Ford Focus, unupatru, saispe ve, si Passat ununoua tedeiii
![]() ![]() |
Ford Focus, unupatru, saispe ve, si Passat ununoua tedeiii
R E M U S |
![]()
|
||
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|||
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
De dunloape si de conti am fost intotdeauna multumit.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Sa-ti spuna doctoru' cat de "multumit" a fost de Continental-uri, ca l-au tinut doua sezoane.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
R E M U S |
![]()
|
![]() Group: Modelatori Group: Members Posts: 531 Joined: 14 May 13 From: ¯\_(ツ)_/¯ ![]() |
Aaa, pai zi bre ca vrei niste cauciuce care sa te tina pe viata sau long life, in cazu' asta recomand: http://mercador.ro/oferta/anvelope-de-vara...an-ID1Bw0T.html
|
--------------------
Mitsubishi
Colt
2009 sa mergi tare intrand pe contrasens in toate curbele? MEAH sa mergi tare pastrandu-ti banda? asta inseamna sa fii mafiot restu' e cancan... |
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Kormoranele tin mai mult decat masina.
|
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(R E M U S @ 9 Apr 2014, 19:41) Eu am recomandat din experienta proprie, din auzite ii las pe altii. In materie de anvelope doar unele taivaneze spre profi mai vreau sa testez, in rest conti rullz. Si altii tot din experienta proprie NU au recomandat Continental. QUOTE(R E M U S @ 10 Apr 2014, 09:46) Aaa, pai zi bre ca vrei niste cauciuce care sa te tina pe viata sau long life, in cazu' asta recomand: http://mercador.ro/oferta/anvelope-de-vara...an-ID1Bw0T.html Slab. La pret mai bun gasesc niste Tigar, LingLong, marci de-asta cu ochii oblici. Si totusi, nu ma dau banii afara din casa, asa ca sunt in cautarea unor cauciucuri de care sa ma folosesc mai mult de doi ani. Bridgestone-urile cu care a venit Passatul de la mama lui au tinut din 2008 pana acum, inca n-au ajuns la martorul de uzura dar se vede ca sunt imbatranite. La Logan am schimbat Montanele dupa 4 ani pe exact acelasi considerent. Diferenta intre BT si CPC5 e data de aderenta mai buna pe ploaie la Conti, A in loc de B la Bridge, pe uscat is tot acolo. La uzura CPC5 sta cel mai rau (foarte multa lume se plange de uzura prematura), Firestone cel mai bine, dar la recomandari Turanza e cea mai nerecomandata. Ca si pret, una bucata CPC5 costa cu 34 de lei in plus fata de BT, dar luate cu discount o sa iasa cu pana la 20 lei mai ieftin. QUOTE(bucatzel @ 10 Apr 2014, 10:23) Asa i-am zis si eu, ca merge numai de-a latul drumului, dar a zis ca a mers normal cu gumele alea. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
R E M U S |
![]()
|
Pai cati km face doctoru in 2 ani?
Cum ar fi sa zic ca niste anvelope sunt proaste ca s-au dus intr-un an si intr-un tarziu sa recunosc ca am facut 6o k cu ele in anu ala. |
--------------------
Mitsubishi
Colt
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cauciucurile doctorului se uzeaza fiindca el merge pe de-a rindul, peste tot, inclusiv prin santuri. Anvelopele-s de cauciuc, nu din fier.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Comparativ cu mine, doctoru' face mai mult de 15.000 km pe an. Las' ca-l mai intreb eu cum a stat treaba cu Conti-urile alea, da' cum il stiu eu, nu a zis degeaba ca e nemultumit tocmai de gumele astea.
LE: QUOTE The biggest disappointment is the wear rate - despite a light, low powered car they've just about seen in 20,000miles where a set of Michelins on my Astra H from new made 30,000miles with similar driving. QUOTE After not more then 10.000km tread is half worn. Half of that way tyres were on back axle, so only half the way on the front axle. I will not buy it again. QUOTE I have the correct Tyre-pressure and I have today changed the position of the Tyres Front-Back after 6 months of use. I usually drive very normal, sometimes I push the car to the limit on curvy roads but this is not more than 5-10% of my total driving. I like the tires, they are better than my original Continental Sport 2 but I will not buy again because of the wear. QUOTE Tires are spent for two seasons with a total of less than 20 000 km. I'm a defensive driver, we follow the regulations, and slow, and I'm interested primarily low power and security. Tyre is reliable BUT while it lasts and lasts briefly. QUOTE I am comparing these tires with the Original Bridgestone tires the car came new with, Pirelli P6 and Firestone TZ3000. All of which have run on the same car. The CPC 5 is the quietest of all the tires I have had on the car, the Firestones being the noisiest. Wet grip is the best of all the tires. The Bridgestones were the worst. The dry grip is equal to all the tires. Although the Firestone was the cheapest tire I had on the car apart from the noise level being the loudest it performed equally as well as the Pirelli P6. Overall I was disappointed with the Pirelli P6, over rated! glad I do not have them on my car with the current F1 situation ! CPC 5's have worn up to 30,000 on the front with combination of fast roads, back roads, spirited and sedate driving. Due to there design on the radius of the edge they look to wear much more than other tires, when in reality they are still more than ok. Do not be deceived by the aesthetics. I was checking this out and comparing with other tire brands at my local dealer. marksman edit: WTF? deci e uzat dar nu e uzat? http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Continen...Contact-5_1.htm This post has been edited by marksman: 10 Apr 2014, 11:07 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
marksman |
![]()
|
Mersi grecule, am dat deja comanda.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
marksman |
![]()
|
De ieri am cu o oglinda in minus la Focus. Am evitat la milimetru sa am cu un far, o aripa si cu o capota in minus.
