Renault Captur TCe120 EDC, Renault Captur TCe120 EDC
![]() ![]() |
Renault Captur TCe120 EDC, Renault Captur TCe120 EDC
Diac |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
partner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 433 Joined: 20 June 13 From: Bucuresti ![]() |
Nu am ramas blocat pana acum in zapada. Pe vremea asta as fi preferat niste cauciucuri mai inguste care sa intre mai bine in zapada.
Nu mi se pare ca e grea la 1250kg. Fiind cu cutie automata e mai greu sa faci balansul inainte-inapoi. In fata, avantajul inaltimii mai mari e anulat de designul botului. Daca spoilerul ar fi fost ceva mai ridicat ar fi fost mai bine in urcarea obstacolelor, dar acum si frumoasa si devreme acasa mai greu... Attached thumbnail(s) bot_atac.jpg ( Size: 41.22k ) Number of downloads: 1905 |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.515 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
QUOTE(cdadan @ 29 Jan 2014, 13:31) Eu am precizat ca nu din buton! daca intram in cutia de sigurante scoatem, punem, etc, etc!!! Discutia era ca se dezactiveaza esp pana la 50 km /h. Nu cred ca la renault e altfel ca la skode, ca e parca o norma de siguranta europeana! This post has been edited by bogdanbiciusca: 29 Jan 2014, 16:15 |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Si ce presupune acel mod winter?
|
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nujt exact, un fel de antipatinare, vad ca pe reno nu se exista, s-a pus pe
QUOTE Volvo, Mercedes-Benz, BMW and General Motors Europe models Oricum, pe vremea aia, Renault facea cutii automate de unica folosinta, ca Giletul. QUOTE The Renault 25's least durable part was the automatic transmission. As a result, most of the 25's in service today are the 5-speed manual because only a few autos have survived especially on the later AR4, resulted in this version gaining the title of possibly the worst automatic transmission ever designed. This post has been edited by argon: 29 Jan 2014, 17:42 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
partner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 433 Joined: 20 June 13 From: Bucuresti ![]() |
Masina care m-a convins sa-mi iau cutie automata a fost Cielo automata din 1996 a unei rude (cred ca e aceasi ca la Espero). Cand m-a auzit ca vreau sa-mi iau lanturi la Captur, a zambit, zicandu-mi ca el la automata lui nu a avut niciodata probleme iarna cu plecarea de pe loc si nu vede rostul lanturilor.
Pe Captur e totusi cutie dubluabreiaj, nu are convertizor de cuplu cu ulei. |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
f.cristi |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 5 August 10 ![]() |
QUOTE(Diac @ 29 Jan 2014, 12:58) Faptul ca are garda la sol mai mare se simte in troiene? sau e un avantaj anulat de grautatea masinii? Unghiul de atac al Captur-ului e foarte mic. Garda la sol de 20 cm (parca) e o poveste care m-a indus si pe mine in eroare. Poate pe la praguri o avea 20 cm, dar spre botul masinii garda scade, astfel incat spoilerul fata e mai jos decat la Logan si la multe alte compacte. Am vazut asta comparand masina la borduri cu alte "vecine" parcate. Ultima care imi vine in minte cu un spoiler fata mai inalt decat la Captur e un Avensis. This post has been edited by f.cristi: 29 Jan 2014, 18:43 |
--------------------
Nissan
Qashqai 1.6 dCi
2012 Renault Captur TCe120 EDC 2013
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
QUOTE(argon @ 29 Jan 2014, 17:30) Asa cutie automata naspa ai ? Nu are mod de iarna? Ca la un Espero de 20 de ani cu automata daca cuplezi modul winter iasa din zapada. ce-o fi fost in capul tau de ai vandut bijuteria aia de masina nu stiu. colac peste pupaza, cateva mii de euro mai tarziu te-ai pricopsit cu o tigaie dasta de reno. |
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
partner |
![]()
|
Garda la sol in brosura de la Renault e de 17cm. Dar cum zici si tu, unghiul de atac e mic. http://www.renault.ro/media/brosuri/att37d...sura-captur.pdf |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
f.cristi |
![]()
|
QUOTE(partner @ 29 Jan 2014, 19:27) Garda la sol in brosura de la Renault e de 17cm. Dar cum zici si tu, unghiul de atac e mic. http://www.renault.ro/media/brosuri/att37d...sura-captur.pdf Acolo in brosura de prezentare zice 170 cm cu autovehiculul incarcat (nu stiu ce inteleg ei prin asta) iar pe site zic 200 cm. Si alte site-uri la fel: http://www.renault.ro/gama-renault/autotur...add=VEC301_ROUM http://www.caradvice.com.au/230351/renault-captur-review/ http://news.drive.com.au/drive/motor-revie...0509-2j9hq.html http://www.autocar.co.uk/car-review/renault/captur Oricum, eu ma indoiesc ca sub spoilerul fata sunt macar 15 cm. This post has been edited by f.cristi: 29 Jan 2014, 20:49 |
--------------------
Nissan
Qashqai 1.6 dCi
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Creca tu vrei la bula. Taie-le mai scurte dracu.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
200 sute de cmp.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
f.cristi |
![]()
|
Cum trebuie procedat daca pe vremea asta ramai impotmolit in zapada si ai nevoie sa fii impins: cutia automata e bine sa fie in N sau in D ?
