Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

28 Pages « < 19 20 21 22 23 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Megane RS / R26, pareri si sfaturi

DSN
post 16 Jun 2008, 10:17
Post #601

Membru

Group: Members

Am vazut sambata, pe Soseaua Petricani, un Megane RS, galben (cred ca asta e culoarea seriei), coupe, cu stickere Renault F1 Team atat pe bara din spate cat si pe cea din fata, parca B - am uitat - GBD (ceva de genul asta). Frumoasa foc masina. Si apoi, la maxim 1 minut, a trecut un Subaru Impreza WRX STI. E vorba de modelul anterior, sedan. Frumos si el, dar Megane RS arata mai bine si pare mult mai tinereasca, mai vie.

--------------------
ex Renault Megane - RO break
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dodoPan
post 22 Jun 2008, 10:20
Post #602

eres

From: Bucuresti/Constanta/Brasov

o intrebare pt. toti posesorii de RS: ce tip de benzina folositi ? aveti vreo preferinta ? ati observat ceva plusuri/minusuri la schimbarea tipurilor de benzina sau e placebo ? OMV, Rompetrol ?

ms de interes.

--------------------
- - - - -
+
shadower
post 22 Jun 2008, 10:53
Post #603

EVERYTHING IS SPORT

Sincer eu folosesc doar Carrera 100 de la OMV... Nu am incercat si alta benzina pentru ca sunt multumit de asta smile.gif

--------------------
RENAULT Megane RS CUP
Renault Sport Technologies
+
bambu
post 23 Jun 2008, 12:40
Post #604

RS club

From: Bucuresti

Eu am bagat toate natiile si nu am simtit deiferenta. In general merg pe petrom.

--------------------
Renault/Citroen Megane RS/C5 eHDI - RRS 2.0T 2008/2012
viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro
www.anularefiltrudeparticule.ro
+
Frank SF
post 23 Jun 2008, 17:30
Post #605

Membru autentic

From: Bucharest

Bara fata Renault Sport comandata pe 26 Mai a sosit in sfirsit pe 19 Iunie. Sper sa pot lua jucaria galbena de la service cel tirziu mine - cind au vrut sa monteze tot au vazut ca era rupt si un picior de la radiator, pe care il ignorasera prima data, si au trebuit sa vina iar cei de la asigurator sa faca poza. Daca tot am dus-o in service, o sa ii pun si senzori de parcare pe bara spate, care vor fi in prealabili vopsiti in culoarea Jaune Sirius ca sa nu strice prea mult estetica.

O sa intreb de curiozitate cit a costat reparatia cind iau masina. Partea naspa e ca colantul de pe bara fata nu este disponibil si o sa vina ulterior, cine stie cind... sad.gif

La BMW partea buna e ca orice piesa e pe stoc in Germania (inclusiv cele pentru modelele M) si iti soseste in maximum 1 saptamina (in fapt cam 3-4 zile).

Eu pun OMV Carrera 100 sau Petrom 98, 99+ sau cum s-o mai fi numind sau Rompetrol Super 98.

--------------------
BMW 325xi Logan 1.6 1.6 Berlina 1310
"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
+
bambu
post 24 Jun 2008, 09:35
Post #606

RS club

Hai bre senzori de parcare la masina sport...mai mare rusinea laugh.gif . Am si eu o rugaminte.. afla te rog daca se pot cumpara colantele si in ce conditii (am auzit ca se cere o serie de F1) si eventual cat costa setul de colante sau daca sunt separat cat costa fara plafon. Doar atat happy.gif

--------------------
www.shoetique.ro
+
shadower
post 24 Jun 2008, 12:45
Post #607

EVERYTHING IS SPORT

Da bambu... si eu am fost tentat sa imi comand colantele alea, dar cei de la Renault mi-au spus ca au nevoie de o serie de caroserie a unui F1 pentru a-mi putea comanda... Din pacate nu cunosc pe nimeni ce are R26 care sa ma poata ajuta cu acea serie... smile.gif

--------------------
RENAULT Megane RS CUP
Renault Sport Technologies
+
A l e x
post 24 Jun 2008, 17:51
Post #608

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

bambu, mai repede faci o poza de aproape cu un aparat ok la un R26 si te duci la o firma de autocolante si-ti faci unul identic, mult mai ieftin, fara bataie de cap... Sunt cativa pe forum care au facut asa...

