Megane RS / R26, pareri si sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Megane RS / R26, pareri si sfaturi
madkat |
![]()
|
||
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|||
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Pentru pasionati, organizat de cei de pe ClubFord:
QUOTE Simbata, 6 Septembrie 2008, pe pista de karting Bacau, va avea loc o intilnire cu pilotul profesionist Claudiu David! http://www.claudiudavid.ro/ Claudiu David, pilot profesionist, pilot de teste TOP GEAR, pilot de raliu participant in WRC si in campionatul national - campion national si vice-campion national, participant in raliul Japoniei, raliul Argentinei, raliul Marii Britanii, cistigator al Dodge Viper Cup la Bucharest Challenge 2007 vine la Bacau la o intilnire speciala cu pasionatii de auto. Intilnirea include discutii libere despre pilotaj si automobilismul sportiv, demonstratii pilotaj facute de Claudiu (posibil si de unul din instructorii de la scoala lui de pilotaj). Demonstratiile si lectiile de pilotaj se vor face cu masinile participantilor. Numarul de participanti este limitat pentru a putea avea timp fiecare sa ne dam pe pista cu Claudiu.. 15 locuri din care 5 sint deja rezervate. Taxa de participare este de 200 ron/persoana. Pentru detalii va rog sa ma contactati la nr 0745.45.45.45 sau id mess dinupancescu Deschid mai jos o lista cu cei care doresc sa participe (va reamintesc, locurile sint limitate iar locul se ocupa pe principiul primul sosit-primul servit). Conditia de rezervare si inscriere presupune achitarea a 50% avans din suma totala. http://clubford.ro/viewtopic.php?f=31&t=19825 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit un body kit pentru cei care au Renault Megane Hatckback normal si vor sa faca caroseria asemanatoare cu cel F1 Team. http://www.topgear.co.uk/acatalog/Renault_Body_Kits.html
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Cel "F1 Team" nu are schimbat nimic special la caroserie dpdv al aspectului decat barele fata/spate + mini-eleronul de sus, la fel ca si RS-ul normal de altfel, bare care se pot achizitiona si de la Renault... Dar totusi pretul e atractiv pe site-ul tau... Cam 16 milioane ambele, in ideea ca cel de Renault e la 26 numai una... Suna bine
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
mully |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 26 July 05 ![]() |
Totusi mi se pare putin cam eftin kit-ul ala la 375 Lire...
Mie plecarea de pe loc la RS normal nu mi se pare asa spectaculoasa. Masina are cuplu mult prea mult si nu reuseste sa puna puterea jos de nicio culoare. Chiar si pe a2a sunt probleme in acest sens. Probabil ca LSD-ul de pe R26 mai salveaza din situatie. Exista totusi posibilitatea ca sa fie cam varza cauciucurile cu care vine sasiul sport (desi sunt pe 235) ... vroiam sa pun un filmuletz dar il pun pe asta pana la urma ... facut de un prieten pe o autostrada privata ESP intra la greu dupa cum se vede. Abia pe a3a mi se pare ca se simte calumea acceleratia la masina asta. This post has been edited by mully: 3 Sep 2008, 15:28 |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2.0 16v 108Kw Megane II.2 RS, 2.0T 225cp, 2007
|
|
mihai_dorin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.144 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu este site-ul meu. Doar l-am gasit in niste anunturi de la bursa.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2007 Privilege + Mio C720b “Omul este cel mai putin el însusi, atunci cand vorbeste în propria persoana. Da-i o masca, și el va va spune adevarul. ” Oscar Wilde
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Stiu ca, pe benzina, Renault are in prezent injectie indirecta.
Pe modelele RS (Megane, Clio, Twingo etc.), are tot injectie indirecta sau e injectie directa? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
dodoPan |
![]()
|
![]() eres Group: Members Posts: 65 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti/Constanta/Brasov ![]() |
Megane RS - injectie multipunct (mpi).
Ca alte informatii un pic mai rare, gestiune electronica Sagem 3000 ![]() Referitor la kit-uri de RS/R26 pe kuruline stock, nu fac decat sa citez un membru reno.ro, care spunea mai demult: "Apropo ma apropiam de un semafor si de la distanta am vazut Meganeul dichisit asteptand,cand m-am apropiat...arata ca un RS veritabil,cu jenti mari de tot('18 probabil) si frumos spoilerat,mai mare dragul cand ajung in dreptul lui stupoare dCI,80 sau 100.L-am mancat la demaraj.". Asta, in 2005. ![]() Ca sa-l parafrazez: va mananca ? ![]() This post has been edited by dodoPan: 3 Sep 2008, 20:46 Attached thumbnail(s) injection.gif ( Size: 11.77k ) Number of downloads: 322 |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Si injectia directa si cea indirecta sunt multipunct.
Ceea ce ai pus tu in poza, este un carburator, o injectie indirecta si una directa. Repet intrebarea: RS -urile au injectie directa sau indirecta? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Indirecta. Si la acest capitol Renault a ramas in urma.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
La Renault toate motoarele pe benzina sunt inca cu injectie indirecta.
