Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

40 Pages « < 11 12 13 14 15 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Austria

testike
post 12 Aug 2006, 10:01
Post #361

Membru autentic

Group: Members
From: Cluj

Merci bion! smile.gif
Un snitel asa de mare desigur ca merita vizitat biggrin.gif
Cred ca am vazut poze cu castelul de care zici, insa nu retin nicicum numele astea germane, trebuie sa ma apuc sa le notez.

This post has been edited by testike: 12 Aug 2006, 10:04

--------------------
Mazda 3 2018 Prestige 2009 1.5 DCI 85CP Ambition 2004 1.6 MPI
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bogy
post 16 Aug 2006, 16:09
Post #362

Membru

From: Cluj-Napoca

Saptamana viitoare vreau sa plec spre Austria. Ca si obiective: Viena si Salzburg.
In rest ... o sa ma orientez pe traseu cool.gif
Daca aveti adrese de la pensiuni dragute, mi-ar prinde bine.
In principiu vreau sa gasesc ceva de genul 40-50 eur/noapte nu neaparat in orase. O sa revin cu impresii smile.gif

--------------------
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI 177CP 4WD, 2017
+
sandman_
post 16 Aug 2006, 17:32
Post #363

software engineer

From: Viena, Austria

am postat eu unele mai devreme...

--------------------
Renault Megane 2(.1) C-C Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 - GJ-01-SSP
Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come...
+
testike
post 17 Aug 2006, 21:13
Post #364

Membru autentic

Salutare.
Ar putea cineva sa imi spuna cum arata camerele din hotelurile ETAP?
Am vazut in paginile anterioare ca sunt recomandate, si intr-adevar au preturi mici, dar din poze camerele par cam mici si urate - cel din Viena cel putin.
As vrea sa imi spuna cineva care a stat la un hotel ETAP daca intr-adevar sunt asa. smile.gif
De asemenea, nu am reusit sa gasesc pe site daca hotelul din Viena are sau nu parcare, mi-a aparut doar la un moment dat o imagine in care era un indicator de parcare - asta semnifica oare ca au parcare?

This post has been edited by testike: 17 Aug 2006, 21:14

--------------------
+
pasion
post 18 Aug 2006, 06:51
Post #365

Membru incepator

Anul trecut am stat la hotelul Etap din marginea Vienei....Camerele sunt micute cu mobilier simplu,un pat dublu si deasupra inca un patut pentru copil mic sau bagaj??? Are AC si TV grup sanitar minuscul cu dus.
Are si parcare subterana cu plata destul de spatioasa.La bnii pe care ii cer alta varianta mai buna nu cred ca ai pt Viena.....Numai sa gasesti camere libere 04.gif

--------------------
vw passat 2006 variant - B 108795
+
testike
post 18 Aug 2006, 08:36
Post #366

Membru autentic

Merci inca o data pasion smile.gif
Deci camerele chiar sunt asa cum apar in poze...
Am gasit camere mult mai dragute cu 15-30 euro diferenta, cred ca nu vom sta la ETAP cu toate ca mai erau camere libere ( peste 3 saptamani cand ajungem in Viena), si aveau si o "cancelation policy" atractiva.

This post has been edited by testike: 18 Aug 2006, 08:43

--------------------
+
BOGDAN DSN
post 19 Aug 2006, 19:25
Post #367

Membru autentic

From: Bucuresti

Am fost in concediu in Austria si de data asta am ales vestul tarii,mai précis satul Ischgl(unde am stat 8 nopti) si alte trei nopti la Saalbach(la circa 80km de Salzburg). Ischgl este cel mai frumos sat din Austria pe care l-am vazut in 3 ani. Este o statiune de iarna deosebita(de lux spun multi localnici),dar si vara merita din plin.Acest sat are 1500 locuitori permanenti si 9000 de locuri de cazare (nu e greseala).Exista 121 de hoteluri de 3 si 4 stele si unul de 5 stele plus multe pensiuni. Multe hoteluri(mai ales cele mari) sunt inchise vara,dar lucreaza in plin 5 luni pe an(iarna). Toate hotelurile si pensiunile aveau flori la geamuri si balcoane si aratau exceptional.
009_Hotel_in_Ischgl.JPG ( Size: 105.41k ) Number of downloads: 526

