Megane RS / R26, pareri si sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Megane RS / R26, pareri si sfaturi
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu prea vad cum ar putea sa fie sigla inclinata si camera dreapta...dar ma rog...nu bag mana in foc ca nu se poate.
|
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Exista camere cu nightshot sau infrared si vezi ceva si noaptea. Daca nu vezi te dai jos, te uiti apoi dai cu spatele
![]() ![]() This post has been edited by bambu: 2 Jul 2008, 10:56 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
2.0T 2008/2012 viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Hai ca am desenat rapid...
f_camera2m_d42e079.gif Deci sa spunem ca asa ar fi posteriorul unui megane. Camera nu poate sta dreapta si iesi prin sigla, chiar de aceasta e inclinata ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Ba cred ca se poate. Imi place ca l-ai facut albastru
![]() |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
![]() Eu zic ca ar arata mult mai bine camera in semn decat in orice alt loc, dar parerile sunt pareri. Eu unul ma descurc si fara senzori, si fara camera. Plus, am casco ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bambu |
![]()
|
Uitati ceva interesant:
http://www.promotor.ro/noutati-auto-masini...urgring-2641803 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
|
A l e x |
![]()
|
S-a discutat si aici.
Dar putem continua. Chiar sunt curios daca va fi asa performant acel Megane si la ce pret va veni la noi (daca va veni la noi). |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
razZzor |
![]()
|
![]() Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta! Group: Members Posts: 465 Joined: 10 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca toti care au RS au si asigurare CASCO, cel putin asa vreau sa cred, dar din punctul meu de vedere prefer sa nu am probleme si nici nu ma gandesc ca am CASCO atunci cand fac o manevra de parcare. Mai bine zic ca am pierdut 2000E decat sa "profit" de ei lovind masina pe toate partile.
Toata stima pentru desen A l e x dar locul in semn e destul de limitat. Sa pui o camera in el inclinat asta inseamna sa tai destul de mult si din el si ar arata destul de urat. |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
RS '07 I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
|
|
A l e x |
![]()
|
Ok sa revenim la discutii despre Megane RS pentru ca deja o dam in alte treburi. Eu am sugerat cum ati putea face, voi stiti ce si cum. Si era o gluma cu casco.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
uraaa !!!
a venit colantul si fusta de cauciuc de la spoiler - vineri seara duc masina la service, o sa imi revopseasca si bara si simbata pe la prinz o iau. O sa printez poze de pe net ca sa le explic cum trebuie lipit colantul Renault F1 Team.... |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
bambu |
![]()
|
tu sa le explici lor?
![]() |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Pai de ce nu?? Oamenii de acolo vopsesc numai spoilere de F1 Team?? Sunt sigur ca e prima data cand se lovesc de asa ceva...si daca poti sa ajuti sa nu se-ntample vreo greseala, de ce sa nu o faci.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
E obligatia lor sa se intereseze sa-ti vopseasca spoilerul cum trebuie. Din moment ce Renault vinde in Romania R26 si-a asumat responsabilitatea ca stie si sa-l repare.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
he he, credeti voi
ma gindesc chiar sa ma duc sa stau linga ei cind lipesc colantul. |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@ssilviu: Nu era vorba despre vopsit bara propriu-zis, ci despre pozitionarea cat mai corecta a autocolantelor originale.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
eh, nu m-am exprimat eu corect. Ma refeream la reparatia integrala. Ceea ce include si aplicarea stickerului. Sunt convins ca exista pe intranet documentatia corespunzatoare. Sa faca rost de ea si sa invete cum sa-l aplice.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
bambu |
![]()
|
Am tot vazut pe youtube filme cu RS-uri cu BOV. Parca ma incanta ideea dar voiam sa va ascult parerile..poate face rau masinii? exista un model de BOV anume pentru RS? exista vreu un model care poate face bine?( sa prelngeasca viata turbinei si/sau sa sa ii dea cativa caluti)
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
|
A l e x |
![]()
|
Vorbeste cu RS/STI (membru la noi), el a avut BOV pe RS (ca si coincidenta, tot albastru ca al tau
![]() Si de acord cu ssilviu, Renault ar trebui sa stie sa repare orice model care se vinde la noi, de la chestii mecanice pana la lipirea stickerelor, dar traim in Romania deci asta inseamna sa te duci langa ei sa fii sigur ca nu ti-l pun pe parbriz ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Frank SF |
![]()
|
razzzor, scuze ca te bat la cap, stii cumva cum il cheama pe electricianul de la IPSO care ti-a montat senzorii? si esti sigur ca senzorii erau Directed 2401 ? si banuiesc ca era locatia din Otopeni?
am fost azi pe acolo, era o bulibaseala totala, ma trimiteau de la unul la altul, pina la urma a ramas sa ma duc luni dimineata "sa vada ce pot face". faza e ca tie ti-au montat oamenii foarte misto senzorii, la RS sunt greu de montat senzorii datorita faptului ca mare parte din spoiler are in spate o bara de ranforsare din metal, or senzorii nu pot fi pusi pe metal, in plus trebuie sa fie destul de mici in profunzime sa intre in spatiul de acolo. bineinteles ca prima data ma luasera cu chestii de genul: pierdeti garantia daca montati senzori, le-am zis ca tu ai montat acolo si au zis, aaa pai or fi unii originali renault, le-am zis, bine cautati unii originali renault, au cautat in jdemii de sisteme sa ii comande si nu au gasit nimic, pe urma le-am aratat eu in vitrina pe cei directed, si mi-au zis, aaa, pai aia nu sunt autorizati, sau sunt doar pentru Logan, si le-am aratat ca pe lateralul cutiei era lipita o eticheta mare pe care scria Dacia Renault.... Ca si comentariu general, muuult mai multa bulibaseala decit la Meridian Vest... |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
|
|
razZzor |
![]()
|
Senzorii mei sunt Directed 9401TD. Dealer-ul m-a sfatuit sa-i montez de la ei pentru ca as putea sa pierd garantia daca ii montez in alta parte. Iti dau un PM cu numarul celui care i-a montat.
