[Cumpar], [Sfat Achizitie]
![]() ![]() ![]() |
[Cumpar], [Sfat Achizitie]
wolfin |
![]()
|
||
![]() Haha Group: Members Posts: 8.786 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la cat ies?
ps la captur merita sa fie xmod. |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(meganus_bicorpus @ 11 Jan 2016, 17:01) Un GLK din 2013 SH de prin Alemania, depaseste cu mult bugetul. Chiar si unul din 2009 e doar cu putin sub buget. Iar un Yeti DSG pleaca de la aproape 18000EU. Vitara e cea mai ok, de departe, in conditiile impuse de tine + 4x4 neaparat. |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.786 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
asa este...
imi cer scuze...ca va "chinui" dar tot la vitara ma uit iara poate vedeti alceva...ce ar merita vitara pasion 16650 4x4 1.6 mpi iar captur intens (nu zen) 90 tce 5m 15300 eur This post has been edited by wolfin: 11 Jan 2016, 17:19 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
e cea mai lesita masina din clasa, daca ia 1,6 benzina.
ps. dintre alea 2, vitara. pps vezi si 2008. This post has been edited by b76bgaarh: 11 Jan 2016, 17:19 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
wolfin |
![]()
|
cica nu e lesinata in modul sport...e chiar bruta
![]() in fine mai am ceva zile ![]() This post has been edited by wolfin: 11 Jan 2016, 17:22 |
--------------------
pegas
3120
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Clar Vitara
Daca este pentru doamna cred ca poti sa te uiti si la astea: Citroen C4 Cactus: http://ofertelelastminute.trustmotors.ro/ Ople Mokka: http://www.opelgtt.ro/n/opel_mokka_promotie.html Fiat 500X http://www.fiat.com.ro/model/500x-city-look/ SAu fratele Jeep Renegade http://www.jeep.ro/fise_preturi/FisaJeepRe...anuarie2016.pdf Desi astea din urma cam sar limita bugetului. This post has been edited by Highwayman: 11 Jan 2016, 17:34 |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Am mers cu un Ford Kuga prin 2012 si mi-a lasat o impresie buna la drum, si parca nu sunt chiar asa de scumpe.
Eu as lua neaparat 4x4 si cutie automata la fel de urgent, confortul meu conteaza cel mai mult, pana la urma! |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
si ce banca vrei sa sparga colegu?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Ford EcoSport nu se incadreaza?
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Wolfin: indiferent ce SUV iti alegi, iti recomand inainte un drive-test cu el la 140 la ora pe A2, macar pana la Fundulea sau Lehliu.
Am mers cu Dusterul pana la Constanta si inapoi, iar la viteza asta, datorita rotilor mari, imi cam transpirau mainile pe volan la poduri ca sa tin directia buna. Plus ca e obositoare la drum lung. E diferenta mare la stabilitate fata de vechiul Clio. |
--------------------
.
.
.
|
|
Alexandar |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 345 Joined: 5 October 14 From: Timisoara ![]() |
EcoSport pleaca de pe la vreo 17000EU parca, iar la banii aia e destul de slabut ca si dotari.
Iar Vitara ala e chiar printre cele mai sprintene benzinare cu motoare decente, din clasa sa. |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9 dCi 88 kW Renault Laguna II GT 175
Renault Laguna II GT 205 |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.547 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Synyster a pus bine problema.
Un SUV vine cu consum mare, costuri mari, manevrabilitate slaba ...... etc,etc Sa zicem ca pe astea le "anulezi" cu un 4x4. Dar p'ala il folosesti 1-2 dati pe an. Deci te bucuri de 4x4 din an in paste si in plus ai si dezavantajele specifice SUV-ului. Nu mai bine investesti banii in ceva de care sa te bucuri zilnic? Adica un hatch sau daca vrei neaparat ceva mai inalt un crossover, cu clima, automata....etc,etc? Adica ...mai bine "plangi" odata pe an ca n-ai 4x4, decat sa plangi lunar ca consuma( 4x4 pe benzina..,.sub 12-13 in oras ....vise), ca e barca, ca "e reviziile scumpe"..... Reno nu mai vrei, pejo sau citroen nu recomand, VW hell no! Poate Mazda3, Auris sau Corolla, Civic e scump dar merita fiecare banut, poate Astra, Focus... Stau bine pe drum, confortabile, sigure, clime, automate, fiabile, intretinere decenta, consum ok.....,chestii pe care le vezi si simti zilnic. This post has been edited by vallixx: 11 Jan 2016, 21:46 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
A zis cineva Qashqai?
Stiu, e in buza superioara a bugetului, dar mi se pare cel mai bun pachet. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
wolfin |
![]()
|
Am zis eu....de la17 k versiunea fara oprionale....dar e fain...
Ps pe forumul suzuki...m16a ....in buc cam 8% in trafic intens.... |
--------------------
pegas
3120
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Wolfin, eu am mers cu Vitara asta noua. Nu foarte mult, dar am mers cu ea. Are o gramada de dotari, dar cam atat. Mie personal nu mi-a placut - prea ingramadita, si in fata si in spate; plastice de logan 2, nimic in plus; portbagaj mic; motorizarea benzina mi se pare slabuta, daca mai ai si doi-trei pasageri+bagaje deja ai o problema. Si nici nu arata cine stie ce.