Am stat la un hotel(asa zic ei dar cred ca la 12 camere pot spune ca e pensiune sau poate e hotel ca are lift desi are doua etaje si mansarda) de 3 stele cu o camera f.curata cu mobilier impecabil(in dulap era si un seif pentru valori) si cu o baie super(avea si foen). La noi asta cred ca insemna 4 stele(cel putin).Toate astea la 17 euro/persoana cu mic dejun sau 30 euro/persoana cu demipensiune(rezervare prin agentie din catalogul Neckerman).Am preferat cu demipensiune deoarece asa iesi mai ieftin decat daca ai manca pe cont propriu seara.Masa de seara consta in o supa,bufet de salate(circa 10 feluri de salate – paste cu sunca, varza,rosii, castraveti, salata verde,porumb,fasole mexicana etc – din care mancai cat voiai),un fel principal(friptura, snitel cu legume sau cartofi, lasagne) si desert. Bautura inclusa in prêt – la alegere un pahar(sau doua,sau trei nu intreba nimeni nimic) de vin alb sau rosu si sifon.Poti comanda si bere,dar o platesti separat. Pentru 11 nopti de cazare(8 in Ischgl si 3 la Saalbach) am platit 655 euro/2 persoane cu demipensiune.
Din Ischgl cu ajutorul transportului pe cablu(aici exista cam o treime din ce avem noi in tara) se ajunge in circa o ora jumate in Elvetia (2 telecabine si 3 telescaune acoperite – unul din ele de 6 locuri).Satul din Elvetia este o zona de duty-free si la intoarcere am avut surpriza sa fim controlati de vamesi(sus pe munte la circa 2300m altitudine).Cautau probabil tigari si alcool(noi aveam doar ciocolata).Toata lumea era controlata in rucsaci.Am fost in alta zi cu masina in acest sat (Samnaun se numeste) si am cumparat diverse (cadouri, parfumuri,ciocolata).Preturi foarte bune(ca sa va faceti o idée o sticla de Carolans de un litru era 8,1 euro,ciocolata elvetiana era intre 0,71 si 0,9 euro/100 grame). Am luat si benzina cu 0.96 euro litru(super de 95). Intr-una din zile am fost in Elvetia la St.Moritz – frumos,dar nu era mai curat si frumos decat in Austria.Cred ca e faima mai mult si reclama. Aici am urcat cu 2 funiculare si o telecabina pana pe varful Piz Nair la 3057m altitudine.Peisaj impresionant – la urcarea cu telecabina am vazut si cateva marmote care se alergau prin vizuinile lor.
016_St.Moritz_de_la_3057m.JPG ( Size: 116.97k ) Number of downloads: 514
022_St.Moritz.JPG ( Size: 137.16k ) Number of downloads: 498

La granita nu am fost intrebati decat de pasapoarte si atat. In alta zi am mers la Vaduz in Lichtenstein – oras micut si cochet cu doar 5000 de locuitori – totul foarte curat si civilizat si bine pus la punct. In circa 45 de minute strabati orasul de la un capat la altul – zona pietonala este foarte frumoasa decorata cu multe flori,cu palmieri si alti copaci ornamentali. Pe strada am gasit doua calculatoare(la parterul unei cladiri) de unde puteai sa trimiti mailuri cu poze din Vaduz – am trimis si eu cateva.Magazinele de suveniruri sunt foarte frumoase cu lucruri de calitate si multe ceasuri de toate felurile,culorile,marimile.
0009_Vaduz_magazin_suveniruri.JPG ( Size: 142.46k ) Number of downloads: 465

