Megane RS / R26, pareri si sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Megane RS / R26, pareri si sfaturi
ssilviu |
![]()
|
||
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|||
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Mergi pe sasiu normal. Am testat eu ambele variante si prefer sasiu nonCUP. Daca vrei te dau eu o tura cu a mea(nonCUP) si cauta pe cineva cu CUP, ne intalnim si sari din una in alata ca sa vezi care e diferenta.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
2.0T 2008/2012 viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu iti recomand sa iei CUP, parerea mea e ca daca tot arunci cu banii pe un hot hatch fa-o pana la capat si ia R26. Eu asa as face, sincer.
Frank SF parca a spus ca se descurca foarte ok cu al sau R26 peste tot, deci nu cred sa fie atat de rau, mai ales ca ai spus ca esti obisnuit cu suspensii rigide. Dar, daca bambu se ofera sa te dea o tura, mai cauta pe cineva cu un R26 si fa un test, macar sa-ti faci o idee... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
gibby |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 25 May 08 ![]() |
salut!
Vreau sa dau si eu comanda de RS in doua luni... arata prea tare si motorul e... demential. In legatura cu diferentele pe care le-a enumarat sabinnechita... eu stiu ca si un rs stock are kit-ul de frana brembo rosu... cat despre esp... chiar nu merge decuplat deloc la una normala? nu ca m-ar tenta in trafic, dar iarna in politehnica pt o distractie mica merge:D si inca o intrebare.... iarna ce roti folositi pe rs? aveti kit de anvelope de iarna? eu ma gandeam sa imi iau jante de otel de 16 sau de 17 si cu anvelope de iarna.... |
--------------------
Renault
Symbol
- B-65-UMP
2007 Dynamique 1.4 16v
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca esti din Bucuresti cere drive-test de la dealer. Renault are un R26 care sta in parcarea Renaut Romania, B-83-RRO. Nu il misca cu zilele de acolo, dar este disponibil pentru drive-test, cand e cerut de dealeri.
Daca vrei 3 usi sport - R26. Este total diferita de ce e pe piata, culoarea face toti banii, masinutza e un mci monstru. Daca vrei 5 usi si imagine mai discreta, RS in 5 usi. Are cineva una rosie langa mine acasa si o admir in fiecare saptamana ![]() |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
gibby |
![]()
|
pai o vreau in 5 usi, rosie cel mai probabil, cu xenon si trapa....
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- B-65-UMP
2007 Dynamique 1.4 16v
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
AlexC : Esti sigur ca masina aia se da fara "relatii" ? Nu de alta dar eu nu prea cred ca o ia oricine.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
aia in loc sa o dea la dealeri pt drive-teste si sa faca deci bani cu ea (din banii obtinuti de la clienti convinsi in urma drive-test-ului) o tin in parcare? Eu daca as fi la renault, as tine 5-6 rs-uri de drive-teste impartie in tara astfel incat fiecare sa acopere 4-5 judete..
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
A l e x |
![]()
|
S-a mai discutat problema. Pe ei ii doare fix in posterior. Oricum parerea mea e ca dealerii ar trebui sa investeasca intr-un R26 pentru a-si vinde marfa. Ei oricum il iau la pret mai mic si nu cred ca e mare lucru pentru ei.
Oricum, sa nu intram iar in aceasta discutie. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
NovaS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 21 February 05 ![]() |
Multumesc mult pentru pareri la toata lumea.
Bambu poate o sa tin cont de ce ai zis si o sa te rog daca ai timp sa ma dai si pe mine o tura cu a ta ![]() Poate mai reusesc sa conving si pe cineva cu un R26 sa ma lamuresc . ![]() |
--------------------
Dacia
Nova GT
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.775 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La cate RS se vand in tara, nu cred sa dea vreun delaer banul pentru asa ceva (oricum le iau in leasing). Nu-si scoate banul pe masina, atata tot.
ESP nu ar trebui sa se decupleze, masina fiind cu tractiune fata. In schimb daca scoti o siguranta anume.... ramai si fara ABS. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Oricum era cel mai tare hot - hatch de pe piata. Acum chiar ca nu mai are concurenta....
