Megane RS / R26, pareri si sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Megane RS / R26, pareri si sfaturi
clubneroazzurro |
![]()
|
||
Deleted Group: Members Posts: 23 Joined: 1 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Deleted
|
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Totusi acum ca s-au vandut destule exemplare, macar un RS ar putea pune la teste...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Tutusi sa zicem ca RRO va pune la dispozitie un Rs la test-drive...Va dati seama cîti ''potentiali cumparatori'' vor sa faca test drive..
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Asa si ? Riscul meseriei. Golf GTI, Honda CTR, etc.. sunt la test-drive, nu ? Crezi ca la ele nu se duc si "curiosi" ? Asta e...
Daca din 10 tipi care testeaza masina, 1 chiar o cumpara, eu zic ca e o afacere reusita. La urma urmei, la banii care-i face un dealer Renault din Bucuresti, ce sunt 20.000 euro sa-i investesti intr-o masina care-ti poate aduce mai multi clienti ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pai daca nici concurenta nu ofera masina la drive test, atunci sa zicem ca ar merge. Dar cu atat mai mult, daca erai singurul care oferea drive test aveai un avantaj major, pentru ca puteai sa cuceresti clientul prin acel drive test. Pentru ca nu se mai ducea la concurenta. Situatia asta e acum. Dar invers. Concurenta are masini la drive test. Renault canci. Are doar de pierdut. Politica de trei lei. Si nici macar nu exista scuza costurilor. Pentru ca masina deja exista. A fost data la reviste. Dar pesemene ca e mai important sa se plimbe o pitipoanca blonda proasta de la Renault Romania decat sa fie la dispozitia clientilor. Ma mai mira oare?
This post has been edited by ssilviu: 13 May 2008, 12:46 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
eu sincer si fara suparare nu stiu cum puteti compara bordul de Seria 3 si chiar cel de GTI.. sa fim seriosi.. vorba lui A l e x.. e identic cu cel de Megane normal dar cu 10.000E mai scump..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
A l e x |
![]()
|
Nu are de ce sa te mire. E exact atitudinea clasica a romanului "Nu iti convine ? Du-te la altul si lasa-ma pe mine in pace"... Deci, daca nu iei masina ca nu ai unde sa o testezi... Si ce ? Oricum ei isi fac banii din Megane Prima si Symbol Fidji, ii doare ei undeva ca tu nu cumperi...
Dar haideti sa nu mai deviem... Asta e, se cunoaste problema... Eu unul zic ca R26 primeste cam review-uri pozitive peste tot.. Exista undeva un review absolut negativ ? Inafara de cel a lui Clarkson ? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
Aveam impresia ca a testat R26, my bad... E 2.1...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
clubneroazzurro |
![]()
|
Parerea mea ca, orice model frantuzesc ar testa englezii, nu l-ar lauda niciodata...
|
--------------------
-
-
- Deleted
|
|
A l e x |
![]()
|
Gresit. Au avut numai de bine de spus (Top Gear) despre Megane II normal, Clio V6, etc...
Dar sa revenim on-topic ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
clubneroazzurro |
![]()
|
Da ai dreptate, imi amintesc testele cu Megane II clasic si Clio V6 si intr-adevar au spus lucruri bune despre ele... E posibil sa aiba o parere buna si despre R26 in cazul in care il testeaza, pentru ca, totusi cred ca e un progres fata de Megane RS care l-au testat ei...
|
--------------------
-
-
- Deleted
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
JC a testat si R26:
http://driving.timesonline.co.uk/tol/life_...icle1315905.ece This post has been edited by bonzai: 13 May 2008, 15:00 |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Verdict.. Very yellow but not so bright.....
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Cei de la "autocar" parca sunt tot englezi si au testat toate hot-hatches urile lumii si au scos R26 pe primu' loc si Clio RS pe 3
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
2.0T 2008/2012 viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
A l e x |
![]()
|
Vezi ssilviule, stiam eu ce stiam
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
My bad. Urmaresc doar emisiunea. Oricum in articolul ala 3 sferturi a batut campii cu orice altceva decat Megane RS.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
clubneroazzurro |
![]()
|
Am o nelamurire legata de Megane RS, versiunea cu sasiul CUP... Ma uitam ieri seara de curiozitate pe renault.fr si am configurat un Megane RS Bicorp. La sasiul CUP am vazut ca avea "Differentiel à glissement limité". Sa aiba LSD un Megane RS Bicorp si la noi, sau e doar pentru Franta?
