Megane RS / R26, pareri si sfaturi
![]() ![]() ![]() |
Megane RS / R26, pareri si sfaturi
bambu |
![]()
|
||
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
2.0T 2008/2012 viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Care revizie ? Vrei sa spui rodaj ?
Eu in locul tau m-as abtine. Te inteleg, eu si la 1.5 dCi innebuneam in timpul rodajului, e enervant rau sa fii limitat, ce sa mai zic de 2.0T, dar e bine sa stai cuminte. Ai 1500 km ? Hai ca ii faci rapid, fa ceva drumuri prin tara zilele astea sa se duca rapid, ca daca stai sa faci rodajul "natural" innebunesti ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
sabinnechita |
![]()
|
![]() Descopera-ti Potentialul! Group: Members Posts: 123 Joined: 30 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu ii dai mai mult de 3500 de ture timp de 2000 mii . EU asa te sfatuiesc. Apoi sa ii dai treptat. Sa o inveti la turatii marisoare.
Mai mult de 6200 de ture sa nu ii mai dai ca nu mai are putere si o chinui degeaba. Mai vad prin filmulete ca schimba la 7000 , saraca . Sa te tii de aia sa ti-o inmatriculeze repede. Te mai costa 530 euro prima inmatriculare. Nu umbla in ea , macar prima revizie sa o faci. Sa o porti sanatos |
--------------------
Renault
Megane RS 225 cup
- B-77-JTJ
2008 Custom intake
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
"Sa o inveti la turatii marisoare. "
Da ce e caine sa-l dresezi de "mic" ? Important e sa ai grija pe perioada de rodaj, si ma rog, nu zic ca ar fi rau sa ii dai treptat dupa, doar sa fii sigur. Dar asta cu invatatul mie mi se pare putin aiurea... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
pe 10 Mai de la ora 11 la Sala Polivalenta in Bucuresti are loc a 2-a editie a reuniunii de hot hatches.... acum am si eu cu ce sa ma duc...
detalii aici: http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showto...0&start=160 Participanti anuntati deja: 1). bogdan_wrc - Audi S3 2). alexGTI - golf gti 3). Zetemte aka Greg - Ford Focus ST 4). Testosul - Seat Leon Cupra 5). Duncan - Seat Leon FR 6) voinea - Golf V R32 7). ace117 - Seat Leon FR 8 )Ady - Reno 5 GTT 9). Shadow - Honda Civic Type-R FN2 10) BZ79DNL - Seat Leon Cupra 11) Nexi - Golf V GTI 12). Codrin - Mazda 3 MPS 13) Ozzy - Golf V GTI Edition30 14) Doc - Honda CTR FN2 (depinde de vreme) 15) Joko Seat Leon FR 1P 16) Flo - Renault Megane Sport 225 17) Frank SF - Renault Megane Renaultsport Formula 1 Team R26 - jaune Sirius |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Frank SF>>se putea mentiona ca '''de venit poate veni oricine, nu e intalnire privata''' sau nu este asa??
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
A l e x |
![]()
|
De ce MHY, vrei si tu sa participi ? Singurul mod in care faci hot hatch din masinuta ta e daca ii dai foc
![]() Lasand gluma, cred ca va fi frumos, sa faceti poze baieti. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Vroiam sa ma duc si eu sa ma uit ca tot omu'....
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
valentin-axv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 26 November 07 From: OLTENITA ![]() |
au sarit pe tn MHY si tu vrei doar sa te uiti
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Renault Clio 3
2003/2007
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(A l e x @ 11 Apr 2008, 07:33) Mda despre rodaj era vorba. Abia ma trezisem(vezi ora) si eram si mahmur...se intelege. QUOTE(Frank SF @ 11 Apr 2008, 10:54) pe 10 Mai de la ora 11 la Sala Polivalenta in Bucuresti are loc a 2-a editie a reuniunii de hot hatches.... acum am si eu cu ce sa ma duc... detalii aici: http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showto...0&start=160 Participanti anuntati deja: 1). bogdan_wrc - Audi S3 2). alexGTI - golf gti 3). Zetemte aka Greg - Ford Focus ST 4). Testosul - Seat Leon Cupra 5). Duncan - Seat Leon FR 6) voinea - Golf V R32 7). ace117 - Seat Leon FR 8 )Ady - Reno 5 GTT 9). Shadow - Honda Civic Type-R FN2 10) BZ79DNL - Seat Leon Cupra 11) Nexi - Golf V GTI 12). Codrin - Mazda 3 MPS 13) Ozzy - Golf V GTI Edition30 14) Doc - Honda CTR FN2 (depinde de vreme) 15) Joko Seat Leon FR 1P 16) Flo - Renault Megane Sport 225 17) Frank SF - Renault Megane Renaultsport Formula 1 Team R26 - jaune Sirius Aici ma inscriu si eu doar sa nu fiu fix in sambata aia pe undeva cu treaba. This post has been edited by bambu: 11 Apr 2008, 14:19 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
|
Frank SF |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 324 Joined: 9 August 04 From: Bucharest ![]() |
nu e in circuit inchis, se accepta orice marci, si puteti veni si doar sa va uitati, chiar daca nu aveti hot-hatches.
o sa postez pe vwforum sa se stie ca exista si o gasca de meganisti si clioisti furiosi care s-ar putea sa vina.... ![]() |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
1.6 Berlina 1310 "Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today" - James Dean
|
|
M i h a i |
![]()
|
QUOTE(Solon @ 11 Apr 2008, 13:11) E diesel...pentru consum..nu bolid pe benzina ![]() QUOTE(Frank SF @ 11 Apr 2008, 14:57) o sa postez pe vwforum sa se stie ca exista si o gasca de meganisti si clioisti furiosi care s-ar putea sa vina.... ![]() fraza asta se poate interpreta in multe feluri... ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
sabinnechita |
![]()
|
![]() Descopera-ti Potentialul! Group: Members Posts: 123 Joined: 30 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Am sa vin si eu pe 10 mai.