Una din zile am rezervat-o pt.drumul alpin Silvretta hochalpenstrasse – se ajunge la peste 2000m altitudine la un lac de acumulare superb(se fac si plimbari cu vaporasul pe el).
002_Silvretta_Stausee.JPG ( Size: 116.57k ) Number of downloads: 460
007_Vaporas_pe_lac.JPG ( Size: 94.19k ) Number of downloads: 176

La intoarcere am trecut si prin satul St.Anton am Arlberg(alta statiune renumita de schi) si am preferat drumul panoramic Arlberg(care ofera privelisti impresionante ale muntilor de 3000m care inconjoara statiunea) tunelului Arlberg(care are 14 km si costa 8,5 euro). Acest tunel l-am parcurs la intoarcerea din Lichtenstein ca eram in criza de timp – scuteste timp pretios pt.cei care se grabesc,dar se pierd privelisti deosebite oferite de drumul panoramic care are circa 15 km. Tunelele sunt unul din lucrurile deosebit de bine gandite si realizate in Austria – sunt cateva(cele mai lungi) care se platesc separat,dar am trecut si prin tunele de 5-6 km fara nici o taxa..
La cativa km de Ischgl se afla satul Galtur,acoperit de o avalansa de proportii acum cativa ani – poate ati vazut pe National Geographic documentarul. Casele care sunt mai aproape de versanti au peretele din spate consolidat(si nu au ferestre) iar in spatele caselor exista un zid protector de circa 3 m inaltime.In plus pe toti versantii dinspre sat(in toate satele montane exista asa ceva) exista parapeti care sparg avalansele si diminueaza efectul lor.Am fost o zi si la Innsbruck cu prietenii mei care nu vazusera orasul(eu am mai fost si anul trecut) si impresia a fost aceeasi – superb, nu degeaba i se spune ‘’perla Alpilor’’.La marginea orasului centre comerciale cu reduceri (magazinul C&A conduce detasat la acest capitol).
Saalbach este una din statiunile renumite(impreuna cu Hinterglemm) de schi – multe mijloace de transport pe cablu impanzesc statiunea. Este multa liniste si te odihnesti cu adevarat.Am mers la Zell am See,la canionul Lichtensteinklamm(langa St.Johann in Pongau) - niste chei f.frumoase cu poteca sapata in stanca si la capatul carora te asteapta o cascada superba inalta de circa 30 m.
In concluzie Austria merita vizitata – si pentru preturile relativ acceptabile si pentru peisajele deosebite , oamenii amabili,calmi,linistiti.Nimeni nu alearga(decat cei care fac jogging) nu tipa nimeni toata lumea e calma si linistita,se conduce relaxat etc,etc.

--------------------
Toyota Aygo 2006 - masina de servici - fost posesor de DSN
+
verzuiul
post 23 Aug 2006, 08:21
Post #368

Membru autentic

@testike:Etap-ul din Viena e asezat la 5 minute de metrou si ai 6 statii pina in centru.In plus ai aer conditionat(sau incalzire-cum doresti) iar parcarea subterana e 50 centi ora.Mie mi s-a parut f bine,drept pentru care am stat si anul acesta.Nu in ultimul rind iesi din autostrada direct spre el(se si vede de altfel la intrarea in Viena)deci e usor de gasit.Asternuturile si curatenia sunt fara cusur(zilnic).Il recomand cu caldura!

--------------------
Megane E,Techno fara optiuni,gri shist.
+
sqryn
post 23 Aug 2006, 08:33
Post #369

Clio rulezzz

From: München

5 min cu masina sau pe jos?

--------------------
RENAULT Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v Alize/1999 - B-xx-xxx
Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005
+
MoneyTalks
post 23 Aug 2006, 08:52
Post #370

-

From: Ireland

Daca e ala pe care il stiu eu, sint 5 minute cu masina... smile.gif

--------------------
Lexus ES300H 2020
Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost

Never underestimate the power of stupidity in large groups
+
sandman_
post 23 Aug 2006, 08:53
Post #371

software engineer

pe jos, ca altfel s-ar pierde tot avantajul...

