Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

19 Pages « < 11 12 13 14 15 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Despre "accidentele" filmate, ... pe trafictube

aaddrryyss
post 17 Dec 2015, 15:38
Post #361

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(Jenkins @ 17 Dec 2015, 15:29)
Intrebare:  pe voi ce v-ar durea mai tare, RCA-ul marit sau permisul suspendat (1-3 luni)?
*

Touche. biggrin.gif

This post has been edited by aaddrryyss: 17 Dec 2015, 15:39

--------------------
Dacia 1410 2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
yomarius
post 17 Dec 2015, 17:08
Post #362

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(aaddrryyss @ 17 Dec 2015, 14:00)
Zgarieturile sunt la locul pe masina (sunt si poze p'aici pe forum), formand un halucinant curcubeu al prostiei umane. N-are rost sa-mi mai bat capul cu reparatii cosmetice, pentru ca sigur se nimereste sa vina alt prostalau care sa-si depuna vopseaua pe aripile mele.

Asta e al doilea aspect al accidentului la alibi, cum l-am numit. Lovituri foarte usoare, nu usoare.
Ceea ce ma face sa cred ca fantezia ta cu trecul peste pietonii "obraznici" era fix asta, o fantezie smile.gif

--------------------
Kia Sorento 2007 2,5 CRDI
+
PhilipMorris
post 17 Dec 2015, 17:26
Post #363

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

Asta cu accidentu' la alibi e brevetata forum reno.

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
aaddrryyss
post 17 Dec 2015, 18:58
Post #364

Membru autentic

QUOTE(yomarius @ 17 Dec 2015, 17:08)
Asta e al doilea aspect al accidentului la alibi, cum l-am numit. Lovituri foarte usoare, nu usoare.
Maestre, hotaraste-te. Sau ma rog, hotarati-va.
Pana acum ati tot urlat ca de ce nu-i feresc eu pe prostovani. Ca e pacat, ca rezulta pagube materiale, timp pierdut, alea-alea...
Acum urlati ca de ce nu ii las sa pocneasca in mine cu tot avantul???  Vreti sa moara oameni, sau ce?

PLM, sunt in totalul vostru asentiment...vezi un prost, fereste-l pe cat posibil (o zic cu jumate de gura si fara convingere, ca asa cum s-a vazut, ultima oara cand s-a intamplat asta, era sa-mi pierd tot eu permisul din cauza de "corner case". Daca nu-l feream p'ala deloc era simplu...el lua amenda, eu luam RCA-ul si basta).

Unde diferim noi e ca voi pareti a fi tampit-sinucigasi. Ati prefera sa umpleti aerul cu perdea de fum alb de la scartz de cauciucuri, ori visati miscari ample de volan, expunandu-va la riscurile asociate acestor manevre cand sunt facute din scurt si fara asigurare in oglinzi. Pareti sa preferati a lovi pietonul de pe trotuarul celalalt, decat vai doamne sa-l ultragiati cumva pe cel de pe axul drumului.

Eu zic doar ca:
- in cazul nesimtitilor care iau fatza si nu stiu unde li se termina masina
-- unde riscul e mic
---  e rezonabil (si legal) sa-l claxonezi pe om
---- daca nu intelege iar impactul e inevitabil, da, trebuiesc limitate pagubele...
----- dar fara a ma expune pe mine la alte riscuri ! Fara manevre ample / bruste ! Nu vreau sa fiu pocnit din spate de cel aflat acolo, nu vreau sa culc la pamant vreun bciciclist / motociclist aflat in laterala, etc
------ se continua deci avertizarea onesta (claxon) in timp ce se franeaza nebrutal, se poate misca si de volan o palma - doua in lateral. Nu mai mult, ca nah...manevra facuta la panica, fara asigurare...cine stie ce-o fi in laterala aia...
------- cu alte cuvinte, "avertizeaza-l pe om si fa jumate din munca de rezolvare. Sa faca si el jumatea ailalta, ca la urma urmei el e initiatorul problemei".
-------- daca omul e defapt vita si e ghidat de "da-l in PLM, sa se dea la o parte, ca pe aici trec EU", cel mai probabil nu-si va face jumatea. Ghinion, mai trebuie sa-si castige si Garcea painea...

