Ce becuri folositi la Laguna 1, CU tenta de albastru
![]() ![]() ![]() |
Ce becuri folositi la Laguna 1, CU tenta de albastru
silent.asasin |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 22 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna I RTE 1.6 16v
1999
|
|||
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Puneti xenon 35w si 6000k si nu mai ai probleme consuma si mai putin decat becurile normale si ai si lumina mai multa la aproximativ 3 mil.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
silent.asasin |
![]()
|
....e prea mult!!si daca se arde un bec...!!
|
--------------------
Renault
Laguna I RTE 1.6 16v
1999
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Ei se lauda ca tin mai mult decat becurile cu halogen. Si daca se arde, iaca il schimbi. Nu e o avere.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
nu era necesar un topic pe acesta tema...si asa sunt vreo 3 de genu asta ...
http://www.reno.ro/Faruri-Laguna-1-t41677.html http://www.reno.ro/schimbat-faruri-t143690.html http://www.reno.ro/rezolvare-faruri-matuite-t151255.html ...mama ei de "cautare"... |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Dar nu cu tenta de albastru.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
neiu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
,,consuma mai putin''?
|
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Da 35w
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
si nu-i tot bec? ce conteaza culoarea...si daca te pui sa rasfoiesti primul link vei gasii discutii si despre becul ALBASTRU.
da e mai bine sa incarcam forumul.....daaaa...mult mai bine. |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Nu-ti place topicul, nu citi si gata. Avem moderator si administrator. Fa o plangere catre ei.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Adi R5 |
![]()
|
mosule da putin pricepi....nu e vorba daca iti place sau nu topicul...pe linga faptul ca colegul nu va fii "iluminat" in privinta becurilor se isca si diverse discutii inutile...dar daca ar pune ochiul si ar rasfoii/citi topicul cu faruri (primul link) ar gasii mai multe informatii...postate de mai multi colegi...nu sunt toti forumistii sunt ca mine sau ca tine sa stea toata ziua pe reno.ro ....sau poate unii nici nu mai detin laguna dar au raspunsuri postate aici la problemele cu care s-au confruntat....ma-ntelegi?
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Nu-ti place, nu citi, nu te lega de oameni care nu ti-au facut nimic. Nu esti moderator sa faci ordine pe forum. Poti sa faci o sesizare catre ei. In rest, nu starni zazanie ca te transformi intr-un flamer si flamerii si trolli sint mult mai de condamnat decat aceste topicuri pe care tu le consideri inutile.
This post has been edited by ricochet2: 8 Nov 2009, 11:18 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Adi R5 |
![]()
|
bate "shaua" ca sa priceapa calul....
![]() ![]() silent.asasin...de unde esti? This post has been edited by Adi R5: 8 Nov 2009, 12:26 |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Nu va mai certati fratilor aici suntem o familie sau un (CLAN)
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
desi sunt membru nou si eu zic ca ar trebui sa fim o familie mare, toti cei care iubim lagunele
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
Adi R5 |
![]()
|
dragi mei,da' nu se cearta nimeni aici..e adevarat ca mai gresim si mai schimbam citeodata nivelele...asta e.
![]() intrebarea ramane: silent.asasin...de unde esti? |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
eu am cumparat ceva becuri cu tenta de albastru (pret de 50 ron), arata si fain, dar sincer era prea slab, aproape nu vedeai nimic pe drumuri, aveam noroc cu proiectoarele
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
AM avut eu pe primul motor niste Philips Bluevision. In afara de faptul ca aratau "cool", eram orb ca un liliac, evident fara sonar. Mergeam mai mult pe faza lunga in afara orasului, ca altfel nu vedeam mai mult de 20m (farul era reglat perfect).
E acelasi efect ca la HID'urile peste 8000K, macar ca la alea luminozitatea e cam dubla si mai compenseaza putin.. |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
deng3l |
![]()
|
la mine dupa dezamagirea totala a becurilor cumparate cu 50 ron, am cumparat philips bluevision la care pretu era la una bucata atat cat o costat cel vechi, desi nu are o tenta puternica de albastru (dar totusi e o diferenta intre asta si cele normale) sunt total multumite de ele. poate depinde si ce faruri ai si in ce stare sunt. cine stie ?!?!
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
Adi R5 |
![]()
|
50+50+50 = 150 ...mai puneai pina la 50 euro si iti luai in kit xenon.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
deng3l |
![]()
|
poate da puteam sa cumper, da nu imi trebuia de 3 ori 50 fiindca am pus numa la faza scurta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
cristicristutu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 711 Joined: 7 February 09 From: SATU-MARE ![]() |
Eu am Philips Blue Xenon pe ambele faze si isi face treaba bine, ma gandesc sa imi pun si in proiectoare si nu mai am treaba cu lumina
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1.6 16V
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Nu stiu de voi, dar cand voi gasi ceva buget ma trec si eu pe xenon.. ochelarii ma ajuta sa vad mai clar.. dar mai trebuie si ceva lumina
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
silent.asasin |
![]()
|
adi r5....sunt din ploiesti!!u?
|
--------------------
Renault
Laguna I RTE 1.6 16v
1999
|
|
Adi R5 |
![]()
|
salut,
dupa cum scrie si la profil..Arad. in proiectoare nu cred sa fie de folos becul xenon..daca ai sansa sa mergi prin ceata deasa cred ca te vor orbi...te vei auto-orbii |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
deng3l |
![]()
|
silent.asasin te-ai hotarat ce becuri iti pui? sau chiar xenon?
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
likos |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 183 Joined: 7 June 07 From: oradea ![]() |
salutare
eu am pus sambata pe faza scurta Bosch XenonSilver si se vede diferenta, lumina mai alba si mai multa, fata de Bosch plus50 care aveau o tenta galbuie. |
--------------------
renault
laguna
1998 grandtour 1.6 16v concorde
- 79KW
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Am facut ieri noapte un drum si cu tot cu farurile mele curatate si polishate + ceva philips night ceva.. am mers ca liliacu
![]() Eu unu ma voi orienta spre xenon, la prima ocazie valutara ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
silent.asasin |
![]()
|
...cred ca o sa optez pt Philips!!! dar nu stiu de unde sa iau din Ploiesti....pt ca peste tot mai mult kinezarii si in plus...nu iti da nimeni sa probezi sa vezi daca intr-adevar au o tenta mai accentuata spre albastru sau alb!!!
Daca e cineva de prin zona....care a cumparat asa ceva....sa imi dea un semn pls!! |
--------------------
Renault
Laguna I RTE 1.6 16v
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 14:17 |