Ce becuri folositi la Laguna 1, CU tenta de albastru
![]() ![]() ![]() |
Ce becuri folositi la Laguna 1, CU tenta de albastru
neiu |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 704 Joined: 4 January 09 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 1.8i
1998 berlina
- TM 11 RFT Florin
|
|||
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
cridaia |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.100 Joined: 25 February 08 From: Sannicolau Mare, Timis ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat - Break
2009 - BlueMotion
- TM 98 BUZ
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
CRIDAIA incearca la nr asta daca esti interesat ,0722350144, baitas serios si are marfa buna eu sunt la al doilea rand de xenoane, acum am ultra slim cu tot cu sistemul ala anti eruoare, si sunt mult mai puternice fata de celelalte.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
sistemul de antieroare in cazul in care ai CB> la mine nu e cazul.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Cyp, am citit si eu instructiunile de montare si nu am inteles 2 lucruri, tu daca ai poate ma poti lamuri:
1. De ce trebuie gaurit farul si unde mai exact ? Becul nu ar trebui sa intre in soclul vechiului bec ? Daca gaurim farul, in momentul in care renuntam la xenon, nu ramane gaura goala acolo ? 2. Unde ai fixat acele balasturi ? |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
A si am uitat uite si niste pozecare sper sa ajute si pe ceilalti care vor sa-si mai puna xenon.
20 Nov 2009, 00:51: Prima poza sunt alea naspa, iar la cea de doua poza sunt cele bune This post has been edited by CYP VFS: 20 Nov 2009, 00:51 Attached thumbnail(s) astea_nu.JPG ( Size: 447.72k ) Number of downloads: 565 astea_da.jpg ( Size: 20.92k ) Number of downloads: 600 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Dar Cyp, cum le fixam si unde ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Prima poza sunt alea naspa, iar la cea de doua poza sunt cele bune
20 Nov 2009, 00:54: Foarte simplu nu ai nevoie de electrician se pun pe aceiasi mufa ai si schita la ele sunt foarte usor de pus maine poate am tim sa fac cateva poze, stiu RICO mai sunt dator la tine cu o poza la legatura aia flexibila. 20 Nov 2009, 00:55: Foarte simplu nu ai nevoie de electrician se pun pe aceiasi mufa ai si schita la ele sunt foarte usor de pus maine poate am tim sa fac cateva poze, stiu RICO mai sunt dator la tine cu o poza la legatura aia flexibila. 20 Nov 2009, 00:55: Foarte simplu nu ai nevoie de electrician se pun pe aceiasi mufa ai si schita la ele sunt foarte usor de pus maine poate am tim sa fac cateva poze, stiu RICO mai sunt dator la tine cu o poza la legatura aia flexibila. 20 Nov 2009, 00:55: Foarte simplu nu ai nevoie de electrician se pun pe aceiasi mufa ai si schita la ele sunt foarte usor de pus maine poate am tim sa fac cateva poze, stiu RICO mai sunt dator la tine cu o poza la legatura aia flexibila. 20 Nov 2009, 00:57: Foarte simplu nu ai nevoie de electrician se pun pe aceiasi mufa ai si schita la ele sunt foarte usor de pus maine poate am tim sa fac cateva poze, stiu RICO mai sunt dator la tine cu o poza la legatura aia flexibila. 20 Nov 2009, 00:58: Foarte simplu nu ai nevoie de electrician se pun pe aceiasi mufa ai si schita la ele sunt foarte usor de pus maine poate am tim sa fac cateva poze, stiu RICO mai sunt dator la tine cu o poza la legatura aia flexibila. This post has been edited by CYP VFS: 20 Nov 2009, 00:58 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
Adi R5 |
![]()
|
diferenta de pret intre cele doua ?