--------------------
+
testike
post 23 Aug 2006, 11:09
Post #372

Membru autentic

>@testike:Etap-ul din Viena e asezat la

Pai imi convine pretul si celelalte avantaje, insa nu imi place cum arata in poze. smile.gif
Am gasit o pensiune cu 66 eur/zi care e mult mai draguta, este chiar vis-a-vis de metro, cred ca vom merge acolo.
Merci pentru informatii. smile.gif

--------------------
+
sandman_
post 23 Aug 2006, 13:39
Post #373

software engineer

Care Metro?

--------------------
+
testike
post 23 Aug 2006, 21:01
Post #374

Membru autentic

nu stiu care metrou smile.gif

Later edit: am cautat, si este 'U3 Zieglergasse'

"And with the underground station 'U3 Zieglergasse' directly in front our house, a trip to cultural sights or shopping is only minutes away."

This post has been edited by testike: 23 Aug 2006, 21:03

--------------------
+
sandman_
post 23 Aug 2006, 22:00
Post #375

software engineer

Aaaaaaaaa, pai stai ca boieru', pe mariahilferstrasse...

--------------------
+
testike
post 24 Aug 2006, 07:31
Post #376

Membru autentic

Pai hai sa pun adresa daca este o oferta asa de buna: http://www.hargita.at/en/rooms/index.asp

two-bed-room with shower and toilet € 66,00

O cunostinta a stat la pensiunea asta si i-a placut, din poze mi se pare ca merita 16 EUR diferenta fata de ETAP.

Later Edit: Vreau sa va intreb ce parere aveti despre rezervarile cu credit card?
Mai ales despre cele in care hotelurile/pensiunile iti cer numarul de card pe email?
Nu am mai facut plati cu cardul pana acum pe internet, si ma ingrijoreaza mai ales varianta cu trimiterea datelor prin email. unsure.gif

This post has been edited by testike: 24 Aug 2006, 14:18

--------------------
+
Gheorghe Dracu
post 24 Aug 2006, 15:38
Post #377

Membru

Pai eu de exemplu am un Mastercard de la BancPost pe care il umplu cu exact cat am nevoie pentru tranzactia on-line. Asa nu are cine sa ma fure. Am folosit cardul asta de multe ori pe net si a mers bine.

--------------------
Skoda Octavia
+
verzuiul
post 24 Aug 2006, 15:47
Post #378

Membru autentic

Cum numele Hargita sare in ochi,stiu unde e...bate orice Etap fara discutie!Nu stiu unde parchezi pe acolo dar e chiar la 25 m de Mariahilferstr.
Am vazut ca se rezolva si parcarea OK mai tirziu.Cred ca e super!

This post has been edited by verzuiul: 24 Aug 2006, 15:49

--------------------
Megane E,Techno fara optiuni,gri shist.
+
testike
post 24 Aug 2006, 16:24
Post #379

Membru autentic

>Pai eu de exemplu am un Mastercard de la BancPost pe care il umplu cu exact cat am nevoie pentru tranzactia on-line. Asa nu are cine sa ma fure. Am folosit cardul asta de multe ori pe net si a mers bine.

Eu am cred un alt tip de card ( al tau e de debit, si al meu de credit , ceva in genul asta am inteles de la banca ?!).
Oricum, cardul meu este de credit, nu este legat de un cont, si pot scoate 2000 EUR de pe el.

>Cum numele Hargita sare in ochi,stiu unde e...bate orice Etap fara discutie

Merci de confirmare wink.gif
Nu suntem tare pretentiosi, insa mergem destul de rar in concediu, si vream sa stam numai in locuri care sa ne placa. smile.gif
Si la pret mi se pare OK, am luat si mic-dejun cu 5 EUR. Sper sa nu fie o bucatica unt + un borcanel de gem, habar n-am cum mananca austriecii la micul dejun biggrin.gif

