[Cumpar], [Sfat Achizitie]
![]() ![]() ![]() |
[Cumpar], [Sfat Achizitie]
VladSoare |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
||
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|||
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
Era mai rau pe jos
![]() |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Nu cred ca era vorba de chin, sau de politete, sau de zgarcenie (aveam alternativa de a merge cu masina lor - un IX35 pe care il alimenteaza corporatia unde praseste el). Pana la urma se punea problema de siguranta, iar ei s-ar fi isterizat, ca doar eram cu fraerul ala mic, dar nu au fost probleme in sensul asta.
Dar na, more is better, F10 520d e de porc, etc ![]() Gata, am deviat mult si doar ce m-a laudat omul ca fusesem cel mai la obiect. ![]() Imi mentin parerea, catre o compacta hatch sau estate. This post has been edited by MuciX: 12 Jan 2016, 15:32 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
Deci, sfatul tau ptr wolfin este 520D Sh
![]() |
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Indubitabil.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
daca citeste cineva care nu are idee despre masini forumu zice ca bmw si mercedes sunt cele mai proaste masini ever
![]() Daca mai citeste si aici, isi face cat de cat o idee. This post has been edited by PhilipMorris: 12 Jan 2016, 16:22 |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
Pai si nu-s?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.787 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ce mi-a trimis o colega...nu dati cu pietre (inca ma gandesc l a propunerea lui mucix)
http://www.vehiculeocazie.ro/detmasina.php...masina=NDM0Mw== e motor pe lant asta de 2 l ? |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Nu e rea masina. cred ca o sa ai si ceva garantie la ea daca o cumperi ca VO...si cu cati bani ramai!!!...
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ia vezi cat e timbru de mediu.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.787 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
in descriere apare taxa de poluare platita
in fine ... e departe braila ![]() This post has been edited by wolfin: 13 Jan 2016, 15:19 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca nu ai ochelari, poate e timpul sa te gandesti la o pereche.
in anunt scrie: Are de platit taxa de poluare This post has been edited by b76bgaarh: 13 Jan 2016, 15:20 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
wolfin |
![]()
|
ultima masina cumparata a fost in 2006...deci poluare/mediu nu e acelasi lucru?
mi-am pus ochelarii...acum am vazut..... ![]() This post has been edited by wolfin: 13 Jan 2016, 16:51 |
--------------------
pegas
3120
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
wolfin |
![]()
|
nu imi place sa are tractiune spate ....
|
--------------------
pegas
3120
|
|
MuciX |
![]()
|
Sa nu mi-o iei in nume de rau, ca nu dau cu pietre.
Tu si sotia ta ar trebui sa va asezati la masa si sa decideti ce si cum. Pana acum, vad ca vrei "16", dar nu prea, sa fie noua, dar nu prea, sa fie SUV, dar nu prea, sa fie auto, dar nu prea. Mai spunea cineva pe aici ca mai ai mult pana sa ajungi la o decizie si asta e si sentimentul meu. 17k de euro inseamna niste bani, altii nu ii castiga nici in doi ani. Eu nu m-as juca pe astfel de sume. Pana la urma, intrebatul nu te costa nimic, noi putem sa iti dam sugestii la infinit, dar degeaba daca tu nu stii ce iti trebuie. |
--------------------
-
-
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() ideea este ca pana la inceputul verii vrem o noua masina. care o fi inca nu stiu... |
--------------------
pegas
3120
|
|
MuciX |
![]()
|
Vreti noua, sau alta? Vreti sau va trebuie? Daca va trebuie, pentru ce?
|
--------------------
-
-
|
|
wolfin |
![]()
|
alta si noua...si trebuie ca nu mai avem loc in clio...si ne trebuie pentru deplasare servici scoala co ...folosinta zi cu zi
clio are 9 ani...buna masina....dar e timpul sa ne despartim teoretic (ramane in familie) trebuia de mai de mult dar a fost casa ..copilul alte prioritati... This post has been edited by wolfin: 13 Jan 2016, 15:54 |
--------------------
pegas
3120
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
un scenic de pe stoc?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Pentru frecat in oras nu cred ca alegerea unui SUv este cea mai buna optiune.Un break mai sprinten si foarte bine dotat, de ce nu si 4x4 mi se pare o solutie mai eleganta
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
wolfin |
![]()
|
se mai aduce scenic in RO?
