Ce becuri folositi la Laguna 1, CU tenta de albastru
![]() ![]() ![]() |
Ce becuri folositi la Laguna 1, CU tenta de albastru
CYP VFS |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Attached thumbnail(s) Imagine0319.jpg ( Size: 244.6k ) Number of downloads: 452 |
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|||
Miulik |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 260 Joined: 4 January 11 From: M E D I A S, Jud. Sibiu ![]() |
eu zic ca pe faza lunga nu are rost sa pui xenon. bine au zis si colegii in posturile de mai sus ca becul nu este incarcat nu o sa ai lumina la flashuri. si eu iti zic ca ajunge faza scurta xenon faza lunga halogen. cu xenon pe faza scurta nuti mai tre faza lunga. acum depinde cu crezi si tu ... e banutzul tau faci cum iti place
![]() |
--------------------
RENAULT
LAGUNA
1994
- SB 90 MIU Renault Laguna 1,ph1, motor 2.0 benzina, 113 cp
|
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
pe scurta oricum pun.... ca sa imi pun lupe bixenon, scria cineva aici ca traba schimbat si faru... sa si arate cumva... nu? are dreptate... si chiar neschimband faru nu cred ca ies la acelasi pret cat as da pe 2 kituri de xenon... am gasit kit H1 la 180 de lei ... in magazin de piese auto, n-am stat sa citesc de pe cutie ce scrie unde-i facut si chestii dinastea... ambalaju arata bine, conteaza si prima impresie nu? 2 lupe + un kit H4 face mai mult decat 360 de lei, eu asa cred... dar... daca voi ziceti atatea despre faza lunga, iaca nu o sa imi pun.. intradevar daca vreau sa blitzui... cum nu sunt incarcate... si totusi... daca ziceti si de sticla cu striatii ca nu-i stralucita pentru xenon, ma gandesc sa imi pun faruri de ph2 pe a mea, fiind ph1 stie cineva concret daca se potrivesc? masina din poza are.. oare ce modificari o fi facut?
Attached thumbnail(s) cp30licx9.jpg ( Size: 249.23k ) Number of downloads: 548 |
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9 DCI, 120 hp
- AR 02 KID Renault Laguna II, 1.9 DCI, 120 hp, 2001
|
|
bogdyMND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 575 Joined: 24 May 07 From: Timisoara ![]() |
Trebuie sa iei in considerare si cat circuli cu masina in afara orasului noaptea, pentru ca doar atunci ai avea nevoie de lumina mai multa. In rest e arhisuficient si halogenul.
Daca vrei sa "dea bine" mai bine schimbi farurile cu cele ph2 dar neaparat noi (parca erau in jur de 200lei bucata). Cele second, oricat de slefuite sunt nu se compara cu unele noi. Si asta chiar ar aduce un plus la aspect. QUOTE(deng3l @ 16 Feb 2011, 20:50) ... si sa fim seriosi in ziua de astazi cam toata lumea isi pune xenon si nu ii intereseaza ce gandesc altii ... si cinei de vina? cei care nu ne fac drumuri bune ca sa si vedem pe unde mergem. De vina e mentalitatea alora de "miserupism" si faptul ca-si gasesc tot timpul scuze in calitatea drumurilor la absolut orice problema. |
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dci - 150 - 4Control
|
|
Gabryello_90 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 16 February 11 ![]() |
QUOTE(fascistu @ 17 Feb 2011, 00:01) ma gandesc sa imi pun faruri de ph2 pe a mea, fiind ph1 stie cineva concret daca se potrivesc? masina din poza are.. oare ce modificari o fi facut? Se potrivesc 100%, fara nici o modificare ![]() This post has been edited by Gabryello_90: 17 Feb 2011, 10:05 Attached thumbnail(s) Fotografie0024.jpg ( Size: 777.27k ) Number of downloads: 543 02042007_001_.jpg ( Size: 181.2k ) Number of downloads: 507 |
--------------------
Renault
Laguna
1998/1.8i
|
|
iulianu00 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 27 August 08 From: Oravita ![]() |
Eu am xenon pe ambele faze de doi ani si ceva.
E o prostie ce se zice ca daca dai blituri cu farurile neincarcate se ard (in doi ani nu am nici cea mai mica problema cu becurile si am dat blituri ori de cate ori a fost nevoie) si ba da se vad bliturile, chiar daca nu sunt incarcate! Merita fiecare banut kitul de xenon atat pe faza scurta cat si pe faza lunga! Intr-adevar am schimbat si farurile in urma unu incident si sticla (plasticul) farurilor este clara. Legat de ceata, cel putin eu unul nu am avut probleme si am prins ceata de nu Se vedea la 5-10 metri in fata. Am reglat farurile sa bata cat mai jos (din reglajul electric) si e totul ok. Intr-adevar daca dau faza lunga vad doar alb in fata, in schimb cu faza scurta (cel putin pentru mine unul) e foarte ok. This post has been edited by iulianu00: 17 Feb 2011, 11:53 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16V
1999
- CS-05-FWE
|
|
fascistu |
![]()
|
![]() fascistu Group: Members Posts: 1.107 Joined: 22 February 10 From: arad ![]() |
pai si cu halogen daca dai faza lunga pe ceata... nu vezi alb in fata... dar vezi galben
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9 DCI, 120 hp
|
|
Gabryello_90 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 16 February 11 ![]() |
QUOTE(fascistu @ 17 Feb 2011, 10:35) Dar vezi, daca iti pui acum xenon pe faza scurta si mai tarziu o sa iti schimbi farurile nu o sa se mai potriveasca, farurile de ph1 au H1 pe ambele faze, iar cele de ph2 H7 pe ambele faze, deci kit-ul H1 care il ai o sa poti sa il pui doar pe proiectoare. |
--------------------
Renault
Laguna
1998/1.8i
|
|
fascistu |
![]()
|
h7 la ph2? pai bine ca mi-ai zis... chiar nu stiam... pe proiectoare inca nu m-am gandit sa pun
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2001/1.9 DCI, 120 hp
|
|
iulianu00 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 281 Joined: 27 August 08 From: Oravita ![]() |
Da, la PH2 avem H7.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16V
1999
- CS-05-FWE
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Am cumparat laguna cu xenon pe faza scurta,cand aprin pozitia si faza scurta m-i se aprinde SERV in bord (daca inchid xenonul dispare si serv-ul din bord) si imi zice computerul vocal ca am probleme cu un bec exterior.Mai are cineva problema asta ? Oare nu recunoaste kitul?