La culoarea ta ar merge mai repede sa pui stickerele cu F1 putin mai vechi, adica acestea. In acest caz, sunt deja cativa membri care si-au facut singuri deci poti vorbi cu ei.

P.S. = Daca-mi faceti poze ok cu stickerele, cand am timp si chef vi le re-desenez eu vectorial si vi le dau in formate diferite, la rezolutii mari, sa iasa totul ok. Nu promit nimic, dar daca veniti cu poze voi incerca biggrin.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
bambu
post 24 Jun 2008, 22:05
Post #609

RS club

Mersi A l e x. Cele vechi nu imi plac deloc, iar cele noi imi plac foarte tare deci raman singura varianta. Am mai intrebat eu pe ici colo si cica ar fi 80euro tot setul si se vinde si pe bucati. Inca nu sunt hotarat sa "stric" masina dar daca ma hotarasc incercam si varianta asta.

--------------------
www.shoetique.ro
+
A l e x
post 25 Jun 2008, 02:31
Post #610

Parerea mea sincera e sa nu-ti pui. Mie sincer nu-mi plac, adica dau un aspect mai ciudat la R26 (in sensul bun al cuvantului, adica mai unicat), nu le-as scoate de as avea, dar sa-mi pun eu, mai ales ca nu e R26... Nu cred...

Sincer las-o asa cum e ca arata bine si stock, nu trebuie s-o aglomerezi la design. Dar, daca-mi aduci poze cu stickerele incerc sa te ajut wink.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
razZzor
post 25 Jun 2008, 20:04
Post #611

Mai bine imi iau o bicicleta decat Megane fara bancheta!

@bambu
Si eu am senzori de parcare in bara spate vopsiti in culoarea caroseriei si s-au dovedit foarte utili in parcarea din spatele blocului unde toata lumea e "pe legea lui". Nu strica deloc design-ul masinii si isi fac bine treaba. Eu cateodata mai bag marsarier sa masor distanta la care e ala din spatele meu cand vad ca opreste prea aproape de mine.biggrin.gif
Benzina bag de la Rompetrol si de la OMV cel mai des...dar mai bag si Agip sau MOL daca e nevoie si nu am incotro.
Trebuie sa ajung si eu cu al meu in service pentru bara spate. Un arab a avut grija sa mi-o zgarie intr-o seara cand iesea din parcare... Eu scap doar cu o revopsire din cate am inteles. Sper sa pot sa ajung sa o fac mai repede ca nu imi place sa o stiu lovita.

This post has been edited by razZzor: 25 Jun 2008, 20:08

--------------------
Renault Megane - B 38 GFL RS '07
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
+
bambu
post 26 Jun 2008, 14:23
Post #612

RS club

Si v-ati pus originali renault sau din astia aftermarket?

--------------------
www.shoetique.ro
+
Frank SF
post 26 Jun 2008, 16:22
Post #613

Membru autentic

in sfirsit masina e gata, ma duc miine dimineata sa o iau....

e gata este relativ spus, pentru ca lipseste stickerul cu F1 Team si mai lipseste si fusta aia neagra de plastic de sub spoiler, care au observat ca lipseste doar dupa ce au montat tot si au vopsit-o.... beton... ce sa zic, la fel si cu piciorusul de la radiator etc. Ma intreb cum s-ar fi intimplat lucrurile daca eram un client "oarecare"....

@razzor: ce senzori ai pus si cum i-ai montat, poti posta o poza ? i-ai vopsit in culoarea caroseriei ? pina la urma eu nu i-am mai montat din mai multe motive:

- cei de la meridian se pare ca aveau numai senzori destul de ieftini si de proasta calitate
- cel responsabil de garantii a sarit cu tot felul de prostii ca nu recomanda, ca nu e agreat de Renault Sport, ca nu vor functiona cum trebuie etc - de parca cerusem sa se monteze o noua turbina dubla in ansamblu cu compresor mecanic or something...
- senzorii aveau o margine din plastic si un centru din metal, si cica pe metal nu prindea vopseaua si ar fi ramas doar marginea vopsita....

samd samd

cred ca o sa cumpar eu niste senzori din alta parte, si o sa ii duc sa mi-i vopseasca...