1. sa gaureste farul de la malul marii 2.pune ochiul si ceteste la modificari si inbunatatiri..sunt destule pagini....dar cred ca nu ai timp ptr ca esti prea ocupat cu acumularea de posturi. |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Foarte simplu nu ai nevoie de electrician se pun pe aceiasi mufa ai si schita la ele sunt foarte usor de pus maine poate am tim sa fac cateva poze, stiu RICO mai sunt dator la tine cu o poza la legatura aia flexibila.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
Adi R5 |
![]()
|
QUOTE(CYP VFS @ 20 Nov 2009, 01:51) Prima poza sunt alea naspa, iar la cea de doua poza sunt cele bune <span class='edit'>20 Nov 2009, 00:54:</span> Foarte simplu nu ai nevoie de electrician se pun pe aceiasi mufa ai si schita la ele sunt foarte usor de pus maine poate am tim sa fac cateva poze, stiu RICO mai sunt dator la tine cu o poza la legatura aia flexibila. <span class='edit'>20 Nov 2009, 00:55:</span> Foarte simplu nu ai nevoie de electrician se pun pe aceiasi mufa ai si schita la ele sunt foarte usor de pus maine poate am tim sa fac cateva poze, stiu RICO mai sunt dator la tine cu o poza la legatura aia flexibila. <span class='edit'>20 Nov 2009, 00:55:</span> Foarte simplu nu ai nevoie de electrician se pun pe aceiasi mufa ai si schita la ele sunt foarte usor de pus maine poate am tim sa fac cateva poze, stiu RICO mai sunt dator la tine cu o poza la legatura aia flexibila. <span class='edit'>20 Nov 2009, 00:55:</span> Foarte simplu nu ai nevoie de electrician se pun pe aceiasi mufa ai si schita la ele sunt foarte usor de pus maine poate am tim sa fac cateva poze, stiu RICO mai sunt dator la tine cu o poza la legatura aia flexibila. <span class='edit'>20 Nov 2009, 00:57:</span> Foarte simplu nu ai nevoie de electrician se pun pe aceiasi mufa ai si schita la ele sunt foarte usor de pus maine poate am tim sa fac cateva poze, stiu RICO mai sunt dator la tine cu o poza la legatura aia flexibila. <span class='edit'>20 Nov 2009, 00:58:</span> Foarte simplu nu ai nevoie de electrician se pun pe aceiasi mufa ai si schita la ele sunt foarte usor de pus maine poate am tim sa fac cateva poze, stiu RICO mai sunt dator la tine cu o poza la legatura aia flexibila. asta e cu ecou!!! ![]() |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Scuze de repetari net de cacao
20 Nov 2009, 01:10: RICO nu se gaureste nici un far nimic doar se da o mica incizie la capacul ala de cauciuc din spatele farurlui, adica la aparatoarea aia, pentu a trece 4 fire prin ea, de se face legatura de la balast la bec, RICO ara niste mufe la ele de nu ai cum sa le confunzi sa la cuplezi altfel din cauza ca daca chiar ai vrea sa gresesti scita de montaj nu ai cum finca toate mufele sunt diferite intre ele, nu se pupa una cu alta decat cum e in schita. This post has been edited by CYP VFS: 20 Nov 2009, 01:10 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Stiu asta, dar unde montezi balastul ? Cum il fixezi de masina si unde ? Eu am citit pe internet, pe site-urile celor care vand, ca trebuie gaurit farul si chiar o gaura destul de mare, de vreo 2 cm diametru.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Salut baetii, revin cu montajul xenoanelor, dupa cum va spuneam mai sus nu trebue sa mai mergeti la nimeni sa vi le monteze ca sa mai dati bani si acolo. Am facut niste poze cum se monteaza si o schita cat mai simpla, deci repet nu trebuie data nici o gaura in far, becul xenon intra in acelasi locas al becului normal fara nici o modificare.
20 Nov 2009, 14:36: Cei incercuit cu rosu sunt papuci care trebuiesc bagati in mufa aceea unde erau bagate piciorusele de la bec. This post has been edited by CYP VFS: 20 Nov 2009, 14:36 Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 962.97k ) Number of downloads: 643 2.JPG ( Size: 756.3k ) Number of downloads: 639 3.JPG ( Size: 767.04k ) Number of downloads: 594 4.JPG ( Size: 781.82k ) Number of downloads: 210 5.JPG ( Size: 479.35k ) Number of downloads: 240 6.JPG ( Size: 2.48mb ) Number of downloads: 257 7.JPG ( Size: 361.91k ) Number of downloads: 262 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
Dar zici ca setul asta (primul) e mai slab decat cel curent?
Ala nou cum arata (cutia)? Ca am vazut ca mai sunt unele carguard si aia pe beloud mai au ceva kit.. |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
ricochet2 |
![]()
|
Dar acel bec Xenon de ce se sustine ? Becurile H7 originale, au niste nervuri, peste care se trage o clema. Asta nu pare sa aiba. Cum sta in far ? Cine il sustine ? Si de ce trebuie sa treaca firele care aprind in mod normal becul prin acel manson unde sta becul ? De ce nu se duce direct spre balast ?
