Ford B-Max 1 EcoBoost, 100 CP, varianta Titanium
![]() ![]() |
Ford B-Max 1 EcoBoost, 100 CP, varianta Titanium
darius |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Cordoba
- xx-xx-xxx
6L
|
|||
04WZR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 7 March 12 ![]() |
Pai e foame mare, se fura orice.
Din cate am inteles acum se cauta piulite si prezoane pt ca e perioada cand se pun cauciucurile de iarna. Se intampla sa se mai strice un filet, sa se mai piarda o piulita, etc Dar se fura inclusiv ornamentele de la butucul rotilor, cele cu sigla companiei. Un vecin cu un Tiguan a ramas fara aceste ornamente de vrro trei ori , chiar daca le-a lipit cu superglue. |
--------------------
Renault
Megane I
- BZ-04-WZR
2003
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
E problema daca te lasa intr-un prezon, si nu observi, pleci asa, si mai faci una alta prin trafic
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
la chestia cu piulitele/prezoanele furate am o oarecare retinere... cred ca ai fost pe lista celor carora le pleaca rotile dar probabil s-au speriat de ceva...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Senzor de prezoane nu exista? Ca doar nu e logan.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
04WZR |
![]()
|
Au furat la rand. Un Polo, o Astra, un focus si BMax. La Polo au luat toate piulitele la rotile din spate. A cazut masina in gol.
A fost o cumpana, sambata am facut un drum de 100 km insa la insistentele juniorului am mers cu Toyota si am lasat Fordul acasa. |
--------------------
Renault
Megane I
- BZ-04-WZR
2003
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Se antrenau pentru F1 de la Soci.
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
04WZR |
![]()
|
Revizie 1 an - 550 lei
4 jante tabla noi + incaltat , echilibrat si 16 piulite - 850 lei |
--------------------
Renault
Megane I
- BZ-04-WZR
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 15:26 |