--------------------
+
razZzor
post 27 Jun 2008, 14:05
Post #614

Eu i-am luat odata cu masina de la IPSO si de montaj s-a ocupat un electrician de la ei. Sunt de la Directed si am inteles ca sunt agreati de Renault pentru ca ei ii vand ca accesorii. Vopsitul s-a rezolvat tot la IPSO prin amabilitatea celui care mi-a vandut masina. Pe scurt, sunt 4 senzori in bara spate in culoarea caroserie si un mic display pe oglinda retrovizoare care imi arata distanta din 10 in 10 cm de la 1,5m pana la 0, grafica color in functie de partea pe care se afla obstacolul si distanta pana la acesta, plus semnalul sonor aferent.
Am pus si o poza mai veche cu spatele masinii. Din pacate nu am alta care sa se vada mai bine. sad.gif

Attached thumbnail(s)
DSC00126.JPG ( Size: 834.16k ) Number of downloads: 274

--------------------
I asked God for a bike, but I know God doesn't work that way. So I stole a bike and asked for forgiveness.
+
Frank SF
post 27 Jun 2008, 14:10
Post #615

Membru autentic

momentan sunt un om cu un rinjet fericit pe figura... am luat masina, m-am dat cu ea, imi fusese dor de reactivitatea de cart, de furia motorului....

va mai trebui sa ma duc in service insa inca o data pt fusta de cauciuc de la spoiler, colantul Renault F1 Team si pentru revopsirea barei, pt ca astazi noapte in service se pare ca datorita inghesuielii a atins-o cineva usor cu o piesa de la alta masina si are un loc unde vopseaua e ciupita putin...

mi-au promis insa ca atunci o duc dimineata si o iau seara si imi dau o masina de la ei intre timp ca sa ma pot deplasa din si spre Iuliu Maniu...

nu mai comentez nimic....

--------------------
+
ssilviu
post 27 Jun 2008, 14:12
Post #616

F1 Man

From: Nicaieri

Pacat ca masina e superfaina, insa ne omoara serviciile.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
M i h a i
post 27 Jun 2008, 14:16
Post #617

Frank SF>>sa te uiti la nr de km inainte si dupa lucrare..Si eu daca as fi mecanic as da clio al meu unui client care are un R26 la mine la reparat..nu de alta dar sa vad si eu cum trage un R26.. 04.gif (asta daca nu cunosti pe cineva pe acolo,este treaba ta)

razZzor>arata foarte bine senzorii tai...acum i-am vazut ca la intalnire era intuneric.. icon_mrgreen.gif

This post has been edited by MHY: 27 Jun 2008, 14:16

--------------------
------ ------ ------
+
bambu
post 28 Jun 2008, 13:24
Post #618

RS club

Nu vreau sa fiu carcotas dar nu-mi place cum arata. Ideea de a avea senzorii imi place ca m-ar ajuta dar daca nu ar fi pusi la vedere. Mai degraba o camera de marsalier.

--------------------
www.shoetique.ro
+
razZzor
post 29 Jun 2008, 15:13
Post #619

Eu cred ca da mult mai bine pe spoilerul acela fara bandouri...e un element in plus... Am vazut un M6 decapotabil care iesea dintr-o parcare la mare si avea senzori in fata si in spate...nu iti imaginezi cu putea sa se vada pe display-ul acela central distanta fata de fiecare obstacol. Una peste alta...consider ca am facut o alegere buna cu senzorii.

--------------------
+
bambu
post 29 Jun 2008, 18:58
Post #620

RS club

Frank a ta era in parcare la Baneasa City? Nu avea buza de jos in fata si nici colantul...probabil ca esti unicul...frumoasa culoarea in soare.

