Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Protestele de strada din Romania, Pareri pro si contra

Tamango
post 16 Jan 2012, 11:47
Post #31

Biciclist

Group: Members
From: Bucuresti

Câteva blonde care au greșit reteta de cocktail au arunca cu Pina Colada în jandarmi! smile.gif

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
T.rac3Er
post 16 Jan 2012, 12:35
Post #32

cr8or

hai sa o lasam moarta ca macane tot scandalul acesta.
vineri pasnic. ok sambata au inceput sa se rascoale si sa faca scandal unii si altii sa arunce cu torte si elemente incendiare, pietre, etc...
tu efectiv de jandarmi stai si ce? stai si astepti.
pai sa ma gandesc in urma cu ani de zile cand s-au adunat sindicalistii si alte grupuri nemultumite cum au fost dispersate pana sa se ajunga la ceva incendii, chiar si cu imbranceli reciproce.
sa inteleg ca jandarmeria romana e impotenta, pt ca nu a fost in stare sa retina intr-un spatiu relativ restrans o mana de protestatari. in acest caz se numeste incompetenta pt comandantul de operatiuni.
nu vorbesc de aia din strada care urmau instructiunile ci aia care decid.
daca nu e incompetenta e rea-vointa si deci aservirea catre interese obscure, pentru mentinerea unei imagini haos.
PS: aia avea dispusi agenti sub acoperire care sa filmeze si monitorizeze, si drone de supraveghere, deci sa inteleg ca divizia de informatii functioneaza perfect.
cat de greu este sa creezi un cerc de limitare a protestatarilor?
coroborat cu activitatea politiei de circulatie se izola un perimetru si incet se inchidea latul insotit de camioane (nu dube) pentru saltarea violentilor. de asemenea impreuna cu avansul frontului principal. cum ai tu doar o mana de jandarmi cand ai ditai scadalul pe maini.
duminica seara sub nici o forma nu consider ca mai trebuia sa se repete situatia.
de cand am vazut cum s-a gestionat scandalul in prima seara m-am linistit cu privire la veridicitatea actiunii.
fiecare crede ce vrea, dar e o mare vrajeala. posibil a opozitiei, in urma scandalurilor cu "sponsorii" de la prezidentialele trecute, care abia acum s-au dat in vileag, in prag de electorale. e momentul schimbarii de culoare, si smecherii trec la noul partid, a.i. se va perpetua starea de fapt. sau nu vad eu vreun candidat cu coloana vertebrala si un partid inocet capabil sa opereze independent de cutumele la nivel guvernamental de pana acum.

un mic edit:
http://www.youtube.com/watch?feature=playe...d&v=WWuPw8-C9sA

This post has been edited by T.rac3Er: 16 Jan 2012, 12:41

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
zapata
post 16 Jan 2012, 13:12
Post #33

Membru incepator

De ce sa-i platim pe acesti jandarmi casacadori?! Dupa ce lucreaza doar 4-5 zile pe an in rest dorm......

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/v...din-dotare.html

This post has been edited by zapata: 16 Jan 2012, 13:14

--------------------
Renault Megane - B - ?? - ??? 2006
MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
+
mariusd4
post 16 Jan 2012, 13:27
Post #34

Membru autentic

Eu propun sa-l premiem pe cel care cumuleaza cele mai multe postari pe acest topic, sa-i acordam Steaua Romaniei in Grad de Revolutionar Virtual....

This post has been edited by mariusd4: 16 Jan 2012, 13:34

--------------------
Renault/Skoda Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia - B 112 ... 2007/2010/2014/2012/2019
"Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
+
S4b1n
post 16 Jan 2012, 14:28
Post #35

Membru Symbolist

From: Craiova/Bucuresti

Mie mi-a placut de Boc cum a intors-o. Acum 3 zile urma sa isi asume iar guvernul raspunderea pentru legea sanatatii, ieri dupa ce l-a vizitat la spital pe jandarmul ranit a intors-o, ca e dispus la discutii. Intrebarea e, unde se poarta discutiile despre lege? De ce le poarta doar in coalitie, si nu dezbat legea in Parlament, cum ar fi normal?
Pai daca e asa, hai sa se desfiinteze Parlamentul de indata de se formeaza Guvernul, ca dup-aia vad ca nu mai e de niciun folos. Isi asuma Guvernul raspunderea pentru tot, incepand de la legi pana la manifestatii. Si cine plateste? De ce nu au ceva de spus parlamentarii, alesii cetatenilor pentru a le reprezenta interesele, vizavi de aceste nenumarate asumari de raspundere ale guvernului, care nu fac decat sa arate ca avem degeaba parlament?
Cei care au iesit constient in strada de-asta au iesit. Pentru ca statul de drept se duce pe ****.

