Despre "accidentele" filmate, ... pe trafictube
![]() ![]() ![]() |
Despre "accidentele" filmate, ... pe trafictube
Tamango |
![]()
|
||
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|||
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Unde-i lege nu-i tocmeala colegu.
Eu spun ca din contra, daca s-ar respecta mai mult regulile s-ar circula mult mai bine. Asa cu infrastructura asta baclanica. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Exact ! Ala a fost bulangiu ca i-a tinut pe aia din spate blocati, cand avea loc sa treaca !
![]() Ce nesimtit ba ! Sa-si faca el damblaua de justitiar pe timpul alora din spate. De parca timpul lor nu era important ... This post has been edited by Tamango: 18 Dec 2015, 13:04 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
@ adrys:Omule, daca vii si-mi pisti un elastic pa kur sterg cu tine pa jos la propriu.
Dar daca sunt pe sens unic si tu vii din fata, dar te bagi la cutie ca sa nu-mi incurci treaba, cel mult te injur in gand. Sau o sa zic cu voce tare , la mine in masina: "uite-l si pe idiotul asta". Si atat. Trec mai departe si-mi vad de ale mele. Sper ca iti dai seama de diferenta intre cele doua situatii de mai sus. Si sincer, nu tre cred daca imi zici ca intr-un drum in care strabati juma de Bucuresti, intalnesti 15 oameni care sa-ti vina din fata pe sens unic. Aaaa, ca iti taie un pic fata sau ca se baga mai in scurt....plm , e Bucuresti, asta e traficul.....se intampla. Unele lucruri din greseala, altele din intentie, altele din nepasare..... Am mai vazut o replica a ta pe care o repeti obsesiv. Ca daca eviti risti sa iesi tu ala busit. Da, nu neg ca se intampla, chiar si mie mi s-a intamplat O DATA (in 20 de ani de soferie), sa evit un bou si sa frec un gard. In rest, am evitat accidente prin frana + viraj si la viteza mica si la viteza mare si la viteza foarte mare. N-am patit nimic, poate conteaza si cat de sofer esti. ![]() This post has been edited by vallixx: 18 Dec 2015, 13:08 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
QUOTE(Tamango @ 18 Dec 2015, 13:02) Exact ! Ala a fost bulangiu ca i-a tinut pe aia din spate blocati, cand avea loc sa treaca ! ![]() Ce nesimtit ba ! Sa-si faca el damblaua de justitiar pe timpul alora din spate. De parca timpul lor nu era important ... ...iar daca tu NU ai fi intrat pe strada aia, crezi ca "justitiarul" mai avea motiv sa-i tina pe aia blocati? This post has been edited by aaddrryyss: 18 Dec 2015, 13:05 |
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
Tamango |
![]()
|
@vali: m-a uns pe suflet postul tau.
![]() Imi cer scuze daca te-am facut vreodata sa ma injuri ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
aaddrryyss |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 227 Joined: 26 June 07 ![]() |
QUOTE(vallixx @ 18 Dec 2015, 13:04) @ adrys:Omule, daca vii si-mi pisti un elastic pa kur sterg cu tine pa jos la propriu. De ce elasticul merita un asemenea tratament iar sicanele in trafic nu? Gandeste-te ce "paguba" mica e pishcatura de elastic...enervanta, stiu, dar mica... Sicana in trafic ti se poate intampla in trafic cand te duci undeva important. Cu nevasta sa nasca de exemplu. De ce pentru prima maturi pe jos iar pentru a doua nu faci nimic? Dar daca sunt pe sens unic si tu vii din fata, dar te bagi la cutie ca sa nu-mi incurci treaba, cel mult te injur in gand. Sau o sa zic cu voce tare , la mine in masina: "uite-l si pe idiotul asta". De ce o faci? Ca nu are nici un efect. E ca si cum n-ai mai zice-o. Daca tot o zici, macar sa fie in afara masinii, sa aibe si vreun efect...Alminteri, why bother? Am mai vazut o replica a ta pe care o repeti obsesiv. Ca daca eviti risti sa iesi tu ala busit. Da, nu neg ca se intampla, chiar si mie mi s-a intamplat O DATA (in 20 de ani de soferie), sa evit un bou si sa frec un gard. In rest, am evitat accidente prin frana + viraj si la viteza mica si la viteza mare si la viteza foarte mare. N-am patit nimic, poate conteaza si cat de sofer esti. Ce-mi zici tu aici e ca si sexul neprotejat. Mi-am tras-o pe direct cu 69 de femele si uite ca n-am SIDA...E de ajuns s-o patesti o data (ai frecat un gard) sau de 2 ori in viata (RIP). Sunt cazuri de unii care au patit-o o singura data, dar capital. RIP-ul e trecut acolo doar ca chestie didactica, nu reflecta vibratia mea catre tine or something. This post has been edited by aaddrryyss: 18 Dec 2015, 13:34 |
--------------------
Dacia
1410
2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu cand sunt in masina am intotdeauna o destinatie precisa, nu ma plimb d'an sulea prin oras. Consider ca e mai important sa ajung unde am de ajuns cat mai repede si mai safe, decat sa stau sa ma enerevez prin trafic.
