza. Pai atunci de ce afirmi treaba de mai sus, asa la modul general, ca o conditie universal valabila, fara sa stii despre ce firma de CASCO e vorba? Conditiile tale de la Groupama, nu se aplica obligatoriu la toate firmele care fac asigurari CASCO. Nu te mai grabi sa dai verdicte doar ca sa te simti important. Hai sa nu mai postam lucruri de care nu suntem siguri, doar de dragul de a posta. Daca nu stii sau nu esti sigur......nu te grabi cu afirmatii. Nu de alta, dar uite, ai dat o informatie neverificata......si gresita. This post has been edited by vallixx: 11 Jul 2013, 09:49 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
theodor2004 |
![]()
|
1)Eu am avut de-a face cu EuroIns si cu Carpatica pe RCA. ...iti spun clar ca sunt de evitat. Sfatul a fost bun, (adica ca astea 2 sa fie evitate). Au service-uri agreate de doi bani, si, daca iti faci reparatia in regie proprie, nu dau toti banii pt reparatie
2)Am avut polita si la BCR. Cel putin, cand aveam eu, aveau politica neaplicarii reducerii primei de asigurare in cazul unui casco cu regres. Allianz si Generalli sunt firme de top, si Uniqa e f buna, si de asta aplica reducerea in continuare, la casco cu regres. Dar celelalte firme, cu prime de asigurare mai mici, nu o prea aplica. Nici chiar Groupama, care e tot de top nu o aplica. Ar fi interesant sa vad o statistica, cu firmele care aplica si care nu aplica reducerea (desi si asta e interpretabila, pt. ca reducerea se aplica si in functie de tipul contractului de casco) Si cu asta am terminat, fiecare isi face casco unde vrea, dupa ce citeste si baga bine la cap conditiile de sigurare. |
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 07:56 |