--------------------
Renault Symbol 1.5 dCi 62 kW - ~ 155000 km 2007
+
zapata
post 16 Jan 2012, 14:36
Post #36

Membru incepator

--------------------
+
xjc0c0
post 16 Jan 2012, 15:28
Post #37

Membru

From: Brasov

Nu mi-as dori sa fiu in pielea jandarmului. Sa stau sa iau pietre in cap ca nu da unu ordin sa intre peste ei. Eu cred ca undeva la 30% este vinovata presa pentru toata mascarada asta. Ma intreb cine trage de sfori in presa?

--------------------
Ex: Megane I ---- ----
+
lag_ph
post 16 Jan 2012, 15:44
Post #38

miles away...

From: Bucuresti // Ploiesti

Urmarind filmarile, pot sa zic :
1. Primaria a gasit o firma de kko : pavajul ala nou e pus de forma, daca manifestantii au reusit sa-l faca bucatele.
2. Astia care s-au implicat direct in conflicte ar fi trebuit sa urmareasca Rise of the planet of the apes, inainte de a se aventura. Dezorganizare totala. Adica, pana si maimutele alea s-au organizat mai bine pentru a sparge baricada.
3. Care este rostul la actiunea asta? Alegeri anticipate, demisii, doar distrugeri pe strazi, eliminarea taxei de poluare, repunerea pe scaun a lu "Calafat"?

--------------------
Renault Laguna 1.8 16v - de PH - 05.10.1998
+
DrK
post 16 Jan 2012, 15:47
Post #39

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

hai ca incep astia sa se adune iar la universitate. Diseara iar e oferta la bulane radmasa.gif

Ca fapt divers:
Cand esti intr-o zona periculoasa si jandarmeria iti spune sa pleci de acolo, pleci! Nu esti tare-n gura ca esti pe domeniu public si ca ai iesit sa casti gura. Nu mai vorbim ca e vorba si de sanatatea mintala si corporala a omului. Cand vezi jandarmul echipat de scandal care-ti spune sa parasesti zona, pai pleci tata, bagi a doua...

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
danyhhh
post 16 Jan 2012, 16:23
Post #40

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

@T.rac3Er - permite-mi sa iti spun ca nu ai dreptate. Jandarmii din ce am vazut nu au avut ordin sa imprastie multimea, au incercat sa "aplaneze" conflictul, la cat de multi erau acolo ii puteau imparti in 2 minute pe protestatari dar nu s-a vrut, daca ii luau la bataie pe cei din piata se spunea ca jandarmii sunt niste animale, brute etc. Vad ca acum cand i-au lasat in pace iarasi nu e bine.

--------------------
Renault / Megane / 2004
+
T.rac3Er
post 16 Jan 2012, 17:01
Post #41

cr8or

aha, bun exemplu.
intimidarea. lasitatea. fail pt sustinerea unei pozitii.
referitor la recomandare in general, caci asta e o balbaiala.
corect, la ce recomanda colegul de mai sus, cu maimutele alea. cred ca astia ar trebui bagati in custi si eliberati niste cimpanezi icon_mrgreen.gif

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
Madriann
post 16 Jan 2012, 18:48
Post #42

Membru autentic

From: Tunisia

QUOTE(zapata @ 16 Jan 2012, 15:36)

Eu cred ca sunt prea gratioase si legale miscarile jandarmului, Europene as putea zice icon_mrgreen.gif .

