Austria
![]() ![]() ![]() |
Austria
danuzz |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 113 Joined: 6 May 04 ![]() |
|
||
-------------------- M II Bicorp, 1.5 dci, 80 CP, xenon, clima
|
|||
grasoo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 4 July 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
1,4 MPI
Laureate 2005
- B 47 HLP
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
n-am fost niciodata, insa am inteles ca peisajul e frumos iar oamenii draguti. Accentul este identic cu cel al schwabilor din banat
![]() --- MIRC! ![]() This post has been edited by MoneyTalks: 5 Jul 2006, 10:01 |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005
- GJ-01-SSP Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
JADRRO |
![]()
|
![]() Membru " moderat " Group: Members Posts: 311 Joined: 31 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Sandman, de Bad Hofgastein ce-ai auzit ?!
|
--------------------
Renault
Laguna 3
2.0 dCi 150 CP,2008,xenon,trapa,cabasse,handsfree Nissan Pathfinder XE,2,5 dCi,174 CP,2007,Silver Lightning
Powered by RENAULT , driven by passion |
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
e frumos. Am vazut poze la un prieten. Iarna se schiaza, vara se fac drumetii...
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
NoDacia |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 158 Joined: 10 June 06 ![]() |
noi cand am fost in viena, o zi ne-am permis sa ne "pierdem" in viena... pur si simplu ne-am dus pe unde ne-a dus capu.... si dupa 3 vizite in viena .. aproape ca ne descurcam binisor
![]() am folosit gps-ul ultima oara si ne-a bagat pe niste stradute de nici nu credeam ca exista ![]() |
--------------------
BMW
320d
2001
|
|
misu73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 19 May 06 From: cluj-napoca ![]() |
daca ma poate ajuta cineva cu o cazare (pensiune) ieftina (40-45 Euro/dubla) si curata in zona Klagenfurt-Villach, vreu sa stau o noapte in drum spre Italia.
|
--------------------
renault
laguna II 1,9 dci
2003 dynamique
|
|
mihai5 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 2 September 04 From: Craiova ![]() |
Daca nu ti se pare prea departe:
eu am iesit de pe autostrada in apropiere de Graz (Pack, Modriach) si am gasit o pensiune superba cu 50 euro/noapte. Am luat telefonul, daca te intereseaza... This post has been edited by mihai5: 13 Jul 2006, 11:10 |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005-1.6 16V
- DJ-06-
|
|
misu73 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 19 May 06 From: cluj-napoca ![]() |
multumesc pt intentie dar mi se pare putin cam departe, a doua zi trebuie sa plec mai departe si trebuie sa ajung pina seara la San Benedetto del Tronto (800 km), asa ca incerc sa ajung cit mai aproape de granita cu Italia.
|
--------------------
renault
laguna II 1,9 dci
2003 dynamique
|
|
Fanu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 189 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Vezi ca dupa ce treci de Klagenfurt inspre Villach, pe A2 este un "Raststation" Agip - Worthersee care "contine" si un motel si ai vedere la lac. Parca e Krumpenfeld am Worthersee, daca tin bine minte. Vezi ca e pe partea stanga cum mergi spre Italia.
This post has been edited by Fanu: 13 Jul 2006, 20:22 |
-------------------- Megane II.2 Bicorp Confort Expression 1.5 dCi 100 - Bleu Extreme
|
|
misu73 |
![]()
|
@Fanu
multumesc pt informatie ai stat acolo sau l-ai vazut doar in trecere? |
--------------------
renault
laguna II 1,9 dci
2003 dynamique
|
|
danuzz |
![]()
|
acolo vreau si eu sa dorm o noapte.. in drum spre sicilia.. da-ne mai multe informatii, te rog!
|
|
|
sandman_ |
![]()
|
Eu am intrat doar la receptie. Nu stiu cum sunt camerele. Dubla costa vreo 60-65€ .
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
|
abuf |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 21 October 05 ![]() |
pt cei interesati, iata linkul pt acest motel de pe a2: http://www.moevenpick-gastronomy.com/Resta.../de/Welcome.htm
eu am facut o rezervare pe mail, o dubla este 70 euro pe noapte, cu vedere la lac ![]() |
--------------------
Megane
dci 80
2005
|
|
danuzz |
![]()
|
danke!
|
|
|
danuzz |
![]()
|
@abuf
![]() |
|
|
viocardu-speed |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 27 February 06 ![]() |
la chestia cu rezervatul eu unul de cate ori am incercat imi cer carte de credit .
|
--------------------
dacia
super nova
- PH 98 AXV
|
|
drcosmin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 26 July 06 ![]() |
salutare.
pt cei care stau in viena si ma pot ajuta: duminica voi fi in viena. se plateste parcarea duminica, in centru? parcarea subterana cit e pe ora?si cum se procedeaza la ea?intentionez sa vizitez viena duminica si luni, si apoi plec spre salzburg. multumesc |
--------------------
Citroen
C4
2005
- b44hgd
|
|
neney2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 28 July 06 ![]() |
Salut !