This post has been edited by testike: 24 Aug 2006, 16:33

--------------------
+
sandman_
post 24 Aug 2006, 16:33
Post #380

software engineer

cam asta mananca austriecii la md, dar deh, in concediu omul are tendinta sa punca cateva kg, asa ca... biggrin.gif

--------------------
+
testike
post 24 Aug 2006, 16:47
Post #381

Membru autentic

Pe bune?
Eu ma gandeam mai degraba la un snitel din ala cat capacul de la WC biggrin.gif
Anulez atunci micul dejun - acum sunt in tratative sa fac rezervare fara carte de credit.
Nu stiu ce alternative de plata as avea, ma gandesc sa trimit numarul de la cartea de credit pe mai multe adrese de mail/mai multe emailuri, sau sa il spun la telefon.. dry.gif

LE: A mai fost cineva la hotelul asta http://www.edelweissspitze.at/ ( 30 eur / pers, +3 EUR pentru single ) ?
In poze arata bine, si pretul mi se pare OK, ne gandeam sa stam 1 sau 2 zile la intoarcere.
Din cate am inteles e pe drumul din GlosseGnoker (sau asa ceva), vrem neaparat sa urcam - am inteles din posturile anterioare ca merita vizitat.

--------------------
+
s_j_teo
post 24 Aug 2006, 17:25
Post #382

Membru autentic

Am fost in concediu in Austria la 100Km sud de Salzburg in Fusch.De acolo se poate ajunge auto pana la 2600m cu masina de unde poti avea o priveliste frumoasa cu ghetarul Grossglockner 3780m.

This post has been edited by s_j_teo: 24 Aug 2006, 19:22

Attached thumbnail(s)
Poze_Austria_2006_302.jpg ( Size: 95.61k ) Number of downloads: 153

--------------------
Skoda Octavia 3 2014
+
dragos clio&astra
post 24 Aug 2006, 17:33
Post #383

Membru

Am fost si eu pe acolo...Superb.Zell am See e o statiune situata in acea zona,frumos si acolo.

This post has been edited by dragos clio&astra: 24 Aug 2006, 17:39

--------------------
Renault Clio Symbol 2004 1.5dci
Clio Symbol 1.5dci 65cp expression 2oo4
+
BOGDAN DSN
post 25 Aug 2006, 14:46
Post #384

Membru autentic

@testike

la hotelul ala am baut o ciocolata calda cand am fost pe Grossglockner(sigur ca merita vazut - sa nu ratezi).Hotelul arata bine,si pretul e bun(gandeste-te ca noi nu avem curent la altitudinea aia si chiar mult mai jos).Poti sta si in una din pensiunile(multe) din satul Fusch(aici e si o gradina zoo misto),Kaprun, etc. Pentru Viena ai incercat varianta www.apartment.at ? e o familie de romani (fam. Manescu) care are cateva apartamente de inchiriat - plus ca te pot ajuta cu multe informatii. Un apartament de 4 persoane e 75-90 euro pe noapte si e dotat si cu bucatarie unde iti poti face singur micul dejun asa cum vrei biggrin.gif .

--------------------
+
testike
post 25 Aug 2006, 17:00
Post #385

Membru autentic

Merci de informatii, am vazut ca ai mai pus o gramada si in posturile anterioare smile.gif
Noi suntem 3 persoane, si in Viena am rezervat deja o camera cu 80 EUR/zi la pensiunea de care am vorbit mai sus.

Daca stii cumva ceva pensiuni in regiunea Zel am See / Kabrun / Fusch, la care pot face rezervare fara carte de credit (sau care are conditii avantajoase de anulare a rezervarilor), mi-ar fi de mare ajutor ... smile.gif

This post has been edited by testike: 25 Aug 2006, 17:01

--------------------
+
Funny
post 29 Aug 2006, 13:30
Post #386

Membru autentic

Landhaus Christa , aproape de Zell am See/30E camera,fara mic dejun.(cere 45E,dar daca stii sa negociezi,tipa e super de treaba!).
Daca vrei sa ajungi si pe GrossGlockner,sa mai ai pregatiti 26Euro pentru taxa de drum.(este un drum concesionat , iar vigneta nu are nici-o valoare!)