Sau in alt caz: daca ai masina in P si (din varii motive) cineva se apuca sa impinga de masina ce se poate intampla ? |
--------------------
Nissan
Qashqai 1.6 dCi
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
P blocheaza mecanic cutia. Presupun ca nu pateste nimic. Acum depinde si cu ce forta impinge.
![]() In D o tii daca vrei sa invarti si tu rotile in timp ce esti impins. N este neutral, adica e decuplata cutia de viteze. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Când cuplezi P sau treci din D în R și invers, sub nici o formă nu trebuie ca mașina să fie în mișcare - poți foarte ușor strica transmisia.
La fel, dacă transmisia e în P și mașina e tractată sau împinsă, poți buli cutia. De tractat / împins, folosești N, sau, dacă vrei să te ajuți de motor, D / R. EDIT: chestiile astea sunt valabile pentru transmisiile automate clasice, cu convertor de cuplu. Nu cumva transmisia ta e manuala robotizată, sau cu dublu ambreiaj? This post has been edited by C a t a l i n: 30 Jan 2014, 13:26 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
e cu dublu ambreiaj, copie dupa dsg.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
partner |
![]()
|
In 1060km doar de Bucuresti cu zapada si temperaturi negative am avut un consum de 8,7%.
In weekend am facut o plimbare de 650km Bucuresti - Rm Valcea - Sibiu - Brasov - Bucuresti mers la limita maxima a vitezei legale (130 pe autostrada, 90-100 in afara localitatilor si in localitate 60-70) am avut un consum de 6,4% Benzina am bagat doar Petrom 95. |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
"Limita maxima a vitezei legale" pe autostrada e 139 km/h.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce inseamna ilegal? Sa mergi cu 200km/h e ilegal? Sau doar iei amenda si ti se suspensa permisul fara sa faci parnaie sau sa ai dosar penal? Atatea nuante au formularile astea ...
P.S. Daca as scrie si cu diacritice ... ce bine ar fi. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
partner |
![]()
|
In weekend am "scos-o" la ski, in statiunea Vidra, langa Obarsia Lotrului. O zona superba, partia buna, instalatiile noi, mai ramane sa faca o parcare mai incapatoare.
http://www.transalpina.biz/ski_vidra.html La dus am avut o mica surpriza din partea covorasului de cauciuc care mi-a blocat pedala de acceleratie, trebuie sa-l leg cumva de scaun. Traseul a fost de 630km (Bucuresti - Pitesti - Rm Valcea - Brezoi - Voineasa - Vidra si inapoi). Mi-a consumat 6,6%. |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Consuma cam cit Honda lui Catalin. Doar ca alui are alta putere
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
partner |
![]()
|
Bune si motoarele astea decat deloc
![]() Pana acum am bagat numai benzina 95 de la Petrom. Azi, dupa 9700km, am schimbat "furnizorul" din plictiseala, asa ca am intrat la vechii mei prieteni de la Lukoil (Peugeotul a mers toata viata lui numai cu motorina Lukoil). Sa vedem daca sesizez vreo diferenta de consum sau de putere. |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
corbex |
![]()
|
Daca sesizezi inseamna ca e ceva in neregula cu tine.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
partner |
![]()
|
Azi am ajuns la 10.000km.
|
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
partner |
![]()
|
Dupa 5000km de cand mi-au completat ulei cei de la service iar a scazut aproape de minim. Acum masina are 11500km. Am sunat sa-mi fac o programare.
|
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Iar?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 12:25 |