Ford B-Max 1 EcoBoost, 100 CP, varianta Titanium
![]() ![]() |
Ford B-Max 1 EcoBoost, 100 CP, varianta Titanium
04WZR |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 7 March 12 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane I
2003
- BZ-04-WZR
|
|||
tomageorgian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.387 Joined: 22 February 10 From: Franta ![]() |
nu am condus Captur,dar prin toate testele se zice ca se conduce ca o berlina sa ai parte de benzina ieftina la bmax |
--------------------
.
.
. Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI ex. Latitude 2.0dCI C5 x7 2.0hdi Logan 1.6mpi E39 530D Laguna 3 2.0dCi Qashqai 1.5dCI Twingo 2 1.2i E28 520i |
|
yuly_megan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.540 Joined: 7 January 09 From: BUCURESTI ![]() |
Sa o stapaniti sanatosi dar totusi asteptam povestea cu ford B max
|
--------------------
Renault
Trafic
2005
|
|
partner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 433 Joined: 20 June 13 From: Bucuresti ![]() |
Si eu am fost aproape sa-mi comand un B-Max, de care am fost foare incantat, dar cutia automata de pe Captur m-a atras mai mult.
Astept zilele astea sa-mi vina si mie Captur-ul si in timp am sa te urmaresc sa vad cat de incantat vei fi de B-max. |
--------------------
Renault
Captur
2013 / TCe120 EDC
|
|
04WZR |
![]()
|
Masina va fi condusa de sotie asa ca ea a ales majoritatea optiunilor
Astfel, este vorba de Ford B-Max Ecoboost, 100 Cp, varianta de echipare Titanium, ESP, ABS, nenumarate airbaguri, keyless, pachet iarna (parbris si scaune incalzite) senzori parcare fata-spate, AC automat, sistem multimedia Sony cu comenzi vocale si sistem SYNC (apeleaza singur 112 in caz de accident), sistem franare automata in cazul apropierii de vehiculul din fata, geamuri spate si luneta colorate. Sotia a cerut interior crem iar culoarea exterioara este maro metalizat - culoarea de lansare a masinii. Am primit-o in aproximativ 70 zile de la emiterea comenzii. 1 Oct 2013, 16:32: Poze: 1 Oct 2013, 16:37: Si altele: This post has been edited by 04WZR: 1 Oct 2013, 16:37 Attached thumbnail(s) P9160508.JPG ( Size: 2.51mb ) Number of downloads: 1725 P9160513.JPG ( Size: 3.14mb ) Number of downloads: 1927 P9160510.JPG ( Size: 2.62mb ) Number of downloads: 2034 P9160511.JPG ( Size: 3.02mb ) Number of downloads: 1997 P9160512.JPG ( Size: 2.98mb ) Number of downloads: 1832 P9160509.JPG ( Size: 2.8mb ) Number of downloads: 817 |
--------------------
Renault
Megane I
2003
- BZ-04-WZR
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
misto jucarica, sa o conduca fara incidente doamna si ca sa fiu carcotas nu imi place partea aia de bord lucioasa cu multimedia !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Frumoasa culoare
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
04WZR |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 1 Oct 2013, 16:51) misto jucarica, sa o conduca fara incidente doamna si ca sa fiu carcotas nu imi place partea aia de bord lucioasa cu multimedia ! Asa "e toate" , adica asta-i moda. Clio si Capptur au chestii negre si lucioase si pe afara si pe dinauntru la greu iar Alfa Romeo Mito e plina plina de plastice negre si lucioase. B-Maxul are luciu doar pe varianta Titanium. Mai are ceva plastic lucios si pe manerele de pe usile din fata, din interior si grila radiatorului. Variantele mai ieftine nu au nimic lucios. Nu pot spune ca imi place dar nici nu ma deranjeaza, mai ales ca eu nu prea voi urca in aceasta masina. This post has been edited by 04WZR: 1 Oct 2013, 17:10 |
--------------------
Renault
Megane I
2003
- BZ-04-WZR
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Husele din poze sunt din fabrica?
LE: am vazut ulterior ca era "virgina" ![]() This post has been edited by Markos: 1 Oct 2013, 17:11 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa o folositi sanatosi !
Cumva si senzor de ploaie ? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Da prazu unde e?