La urma urmei, ar fi si pacat sa faci complet toata munca de evitare a unui bizon, dar  atingand alt participant nevinovat din trafic...Mi s-a intamplat cu o muiere speriecioasa.
Cand am intrebat-o: "tanti, dar la Politie ajungeai in ambele cazuri: ori ca te-ai fi atins cu ala de ti-a luat fata, ori acum cu mine...de ce nu l-ai preferat p'ala, isi lua si el o amenda...de ce m-ai pescuit pe mine nevinovat...", mi-a dat dreptate. Si RCA-ul. Si a ramas si cu masina stramba. Alternativa era sa primeasca ea RCA de la bizon. Bizonul a plecat ranjind de la fata locului, "neimplicat" in poveste.

Ceea ce ma face sa cred ca fantezia ta cu trecul peste pietonii "obraznici" era fix asta, o fantezie smile.gif
Te informez respectuos ca esti in eroare. Eu n-am zis nimic de pietoni. Tamango, sau vallixx, sau altul a adus in discutie scenariul asta, intr-o tentativa de ma face pe mine sa apar cumva intr-o lumina proasta. Ei au inceput povestea. Eu m-am rezumat la table.

Servita fiindu-mi totusi mingea la fileu, mi-am expus parerea in asentiment cu ce am povestit si mai sus: exista o linie rezonabila dincolo de care nu sunt dispus sa trec cad e vorba de a salva viata unui pieTONT din mijlocul strazii. Fara manevre bruste ori periculoase pentru mine ori restul din jur. N-are rost sa substitui o victima (vinovata) cu alta (nevinovata).
Daca legea o fi proasta si fac puscarie oricum, macar s-o fac pentru pieTONT-ul care a cauzat problema, nu pentru soferul din masina alaturata pe care l-am impins in copac cand l-am evitat pe pieTONT.

