Megane RS / R26, pareri si sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Megane RS / R26, pareri si sfaturi
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mi-e greu sa cred ca e mai inaltat. Megane-ul normal vine cu PDG pentru ca optionalul exista, doar ca la noi e bagat ca standard, dar sa ridice RS-ul ? Am mari indoieli.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
multumesc alex si helcat pt sfaturi.
am dat cu WD40 pe: - balamale si incuietoare hayon - balamale bancheta rabatabila, atit sezut cit si spatar si - balamale si incuietoare usi laterale si toate scirtiturile au disparut, ceea ce ma face din nou un meganist fericit ![]() |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
mully |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 26 July 05 ![]() |
Am avut si eu problema cu haionul care a inceput sa zdrangane foarte repede dupa ce am luat masina. Acum de curand usile spate s-au dezlantuit, balamalele scartzaie si zdrangane de nu se poate cand intru pe teren mai accidentat.
Plasticele din interior inca se tin destul de bine... De unde se ia WD40 minune dinasta? |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2.0 16v 108Kw Megane II.2 RS, 2.0T 225cp, 2007
|
|
Fuzz |
![]()
|
![]() gHIdusul Group: Members Posts: 1.013 Joined: 21 October 06 From: RFG ![]() |
Cam orice magazin cu piese auto. Din cand in cand mai vedeam si in Cora/Carrefour.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan Luxe Privilege 2.2 - 1.6 16v 110cp
- B-XX-FUZ
Decembrie 2006
|
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
clubneroazzurro |
![]()
|
Deleted Group: Members Posts: 23 Joined: 1 January 08 ![]() |
mully, parca tu ai facut deja prima revizie cu RS-ul... suspensiile si articulatiile rotilor au fost ok? Placutele de frana cum s-au comportat? Sunt cuiros cum arata placutele mele avand in vedere ca am aproape 10k si am mers destul de sportiv... Ramane de vazut la revizie...
|
--------------------
-
-
- Deleted
|
|
mully |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 26 July 05 ![]() |
Da, a fost totul ok cu articulatiile si suspensiile, chiar mi-au subliniat si ei ca sunt ok.
P.S.:Am sasiu sport. |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2.0 16v 108Kw Megane II.2 RS, 2.0T 225cp, 2007
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
am o intrebare....e adevarat ca daca ai sasiu sport nu poti avea si trapa?
in configuratorul de la serus te lasa sa alegi si sasiu sport si trapa ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
clubneroazzurro |
![]()
|
Multumesc mully pentru informatii! Sper sa fie ok si R26-le meu... Oricum prima revizie e din partea casei
![]() |
--------------------
-
-
- Deleted
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
UXE : Cred ca da. Incearca si pe renault.fr. Si eu am auzit-o asta cu sasiul sport SAU trapa...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Nu se poate. Se considera ca sasiul sport este incompatibil cu reducerea de rigiditate adusa de montarea trapei.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Azi am vazut un F1 Cup, B 78 ..., galbenul sirius. Tin sa ii multumesc pe aceasta cale conducatorului ca a stat in spatele meu si mi-a dat ocazia sa-l admir in voie. Super masina.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
OFF
http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=2535 imi place asa pe RS ![]() e chiar interesant site-ul de tuning.....nu cred ca gasim si pe la noi asa ceva... This post has been edited by UXE: 7 May 2008, 16:27 |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
clubneroazzurro |
![]()
|
De cand am avut probleme cu vopseaua de pe bara fata, nici nu stiu unde sa imi mai spal masina... Voi la ce tip de spalatorii mi-a-ti indica sa merg...?? Multumesc anticipat!
|
--------------------
-
-
- Deleted
|
|
A l e x |
![]()
|
clubneroazzurro, de cate ori vrei sa-ti spun ? Te rog fii ON TOPIC aici. Se vorbeste de Megane RS, chiar daca tu ai RS nu inseamna ca orice problema, inclusiv spalatoria, vine scrisa aici. Sunt pe la cafenea topicuri cu spalatorii, da un search, si scrie acolo.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
dodoPan |
![]()
|
![]() eres Group: Members Posts: 65 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti/Constanta/Brasov ![]() |
Cam cat a durat de la initierea comandei la confirmarea punerii in fabricatie si un eventual termen de livrare aproximativ, la cei care au avut optionale ? Mai mult de o saptamana sau ?
This post has been edited by dodoPan: 9 May 2008, 12:05 |
--------------------
-
-
- -
-
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
nu a depasit saptamana;
din cate am inteles nu puteam sa-mi iau sasiu CUP si sunroof pt. ca sasiul are niste bari de rigidizare prin plafon. |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
2.0T 2008/2012 viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
clubneroazzurro |
![]()
|
In cazul meu in a 2-a zi dupa initierea comenzii mi-a fost confirmata punerea in fabricatie si mi s-a dat un termen de livrare... iar ca optiuni, fiind R26 si ne avand foarte multe optiuni de adaugat, mi-am pus Xenon +24 luni garantie...