De ce injur in masina si nu in afara ei? Pentru ca automobile. Mi-ai venit din fata pe interzis dar mi-ai facut loc. Asa ca imi vad de ale mele, te injur asa ca sa marchez momentul ![]() ![]() ![]() Daca nu-mi faci loc se schimba treaba, reactionez altfel....nu stiu acum sa-ti spun exact cum. O sa vad la momentul respectiv. Iar daca tu nu vezi diferenta intre a-mi pisca un elastic pe kur si a-mi face o sicana in trafic, atunci nu stiu daca are rost sa-ti explic. Iti spun doar ca nu e vorba de "damage-ul" facut. This post has been edited by vallixx: 18 Dec 2015, 13:26 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
#Dino |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.189 Joined: 10 November 07 From: Loading... ![]() |
QUOTE(vallixx @ 18 Dec 2015, 14:26) Eu cand sunt in masina am intotdeauna o destinatie precisa, nu ma plimb d'an sulea prin oras. Consider ca e mai important sa ajung unde am de ajuns cat mai repede si mai safe, decat sa stau sa ma enerevez prin trafic. De ce injur in masina si nu in afara ei? Pentru ca automobile. Mi-ai venit din fata pe interzis dar mi-ai facut loc. Asa ca imi vad de ale mele, te injur asa ca sa marchez momentul ![]() ![]() ![]() +1 |
--------------------
'22 Duster 1.0 Eco-G
/ Megane 3 1.6 16v 2013
/ Logan 1.4 MPI 2007
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ali3n_cop @ 18 Dec 2015, 09:36) offffff, fiinta mica ![]() asta ai inteles si tu, ca am facut slalom prin trafic??? tie ti se zice buna ziua si tu ii spui aluia ca nu crezi ca ploua azi, cam asa si tu, ma mir ca mai ajungi seara acasa ![]() This post has been edited by aqua: 18 Dec 2015, 16:00 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.181 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Despre ce e vorba aici?
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
QUOTE(aqua @ 18 Dec 2015, 15:37) offffff, fiinta mica ![]() asta ai inteles si tu, ca am facut slalom prin trafic??? tie ti se zice buna ziua si tu ii spui aluia ca nu crezi ca ploua azi, cam asa si tu, ma mir ca mai ajungi seara acasa ![]() Nu o sa renunt la spiritul "zen" ca sa ma iau cu tine la discutii interminabile ![]() Faceam o referire de tip "mixtet" la ceea ce ai patit tu si Tamango in trafic. Nu eram ironic ci din contra... |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
|
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
Tamango |
![]()
|
Chiar ca stupid. Ma intreb de ce politia nu i-a zis nimic atunci cand era deja dincolo de linia dubla continua. Depasirea aia a fost bonus ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
vroiau sa vada pe ce perioada se suspenda permisul.
days...months.....years.....dupa care, la "depasire" s-au convins => lifetime |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
Tamango |
![]()
|
Priviti mostra de prostie:
http://www.trafictube.ro/taximetrist-marsa...rada-sens-unic/ Asta cu camera si-o va lua original. A vrut sa invete minte taximetristul si va sfarsi el cel amendat. La secunda 15 observ o reducere a vitezei, apoi s-a razgandit si-a intrat in taximetrist. Justitiar idiot, probabil nu stie regulile de circulatie. This post has been edited by Tamango: 23 Dec 2015, 11:10 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
MuciX |
![]()
|
Nu stiu despre ce vorbesti, trafictiub sunt mironosite din alea care se plang ca ii saraceste adblock. Muje cu kkt.
This post has been edited by MuciX: 23 Dec 2015, 11:26 |
--------------------
-
-
|
|
Tamango |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
MuciX |
![]()
|
E un bou. Parerea mea este ca nu a avut intentie, pur si simplu nu a fost atent, l-o fi vazut cu coada ochiului unde era initial si s-a asigurat numai din stanga, deci de aceea a redus, iar cand a vazut ca e liber, a dat sa plece, dar cu capul inca in stanga.
|
--------------------
-
-
|
|
Tamango |
![]()
|
Mai avea si semn de Stop. Si totusi, cat iti ia sa intorci de 2 ori capul ? Si cum sa plece ala de pe loc daca nu se asigurase in dreapta ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
MuciX |
![]()
|
Pai initial nu se vedea de masinile parcate, daca te uiti, abia cand a redus el a inceput sa intre in cadru taxiul. De acord ala nu avea voie sa dea cu spatele in intersectie, dar si asta trebuia sa se asigure.
Eu as spune culpa comuna. This post has been edited by MuciX: 23 Dec 2015, 11:42 |
--------------------
-
-
|
|
Tamango |
![]()
|
Uite alt clip, zici ca-i aaddrryyss:
https://www.youtube.com/watch?v=FECfiACHcY4 Acu' intreb si io' ca prostu': ba care-i faza cu oamenii astia ? N-au reflexe, rea-vointa ? |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Neatentie.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
Cu intentie,se vede si din titlul videoclipului:"I-am dat-o!"
|
--------------------
renault
laguna
2003 expression,1.9dci,107cp
- AR 69 ***
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Eu, când din netenție nu văd la timp ceva (încă n-am comis-o), în secunda 2 când conștientizez "apropierea" impactului, instinctiv, frânez. Da' frânez serios, că ajunge portbagajul pe scaunele din față.
În filmele ăstea nu văd defel așa ceva. |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Tamango |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Io nu sunt de acord!... sunt fix din neatentie ambele...
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Tamango |
![]()
|
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:45 |