*

--------------------
+
Tamango
post 17 Dec 2015, 20:27
Post #365

Biciclist

Sa va zic si io ce pocinog am facut. Asa, ca sa-i mai treaca lui aaddrryyss.
Deci nu-s usa de biserica, recunosc ca-s nesimtit in trafic, fara sa ating limitele extreme.
Deci m-am intalnit cu un Justitiar. Sa va zic contextu'.
Zilele trecute Bucurestiul a fost blocat din cauza de ciobani. Plec io din Crangasi ca o floricica, vesel si senin dar nu stiu cum dracu uitai sa ma pis inainte de plecare.
Intru pe Splai, hopaaa, coada de la pod Grozavesti pana la Semanatoarea. Plm, zic ca hai sa stau, sigur e din cauza parcarii cretinilor de la Primarie care ocupa banda 1 ca de obicei. Ba si stau, si stau, plm, abia se misca, 20 minute facui pana la pod. Ok, trec de pod, abia bagai a 3-a ca dadui de alta coloana. Mortii lor, zic, e asfaltu cazut la Eroilor, asta e. Inca 30 minute, ajung la Eroilor, aoleu,blocat tot. 20 min pana la Operei. Nu se misca nimic, statui 15 min in coloana, nimic. Dupa alte 10 minute mi-am bagat pla si am intors la rond cu gand s-o iau in sus spre Leul. Deja ma pisam pe mine, vezica exploda. Ajung la Pod Cotroceni, fac stanga, aoleu, plin si aici. In 20 min abia ajunsesem la Gradina Botanica, am luat-o pe langa Cotroceni, sus spre Academia Militara cu gand s-o iau pe Panduri. Ce sa vezi, blocat. Deja eram disperat, o luai in jos pe langa Academie, apoi dreapta, stiam io un drum care iesea pe langa Mariott.
Mergi io pe strada aia cand ce sa vezi, dupa Liga de Fotbal a lui Mitica un mare semn de acces interzis. Drum cam ingust dar aveau loc 2 masini pe el, APV-istii din MAPN care parcau de obicei acolo plecasera. Bag pwla ca ma pisam pe mine, am luat-o pe interzis. Pe la jumatea drumului, de cine dau ? Maria Sa Justitiarul.
Il vad ca vine, ma dau cat mai in dreapta, loc avea berechet sa treaca. Ce face dobitocu ? In loc sa treaca frumos mai departe opreste in mijlocul strazii si se apuca: flashuri, claxoane. Ce-ai ba, esti boland ? Nu ca sa dau eu inapoi pana se termina strada ca e interzis, probabil vazuse pe trafictube faza. Coae, ai loc cacalau sa treci, ii zic, ala nu si nu, da tu inapoi pana iesi de pe strada ca e sens unic. Tu'ti ceapa ta, dadui frumos inapoi 2 metri, urcai masina pe bordura, ala nimic. Stai acoli daca esti prost atunci. Am oprit motorul si am coborat din masina, cu gand sa ma pis. Am traversat strada, ala se cacase deja pe el, era cu telefonu in mana. Ma duc la gardul MAPn-ului, scot instrumentu si-mi fac treaba, ba i-am si strigat ca poti sa vii sa ma ajuti sa mi-o tii ba bulangiule. Imi terminai treaba, ah ce usurare, ma duc la masina, mi-am aprins o tigare, dadui drumu la muzica. Intre timp venisera in spatele lu ala 2 masini si au inceput sa-l claxoneze ca bloca drumu. In cele din urma s-a carat. Plecai si io, la Mariott coada, politia blocase accesul pe toate drumurile din jurul parlamentului. Multe mwui am dat in seara aia, drum de 30 minute il facui in 2 ore jumate, noroc cu scurtaturile.
Invatatura de minte, inainte de plecare sa am grija sa ma pis si sa ma uit pe waze. FMM de justitiari !

Ps - scuzati typo, greseli, aranjare paragrafe, scriu de pe tel

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
VladSoare
post 17 Dec 2015, 20:55
Post #366

Membru autentic

From: Voluntari, pe stînga

Deci mîine te vedem pe trafictube schimbînd uleiul? biggrin.gif

--------------------
Mondeo 2.0H 2016 / Kuga 1.5 2016
+
Tamango
post 17 Dec 2015, 20:59
Post #367

Biciclist

N-ar fi exclus ... icon_mrgreen.gif

--------------------
+
PhilipMorris
post 17 Dec 2015, 21:18
Post #368

Deci tu ai luat-o pe interzis, te-ai pishat in plina strada si tot ala e un nenorocit.

--------------------
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
Tamango
post 17 Dec 2015, 21:22
Post #369

Biciclist

Te rog ... eram la gard. Dar tu care parte din "ma pisam pe mine" n-ai inteles-o ?
Unde vroiai sa ma pis ? Pe masina lu ala ? Sa zica mersi ca n-am facut-o, la ce presiune aveam ...

--------------------
+
PhilipMorris
post 17 Dec 2015, 21:24
Post #370

noroc ca nu ti-a venit sa te caci.

--------------------
+
Tamango
post 17 Dec 2015, 21:34
Post #371

Biciclist

Deci planul era sa ma duc sa ma pis la Mariott dar nenorocitul m-a silit sa recurg la actiunea aia jenanta ...

--------------------
+
aaddrryyss
post 17 Dec 2015, 21:37
Post #372

Membru autentic

Cu alte cuvinte ma Tamango,
- situatia fiind deja de cenzurat prin oras...
- tu fiind incapabil sa-ti gestionezi aspecte banale ale vietii
...te-ai gandit s-o faci si mai de cenzurat...ce pwla ta sens unic...

Ba si ai facut-o anecdotic ma...mareata ta justificare e ca te durea in pwla la propriu...

