Ford B-Max 1 EcoBoost, 100 CP, varianta Titanium
![]() ![]() |
Ford B-Max 1 EcoBoost, 100 CP, varianta Titanium
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Numai vag-urile sunt lesinate cu astfel de motoare, restul marcilor sunt rachete. Cah, au unii o boala pe vag-uri...
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
04WZR |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 7 March 12 ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane I
2003
- BZ-04-WZR
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
04WZR |
![]()
|
QUOTE(argon @ 1 Oct 2013, 20:33) De ce nu ai luat cu motorul din reclama..de 1 litru si 120 de cai? Nu e lesinat asta de 100 pe masina destuld e mare si grea?! E diferenta fizica intre motoare, sau poti pune alt soft, si ai 120 de cai fara alte incoveniente? Initial optasem pentru un motor aspirat de 1.4 cu putere mai mica , motorul standard de la ford, mi se pare cu vreo 90 CP, Pe echiparea Titanium nu exista motorul aspirat , sau asa m-a mintit vanzatorul. Am ezitat mult sa iau motorasul asta mai ales ca e relativ nou si nu a trecut testul timpului iar turbina, deh, turbina e sensibila La insistentele dealerului si gandindu-ma ca motorasul nu va fi suprasolicitat pentru ca masina nu va fi forjata am fost de acord sa luam motorul ecoboost. Motorasul este acelasi, diferenta de putere este data de soft, nu cred ca au montat alta turbina. M-am gandit ca motorul de 1 litru la 120 CP este prea dopat si cu risc marit de imbolnavire. This post has been edited by 04WZR: 1 Oct 2013, 21:14 |
--------------------
Renault
Megane I
2003
- BZ-04-WZR
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
04WZR |
![]()
|
QUOTE(Markos @ 1 Oct 2013, 21:21) Da, de el e vorba. E un instrument de marketing foarte bun Motorul suna cumva ciudat, se aude un fel de marait si apoi livreaza puterea aproape instantaneu. E o senzatie bizara dar placuta pentru ca masina fuge , o rupe la fuga intr-un fel neasteptat. am vazut acelasi motor de 1 litru si pe un Focus am inteles ca ford a lansat si un Ecoboost de 1.6 pe care il pun pe Kuga si Mondeo. |
--------------------
Renault
Megane I
2003
- BZ-04-WZR
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Felicitari colegu' pentru masinuta. De fapt felicitarile sa le transmiti doamnei
![]() Toate ca toate, da' mirosu' de masina noua e inconfundabil. ![]() This post has been edited by kum: 1 Oct 2013, 22:14 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
04WZR |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 1 Oct 2013, 22:00) Umbla vorba prin targ ca vor sa-l puna si pe mondeo care va sa vie ![]() De curiozitate, cum face fata pe focus? Presupun ca nu se preteaza la prea multe drumuri in afara orasului. Dar sigur nu era ala de 125? Au oferta si pentru 100 CP, parca erau chiar 2 variante In 2003 am cumparat Reno Megane Clasic cu motor de 1.6 care avea parca 105 CP. Nu mi s-a parut deloc submotorizata si tin minte ca la nivelul anului 2003 nu erau multe masini din clasa ei cu motor peste 100 cp. BMax e construit pe platforma Fiesta deci e o masina relativ mica. E adevarat ca e mai inalta si putin mai lunga dar in esenta e o masina mica, de clasa b. |
--------------------
Renault
Megane I
2003
- BZ-04-WZR
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Sistemul de uși fără montant central cum ți se pare?
This post has been edited by Markos: 1 Oct 2013, 22:49 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
nWo |
![]()
|
![]() new world order Group: Members Posts: 509 Joined: 16 February 09 From: Nord-Vest ![]() |
Frumoasa masina, s-o stapaniti sanatosi si fara incidente. Vreau sa te intreb si eu daca are sistemul acela prin care parcheaza singura, ca tot vad la TV reclama cu fordul ce parcheaza singur? Daca nu are, se putea monta optional si la ce pret?
Multumesc. |
--------------------
Patru
Zero
Sapte by Peugeot 2.0 HDI 136 CP - 2007
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Colegul 04WZR: sa o stapaniti sanatosi si cati mai multi kmp fara probleme. E "fuarte" frumoasa masinuta.
