Ce becuri folositi la Laguna 1, CU tenta de albastru
![]() ![]() ![]() |
Ce becuri folositi la Laguna 1, CU tenta de albastru
deng3l |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|||
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
1.ori lasi numai becul de pozitie sa mearga
2. pui becul H7 la loc in far,pina la cumpararea unui bec xenon. (nu trebuie sa va reamintesc faptul ca e necesar sa avem dupa noi un bec de far ,vreo 2-3 sigurante,un bec semnalizare,un bec pozitie...pe linga vesta,trusa,triunghi si stingator) This post has been edited by Adi R5: 1 Dec 2009, 22:11 |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
deng3l |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 7 April 09 From: Oradea, Jud Bihor ![]() |
da ii o ideie buna, si cam cat te costa un bec xenon nou?
nu trebuie sa ne reamintesti ce tre sa porti cu tine, dar avem norocul ca la aceste masini puten schimba becul fara probleme, dar dupa cum stiu eu sunt masini la care tre sa scoti tot farul ca sa schimbi becul, la alea cum faci? porti cu tine o trusa de scule ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
QUOTE(deng3l @ 1 Dec 2009, 23:29) da ii o ideie buna, si cam cat te costa un bec xenon nou? nu trebuie sa ne reamintesti ce tre sa porti cu tine, dar avem norocul ca la aceste masini puten schimba becul fara probleme, dar dupa cum stiu eu sunt masini la care tre sa scoti tot farul ca sa schimbi becul, la alea cum faci? porti cu tine o trusa de scule ![]() ![]() intrebarea asta deja seamana cu celebra poveste cu drobul de sare,si da ,intodeauna port trusa cu scule la mine . ![]() |
--------------------
renault
laguna I grandtour- GPL Tomasetto stag 300
Peugeot 407 2.0 136hp ,Citroen C 5 Tourer 2009
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
pretul unui bec xenon incepe de la 60-70 ron ..in functie de putere si de vanzator.
2 Dec 2009, 19:21: (adevarat graiesti..am intilnit si eu la kia rio..dar cu un T-eu de 10 am desfacut 4 suruburi de 6,am decuplat mufele de la semnal si faza si am ramas cu faru-n mana) This post has been edited by Adi R5: 2 Dec 2009, 18:21 |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Sunt de aceeiasi parere cu ADY, am bec de rezerva scot cei doi papuci din suportul becului si pun repede alt bec in loc, dar oricum becurile xenon sunt mult mai rezistente decat cele normale
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
bogdan_bok |
![]()
|
![]() Nu stiu pe ce as da laguna.Ba stiu.Nu as da-o! Group: Members Posts: 573 Joined: 24 April 09 From: Deva HD, Jud Sibiu ![]() |
ce povesteste ady am patit si eu, si pentru ca am fost pregatit, am rezolvat problema pe loc, pe la 12 noaptea in plina pustietate.
sincer, nu stiam ca trebuie sa ai o trusa de genu asta in masina, dar e bine sa ai si ceea ce nu trebuie. sa fi precaut. |
--------------------
REnauLT
LAguNA
- HD 08 AIK, SB 11 VGI
1.9 dCi B56, 1.9 dCi K56, ex 1.6 16v, 1.8 16v
|
|
zare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 17 December 07 From: oradea ![]() |
cred ca este de bun simt ,sa ai in masina un set de scule minim .De cate ori ai nevoie de o scula sa fugi la mecanic ?acu vorbind de becuri chiar ca se schimba usor la Laguna ,am schimbat la un Logan, si ma dat pe spate, avand in vedere ca sant din aceeasi familie ,nu mi-a venit sa cred ce greu se schimba becurile in far.
|
--------------------
renault
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Laguna e ultima norocoasa, impreuna cu Megane 1, unde se schimba usor becurile de far
dupa aceea a venit jalea. Ironia e ca becurile se ard cu atat mai repede cu cat e mai greu de ajuns la ele |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
zare |
![]()
|
aici ai dreptate, pt Laguna in aproape 2 ani nici un bec ars,schimbate doar pentru a mari vizibilitatea,si la Logan in acelasi timp am pus doua becuri pt faza scurta.
|
--------------------
renault
|
|
deng3l |
![]()
|
QUOTE(Johnny78 @ 3 Dec 2009, 00:24) adevarat ca la care ajungi usor mai schimbi tu cateodata ca ai vazut ceva mai bun sau ce stiu eu ce, dar la cel care nu poti schimba usor, tre sa scoti tot farul ei nu cumpara asa des, deci toti trebuie sa traim din ceva ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
Adi R5 |
![]()
|
amu sa nu ma intelegeti gresit..dar laguna nu-i 1300 sa umblam cu garnitura de chiulasa dupa noi (cu toate ca "filozofia de lucru"nu difera foarte mult) pe care sa o schimbam pe marginea drumului...
la oltean ..pina sa pun aprinderea electronica... aveam dupa mine cheia de bujii,o surubelnita stelara si una dreapta,un patent,o mina de pix si un set de surubelnite "flaro",pompa de roti,cric + inelara cotita de 19. in laguna am o lanterna cu fir cca 4 m lungime,care merge la bricheta...si cam atat. la papuc disel am la mine o surubelnita stelara+una dreapta...nu ma intrebati ce pot face cu ele ca inca nu le-am folosit (in 4 ani si 150.000km)..numai pe aia stelara cind curat becurile de la stopuri,+cric si inelara cotita de 19. in papuc am geanta service cu trusa,vesta,triunghi si stingator + un set din ala cu becuri si siguranta ...de obicei ,cind plec la drum geanta service ajunge in laguna. la R5 disel...cotita de 19 si canistra de 5L. |
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
deci lagunica si cinciulica sunt cele mai "tool free" sa inteleg...