Si ce vrei tu acum...sa acceptam cu totii senini de azi inainte si sa ne dam la o parte din calea oricarei pipitze blonde cu figuri, ca deh...poate o durea-o si pe ea in pyzda...

Ce specie jegoasa esti...

This post has been edited by aaddrryyss: 17 Dec 2015, 21:38

--------------------
+
Tamango
post 17 Dec 2015, 21:43
Post #373

Biciclist

Daca ai loc unde sa te dai, ar fi de bun simt sa te dai din drum. Nu sa faci pe cocalaru justitiar.
In rest aprecierile tale ma lasa rece, chiar ma doare la 1 km in fatza pwlii cum ma consideri tu, desi fac dus de 2 ori pe zi si schimb hainele zilnic dar in fine ...

--------------------
+
MuciX
post 18 Dec 2015, 06:37
Post #374

sunt un om bun

From: când în când

Bre, n-ai cum s-o dai ca ai mictionat in public din cauza ca a facut ala pe justitiarul. Daca ma intrebi pe mine, te puteai pisa in carciumile din Regie. Mai era Petromul de la Cotroceni si altele care nu imi vin mie in minte acum.

Ai fost hazliu, haha, dar imi pare rau, nu pot fi de acord cu ce s-a intamplat aici. Si nici nu cred ca ar trebui sa ma dau eu la o parte sa mearga unul pe interzis de teama sa nu se pyșe pe panselute.

This post has been edited by MuciX: 18 Dec 2015, 06:38

--------------------
- - -
Un român emigrat este un român salvat.
+
solidconvert
post 18 Dec 2015, 08:44
Post #375

Donator

Ala n a fost justitiar... doar a mimat justitiaru'... daca era justitiar cum scrie la ‘’cartea cartilor’’, nu ne mai povesteai cum ai dat inapoi toata strada. Parerea mea!™ wink.gif

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
vallixx
post 18 Dec 2015, 08:57
Post #376

Membru nesuferit

Nu e vorba sa te dai tu din drum ca sa treaca cel care e pe interzis.

E vorba ca tu esti pe sens unic si din fata vine unu' care este pe interzis.
Ala da cu sptele, ca sa-ti faca loc, ca asa e normal. Gaseste o alveola si se baga la cutie. Tu ai loc sa treci dar nu o faci nici de-al dracu, ca sa ii arati tu lui.....si sa dea cu spatele pana unde vrei tu.

Acu' vin si zic, ca ce chestie un sofer are dretul sa-l "disciplineze"'pe alt sofer?
De acord ca ala a comis-o, de acord ca nu-i ok, dar pana la urma e treabalui, isi asuma ca poate da peste politie. Insa odata ce a dat cu spatele si ti-a facut loc, tu de ce nu treci si te duci in treaba ta?

Cam despre asta e vorba. Si mie mi se pare de porc atitudinea justitiarului, ti-a facut ala loc, du-te frate, vezi-ti de viata. Nici Tamango n-a facut-o chiar OK, nu zic, dar e o treaba de a face din tantar-armasar fara rost zic eu.

This post has been edited by vallixx: 18 Dec 2015, 09:02

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
aqua
post 18 Dec 2015, 09:07
Post #377

Membru autentic

nu pot decat sa confirm ca e crunt sa te apuce pisarea si sa fii prins in masina, ori ca esti in coloana ori ca n-ai unde sa te duci decat pe trotuar la bancuta in conditiile in care e lume in jurul tau smile.gif
am reusit sa raman uscat smile.gif), dar pana sa ma eliberez am bagat pedale in gol, ma tranteam pe scaunul ala de ziceai ca sunt maimuta, si strangeam de volanul ala ca un urs

--------------------
ex. megane dci, ex. Sportage GDI 2017
Sportage 2020 AWD T-GDI
+
ali3n_cop
post 18 Dec 2015, 09:36
Post #378

🎲🎲

From: 🏡

Poti sa te pisi pe tine in masina si ai rezolvat problema...decat sa strangi de volan si sa faci slalom prin trafic....
Altii isi consuma urina la micul dejun radmasa.gif