|
--------------------
-
-
- Deleted
|
|
A l e x |
![]()
|
Daca posesorii de RS normal erau invidiosi pe cei cu R26, se pare ca si cei din urma vor avea ce invidia :
http://www.promotor.ro/noutati-auto-masini...ne-r26r-2641803 ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
@clubnerroazzuro:
intr-adevar in Franta se poate comanda pentru orice Megane RS normal ca si optiune pachetul C-Diff (numai impreuna cu sasiul sport) care inseamna diferential cu alunecare limitata. @alex: stirea asta cu R26.R mi se pare incredibila - bravo lor, sunt foarte tari... dar nu am de ce sa o invidiez, o masina cu scaune de curse, centura in 6 puncte, fara bancheta spate.... nu e practica ![]() |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
ssilviu |
![]()
|
Esapament din titan, capota din fibra de carbon, jante de 18 si gume late de 235. Si un pret mai mare cu 25%
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
o masina pentru puristi. facuta doar pt performanta. nice.
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
A l e x |
![]()
|
Frank SF : Era o gluma. Totusi ai dreptate, nu prea e practica deloc acea masina. Dar tu ai spus ca ti-ai luat R26-ele ca masina de distractie deci la ce ti-ar folosi bancheta ?
Apropo, or fi facut si ei portbagajul imens daca bancheta au scos-o ? ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
NovaS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 21 February 05 ![]() |
Salut,
Am si io o intrebare ca viitor posesor de RS (sper ca in maxim 2 saptamani sa fac comanda ![]() imi poate spune si mie cineva cat de mare este diferenta intre sasiul normal de megane 225 si cel de cup sau F1 (in termeni de comfort ma refer) ? Imi permit sa imi iau masina dar va fi masina mea de zi cu zi si parca nu as vrea sa imi blestem zilele singur la gropile din bucuresti. Adica vreau sa pot merge si eu si sa pot merge si cu altii in masina fara sa injure si ei si eu la fiecare denivelare. |
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
clubneroazzurro |
![]()
|
Salut NovaS!
Sincer nu am testat un Megane RS cu sasiul standard sa vad diferenta de rigiditate, insa, despre R26-le meu iti pot spune ca rigiditatea e ridicata, dar nu enervanta cum ar fi la alte hot-hatches (ex. Focus ST)... Daca vrei sa optezi si pentru un anumit comfort, nu ti-as recomanda sasiul CUP... |
--------------------
-
-
- Deleted
|
|
NovaS |
![]()
|
Multumesc frumos de informatie.
Eu personal nu tin neaparat la comfort pentru ca in general imi plac masinile sport si stiu la ce sa ma astept dar sunt altii cum ar fi prietena la care trebuie sa ma gandesc ![]() Daca cumva e doar ceva mai dur fata de cel standard e ok, dar daca simti chiar totul pe el va trebui sa imi iau un 225 simplu. Dupa cum am spus va fi singura mea masina si va trebui sa merg zi de zi cu ea. Eventual imi iau simplu si imi schimb eu mai tarziu restul si fac un fel de compromis. ![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca iti trebuie un drivetest, ceva gropi si un insotitor de la Renault intelegator
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
A l e x |
![]()
|
Test drive ? Cu Megane RS ? Atat unul cu sasiu CUP cat si unul fara ? Asta-i buna
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
ziceau cei ce se pricep ca daca vrei o masina de every day use mai bine te uiti la un clio rs. desi ala pare-mi-se ca e doar in 3u
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
NovaS |
![]()
|
Nu m-ar deranja sa fie in 3 usi ca tot asa am si acum dar sa nu fie ca o caramida pe asfalt
![]() Oricum mie imi place Megane mult mai mult decat Clio so daca iau in cel mai rau caz o sa fie RS simplu fara sasiu dar am inteles ca la handeling si in curbe sta mult mai prost ca un CUP sau F1. ![]() 23 May 2008, 02:39: Ideea ar fi ca nu ma deranjeaza o suspensie sport. Si acum am un R19 16V la care mi-am refacut suspensia si e destul de rigid dar nu vreau ceva absurd, nu vreau chiar o masina de wrc in care sa imi scrasneasca dintii in gura si sa ma injure toti cand merg cu mine. Oricum am inteles ca si R26 ar avea suspensii cu mult mai confortabile ca altele in aceeasi clasa. Acum totul depinde si de cum percepe fiecare lucru asta, fiind totusi un lucru un pic subiectiv. Cred ca cel mai bine e sa gasesc pe cineva cu un cup sau R26 sa il rog sa ma dea si pe mine o tura ![]() This post has been edited by NovaS: 23 May 2008, 09:39 |
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 16:41 |