eu nu mai am decat un cutter si un pachet de soricei de plastic. Nu stiu de ce, ca oricum nu ii folosesc |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
zare |
![]()
|
da, mai am si un mini compresor pt roti,deoarece nu imi place sa "dau la pompa" pe marginea drumului.
|
--------------------
renault
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
Sa dai la pompa e fain. Te mai tine in forma. Sedentarismul nu e bun.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Adi R5 |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
Zilele trecute mi-am pus Philips X-treme vision. Intradevar se vede diferenta, e lumina mai intensa si am inteles ca si becurile sunt mai durabile. Am dat pe un set de 2 becuri 150 lei.
|
--------------------
Renault
Laguna
- CJ 27 BGM
1999 1.6 16V
|
|
deng3l |
![]()
|
nu erau c-am scumpe? bauetii spun ca xenonul este mai super decat un bec normal orice marca, pe langa banii astia mai puneai vreo 100 si cumpareai xenon
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1.8 RT
1994
|
|
Mar|Us |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.254 Joined: 12 May 08 ![]() |
QUOTE(deng3l @ 20 Dec 2009, 21:07) nu erau c-am scumpe? bauetii spun ca xenonul este mai super decat un bec normal orice marca, pe langa banii astia mai puneai vreo 100 si cumpareai xenon ![]() Nu mai visati. Xenon de calitate nu gasesti la pretul ala. Pun accept pe cuvantul calitate. |
--------------------
Renault
Laguna 2
2003 / 2.2 dCi
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Oricum sunt mult mai de calitate si te ajuta mult mai mult la drum xenonul, decat panaramele de becuri care costa aproape cat xenonul.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 16 September 07 From: Klausenburg ![]() |
Ca sunt panarame sau nu , nu ma pot pronunta inca. Cert este ca intensitatea luminii e mai buna si se sinte diferenta fata de cele ce le aveam inainte.
|
--------------------
Renault
Laguna
- CJ 27 BGM
1999 1.6 16V
|
|
CYP VFS |
![]()
|
Scuze dar nu am vrut sa jignesc pe nimeni, am spus asa din cauza ca , costa foarte mult pentru un bec normal am avut si eu si lumina fata de xenon e undeva 40%, si as putea spune ca ai dat cam mult eu am vazut cu 90 de ron, undeva pe net
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
- NT 77 BYA
EXPRESION 2001
|
|
ricochet2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.770 Joined: 8 November 08 From: Timisoara ![]() |
CYP, eu am montat Philips Xtreme Power, care fata de becurile ce le aveam inainte au fost o diferenta foarte mare (in bine). Pretul a fost 135 lei (acum un an si de atunci merg bine merci), dar macar le-am montat exact in locul celor vechi. Nu a trebuit sa tai nimic, nu a trebuit sa lipesc sau sa gauresc nimic pentru a monta balasturile, nu a trebuit sa spanzur si sa incolacesc mate pe langa faruri. Lumina data de xenoane (aceste chinezarii ordinare, ca de firme bune eu nu am vazut) se pare ca este clar mai buna decat a celor mai bune becuri, aici nu combat, dar trebuie tinut cont si de neajunsurile de mai sus. Unii sintem mai conservatori din fire. Dar, cu gropile in continua expansiune, se pare ca va trebui sa pun si eu xenoane in curand.
|
--------------------
Renault
Laguna Concorde 1.6 16V
1999
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Am eu un kit Xenon H7,6000k de 35w la vanzare,daca va intereseaza.. Kitul este nou,garantie un an.. Pret 240 Lei. Pun si 2 poze sa vedeti diferenta! Eu am de 1 an jumatate pe masina un astfel de kit si nu am avut nicio problema.
![]() This post has been edited by Gabryello: 21 Dec 2009, 12:38 Attached thumbnail(s) Fotografie0064.jpg ( Size: 890.55k ) Number of downloads: 424 Fotografie0065.jpg ( Size: 986.66k ) Number of downloads: 483 |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
zare |
![]()
|
de ce le vinzi?
|
--------------------
renault
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Le comandasem pt un tovaras,dar nu mai are banii.. Si am ramas eu cu ele,si am si eu nevoie de bani pt sarbatori..
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
zare |
![]()
|
urat din partea lui,eu am, dar le recomand mai ales pt cei cu sticla matuita,si pretul este destul de bun.
|
--------------------
renault
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Asta este, mai sunt si "prieteni" dintr-astia, ce sa le faci? Mi'a zi ca o sa il cumpere dar dupa sarbatori..
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
CJ-27-BGM |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
- CJ 27 BGM
1999 1.6 16V
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Stiu, si sunt foarte multumit de ele, mai ales la drum isi fac treaba de minune, cu becurile halogen ma chinuiam sa vad drumul... Kitul ramane la vanzare, daca doriti sau stiti pe cineva care vrea, trimit si prin curierat\posta.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 00:37 |