Uite aici profesionisti excl.gif

--------------------
Renault Megane RT 1,6e 8v 1996
Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
+
spy_oh_joy1389
post 16 Jan 2012, 19:39
Post #43

Megane zen și un mare plimbăreț

From: Sibiu

QUOTE(aleksanders @ 16 Jan 2012, 11:01)
@ spy - tu ai munci pe 500 de lei cand munca ta stii ca face 1000?!! - eu am o bunica cu pensia de 600 de lei, ai mei parinti ii dau pe medicamente peste 700, daca nu isi permiteau ce crezi ca se intampla cu bunica mea.... - eu sunt arhitect si aveam salariu 5700 de lei pe cartea de munca.... a picat sandramaua si am ajuns in somaj.... din cei aproape 20 de milioane dati catre stat lunar stii cat am avut somajul... 465 de lei, crezi ca nu mi-am dorit sa muncesc, intrebarea era unde...
hai sa nu privim doar din exterior si te asigur ca stiu oameni muncitori care o duc rau pentru ca au peste 45 de ani si nimeni, absolut nimeni nu ii mai angajeaza
*

Ce are sula cu prefectura?
Vorbeam de oameni care nu fac munca de lene, nu ca nu-si gasesc de munca.

Te-ai vazut intr-o situatie grea si ai cautat de munca, sunt absolut sigur ca nu ai facut drumuri carciuma-pacanele-casa. Eu vorbesc de un numar foarte mare de oameni care pur si simplu sug bani si prefera sa NU munceasca (alea cateva zile la primarie pentru un ajutor social mai mare de exemplu si daca se duc, se duc sa faca mai mult prezenta).

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 16 Jan 2012, 19:43

--------------------
Renault 2 x Megane 4 GT&Zen ||2017||2016
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
Mrija
post 16 Jan 2012, 21:48
Post #44

Membru Veteran

From: Baia Mare

Desi ideea generala este ca NU sunt locuri de munca, acestea exista, intr-adevar pentru salarii de c@(at. Daca stam sa analizam de ce sunt aceste salari de kakat, primul lucru care ne sare in ochi, EVIDENT, sunt acele lichele care sug bani care nu le cuvin pe drept. Eu zic sa se faca ori o remaniere in privinta celor care au primit pensii/sporuri/ajutoare de boala/handicap/etc ori un corp de control care sa verifice aceste lucruri ca deh, in romania mortii primesc pensii, schilozii/orbii/bolnavii prefacuti primesc ajutoare, Rudele revolutionarilor primesc ajutoare (daca tatal meu a fost revolutionar asta nu inseamna ca eu trebuie sa primesc o x suma de bani lunar dar in Romania toate se fac cu dosul)

Dupa ce se fac aceste lucruri, probabil ca inchizand robinetul la sugative (care nu-s putine) o sa se vada un + la nivelul de trai al cetateanului de rand (si aici nu ma refer doar la salarii) ci si investitii in industrie/infrastructura/locuinte etc

Parerea mea.

--------------------
Suzuki Gsx 750 R 110 cai la 200kg
+
zapata
post 17 Jan 2012, 13:27
Post #45

Membru incepator

Cine a zis ca Conan barbarul a murit?!

http://www.sport.ro/stiri/conan-jandarmul-...e-internet.html

17 Jan 2012, 15:28:
De frica?

This post has been edited by zapata: 17 Jan 2012, 14:28

Attached thumbnail(s)
60542067.jpg ( Size: 47.09k ) Number of downloads: 521

--------------------
+
spy_oh_joy1389
post 19 Jan 2012, 14:45
Post #46

Geniala reactia presedintelui laugh.gif . Ne facem ca nu exista. Ne bagam degetele in urechi si tipam la la la laugh.gif
uploadable_full.jpeg

--------------------
Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
+
Highwayman
post 19 Jan 2012, 15:59
Post #47

Membru autentic

From: Marele sat numit Bucuresti

QUOTE(Mrija @ 16 Jan 2012, 21:48)
Desi ideea generala este ca NU sunt locuri de munca, acestea exista, intr-adevar pentru salarii de c@(at. Daca stam sa analizam de ce sunt aceste salari de kakat, primul lucru care ne sare in ochi, EVIDENT, sunt acele lichele care sug bani care nu le cuvin pe drept. Eu zic sa se faca ori o remaniere in privinta celor care au primit pensii/sporuri/ajutoare de boala/handicap/etc ori un corp de control care sa verifice aceste lucruri ca deh, in romania mortii primesc pensii, schilozii/orbii/bolnavii prefacuti primesc ajutoare, Rudele revolutionarilor primesc ajutoare (daca tatal meu a fost revolutionar asta nu inseamna ca eu trebuie sa primesc o x suma de bani lunar dar in Romania toate se fac cu dosul)