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
A l e x |
![]()
|
Am pus si eu stirea, Bacule.
Oricum, 32.000 nu cred ca e pretul de Romania, nu ? E cam mult daca e... Eu mai mult de 28.000 nu cred ca ar trebui sa coste. Oricum, suta in 5.7 ![]() EDIT : M-am uitat pe site la francezi si R26 e 30.000 euro fix. Deci daca 32.000 va fi ala in Franta inseamna doar 2000 euro in plus. Deci vreo 25-26.000 euro la noi. Suna bine. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
gibby |
![]()
|
Super tare RS-u asta.... insa ma sperie ca se apropie de sfarsit viata renault megane II, credeti ca in 2 luni mai am sansa sa dau comanda de un RS:-?
|
--------------------
Renault
Symbol
- B-65-UMP
2007 Dynamique 1.4 16v
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(A l e x @ 26 May 2008, 14:11) Am pus si eu stirea, Bacule. Oricum, 32.000 nu cred ca e pretul de Romania, nu ? E cam mult daca e... Eu mai mult de 28.000 nu cred ca ar trebui sa coste. Oricum, suta in 5.7 ![]() EDIT : M-am uitat pe site la francezi si R26 e 30.000 euro fix. Deci daca 32.000 va fi ala in Franta inseamna doar 2000 euro in plus. Deci vreo 25-26.000 euro la noi. Suna bine. nu am vazut-o, sorry. da, 32000 e pretul din franta cred... insa pe site-ul lor nu a aparut inca. sunt curios ce alte modificari in afara de motor mai are... |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pai alea sunt speculatii cu privire la Megane Ultima. Inca nu exista absolut nici o informatie oficiala despre asa ceva.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gibby @ 25 May 2008, 10:26) salut! In legatura cu diferentele pe care le-a enumarat sabinnechita... eu stiu ca si un rs stock are kit-ul de frana brembo rosu... cat despre esp... chiar nu merge decuplat deloc la una normala? nu ca m-ar tenta in trafic, dar iarna in politehnica pt o distractie mica merge:D si inca o intrebare.... iarna ce roti folositi pe rs? aveti kit de anvelope de iarna? eu ma gandeam sa imi iau jante de otel de 16 sau de 17 si cu anvelope de iarna.... Franele sunt tot brambo la nonCUP dar nu sunt rosii. ESP ul se decupleaza daca rulezi sub 50Km/h dar nu stiu daca in totalitate. Eu unu o sa imi iau niste jante pe 16, identice daca gasesc, si anvelope maxim 205. QUOTE(NovaS @ 26 May 2008, 07:34) Multumesc mult pentru pareri la toata lumea. Bambu poate o sa tin cont de ce ai zis si o sa te rog daca ai timp sa ma dai si pe mine o tura cu a ta ![]() Poate mai reusesc sa conving si pe cineva cu un R26 sa ma lamuresc . ![]() Oricand imi permite timpul cu placere. Nu trebuie sa fie R26. E suficient un RS cu sasiu CUP. 27 May 2008, 15:33: QUOTE(gibby @ 26 May 2008, 14:28) Super tare RS-u asta.... insa ma sperie ca se apropie de sfarsit viata renault megane II, credeti ca in 2 luni mai am sansa sa dau comanda de un RS:-? Cu siguranta nu se lanseaza nici un Megane nou pana atunci. Am intrebat eu pe la diferiti dealeri si cica se vinde prea bine asta ca sa vina cu cel nou. This post has been edited by bambu: 27 May 2008, 15:33 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
|
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
Scuzati-ma ca ma bag asa ca musca in lapte, dar vreau sa intreb daca stie cumva cineva de vanzare bara fata de megane rs cu facelift... trebuie sa-mi schimb bara si nu gasesc nicaieri la pret rezonabil, decat cel de dinainte de facelift... nu s-au fabricat, decat de catre renault oare? inca odata scuze de offtopic
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007/coupe Megane 2.2 coupe 1.6 16v dynamique full
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
o iei de la Reno.. firma de asigurari plateste bara stock iar tu platesti diferenta pana la cea de RS