--------------------
Dividae et impera!
Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
+
BOGDAN DSN
post 30 Aug 2006, 09:23
Post #387

Membru autentic

@testike

pensiuni sunt o gramada - poti merge si fara rezervare - sigur vei gasi ceva care sa-ti placa. Eu am fost numai cu rezervare(prin agentie) din catalogul Neckerman,asa ca nu te pot ajuta.Cred ca cel mai bine ar fi sa stai in Kaprun sau in Fusch. Sa stii ca preturile prin Neckerman sunt mai mici decat cele de la fata locului sau daca rezervi prin internet - eu am stat cu 30 de euro cu demipensiune(nu doar cu mic dejun).

--------------------
+
Ducesica
post 1 Sep 2006, 11:19
Post #388

Membru incepator

Daca imi permiteti, un sfat. Se poate merge foarte bine si fara rezervare. Gasiti o gramada de locuri si la pensiuni si la hoteluri. Noi am mers si anul trecut si anul acesta fara nici o rezervare. Cu cortul. Anul trecut n-am iesit din cort peste tot pe unde am fost (Viena, Salzburg, provincia Carinthia) si a fost super. Anul acesta insa, le-am combinat. Intrucat eu am racit si in zona Zell am See ploua cind am fost noi, mi-a fost frica sa nu fac pneumonie, caci era destul de frigut. Si atunci am stat cam jumatate din perioada la pensiuni.
Noi am stat la pensiunea Bauer de pe strada Wallach Strasse din Bruck a.d. Drau, linga Zell am See. 42/euro/noapte/camera si mic dejun 2 persoane: unt, gem, miere, brinza topita, vreo 3-4 feluri de mezeluri, cascaval, cafea, ceai, suc de fructe. Si in 4 zile nu am mincat aceleasi mezeluri sau brinzeturi. O gazda super, ne-a povestit cite in luna si in stele despre zona in care stateam. Ne-a povestit de multe locuri de care nu stiam si pe unde sa o luam si cam cit facem, etc. era foarte documentata. Din pacate nu stie decit germana.
Am ajuns seara pe la 8 si am luat-o muncitoreste din pensiune in pensiune. La cele mai multe usi am batut degeaba, nu ne-a raspuns nimeni. Cu greu am gasit una in acea seara. Si din cauza asta si scumpa: 48 euro/noapte.
A doua zi, am dezlegat misterul. La sediul informatiilor turistice, care se gasesc aproape in fiecare satuc in aceasta zona, exista afara un display (ca un bancomat, imi scapa acum termenul pentru acest aparat si in plus ma si grabesc putin) unde poti gasi informatii privind posibilitatea de cazare in acea localitate, cu imagini, preturi, adrese, nr. de telefoane, cu ce e disponibil la acea ora si cu pozitia pe o harta alaturata (pozitie marcata cu beculete cind selectezi acea pensiune), pe categorii: hoteluri, pensiuni, apartamente. Ce e super este ca ai posibilitatea sa dai si telefon la pensiunea respectiva si sa vorbesti, in prealabil cu proprietarul si in felul asta eviti multe drumuri de prisos. Ce e mai important este ca aceste telefoane sunt GRATUITE. De regula informatiile le-am gasit in germana, engleza si italiana. Deasemenea de aici poti vedea succint si citeva idei de petrecere a timpului liber in zona. Noi asa am gasit aceasta pensiune unde am stat 4 zile dupa asta. Daca am fi stiut de la inceput...
Poate au mai scris si altii despre treaba asta, dar recunosc ca eu nu-mi aduc aminte sa fi vazut.
Inca un lucru trait pe pielea noastra: in zona Zell am See, Kaprun, Rauris, nici o pensiune nu este incalzita vara. Iti dau niste pilote de puf foarte calduroase, dar dupa 1-2 noaptea, daca e frig afara e frig si in casa. Si scoti aburi. Aviz celor care se duc cu copii mici sau sunt mai sensibili si pe care ii prinde ploaia pe acolo sau vremea mai rece. Nu stiu ce se intimpla in hoteluri. Asa ca daca puteti nu uitati sa puneti in bagaje si un mic resou, sau ceva de genul asta, pentru incalzire, altfel...
Si noi am vizitat Grosglockner si am ramas impresionati. De intors in Zell am See, insa, ne-am intors pe un drum paralel, pe Felbertauern Strasse, pentru care am platit din start 4 euro mai mult, deci in loc de 26 am dat 30. Drumul a fost superb. Cine doreste detalii sau poze, va stau la dispozitie.
Oraselul Fusch este o poveste de loc. Superb.
Pentru Bogdan DSN: daca nu te superi unde ai stat tu cu 30 euro cu demipensiune? Asta a fost pretul pe camera sau pe persoana?