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Maister am facut o sinteza pe cel ce il am demontat de pe masina am zis sa nu mai desfac pe asta de pe masina.De pozat pe cel nou e pozat si este lipit pe cutia aia de sigurante intre baterie si cutia de sigurante.
20 Nov 2009, 21:21: RICO nu stiu ce ai vazut tu la becul ala dar este acelasi bec vine prins tot in aceleasi cleme, deci nu modifici nimic, in afara cuciucului di spatele becului(protectia), pe care se vine cu cealalta protectie, maine o sa mai fac si niste poze cu instalatia de pe masina mai explicite.Acel manson de care spui tu este protectia care vine peste taietura care o faci tu ca protectia sa ramana tot intrega ca sa nu intre umiditate in far si sa transpire. This post has been edited by CYP VFS: 20 Nov 2009, 21:21 Attached thumbnail(s) 5.JPG ( Size: 359.5k ) Number of downloads: 216 zzz.JPG ( Size: 811.29k ) Number of downloads: 245 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
ricochet2 |
![]()
|
Stii ce nu pricep eu ? De ce nu intra firele care in mod normal ar intra in bec, in balast si din balast in becul Xenon, daca tot are aceleasi dimensiuni. De ce trebuie taiat nu stiu ce cauciuc ? De ce la becuri normale nu trebuie taiat nici un cauciuc ?
Pana nu vad sistemul pe vreo masina, nu pricep. This post has been edited by ricochet2: 20 Nov 2009, 21:27 |
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Rico daca ar incapea incorporat in far si balastu atunci nu ar trebui sa tai nimic. Sistemul este in poza de mai sus montat pe masina.
. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
Adi R5 |
![]()
|
CYP VFS...bravo pentru descriere..io cred ca si cel mai ... cenzurat... creier tre sa priceapa...poate cu o exceptie care tot se repeta in intrebari si tot o da cu gica-contra inainte...da ma rog,fiecare cu salata lui..
..in ce priveste pozitionarea balastrului,eu l-am montat sub far..in armatura barii am gasit un locas in care balastru intra la perfectie. pe ploaie le-am plimbat..foarte ok rezultatul..azi am avut ocazia sa le plimb pe ceata...care ceata? ![]() This post has been edited by Adi R5: 20 Nov 2009, 23:38 |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
CYP VFS |
![]()
|
ADI ceata ca ceata dar pe mine ma dipera cand noaptea ploa, carosabilul ud si nemarcat parca nici nu aveam luminile deschise, dupa xenoane alta mancare de peste merg ca ziua, nu mai am treaba daca e ceata sau ploua, ninge, etc.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
Adi R5 |
![]()
|
la fel eram si eu..ca un liliac....norocul meu statea in proiectoare.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Ady o sa le pozitionez si eu tot asa cum le-ai pozitionat tu numai ca eu le-am montat intr-o seara si nu prea aveam timp asa ca le-am lipit si eu pe unde am avut loc si sa fie ferite de umezeala , pe celelalte vechi si eu le-am avut montate pe sub far pe undeva
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
CYP VFS |
![]()
|
RICO uite si celelalte poze ca sa iti faci o idee mai precisa ca nu trebuie sa modifici mai nimic.
Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 584.3k ) Number of downloads: 240 2.JPG ( Size: 2.41mb ) Number of downloads: 209 3.JPG ( Size: 2.63mb ) Number of downloads: 205 4.JPG ( Size: 573.61k ) Number of downloads: 222 5.JPG ( Size: 811.29k ) Number of downloads: 204 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
si se facu lumina!!! un set de xenon ,si in sfarsit vad pe unde merg. Cred ca este solutia pt. toate farurile matuite.
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
Adi R5 |
![]()
|
te rog detalii..marca/firma,pret,descrierea kitului.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
pentru cei care stiu..,care cunosc..., achizitionate din Mehala (piata ) ,dupa negocieri la sange sau vandut cu 200 lei,montajul sa facut in o jumatate de ora de catre mine ,fara nici o modificare importanta la masina ,am facut o gaura in acel capac de cauciuc de pe far,pt a trece firele pe acolo.Ele sant ca si orice marfa din lume, Made in China.6000 K ,2000 ore de functionare,dar astea nu sant importante ,important este ca vad in fata masinii.Era singurul lucru care nu imi place la Laguna ,farurile ,fiindca nu vedeam nimic cu faza scurta.Kitul seamana cu acela de mai sus ,cu carcasa argintie .
|
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 11:56 |