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
gibby |
![]()
|
QUOTE Franele sunt tot brambo la nonCUP dar nu sunt rosii. Noi doi am vorbit vineri sau sambata seara cand plecai tu in orash... si ai zis ca ai sasiu nonCUP si am vazut ca ai etrierii rosii... :-? |
--------------------
Renault
Symbol
- B-65-UMP
2007 Dynamique 1.4 16v
|
|
czs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 6 August 07 From: Germania ![]() |
Multumesc, semit.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007/coupe Megane 2.2 coupe 1.6 16v dynamique full
|
|
bambu |
![]()
|
QUOTE(czs @ 27 May 2008, 15:44) Scuzati-ma ca ma bag asa ca musca in lapte, dar vreau sa intreb daca stie cumva cineva de vanzare bara fata de megane rs cu facelift... trebuie sa-mi schimb bara si nu gasesc nicaieri la pret rezonabil, decat cel de dinainte de facelift... nu s-au fabricat, decat de catre renault oare? inca odata scuze de offtopic Daca vrei una de spate ti-o da pe a mea ca eu am alta pe drum. A reusit unu sa mi-o zgarie dar nu are mai nimc. Ramane valabil pt. oricine. QUOTE(gibby @ 27 May 2008, 16:11) Noi doi am vorbit vineri sau sambata seara cand plecai tu in orash... si ai zis ca ai sasiu nonCUP si am vazut ca ai etrierii rosii... :-? aaa tu erai?! Eu le am rosii acum pt. ca le-am schimbat dar vin gri cu "brambo" negru. This post has been edited by bambu: 28 May 2008, 08:56 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
|
gibby |
![]()
|
ok ms de info...
![]() si cat te-a costat sa le schimbi? le-ai schimbat sau doar le-ai vopsit? chiar... la vopsit etrierii pierzi garantia? |
--------------------
Renault
Symbol
- B-65-UMP
2007 Dynamique 1.4 16v
|
|
bambu |
![]()
|
Le-am schimbat infatisarea. Nu in totalitate ca nu ma dau banii afara. Nu pierzi garantia, eu am vorbit la service si nu are nici o treaba. Dar la mine a fost treaba migaloasa, scrie chiar brambo pe ele in continuare. Am ferit tot de vopsea (conducte, garnituri, surubele, piulite, tablite si toate cele). Arata exact ca cele originale rosii.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
|
A l e x |
![]()
|
"Daca vrei una de spate ti-o da pe a mea ca eu am alta pe drum. A reusit unu sa mi-o zgarie dar nu are mai nimc. Ramane valabil pt. oricine."
Daca se intampla la fel vreodata la cea din fata, un PM aici si poate batem palma. Doar crapat sa nu fie, ca de zgariat nu e problema ca oricum eu ar trebui sa-l revopsesc. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bambu |
![]()
|
Eu sper totusi sa nu fie cazul, desi cred ca e si asta o afacere la ce preturi au barile astea.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
|
gibby |
![]() ![]()
|
manualul de utilizare de la rs e cumva diferit de cel de pe megane?
si daca da unde il pot gasi:-? |
--------------------
Renault
Symbol
- B-65-UMP
2007 Dynamique 1.4 16v
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.775 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E diferit, ca sunt alte intervale de revizii si alte consumabile recomandate.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
as a matter of fact am primit acelasi manual de utilizare cu megane-urile obisnuite plus o brosurica mica in engleza cu diferentele/specificitatile lui Megane RS.
Ti l-as da eu manualul dar e in torpedou la masina iar masina e in service, am lovit un iepure care mi-a produs daune destul de mari, detalii aici. Bambu, tie in cit timp ti-a venit bara de RS ? Am inteles ca se comanda in Franta si e o problema ca se livreaza destul de greu... This post has been edited by Frank SF: 2 Jun 2008, 11:27 |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 23:49 |