This post has been edited by Ducesica: 1 Sep 2006, 11:28

--------------------
DACIA SUPERNOVA CLIMA - B-89-NLP
+
testike
post 1 Sep 2006, 11:47
Post #389

Membru autentic

Merci inca o data la toata lumea de informatii. smile.gif

>Noi am stat la pensiunea Bauer de pe strada Wallach Strasse din Bruck a.d. Drau, linga Zell am See. 42/euro/noapte/camera si mic dejun 2 persoane

Suna foarte bine, insa nu stii cumva daca au web site, sau vreun numar de telefon? Eu nu am reusit sa gasesc pensiunea pe internet. smile.gif
Pana acum, cel mai ieftin am gasit cu 55 EUR cu mic dejun, si 76 EUR cu demipensiune - pret /zi/camera pentru 2 persoane.
Poti sa imi spui te rog si ce conditii de cazare erau?

Nici nu m-am gandit ca nu se da incalzire in pensiuni, mergem cu un bebe de 7 luni,si pentru noi e important. Oricum vroiam sa punem de siguranta si un radiator cu noi, dar nu stiu ce fel de prize au in Austria?
Poate cineva sa imi spuna? In Italia am vazut altfel de prize, unele cu 3 gauri, si altele aveau gaurile mai apropiate sau mai departate..
Oare gasesc vreun adaptor pentru radiator, sa il pot folosi la altfel de prize?

Later Edit: Poti sa imi spui te rog si cam pe la ce preturi se invarte mancarea pe acolo, sau unde este recomandat sa mananci?
Am ajuns la un total estimat de vreo 2000 eur pentru 13 zile, as incerca sa mai reduc din suma daca se poate..

This post has been edited by testike: 1 Sep 2006, 12:11

--------------------
+
BOGDAN DSN
post 1 Sep 2006, 15:52
Post #390

Membru autentic

@Ducesica

in 2004 am stat in Kaprun la pensiunea Trauner cu 30 euro.Anul trecut am stat in Hochpillberg cu 28 de euro si in 2006 am stat la Ischgl si Saalbach cu 30 euro. Toate preturile de persoana cu demipensiune.Daca era doar cu mic dejun se scad intre 8 si 13 euro.

pentru testike - mancarea se invarte in jurul a 12-15 euro de persoana pentru 2 feluri de mancare(o supa si un fel principal) si poate o bere mica.Poti gasi si doar un fel principal la 7-10 euro - unele localuri ofera un meniu standard la un pret bun
Prizele sunt obisnuite - ca la noi deci nu-ti face probleme.
Eu am platit anul acesta 655 euro pentru 2 persoane cu demipensiune - 11 nopti.Cred ca 2000 euro e cam mult si poti reduce cheltuielile mergand la o agentie - agent autorizat Neckerman si iti garantez ca vei plati mult mai putin,plus ca in aceasta perioada poti avea oferte de genul 7=6 sau 10=9 adica platesti 6 sau 9 nopti si stai 7 sau 10.

--------------------
+
40 Pages « < 11 12 13 14 15 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 06:02
Dacia