In Viena sambata si duminica parcarile supraterane ( pe strada ) nu se platesc . Cele subterane se platesc 7 zile din sapte si nu putin . Drum bun. Daca ma poate cineva ajuta cu ceva adrese de Mail sau Site-uri cu pensiuni din zona Salzburg sau Tirol , ca vreau sa plec in concediu si la Fuschl unde am mai fost nu au locuri libere II MULTUMESC MULT |
--------------------
Skoda octavia
Elegance
2008
- Cj30Ney
|
|
Theostat |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 10 June 06 ![]() |
Daca ma poate cineva ajuta cu ceva adrese de Mail sau Site-uri cu pensiuni din zona Salzburg sau Tirol , ca vreau sa plec in concediu si la Fuschl unde am mai fost nu au locuri libere Eu am stat la inceputul lunii iulie la o pensiune superba pe malul lacului TRAUNSEE(peisaj nemaipomenit, lac intre munti, lebede, rate, yacturi, scufundari etc) , in localitatea TRAUNKIRCHEN, care se numeste SEE PENSION ZIMMERMANN. A costat 55 EUR/camera cu mic dejun inclus. Cred ca e bine de rezervat totusi prin telefon (eu am avut noroc). Tel. 07617/2371, Fax 07617/2360. Din pacate vorbesc numai germana. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Clima
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca mergeti in Austria, incercati sa ajungeti aici: http://www.grossglockner.com/
Merita cei 26 Euro cat e taxa de masina. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
@Theostat
http://www.salzburgerland.com/eng/ pentru landul Salzburg http://www.tyrol.com/ pentru landul Tirol Multe adrese,informatii utile,preturi,pensiuni etc gasesti si pe www.tiscover.at |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Poate cineva sa imi spuna ce merita vizitat in Austria?
Din ce am citit tot pe acest forum, pana acum ma gandesc sa stau in Viena vreo 2-3 zile, si la Zel am see tot vreo 2 zile. Merg pana la Venetia pe ruta Cluj - Budapesta - Viena - Venetia - Zel am see - Budapesta - Cluj. Voi calatori impreuna cu junioru' de 6 luni, asa ca nu putem frecventa parcuri de distractie si alte de genul asta. Vrem sa vizitam Viena, si alte locuri cu peisaje frumoase, dar care sa nu fie prea departe de hotel (putem pleca doar pentru 4-5 ore maxim de la hotel) Multumesc pentru orice informatii ![]() This post has been edited by testike: 10 Aug 2006, 09:21 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
Poti vedea palatul Schonbrunn, lipit de el e un ZOO foarte mare si frumos, iar in centru P-ta Sf Stefan (Stephanplaze in germana mea...) cu catedrala. Cel mai bine si repede (la ambele locatii) ajungi cu metroul (U-bahn).
See-ul lor este foarte maro-murdar anul acesta, cel putin in partea sudica. Pot pune ceva poze ![]() |
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Merci mihye!
![]() > See-ul lor este foarte maro-murdar anul acesta, cel putin in partea sudica. Ma gandeam sa facem un drum poate pana la GlosseGnocker (sau cam asa ceva ?!), din poze parea o zona f. frumoasa, si de pe harta mi s-a parut destul de aproape (inca nu stiu exact ce distanta e.. O:-) ) Pune te rog niste poze daca poti. Mai vroiam sa intreb daca ma pot intelege pe acolo cu oamenii intr-una din limbile engleza, franceza, italiana sau maghiara - nu stiu germana absolut deloc ![]() This post has been edited by testike: 10 Aug 2006, 20:28 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
mihye |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 316 Joined: 4 May 06 From: TM ![]() |
Mai stiu engleza, in rest...
Uite Schonbrunn-ul iar in drum spre Graz te poti abate 5km la Semmering Attached thumbnail(s) Picture_084.JPG ( Size: 307.93k ) Number of downloads: 413 Picture_249.JPG ( Size: 240.52k ) Number of downloads: 450 |
--------------------
Fiat
GP
2008
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Luni plec din Timisoara pe ruta Cenad,Budapesta,Viena,Salzburg,Fusch( localitate la intrarea pe traseul Grossglockner),am auzit numai lucruri frumoase de la cei care au mai fost am sa revin cu impresii si poze cand ma intorc.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Grossglockner hochalpenstrasse merita din plin sa fie vazut - de rezervat cateva ore pt. acest drum.Taxa este de 26 euro/masina. Trebuie sa prinzi vreme buna,ca daca e noros sau ceata nu prea te vei bucura de peisaje.Tot in zona se pot vedea in functie de preferinte - vezi aici http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...ndpost&p=133017
cand vii de la Zell am see spre Viena opreste-te la Stift Melk - http://www.stiftmelk.at/englisch/index.html uite cateva poze de pe Grossglockner facute de mine in iunie 2004. 0079_Grosglockner.jpg ( Size: 71.37k ) Number of downloads: 496 0081_Grosglockner.jpg ( Size: 78.21k ) Number of downloads: 458 0078_Grosglockner.jpg ( Size: 63.98k ) Number of downloads: 482 |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Multumesc pentru poze este super iunie zapada O.K.
La Melk oprim cand ne ducem luni, era in program de anul trecut cand nu am avut timp. |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
@testike
Hofburg(Sissy) 10 euro Schoenbrunn20 euro Belvedere(printul de Savoya care a eliberat Bantul de sub turci).opera,Stephansdom.Pe langa Hofburg sunt vreo trei muzee si de arta.Chiar deca esti cu bebe o vizita in Prater si mergi cu Rad-ul sa vezi panorama Vienei si acolo gasestisi celebrul snitel vienez la vreo 8 euro portia cat capacul de WC ![]() Cu stima bion This post has been edited by cmandrei: 13 Mar 2007, 12:47 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 06:25 |