This post has been edited by ali3n_cop: 18 Dec 2015, 09:36

--------------------
Mercedes Sprinter "Sārak Edition" 1998
The truth is out there
+
MuciX
post 18 Dec 2015, 09:50
Post #379

sunt un om bun

QUOTE(vallixx @ 18 Dec 2015, 08:57)
De acord ca ala a comis-o, de acord ca nu-i ok, dar pana la urma e treabalui,  isi asuma ca poate da peste politie.
*

Ia uite cine e brusc tolerant cu cei care "deranjeaza". smile.gif
Bre, cand nu lom atitudine cica suntem pasivi si dezinteresati, n-avem spirit civic, vorba aia. Daca ne bagam cica suntem justitiari si n-avem dreptul. Sunt confuz. unsure.gif

Ce mi se pare aiurea aici, e ca tot Tamago il injura p-ala desi era in eroare. Indiferent de atitudinea aluia.
Eu probabil m-as fi dat jos la ala "frate, stiu ca-s taran, du-te, reclama-ma, dar măchișpă mine, lasa-ma-n vezica mea sa trec".

--------------------
- - -
+
dandobre
post 18 Dec 2015, 09:58
Post #380

Membru autentic

From: Ilfov

Am patit-o si eu de cateva ori, mai ales ca umblu cu cafeaua-n masina si asta e diuretica. Am dezvoltat obiceiul sa merg la baie de fiecare data cand plec cu masina, mai ales ca in traficul nostru sti cand dar nu si cand ajungi.

--------------------
Ford, Suzuki Focus 3 combi, SxCross 2016, 2018
+
MMVI
post 18 Dec 2015, 10:29
Post #381

Membru autentic

From: Ilfov

pi pi ca pi pi dar daca te ia stomacu? radmasa.gif de sare transpiratia din tine mai ceva ca la o partida de box

vallixx da, in cazul asta se exagereaza dar s-a ajuns in situatia asta pentru ca foarte multi soferi conduc dupa alte reguli decat codul rutier iar grav este ca sunt destui care nu inteleg ca fac o gresala, vad situatii din ce in ce mai dese in care soferul care conduce corect este claxonat cum ca ar fi gresit

--------------------
renault clio III 2007 1.6 16V dynamique - B-xx-ELF
+
solidconvert
post 18 Dec 2015, 10:36
Post #382

Donator

QUOTE(vallixx @ 18 Dec 2015, 08:57)
isi asuma ca poate da peste politie. Insa odata ce a dat cu spatele si ti-a facut loc, tu de ce nu treci si te duci in treaba ta?
*

Trebuie sa si asume si faptul ca da peste tine care te grabesti, pentru ca trebuie sa ajungi la spital, sau in Pampas... treaba ta! Atentie, chestiile astea sunt interpretabile! Eu vb despre bun simt, pe care el nu l a manifestat fata de tine cand a intrat pe sens unic, dar tu, care te trezesti cu el in fata, trebuie sa l manifesti. In alta ordine de idei, eu sunt genul tolerant, dar nu odata s a intamplat, sa fiu surprins in situatia sa i fie lene si sa traga de volan ca sa mi faca loc si astepta sa fac io manevre ca sa reusim sa trecem unul pe langa celalalt, el fiind cel intrat pe interzis. Cea mai buna atitudine este cea exprimata de colegul @Mucix. Genul asta de atitudine dezamorseaza in general situatiile conflictuale.

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
vallixx
post 18 Dec 2015, 11:14
Post #383

Membru nesuferit

QUOTE(MuciX @ 18 Dec 2015, 09:50)
Ia uite cine e brusc tolerant cu cei care "deranjeaza". smile.gif
Bre, cand nu lom atitudine cica suntem pasivi si dezinteresati, n-avem spirit civic, vorba aia. Daca ne bagam cica suntem justitiari si n-avem dreptul. Sunt confuz. unsure.gif

Ce mi se pare aiurea aici, e ca tot Tamago il injura p-ala desi era in eroare. Indiferent de atitudinea aluia.
Eu probabil m-as fi dat jos la ala "frate, stiu ca-s taran, du-te, reclama-ma, dar măchișpă mine, lasa-ma-n vezica mea sa trec".
*

Io cand ti-am zis ca esti turc.....