|
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
segcm |
![]()
|
![]() ... Entertainer Group: Members Posts: 642 Joined: 7 December 04 From: UE ![]() |
Pentru amplasarea camerei de mers inapoi am o idee - se poate monta cel mai bine in partea superioara a lunetei. Avantaje: nu sunt probleme cu infiltrarea apei, nu ti-o ia nimeni de acolo ca nu are acces, si nici nu o sa stie ca ai asa ceva, e mai tot timpul cu raza vizuala curata (se fol stergatorul de luneta), de sus de acolo , putin inclinata are in raza vizuala toata splendoarea lu' "kurulina" , deci in principiu in toamna cand imi voi monta si eu asa ceva, acolo o voi pune (camera).
Scuze ca fol o poza ... ![]() CAMERA.JPG ( Size: 24k ) Number of downloads: 167 |
--------------------
Renault
Grand ESPACE - 2.0 dci Automat
- ** *1 ***
2012 Initiale Paris Fara semnatura
|
|
A l e x |
![]()
|
Daca inca aveti nelamuriri faceti alt topic cu "Montare camera Megane Bicorp" ca asta nu tine de RS, ci doar de hatch, hai sa nu mai fim off topic aici.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
razZzor |
![]()
|
Bambu te-am vazut azi pe la Obor cu masina... Cum ai reusit sa o pocnesti in halul ala?!? Imi pare rau si sper sa nu fie foarte grav. Poate ne mai pui la curent si cu preturile din service cu ocazia asta.
|
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
mully |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 26 July 05 ![]() |
Am vazut azi un R26 ALB ... este absolut SUPERB. Il salut pe proprietar daca ajunge si pe aici ...
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
2.0 16v 108Kw Megane II.2 RS, 2.0T 225cp, 2007
|
|
saw |
![]()
|
PLM Group: Members Posts: 59 Joined: 21 August 07 ![]() |
Fratilor aveti idee daca se gasesc pe undeva mai ieftin grilele mici de pe fata ca am intrebat la Ipso si la ei sunt 450 ron de RS si 320 Ron alea normale.
* dau o ![]() This post has been edited by saw: 5 Aug 2008, 23:03 Attached thumbnail(s) Renault_Megane_RS_dCi_1_21.jpg ( Size: 62.84k ) Number of downloads: 186 |
--------------------
... ...
... ...
- ...
... ... VREAU SA MI SE STEARGA CONTUL DE PE ACEST FORUM!
VREAU SA MI SE STEARGA CONTUL DE PE ACEST FORUM! |
|
mully |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 26 July 05 ![]() |
vezi ca le ciordesc niste tzigani, daca gasesti la cineva zi-mi si mie sa merg sa le dau o bata dupa ceafa ...
in alta ordine de idei maine intru la SERUS la tinichigerie ... tineti-mi pumnii ... |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2.0 16v 108Kw Megane II.2 RS, 2.0T 225cp, 2007
|
|
saw |
![]()
|
PLM Group: Members Posts: 59 Joined: 21 August 07 ![]() |
O sa ma duc in targ duminica dimineata sa vad daca gasesc ceva cu toate ca nu cred.
Daca e ceva te sun ![]() |
--------------------
... ...
... ...
- ...
... ... VREAU SA MI SE STEARGA CONTUL DE PE ACEST FORUM!
VREAU SA MI SE STEARGA CONTUL DE PE ACEST FORUM! |
|
bambu |
![]()
|
QUOTE(razZzor @ 4 Aug 2008, 23:31) Bambu te-am vazut azi pe la Obor cu masina... Cum ai reusit sa o pocnesti in halul ala?!? Imi pare rau si sper sa nu fie foarte grav. Poate ne mai pui la curent si cu preturile din service cu ocazia asta. Da ai vazut bine. A reusit un taximetrist sa intre pe contrasens direct in mine in timp ce stateam linistit la semafor. Nu e chiar asa grav doar ca mi s-a dat capota peste cap ulterior si de aia s-a facut parbrizul tandari. Nu e nimic stramb sau defect in afara de ce se vede (bara, far, parbriz si capota). Se repara , nu-i bai, ma bucur ca e doar "carcasa" afectata. Despre loganu lui nu pot spune acelasi lucru. Masina asta chiar s-a tinut bine. Acum e la Serus si m-au sunat de acolo sa imi confirme ca nu sunt probleme ascunse...de taiat, sudat... ca de astea imi era teama. Legat de preturi nu stiu ce sa zic...abia am bagat masina si va fi gata peste 2-3 saptamani ca nu sunt piese. This post has been edited by bambu: 7 Aug 2008, 09:10 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
|
razZzor |
![]()
|
r26 albe stiu ca sunt fabricate in serie limitata(nu mai tin minte exact cate, scrie pe renaultsport si majoritatea am vazut ca sunt deja date) si se vand doar in Franta. Inseamna ca proprietarul chiar a vrut sa fie mai deosebit decat noi ceilalti.
![]() In alta ordine de idei, am reusit si eu sa imi sparg parbrizul dupa 30 de km de autostrada... O piatra i-a curmat viata. ![]() |
--------------------
Renault
Megane
- B 38 GFL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 03:19 |