Vad ca tot ce zic eu nu e bine. Aveti o problema cu mine. Eu doar vroiam sa dau un sfat. Stiti voi mai bine, de acum nu mai zic nimic. Weekend placut |
--------------------
Renault
Megane RS 225 cup
- B-77-JTJ
2008 Custom intake
|
|
bambu |
![]()
|
Poze la cald. Profi mai tarziu
Attached thumbnail(s) 10042008129.jpg ( Size: 506.5k ) Number of downloads: 324 10042008131.jpg ( Size: 586.84k ) Number of downloads: 375 10042008132.jpg ( Size: 622.04k ) Number of downloads: 373 10042008133.jpg ( Size: 581.91k ) Number of downloads: 345 |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
|
Dhragosh |
![]()
|
![]() Membru forum.reno.ro Group: Members Posts: 284 Joined: 12 February 08 From: Bucharest ![]() |
Superba
![]() ![]() sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Privilege+ 1.6 16V 110HP
- B-91-DHR
2007
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
- GL
Dynamique 1.6 16V (2007) I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
bambu |
![]()
|
QUOTE(DHragosh @ 12 Apr 2008, 00:35) Mersi. Eventual toti km fara accidente ![]() QUOTE(sorin_f39 @ 13 Apr 2008, 19:03) Sa o stapanesti sanatos!!! Frumoasa masina si foarte reusit model. Sunt de parere ca RS este mai tare decat orice model concurent direct: Golf GTI, Focus ST etc. Sunt absolut de acord in ambele cazuri. ST-ul, la ce cilindree are e de kkt. Gti nu-si face banii si oricum e mai palid(design si performante). Vreau sa spun ca multa lume intoarce capu' dupa masina pe strada. Nu stiu la ce alta masina din clasa ei se intampla treaba asta. |
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
|
Ruzu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 16 April 08 ![]() |
masiniile sunt extraordinare si investitia este 100% justificata
|
--------------------
Bmw
325ci
2002
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@bambu: MIsto culoarea!
![]() ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
bambu |
![]()
|
Mersi. Eu am avut o surpriza foarte placuta cand am vazut-o prima oara. Credeam ca e mai deschisa culoarea dar e foarte bine asa.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
|
A l e x |
![]()
|
Va rog fiti on-topic aici. Am mutat posturile despre exfolierea vopselei in alt topic separat.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
tare fain arata!
pe cand primele impresii? |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
bambu |
![]()
|
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
|
A l e x |
![]()
|
Va rog frumos sa nu fiti off-topic, va mut discutiile in alt topic separat ca sa nu le sterg, pentru ca nu consider discutia inutila, ci doar in plus pentru acest topic, si voi ce faceti ? Doua pagini de mai mult off-topic.
Normal ar fi acum sa primiti amandoi o pauza de forum, pentru ca ati fost avertizati si parca ati vrut sa faceti in ciuda. Momentan va iese un 10% din afacerea asta, si posturile sterse, asta ca nu spuneti iar ca "nu sunteti bineveniti cu rs-urile" aici. Dar la a treia greseala, se da pauza. Daca voi nu ati inteles de ce am mutat discutia din acest topic in altul, inseamna ca regulile de bun simt de pe un forum sunt greu de inteles pentru voi, si nu are rost sa incerc iar sa explic. Deci, fara off-topic aici. Revenim la discutii despre RS. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
2 chestii:
1. Nu se mai vinde RS pe portocaliu? in configuratorul de pe renault.ro nu mai apare 2. Am vazut ca este disponibila culoarea Noir Profond ...si din ce vad in poze are abtibildul de pe R26 ![]() (sunt curios cum ar arata in realitate..! pe cel portocaliu l-am vazut dar ala negru cred ca e de vis ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Frank SF |
![]()
|
la 1600 km prima problemuta cu RS-ul... se aud niste scirtiituri venind din spate, atit pe stinga cit si pe dreapta, in mers atunci cind sunt pe drum prost sau chiar atunci cind zvicnesc masina pt ca frinez sau accelerez brusc... nu imi dau inca seama ce poate fi:
- suspensiile - haionul - bancheta spate (am rabatat-o odata si poate nu am fixat-o bine la loc ?!) - usile laterale in tocul lor - poate nu are caroseria suficienta rigiditate sau din cauza suspensiilor tari se torsioneaza ceva in caroserie ? as vrea sa stiu daca au avut probleme similare si alti proprietari de RS... |
--------------------
BMW 325xi
Logan 1.6
|
|
A l e x |
![]()
|
UXE : Nu te lua dupa mizeria de configurator de pe Renault.ro. Nu iti vin stickere cu F1 decat la R26.
Frank SF : Vezi sa nu fie portierele. Ia un spray WD-40 si da pe la incuietori, la usi si la haion, si vezi dupa. Sunetul poate fi inselator. Asa auzeam si eu pe la 30.000 km si credeam ca sunt stalpii si suspensiile. WD-40 peste tot si s-a facut liniste. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
@FrankSF: Incepe cu verificarea/reglarea hayonului.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
S-o stapanesti sanatos bambu.
Ciudat...intr-una din poze imi pare ca RSul ar avea PDG ![]() Pe bune, pare mai inalt decat cele din reviewsurile din vest. Sa fie si asta adaptat pt romania? |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 10:13 |