Crezi ca daca era fumator, gandeam diferit?

Sa transpunem situatiile: intr-un loc de nefumatori, unul isi apride o tigara si ma deranjeaza. Ma duc si ii zic: nene, esti intr-un loc de nefumatori ( cum ar veni esti pe sensul meu unic, adica io am dreptate), stinge si tu tigara aia.
Ala o stinge, cerand sau nu scuze. Ca atare eu imi vad de viata mea, nu ma apuc sa-l iau pe ala la injurat: ba, da nu stiai ca esti in loc de nefumatori, da' esti nesimitit, da' iesi in plm afara, da' chem politia....te reclam....plm...
Nu nene, omu' a stins tigara, deranjul meu s-a terminat, il las in pace.

Tamango il injura pentru ca desi i-a facut loc, ala in loc sa plece, statea sa faca pe justitiarul, n-a pretins nicio clipa ca el insusi a procedat corect. Io zc sa nu mai fiti virgine neprihanite, ca e nasol.

Adica eu gresesc...sau plm, o fac cu intentie...da, insa fara intentia de a-l deranja pe vreunul. Totusi il deranjez. OK, imi cer scuze si incerc pe cat sa poate sa repar deranjul. Reusesc sa inaltur deranjul (recte ii fac aluia loc sa treaca), iar el in loc sa-si vada de treaba incepe sa faca pe nebunul.
Pai nu te supara, atunci devin si eu nesimtit......adica stiu ca am gresit, mi-am asumat, am incercat sa repar, am si reusit.....du-te nene intr-ale tale, eu intr-ale mele.

This post has been edited by vallixx: 18 Dec 2015, 11:15

--------------------
+
MuciX
post 18 Dec 2015, 11:23
Post #384

sunt un om bun

Cred ca am depasit deja un prag; sa stii ca nu ma deranjeaza ca m-ai numit a nu stiu cata oara "turc", m-ar deranja sa stiu ca unul dintre noi, oricare, o ia personal. Ca avem diferente de opinie e clar deja, dar sa nu judecam. Am convingerea ca niciunul dintre noi nu este malitios in modul lui de a vedea lucrurile, deci este totul ok. Momentan am fix senzatia ca eu am aruncat o piatra in apa si tu ai sarit dupa ea. In cazul in care ai luat ceva personal, vreau sa imi cer eu scuze pentru neintelegere si sa iti cer sa ne oprim aici.
In alta ordine de idei:
- daca imi amintesc eu corect, am comentat reactia lui Tamango, nu gestul. De aia cu "indepartat" deranjul e corecta, dar nu la adresa a ceea ce am spus eu.
- ziceai ca daca fumeaza ala la nefumatori il iei de urechi, sau suni la politie daca escaladeaza situatia. Nimic mai corect. Totusi nu pot sa nu imi amintesc de adddrrrryys (sau cum s-o scrie) care a fost luat la perpules ca a reclamat niste fraieri care comiteau nereguli in trafic. Aici ma refer strict la situatia aia, nu vreau sa comentez restul de afirmatii si situatii pe care le-a expus pe aici.
Cu alte cuvinte, daca fumeaza ala in carciuma de nefumatori, iei atitudine. Daca intra unul pe interzis, e voie?

This post has been edited by MuciX: 18 Dec 2015, 11:37

--------------------
- - -
+
PhilipMorris
post 18 Dec 2015, 11:28
Post #385

In londra varu tamango nu ar face la fel. Dar la bucale merge. Diferenta nu o fac politistii boschetari, ci poolimea. Io daca eram cu vreun copil in mashina si altu se urina cu nesimtire in mijlocul bucurestiului, puteam sa il invat sa fie civilizat ani de zile, el tot cu imaginea aia ramane.