This post has been edited by bambu: 6 May 2012, 21:37 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Kitul xenon consuma mai putin ca un bec halogen si il vede ars, mai trebuie pusi niste condensatori ca sa nu mai apara SERV.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
CYP VFS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 797 Joined: 31 July 09 From: roman/neamt ![]() |
Depinde ce balasturi are montat daca sunt de aia analogici dau eroare, eu la a mea am montat cu balast digital si nu am nici un fel de problema.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
renault_laguna |
![]()
|
![]() kl Group: Members Posts: 424 Joined: 24 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu Laguna 1 este o masina de generatie veche si nu exista erori de genul.Eu am pus deja 2 kituri pana acum de xenon si nu am avut probleme si nici nu am auzit pe nimeni sa se planga.Ce vorbesti tu se prezinta la masinile de generatie noua,cu electrica cacalau.Probabil ai un scurt ceva sau instalatia de xenon este aiurea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2000 PH2 1.9 DCI
- B-01-LAG Renault Laguna I Phase II 1.9 DCI 2000
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
O sa ii fac o proba cu becurile normale sa vad daca e de la xenon,dupa care sa ii pun 2 condensatori poate nu mai apare SERV....oricum multumesc pentru sfaturi.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
2.0T 2008/2012
- RRS viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.839 Joined: 14 December 09 From: Constanța ![]() |
Eu am avut problema asta la o laguna din '94 cand i-am pus leduri pe pozitie se aprindea SERV in bord si zicea ca are becurile pe pozitie arse.
![]() |
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
CYP VFS |
![]()
|
"renault_laguna" nu vorbi in lipsa de cunostinta eu sunt la adoua laguna prima i-am pus orice fel xenon sau bec de pozitii si nu facea nimic, pe aceasta nu pot sa modific nimic imediat imi apare in bord "serv", la fel cum spune Gabryello eu nu am gasit un bec de poziti cu led fara sa-mi dea erorii inclusiv si cel can-bus
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA 2 1.6 16V
EXPRESION 2001
- NT 77 BYA
|
|
daniel.pad |
![]()
|
![]() E sofisticata ma! Group: Members Posts: 76 Joined: 22 April 12 From: Cluj ![]() |
QUOTE(renault_laguna @ 8 May 2012, 09:58) Din cate stiu eu Laguna 1 este o masina de generatie veche si nu exista erori de genul.Eu am pus deja 2 kituri pana acum de xenon si nu am avut probleme si nici nu am auzit pe nimeni sa se planga.Ce vorbesti tu se prezinta la masinile de generatie noua,cu electrica cacalau.Probabil ai un scurt ceva sau instalatia de xenon este aiurea. tin sa te contrazic...laguna are "electrica cacalau" si ca sa te documentezi deschide capota si o sa vezi ca are calculator motor, are calculator de bord, calculator pentru climatronic si la fiecare piesa are senzor...daca imi zice exact care bec s-a ars...sau capota s-a inchis in doar o balama, sau usa conductor deschisa...si asa mai departe pana si la presiune scazuta in baie imi zice si asa mai departe...documenteaza-te si revino cu un comment destept ![]() iar daca stai sa faci o comparatie cu o masina din 2012 o sa vezi ca multe nu se ridica la standardul renault din 1998...laguna 1 phase 2 varf de gama. This post has been edited by daniel.pad: 9 May 2012, 09:51 |
--------------------
Renault
Laguna
1999 Hatchback
- SJ 21 PAD Toti stiu apasa pe acceleratie pana la fund, dar putin mai stiu si unde e frana!
|
|
renault_laguna |
![]()
|
![]() kl Group: Members Posts: 424 Joined: 24 August 09 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vrut sa spun daor ca nu necesita balasturi sau drosere speciale fara eroare,merg puse si generatie veche de acest gen,fara nici o problema.Acum nu stiu sa zic ,asta e singura laguna pe care o am si am schimbat 2 kituri xenoane si nu am avut nici o problema plus cateva seturi de pozitie pe led si tot asa no problem.La masinile mai noi trebuiesc drosere slim de generatie mai noua pentru a nu da eroare.cat despre prea multa electronica abia de la laguna 2 intervine asa ceva.laguna 1 e mai saracaciaosa.la laguan 2 intradevar e full,din cauza asta are si o mie de probleme cel putin faza 1 ,pana in facelift.
This post has been edited by renault_laguna: 9 May 2012, 09:50 |
--------------------
Renault
Laguna
2000 PH2 1.9 DCI
- B-01-LAG Renault Laguna I Phase II 1.9 DCI 2000
|
|
Gabryel.GLN |
![]()
|
Pentru cei care aveti sinteza vocala ati gasit leduri pentru pozitie care sa nu dea eroare? Eu am probat azi 3 tipuri, toate can-bus si imi dadeau eroare.
|
--------------------
Renault
Espace V INITIALE PARIS
2016/1.6 dci 160CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd May 2025 - 19:02 |