Urmeaza sa o inlocuiesc azi. 38 de lei (noua), am avut noroc ca doar sticla s-a spart, carcasa si motorasele au ramas intacte. This post has been edited by marksman: 16 Apr 2014, 14:23 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Bion zicea ca timisorenii conduc disciplinat, ca austriecii.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Pai n-auzi ca i s-o spart doar oglinda?
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
marksman |
![]()
|
O fo' vina mea, bădie. N-am vazut stalpul.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Venea cu viteza spre tine, este?
![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
corbex |
![]()
|
Era un stilp mitic.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
marksman |
![]()
|
Era un stâlp mai mic, până la nivelul oglinzii, iar viteză aveam până în 30 km/h. Am derapat, cred, pentru că pur și simplu am luat o curbă de 90 de grade la stânga și m-am trezit întors la vreo 30 de grade față de traiectoria normală. O fracțiune de secundă am avut să realizez că merg frontal spre stâlp și am tras de volan. Numai oglinda a întâlnit stâlpul, în rest am scăpat ca prin urechile acului.
Oglinda n-am montat-o încă, din cauză că papucii de la alimentarea încălzirii diferă (sunt mai lați) față de cei de pe oglinda pe care am cumpărat-o. Am găsit prin cutiile mele papuci potriviți pentru confecționarea unor adaptoare dar am fix cu un papuc mic în minus. Mâine sau poimâine mă duc la Vitacom să reînnoiesc stocul. This post has been edited by marksman: 16 Apr 2014, 21:28 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Inveti sa mergi de-a latu'?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
R E M U S |
![]()
|
BMW wannabe.
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Colt
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Eh las ca mai e un user p'aici ce si-a luat BMW si tot cu Focusul mergea dea latul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
marksman |
![]()
|
N-am luat curba cu frana de mana, m-am lasat de ceva vreme de sporturi din astea.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Stalpul ala, era prin zona stadionului? Sau Iveco?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Aha, eu tot nu m-am lămurit, a fost și-un derapaj la mijloc ?
![]() Vis a vis de Conti. EcoContact stiu un lucru foarte bine: frânare pe ud. End of story. În cca 40.000 km au fost terminate ca uzură. Au ținut mai mult Dunfloapele 3D, la fel si Bridgestone Ecopia sau Semperit SpeedGrip2. La fel de puțini km au ținut si Conti-urile OEM, tot EcoContact, care la 28.000 km rulați când am pus eu mâna pe Logan, erau kaput. Skoda Fabia RS (tractorina 130 cp) care după o tură de raliu cu bun simț, avea lipsuri sesizabile prin banda laterală externă a gumelor față, Conti SportContact nush de care. Calitate ? Cu Conti eu m-am lămurit. Numele și prețul, la fel cum sunt Michelin Energy de le am acum pe mașină. Măcar alea se prezintă excelent după aproape 30k rulați și mai știu și ceva manevrabilitate față de EcoContact. Eu cel mai mulțumit am fost de Fulda EcoControl, Pirelli P1 și Bridgestone. Michelin nu face decât Energy pentru 185, de la 195 apare-n schemă Primacy HP, altă mâncare de pește. PS > într-o seară și Passatu' a fost puțin de-a latul la ieșirea dintr-un giratoriu larg, cu > 80 kmh, cu propritarul pe post de copilot. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Ăla-i unul dintre ele. Picanteria este că-n respectivul sens, mâțul lui marian prinde viteză mai mare decât B6-le. La fel și agregatul subsemnatului. Doar ~5kmh în plus, ce-i drept.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 19 Apr 2014, 00:59) Doctore, n-am tras de frana de mână, m-am lăsat de sportul ăsta. Am luat virajul, am accelerat s-o scot și cred c-am prins ceva apă, a fugit de fund și s-a dus spre stâlp. Atât am mai apucat: să trag de volan. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:29 |