--------------------
www.shoetique.ro
+
NovaS
post 30 Jun 2008, 07:45
Post #621

Membru incepator

Am si eu o intrebare, poate imi spuneti voi ca cei de la Serus si IPSO sunt total pe alaturi. Megane F1 Team este Euro3 sau Euro4 ca nu stie nimeni sa imi spuna. Pe oferte vad ca scrie Euro3 desi imi vine cam greu sa cred din moment ce la RS apare Euro 4 si e totusi mai veche aparuta.
Multumesc frumos.

--------------------
Dacia Nova GT
+
bambu
post 30 Jun 2008, 09:29
Post #622

RS club

Cel mai probabil euro 4.

--------------------
www.shoetique.ro
+
Frank SF
post 30 Jun 2008, 10:25
Post #623

Membru autentic

@MHY - m-am uitat cu atentie la kilometraj, nu indraznesc sa faca asa ceva, daca fac chestia asta si i-am prins, sunt mincati....

@bambu - da, a mea era la Baneasa City
cum te gindesti sa pui o camera de marsarier ? nu ai nici ecran un bord unde sa preiei semnalul, deja se aduna multe modificari sa pui si ecran in bord...

Motorul este Euro 4, ce e scris la serus pe site e o prostie

@razzor - cumva astia erau senzorii pe care i-ai luat ?:

http://audiolab.ro/senzori-parcare/directed-1/

s-au vopsit bine in culoarea caroseriei ?

This post has been edited by Frank SF: 30 Jun 2008, 10:27

--------------------
+
razZzor
post 30 Jun 2008, 11:08
Post #624

@Frank SF
Eu stiu ca motorul e Euro 4 pentru ca am platit taxa de prima inmatriculare pentru motor Euro 4 de 2000cmc.
Da, modelul acela de senzori il am pe masina si de vopsit s-au ocupat cei de la IPSO. Au iesit bine...par montati acolo din fabrica.

--------------------
+
bambu
post 30 Jun 2008, 15:00
Post #625

RS club

Frank nu sunt asa multe modificari. Trebuie sa-mi iau un DVD 2din care se monteaza in locul mp3 ului si al "gaurii" de sub el sau un DVD normal cu ecranul pe sine care incape in locul mp3 ului si ii montez camera plug&play. Nu este deloc complicat ci chiar simplu, bani sa am...Daca ti-am dat idei cauta un dvd compatibil cu comenzile de la volan sau adaptor pt ele. Camera isi are locul pe plasticul patrat dintre cele doua griele de la bara. Ar mai fi de schimbat in cazul DVD ului 2din, carcasa de plastic de pe consola cu una speciala cu gaura 2din.

This post has been edited by bambu: 30 Jun 2008, 15:03

--------------------
www.shoetique.ro
+
Frank SF
post 2 Jul 2008, 00:12
Post #626

Membru autentic

interesant ce spui bambu, imi dai ginduri....

dar cit de utila e camera de marsarier noaptea ?

--------------------
+
poseidon06
post 2 Jul 2008, 01:45
Post #627

Membru autentic

Este utila pentru ca ai lampi de mers cu spatele smile.gif Testat pe un Nissan Primera echipat din fabrica cu asa ceva...plus ca nu e chiar bezna pe strada biggrin.gif

--------------------
Opel Astra J 2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride
Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP;
+
A l e x
post 2 Jul 2008, 02:00
Post #628

Cred ca locul camerei e cel mai simpatic in sigla renault, sunt deja membri care si-au facut asa si arata demential biggrin.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
razZzor
post 2 Jul 2008, 08:30
Post #629

Nu prea merge in sigla la un Megane hatchback. Am vazut si eu la Sedan, dar acolo este posibil pentru ca sigla nu este inclinata cum este cea de la modelul hatchback. Singura varianta ar fi aceea indicata de Frank SF.

--------------------
+
A l e x
post 2 Jul 2008, 09:13
Post #630

Sigla e inclinata dar camera poate fi dreapta, si mai "bagata" in interior daca ma intelegi... Eu zic ca se poate, si mi se pare cel mai bun loc, dar voi stiti wink.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
28 Pages « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 12:58
Dacia