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
04WZR |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane I
2003
- BZ-04-WZR
|
|
yuly_megan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.540 Joined: 7 January 09 From: BUCURESTI ![]() |
Sa o stapaniti sanatosi si la mai multe drumuri
![]() |
--------------------
Renault
Trafic
2005
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
Doamne ajuta sa fie o masina buna! sa te tina departe de service-uri si aria tehnica!
admir curaju' de a face topic aici. eu inca n-am avut timp si nici cohones. P.S> sper sa ai o sotie priceputa in ale condusului. ca mie mi-ar fi cu emotie si jena sa las o asemenea masina pe mana unei femei. Zii ca nu-si puna toate inelele din dotare pe degete cand o conduce. + jos palaria pt radioul care l-ai ales! This post has been edited by RadulescuRomulus: 1 Oct 2013, 18:53 |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Multi kmp! Ca idee, cat a costat masina? Daca e secret, imi poti da printr-un PM. Te intreb pentru ca si eu sunt in cautare de o masina...
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
La nivelul asta de echipare > 17k.
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
04WZR |
![]()
|
QUOTE(RadulescuRomulus @ 1 Oct 2013, 18:51) Doamne ajuta sa fie o masina buna! sa te tina departe de service-uri si aria tehnica! admir curaju' de a face topic aici. eu inca n-am avut timp si nici cohones. P.S> sper sa ai o sotie priceputa in ale condusului. ca mie mi-ar fi cu emotie si jena sa las o asemenea masina pe mana unei femei. Zii ca nu-si puna toate inelele din dotare pe degete cand o conduce. + jos palaria pt radioul care l-ai ales! He he, a mers 13 ani cu Tico. Fara servodirectie si aer conditionat si fara evenimente. Se pricepe si ea a ales-o din multele masini pe care le-am testat. A fost dragoste la prima vedere. A incercat un Bmax in curtea dealerului si i-a placut atat de mult incat s-a decis aproape imediat. desi ulterior am mai incercat fiesta si nissan note a ramas la Bmax Desi am luat masina pe 28 septembrie se incumeta la parcari laterale si alte manevre de finete. Eu am avut un Megane si de aia am cont deschis aici. 1 Oct 2013, 19:14: QUOTE(MuciX @ 1 Oct 2013, 19:04) Trebuie sa negociezi, dealerii sunt disperati sa vanda, mai disperati decat noi sa cumparam. Asa ca pe langa tichetul rabla am primit mai multe reduceri care in final s-au adunat. Oricum a usturat, ![]() This post has been edited by 04WZR: 1 Oct 2013, 19:14 |
--------------------
Renault
Megane I
2003
- BZ-04-WZR
|
|
l@u |
![]()
|
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(04WZR @ 1 Oct 2013, 20:09) Sunt perfect de acord, eu vorbeam de pret de lista. ![]() Oricum, sub 15k nu prea imi vine sa cred, disperati sau nu dealerii aia. ![]() S-o foloseasca cu placere, ca n-am apucat sa zic, drumuri bune. This post has been edited by MuciX: 1 Oct 2013, 19:18 |
--------------------
-
-
|
|
04WZR |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 1 Oct 2013, 19:18) Sunt perfect de acord, eu vorbeam de pret de lista. ![]() Oricum, sub 15k nu prea imi vine sa cred, disperati sau nu dealerii aia. ![]() S-o foloseasca cu placere, ca n-am apucat sa zic, drumuri bune. Multumesc pentru urari Doar vopseaua a costat 700 eur, pentru care am renuntat la plafonul de sticla |
--------------------
Renault
Megane I
2003
- BZ-04-WZR
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
FANTASTIC! Nu se vede oare ca e passatel tedeiu CeReu?!
![]() |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
Markos |
![]()
|
Întrebare: plasticul ăla din interior e ALB?
Că din poze așa pare. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
De ce nu ai luat cu motorul din reclama..de 1 litru si 120 de cai? Nu e lesinat asta de 100 pe masina destuld e mare si grea?! E diferenta fizica intre motoare, sau poti pune alt soft, si ai 120 de cai fara alte incoveniente?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
MuciX |
![]()
|
Fix persoana potrivita sa intrebe asta. Petul cat are, 98, sau 100? Macar asta are turbo ala sa ii mai dea niste cuplu la turatii joase.
|
--------------------
-
-
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
meganu cu 100 de cai e mai musculos?
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Am impresia ca poate raspunde singur la o intrebare adresata direct, fara atatia bagatori de seama pe post de purtatori de cuvant.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
l@u |
![]()
|
argon e argon, chiar ma uitam ca inca nu s-a kkt pe el !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.521 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
de fapt, vrea sa il ia mai eftin peste 15 ani cu 2.000 km reali, si pragul julit pe autostrada.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 22:17 |