This post has been edited by clubneroazzurro: 10 May 2008, 14:09 |
--------------------
-
-
- Deleted
|
|
roGan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 19 January 08 ![]() |
am si eu o mare rugaminte la cei care au Megane F1... Sunt un fan inrait al acestei masini... Dupa 23 iulie adik ultima zi de admitere o sa fac si eu comanda de un astfel de hot-hatch... m-am tot interesat, dar nu prea am vazut... la mine in bz nu exista niciuna dar sunt foarte foarte curios... la liniutze f1 vs skoda octavia rs, gti, gtc, cupra si tot felu de prostii din`astea
pe un alt forum, cei interesati prv, este provocat orice detinator de megane f1 (cel care face provocarea are VW GTI)... cei d acolo vb numa prosti de f1, ca se tinea cu 1.8 dupa un f1... va rog inchideti-le gura pana imi iau celor cu broscute tip gti sau alte prostii... multumesc anticipat |
--------------------
Renault
Megane II.2
2007 Lux Privilege
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
roGan: Cati ani ai?
Azi am vazut alt R26 cu nr de Bucuresti, acelasi galben inconfundabil. Tare fain sclipea in razele asfintitului. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
De ce sa te agiti? Ia-ti, umileste-i, si le vor trece suferintele de "gheteiuri"
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Alex11 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 20 October 07 ![]() |
Vorbind de liniute doar gtc si poate cupra sa o faca restul sunt sub Megane. Insa pe circuit F1 le pune la respect. Cat despre fabulatiile lor, clasicul "cum sa ne mai laudam masina".
|
--------------------
Renault
Megane 2 Sedan
2007/Expression
|
|
clubneroazzurro |
![]()
|
|
--------------------
-
-
- Deleted
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Se ia inutil de plasticele din interior.
Inca odata Renault Romania isi da arama pe fata. Da masina la drive test la tot felul de reporteri agarici si daca esti interesat sa cumperi o asemenea masina nu gasesti niciunde una sa o calci. De parca e Ferrari. ![]() ![]() This post has been edited by ssilviu: 13 May 2008, 00:27 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
clubneroazzurro |
![]()
|
Cica acel R26 cu care s-a dat Buhnici e al unui prieten de-al sau... Intr-adevar critica plasticele, dar i-a placut comportamentul masinii... Si eu sunt de parere ca totusi s-a legat inutil de bord pentru ca nu sunt chiar plastice 100% jalnice cum spune el... dar il inteleg, pentru ca el are un Seria 3
![]() This post has been edited by clubneroazzurro: 13 May 2008, 00:34 |
--------------------
-
-
- Deleted
|
|
ssilviu |
![]()
|
Un prieten o laie. Sau poate acel prieten lucreaza la Renault Romania. Ca se vede foarte clar numarul. B 85 RRO
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu sincer nu inteleg unde este acel bord "smeker" al seriei 3. Prima data cand va urcati intr-un seria 3 va rog sa observati calitatea materialului de pe plafon si stalpi. Ah - ca gasesti piele creponata si aluminiu da, dar interiorul la megane RS ptr clasa si banii la care se poate achizitiona este mai mult decat ok. Sa nu comparam mere cu pere.
Silviu, ai perfecta dreptate cand zici ca nu e ok ca RRo sa dea o masina unor neavizati la test. Este o actiune stricta de PR care are ca scop atingerea in primul rand a unor lideri de opinie (fie ca vrem sau nu, Buhnici e cat de cat unul) si mai departe atingerea cititorilor acestuia. Parerea mea e ca si-au atins scopul - riscant, dar si l-au atins, singurul lucru de care s-a legat fiind plasticele. |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
clubneroazzurro |
![]()
|
Dupa ce am citit articolul lui Buhnici, avand R26, il pot contrazice la partea cu plasticele, care nu sunt chiar atat de "jalnice" cum spune el, din contra, materialul din care e facut bordul, mi se pare mult mai placut la atingere decat a unui GTI...
|
--------------------
-
-
- Deleted
|
|
A l e x |
![]()
|
Eu zic ca degeaba atacati articolul, mie mi se pare foarte la obiect. Asta e realitatea Megane-ului R26, e o masina foarte smechera dar din pacate sub acelasi aspect obosit de Megane, atat exterior cat si interior.
Daca acum as avea 25.000 de euro sa imi iau masina, principalul motiv pentru care as avea ezitari in privinta R26-lui e exact acesta... Sunt satul de Megane. Acum da, recunosc, a exagerat-o, plasticul nu e chiar atat de rau, ca dovada ca masina mea nu prea are greieri nici la 165.000 km, dar ideea articolului e cam adevarata : hot-hatch veritabil ascuns sub "pielea" invechita moral a Megane-ului, care in Romania, a devenit masina poporului. E principalul motiv pentru care eu unul poate as lua altceva. Oricum, de acord cu ssilviu. Bine ca toti agaricii primesc R26 de la RRO dar altii potentiali clienti nu au unde sa faca un test-drive. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 12:22 |