Acuma serios vorbind nu mi-e clar avantajul injectiei directe la benzina, nici dpdv performante nici consum. A se vedea Megane 1.6 16V 115 CP vs Golf V cu 1.6 FSI La BMW am injectie directa pe benzina care nu se traduce nici prin consum mai bun, nici prin performante mai bune doar printr-un zgomot de dieselar la relanti... @madkat - da un PM si ne intilnim si te plimb eu cu R26-le, dar ca pasager - if you want @mully - filmulet facut pe o autostrada privata? WTF? This post has been edited by Frank SF: 4 Sep 2008, 00:05 |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
N-a fost doar pe Megane 1, a fost si pe Laguna si Velsatis, dar au renuntat la el dintr-un motiv sau altul. Traffictours are 2.0IDE daca nu ma insel.
QUOTE(wiki) Renault introduced the 2.0 IDE (Injection Direct Essence) engine in 1999,[11] first on the Renault Megane and later on the Renault Laguna. Rather than following the lean burn approach, Renault's design uses high ratios of exhaust gas recirculation to improve economy at low engine loads, with direct injection allowing the fuel to be concentrated around the spark.[12] |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
sorin_f39 |
![]()
|
Reducere de costuri.............
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
pe Velsatis singurele motoare de doi litri au fost 2.0T
...si traffictours are tot 2.0T LE: pe ph 2 s-au bagat de 2 litri, dar dCi This post has been edited by Coro: 5 Sep 2008, 10:21 |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
Modus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.485 Joined: 21 August 08 ![]() |
Am vazut ieri un Megane R26 superb cu galbenul F1 Team in Timisoara
This post has been edited by A l e x: 10 Sep 2008, 23:27 |
--------------------
Renault
Clio
GTLine 1.5 dCi EDC 2018
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
E topic de Megane RS si R26 nu despre cat de urata sau frumoasa e noua Impreza.
De acum 1 zi pauza pentru fiecare off-topic de aici pentru ca vad ca nu vreti sa intelegeti rostul lui. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
NovaS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 21 February 05 ![]() |
Salut,
V-am mai intrebat eu acum cam o luna, poate puteti sa ma ajutati si pe mine care aveti un F1, as vrea si eu o tura cu unul, sapatamana care vine vreau sa ma duc sa dau avansul si parca nu as vrea sa fac asta fara macar sa ma fi suit inainte in el. Multumesc mult |
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Mergi la Serus cu tupeu ca au ei unu de la RRO pe care l-am vazut cam des pe acolo. Nu e special pt. test drive dar ma gandesc ca daca ii convingi ca vrei sa cumperi gasesc ei o solutie. Eu am RS cu sasiu "ieftin" ca o tura te dadeam si eu, dar sunt diferite.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
2.0T 2008/2012 viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
A l e x |
![]()
|
De acord, intereseaza-te pe la dealeri de acel R26 cu RRO, si eu tot pe el l-am condus...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
NovaS |
![]()
|
Multumesc frumos
Maine cred ca ma duc pe acolo sa vad ce pot face. Sper sa fie ok oamenii si sa pot sa dau o tura cu el macar in dreapta daca nu la volan ![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Uite suna la numarul pe care ti-l dau pe privat. Este un prieten care vinde reno la SERUS si are un F1 in showroom pe care ti-l poate da daca te grabesti. Cred ca iti aranjeaza el un testdrive cu RRO.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
|
NovaS |
![]()
|
Ok,multumesc mult, o sa il sun sa vad ce si cum. Intre timp am vorbit si cu cineva la serus si in principiu luni sau marti ma duc la drivetest dar daca exista un R26 adus care nu e comandat de altcineva m-ar interesa. Bine, acum depinde si ce culoare si ce mai are pe el, oricum ma intereseaza.
Multumesc mult inca odata ![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
bambu |
![]()
|
Este cel galben. Mai multe afli de la omu.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
|
dodoPan |
![]()
|
![]() eres Group: Members Posts: 65 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti/Constanta/Brasov ![]() |
vine iarna. ce anvelope va puneti (MRS si F1 Team)?
gasiti usor anvelope de iarna x18' ? ati intrebat sau sunteti tentati sa intrebati de jante de tabla de 18' ? incape janta 17' ? e mai justificabil pt. iarna jante&anvelope x17', daca incap ? ms de interes ![]() |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
QUOTE(dodoPan @ 28 Sep 2008, 16:57) Cred ca cel mai bine iei o roata de 17' de la un prieten o incerci si apoi tragi concluziile. Nu stiu daca cei de la "reno" te vor lamuri, mai ales ca unii dealeri nu se descurca cu "meganele" normale, darmite cu RS... "Succesuri !" |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
- ** *1 ***
2012 Initiale Paris Fara semnatura
|
|
ssilviu |
![]()
|
R26-le de test e aproape vandut la un client. Ce fraier
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
e lasa ca el nu citeste forumu si nu stie ca masina a fost facuta praf.. de un baiat de pe la dealer.. macar or fi facut-o bine?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Dar si cand va citi pe forum...
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 01:18 |