|
--------------------
pegas
3120
|
|
martzipan2004 |
![]()
|
![]() the fuck's your problem.... Group: Members Posts: 688 Joined: 11 August 08 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(MuciX @ 13 Jan 2016, 15:28) Sa nu mi-o iei in nume de rau, ca nu dau cu pietre. Tu si sotia ta ar trebui sa va asezati la masa si sa decideti ce si cum. Pana acum, vad ca vrei "16", dar nu prea, sa fie noua, dar nu prea, sa fie SUV, dar nu prea, sa fie auto, dar nu prea. Mai spunea cineva pe aici ca mai ai mult pana sa ajungi la o decizie si asta e si sentimentul meu. 17k de euro inseamna niste bani, altii nu ii castiga nici in doi ani. Eu nu m-as juca pe astfel de sume. Pana la urma, intrebatul nu te costa nimic, noi putem sa iti dam sugestii la infinit, dar degeaba daca tu nu stii ce iti trebuie. ce salarii vorbesti tu acolo maestre eu castig 500 pe luna calcul siimplu in 2 ani am putin 12000 ( cine castiga 17000 euro in 2 ani? ![]() zici ca nu mai traim in Romania nu mai pun in calcul ca trebuie sa mai si mananci....imbraci...socializezi ....taxe |
--------------------
BMW
F11
2016
- B 67 ELT Renault Laguna 3 Black Edition 2011
Symbol 1.4 8v ^ 57000 km Corsa 1.7 CDTI ^ 150000 ^ Opel Combo 1.7 DTI 2010[B] |
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
VladSoare |
![]()
|
Eu înțelesesem că-ți place Vitara și pe ea ți-o dorești, iar bătălia se dă doar între 4x4 și AT, pentru că împreună sînt prea scumpe.
Înțeleg însă acum că de fapt nu prea știi ce mașină vrei. Doar să fie nouă și să nu treacă de șapteșpe mii. ![]() This post has been edited by VladSoare: 13 Jan 2016, 20:20 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
wolfin |
![]()
|
sunt eu precum gaina alergata de rooster
.nisanul ala l-am primit pe email de la o colega sa imi zica ce misto e..la banii aia ....eu nu am vazut nici mscar ca nu are taxa platita. Intrebarea cu el era daca e pe lant 2.0 Vitara e numaeu 1.....inca....si la momentul t- ma decid de care at sau 4x4 Sau 4x2...o sa vad In feb imi iau si eu co pe 2015 si ma duc la 2008, asx si moka sa ke vad..conduc..... Si mai e soul...care la fel ca si vitara e altfel...... O sa vin cu feedback This post has been edited by wolfin: 13 Jan 2016, 21:27 |
--------------------
pegas
3120
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Ma omule, hai sa o luam metodic.
1 vrei neaparat SUV? Chiar daca e doar pentru frecat in oras? Mai intai raspunde la intrebarea asta, dupa care continuam, o luam prin eliminare. Ca daca vrei neaparat SUV, treaba se simplifica, SUV 4x2 nu prea are rost.....chit ca ai folosi rar intregrala.....e totusi SUV. E pacat sa iti iei 4x2, adica personal eu nu vad rostul. Daca nu vrei neaparat SUV ( eu asa as recomanda ), ne apucam sa discutam: hatch, sedan, break, monovolum....si vedem ofertele disponibile la pretul pe carenti-l permiti. Revenim: esti chitit pe SUV? |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
wolfin |
![]()
|
QUOTE(wolfin @ 11 Jan 2016, 15:38) buna ziua, ce ma sfatuiti.... de masina m-am hotarat dar na cine stie poate veniti cu idei buget 15000-17000 eur am calcaiele aprinse pentru vitara 2015. aici am 3 necunoscute fara at si 4x4 - 15000 4x4 fara at - 16.600 doar at - tot 16.600 ma pot lipsi de 4x4 in bucuresti....???? iar at consider doar moft pt sotie ca poate va conduce si ea.... captur, cx3 ...duster....??? in aprilie cand incepe programul rabla cred ca dau avansul.... suv...in momentul asta nu vad alceva decat suv ....si repet ca pret vs dotari precum si faptul ca imi chiar place ..vitara. vreau sa vad si soul care nu e suv e un cross da e mare si inalt si ala This post has been edited by wolfin: 14 Jan 2016, 09:59 |
--------------------
pegas
3120
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Soul n-am condus, dar prin toate review-urile cica ar avea niste suspensii tari rau de tot...si le-ar avea degeaba, ca masina sportiva nu e in niciun caz. Si cica e stilizata dupa un mistret care are un rucsac in spate, ceea ce ar explica forma...ciudata
![]() http://www.nytimes.com/2009/08/16/automobi...style.html?_r=0 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 13:12 |