Fa un drive-test si daca ai maxim 1.75m si te intereseaza dotarile, e posibil sa-ti placa. De siguranta mi se pare ca e ok, parca a obtinut 5 stele la EuroNcap, daca nu e asa rog sa fiu corectat. Eu merg tot pe Qashqai ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
wolfin |
![]()
|
Drive am facut cu ea...in afara de directie moale....nu am sesizat nimic megativ. Cu plasticul m am obisnuit....si am 1,85 iar jumatatea 1.80...si incapem in clio
![]() Acum vreau un drive cu 2008 Ps doamnei nu ii place cactusu..sambata l-a vazut...e prea mic in spate(o inteleg) This post has been edited by wolfin: 11 Jan 2016, 23:07 |
--------------------
pegas
3120
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Hyundai SantaFE am mai vazut ca egzista pe la noi.
Laurentiu are dreptate. Ma gadila gandul la un suv, dar de cand am mers cu un X5 mi s-a culcat la loc. Nu as da confortul la viteze mari al unei compacte fata de un suv. La impresia artistica merge. Cat priveste siguranta, la impact cu o masina redutabila zbori de pe sosea cu suvul de nu te vezi. |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
wolfin |
![]()
|
E o idee si asta....un a6 la vreo 12k....
Ma si vad stapanul inelelor.. Doar ca idee...la inceput am cochetat si cu elantra..daca tot ai adus aminte de hyundai dar nu m a convins.... This post has been edited by wolfin: 11 Jan 2016, 23:18 |
--------------------
pegas
3120
|
|
adytym |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.172 Joined: 6 May 09 From: TIMISOARA ![]() |
dar la un x3 de ce nu te utiti , sunt chiar ok preturi decente pentru modelul de 2009 ,2010
12 Jan 2016, 09:44: vitara doar benzinar , la diesel nici sa nu te gandesti , is slabute This post has been edited by adytym: 12 Jan 2016, 09:44 |
--------------------
Ex Megane 3;
Volvo XC60; Toyota Yaris
- TIMISOARA
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Suzuki sx4...nu e nici foarte mare, e 4x4, e destul de solid dar nu asa de masiv incat sa te incurce in oras..scaune incalzite, clima, etc..
|
--------------------
renault
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(adytym @ 12 Jan 2016, 09:43) dar la un x3 de ce nu te utiti , sunt chiar ok preturi decente pentru modelul de 2009 ,2010 <span class='edit'>12 Jan 2016, 09:44:</span> vitara doar benzinar , la diesel nici sa nu te gandesti , is slabute Tinand cont ca omul vrea o masina noua, si probabil cu costuri de intretinere decente...nu prea cred ca un X3 cu km dati inapoi de cateva ori e chiar ce cauta. Pentru ca la preturi decente gasesti niste cazane. Poti detalia putin de ce e slab dieselul de la Vitara? |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
ali3n_cop |
![]()
|
![]() 🎲🎲 Group: Members Posts: 1.265 Joined: 28 May 12 From: 🏡 ![]() |
wolfin, esti total indecis..si nu ai ajuns in punctul in care s-a restrans paleta cu optiuni. Nu te grabi, analizeaza, testeaza si nu cumpara de toti banii.
|
--------------------
Mercedes
Sprinter "Sārak Edition"
1998 The truth is out there
|
|
wolfin |
![]()
|
sx 4 nu se mai face...s crosu a luat locul.
si da masina noua... http://www.kia.ro/configurator_step_5/ cum vi se pare soul??? o sa programez un drive...+ ca nu prea am vazut pe stada astfel de specimene...poate si cu un discount...ca nu se vand.... eventual si cu ceed sw This post has been edited by wolfin: 12 Jan 2016, 10:53 |
--------------------
pegas
3120
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 11 Jan 2016, 23:09) Păi unde mergi tu cu viteze mari? Ție parcă-ți plăceau DN-urile alea aglomerate și șerpuite, să admiri în voie peisajul... ![]() Ce faci, ai trădat cauza? Ai prins și tu gustul de autostrăzi? ![]() ![]() QUOTE(PhilipMorris @ 11 Jan 2016, 23:09) La impact cu una redutabilă zbori de pe șosea de nu te vezi cu orice mașină mai ușoară. Cînd te întîlnești cu Huidu nu mai contează nimic altceva decît masa. Că erai într-un SUV sau într-o compactă... va fi doar un detaliu minor. |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Jenkins |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 November 15 ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol
2006
|
|
PhilipMorris |
![]()
|
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
Gustul de autostrazi? Care?
![]() |
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Soul e misto, arata intr-un fel...
|
--------------------
renault
|
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
daca te duci la cheia, baga si un ochi la sportage (ala nou) ca au aparut preturile si 2wd 1,6gdi cu tot ce vrei pe el e decat 18340heuro cu tot cu tva,
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 10:09 |