QUOTE(RadulescuRomulus @ 1 Oct 2013, 19:51) Ce sa zic eu... ca am luat un Smart pt. "nefasta" ![]() ![]() Cojones sunt, insa vreme si timp sa fie... ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
04WZR |
![]()
|
QUOTE(nWo @ 2 Oct 2013, 07:10) Frumoasa masina, s-o stapaniti sanatosi si fara incidente. Vreau sa te intreb si eu daca are sistemul acela prin care parcheaza singura, ca tot vad la TV reclama cu fordul ce parcheaza singur? Daca nu are, se putea monta optional si la ce pret? Multumesc. Nu exista sistemul nici macar in optionale. L-au introdus pe Focus ca sa faca diferenta in fata competitorilor, inclusiv a Golfului. Nu cred sa se poata monta ulterior intrucat presupune un sistem de control al volanului si mult soft Cred ca nici nu e nevoie pentru ca masina e mica iar luneta este amplasata practic la nivelul barei din spate. Plus ca are senzori , deci nu ar trebui sa fie probleme Eu am o Toyota Avensis care are camera marsarier. M-am bazat numai pe ea si am patit-o cu un Cielo. Asa ca m-am invatat minte . Nu cred pana nu vad ![]() |
--------------------
Renault
Megane I
2003
- BZ-04-WZR
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
QUOTE(dan22y @ 2 Oct 2013, 09:02) citind acum frustrarile astora de aici vis-a-vis de tdi CR, am cojones si-s mai hotarat ca oricand sa-mi fac topic. Dar n-am timp acum. Si cu cat aman, cu atat mi se pare inutil sa-i excit pe aici pe unii. dar revenind on-topic, te rog 04WZR raspunde-i lui Markos si stalpu central. Asta a fost la mine un motiv de reject: nu ma pot obisnui cu masina sa o deschid altfel. Sa vad ceva lipsa. La mine e o chestie asa... ciudata. |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
04WZR |
![]()
|
QUOTE(RadulescuRomulus @ 2 Oct 2013, 09:02) citind acum frustrarile astora de aici vis-a-vis de tdi CR, am cojones si-s mai hotarat ca oricand sa-mi fac topic. Dar n-am timp acum. Si cu cat aman, cu atat mi se pare inutil sa-i excit pe aici pe unii. dar revenind on-topic, te rog 04WZR raspunde-i lui Markos si stalpu central. Asta a fost la mine un motiv de reject: nu ma pot obisnui cu masina sa o deschid altfel. Sa vad ceva lipsa. La mine e o chestie asa... ciudata. Pe mine nu ma deranjeaza intrucat nu eu o conduc. ![]() In principiu nu e nici o problema Usa din fata se deschide normal , singura diferenta este ca sistemul de inchidere este amplasat pe prag si plafonul masinii. Nici macar sunetul de la inchiderea usii nu difera fata de o masina clasica. Usile din spate se deschid foarte usor, desi aspectul lor (sunt foarte groase) si manerele solide dau impresia ca trebuie sa depui ceva efort pana le deschizi. Pot fi deschise foarte usor chiar si de un copil mic prin apasarea unui buton din interior iar din exterior in momentul in care se actioneaza manerul usii aceasta se deschide practic singura, fara nici un fel de efort. Un inconvenient ar fi ca usa trebuie deschisa in totalitate pentru ca altfel usa culiseaza foarte usor iar daca masina e stationata in panta te poti trezi cu usa peste tine. Daca usa e deschisa complet se declanseaza un fel de piedica care o opreste . Un alt efect al sistemului fara stalp intermediar este acela ca centurile de siguranta sunt prinse de scaune si sunt amplasate cumva putin mai jos decat cele clasice. Nu sunt probleme, centurile sunt comode, dar e o chestie de obisnuinta pentru ca reflexul era sa cauti centura la stalpul usii. |
--------------------
Renault
Megane I
2003
- BZ-04-WZR
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si pe peemfee. Multi se uita pe sub copacii mai mari, sa vada daca nu s-a copt unul si a cazut la radacina.
This post has been edited by corbex: 2 Oct 2013, 11:22 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu puteai tine informatia pentru tine? Acum samsarii vor da kilometrajul inapoi pina la mai putin de 10.000, fiind acoperiti de mirosul de nou care va adormi vigilenta clientului.
This post has been edited by corbex: 2 Oct 2013, 11:53 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Felicitari pentru masina. Daca masina asta era disponibila pe piata cand mi-am luat Polo-ul, asa ceva as fi condus acum. Culoarea e frumoasa, insa referitor la masina, doua probleme:
1) n-aveti copii, nu? Ca daca ati fi avut, nu v-ati fi ales o masina cu interior bej ![]() si 2) bordul ala arata bine o singura data: in ziua cand il scoti din showroom. Ulterior, orice atingere o sa-l zgarie de o sa-l ia toti dracii, inclusiv cand il stergi de praf ![]() Am facut un drive-test cu asa ceva la CJ si mi s-a parut fenomenal atat motorul, cat si felul in care se deschid usile, e un feeling aparte, complet diferit fata de restul masinilor. Multi kilometri fara probleme ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
MuciX |
![]()
|
Oare cat de migalos ar fi sa aplici o folie transparenta pe plasticul ala gloss? Ceva in genul alora de zmarfon.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Faină mașinuța, s-aveți doar drumuri faine cu ea, fără incidente!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
100% se poate, iti faci frumusel un sablon cu folie de aluminiu, iti trasezi conturul pe un carton, dupa care iti alegi o folie Oracal sau 3M si voila! Ideea ca e ceva de migaleala si in functie de cat de precisa ti-i mana, iti ia intre 1h si, mno, o zi
![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 06:43 |