--------------------
+
vallixx
post 18 Dec 2015, 11:38
Post #386

Membru nesuferit

Deci nene. Cand ti-am zic ca esti turc, n-am facut-o cu nicio conotatie.
Daca te-ai simtit lezat, scuze, era o chestie amicala. Tu zici ca nu, dar numai faptul ca ai metionat chestia asta, arata ca de fapt da.
Era un fel de "n-ai inteles, poate nu vorbim aceeasi limba". Nu vad nimic urat in asta, dar daca vezi tu.....scuzele mele.

Revenim: si ca sa nu te mai simti lezat ma exprim ca atare.

Domnule Mucix, cititi un pic mai atent ce am scris. Am scris ca daca unul isi aprinde o tigara intr-un loc de nefumatori, ma duc si-l rog (in prima faza) sa o stinga. Daca o stinge, il las in pace si imi vad de viata mea, nu mai fac din tantar-armasar. Nu continui sa "justitiez" tongue.gif treaba, atata timp cat "deranjul" s-a terminat.

Daca escaladeaza situatia, atunci il reclam, oricat de mult mi-as dori sa-i bag tigara aia in kur nu este treaba mea si chiar pot avea repercursiuni mai mari. Asa ca ma rezum sa-l reclam.

Pa adrys nu l-am luat personal la perpules pentru ca nu-mi permit sa jignesc. Pe nimeni.
Ci doar am comentat ca unele lucruri pe care le face , mie nu mi se par ok.
Nu l-am facut nici prost, nici nebun, nu l-am facut in niciun fel.

Si in niciun caz in situatia in care ar reclama niste indivizi care fac nereguli, tocmai asta am tot sustinut, reclama-i, nu ii "pedepsi" tu.

This post has been edited by vallixx: 18 Dec 2015, 11:41

--------------------
+
MuciX
post 18 Dec 2015, 11:42
Post #387

sunt un om bun

QUOTE(vallixx @ 18 Dec 2015, 11:38)
n-am facut-o cu nicio conotatie.
*

cheers.gif

QUOTE(vallixx @ 18 Dec 2015, 11:38)
Tu zici ca nu, dar numai faptul ca ai metionat chestia asta, arata ca de fapt da.
*

Nu prea zic lucruri doar ca sa ma placa lumea. Daca am zis ca nu am zis ca nu. Nelamurirea mea era daca nu cumva ai luat-o tu personal si ma mustrai pentru asta.

All good in da hood. blush.gif

--------------------
- - -
+
Tamango
post 18 Dec 2015, 11:50
Post #388

Biciclist

Asta e strada: https://www.google.ro/maps/@44.4272245,26.0...3312!8i6656

Si aici a fost incidentul:
https://www.google.ro/maps/@44.4265444,26.0...3312!8i6656

Observati ditai strada ? La ora aia nu era nici dracu pe acolo. 2 benzi, loc cacalau. Cu ce-am fost nesimtit ?

--------------------
+
MuciX
post 18 Dec 2015, 11:52
Post #389

sunt un om bun

@adrys: iti spun sincer, am renuntat sa citesc postarea imediat ce am vazut ca ai trecut la "remarci" personale.

Ar ajunge mult mai departe ce ai de spus daca ai fi putin mai diplomat. sleep.gif

18 Dec 2015, 11:53:
QUOTE(Tamango @ 18 Dec 2015, 11:50)
Cu ce-am fost nesimtit ?
*

Cu faptul ca nu ti-ai asumat ca tu ai gresit. Parerea mea.

This post has been edited by MuciX: 18 Dec 2015, 11:53

--------------------
- - -
+
PhilipMorris
post 18 Dec 2015, 11:56
Post #390

si ca ti-ai adapat calu pe strada charge.gif

--------------------
+
19 Pages « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 06:25
Dacia