Dupa ce se fac aceste lucruri, probabil ca inchizand robinetul la sugative (care nu-s putine) o sa se vada un + la nivelul de trai al cetateanului de rand (si aici nu ma refer doar la salarii) ci si investitii in industrie/infrastructura/locuinte etc

Parerea mea.
*

Stiu un caz in care cineva are firma, intoarce banii cu lopata, se plimba cu masini scumpe, dar pe cartea de munca are salariul minim si primeste pana si ajutor de caldura. dry.gif

--------------------
- - Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005
"If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
User is online!Galerie FotoPM
+
xjc0c0
post 19 Jan 2012, 16:37
Post #48

Membru

From: Brasov

QUOTE(Highwayman @ 19 Jan 2012, 15:59)
Stiu un caz in care cineva are firma, intoarce banii cu lopata, se plimba cu masini scumpe, dar pe cartea de munca are salariul minim si primeste pana si ajutor de caldura.  dry.gif
*

Am mers cu un cunoscut sa isi depuna dosarul de bursa sociala cu un E class 2011 blink.gif

--------------------
Ex: Megane I ---- ----
+
spy_oh_joy1389
post 19 Jan 2012, 16:43
Post #49

Oamenii ca astia sunt cauza pentru care cei ce au nevoie de ajutoare, nu le mai primesc acuma. Matusi-mea de exemplu, are degetele pline de inele de aur si cateva latincuri la gat si ii tot zic, macar cand te duci sa iei ajutoarele alea sub forma de alimente, lasa naiba bijuteriile acasa.

Fiscul in loc sa treaca la verificari, face anchete penibile gen piese de teatru de la scoli...

Mi-a placut discursul lui Mircea Diaconu de adineauri. Calm si obiectiv.

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 19 Jan 2012, 17:04

--------------------
+
L!nuX
post 19 Jan 2012, 21:12
Post #50

Membru decent

multime-la-bradul-millenium.jpg

#revolutie - lumea a ocupat piata unirii radmasa.gif

acum 3 ani

--------------------
Renault Megane - Numar personalizat ! 1.6 16v - 2007
+
zapata
post 19 Jan 2012, 23:47
Post #51

Membru incepator

Inca odata gunoaiele platite din banii nostrii au facut exces de zel!!!
Am vazut imagini care pur si simplu te ingrozesc!!!

--------------------
+
Tamango
post 20 Jan 2012, 07:01
Post #52

Biciclist

QUOTE(zapata @ 17 Jan 2012, 13:27)

Haaaaaaaaa, cat m-am chinuit sa-mi aduc aminte unde am mai auzit strigatul asta. Jandarmu' urlator imi aduce aminte de Serious Sam, erau niste kamikaze care alergau spre tine urland.

Uite:

--------------------
+
evilbrain
post 20 Jan 2012, 22:44
Post #53

Membru incepator

Nu stiu daca ati observat , dar comandantul de pluton sau cum s-o numi, era bandajat la mana stanga. Poate il durea mana si a vrut doar sa isi exteriorizeze durerea. smile.gif)

--------------------
Renault Laguna 1998 2.2 dt
+
spy_oh_joy1389
post 21 Jan 2012, 07:03
Post #54

http://www.antena3.ro/romania/gheorghe-ste...ase-152358.html
Gata sefu'! S-a descarcat lumea si acuma pleaca inapoi acasa ca au de munca somerii si pentru ca ai zis tu. Trebuie sa revina la normal, adica asa cum iti convine.

De toata jena discursul lui Crin Antonescu de acum 2 zile. Zicea ca ziua urmatoare toti membri USL o sa isi dea demisia din parlament. Mai bine tacea din gura. Mi-a placut comentariul lui cu "ultimul presedinte comunist" si "ultimul prim ministru comunist" ca a zis un mare adevar, dar nu si-a dat seama radmasa.gif

De toata jena Antena3, de fapt prezentatorii, care comentau ca lumea e in Piata Universitatii ca s-au saturat de PDL, iar in momentul ala filmau cum ardeau un steag PSD si taceau toti din gura, dar se auzea pe fundal "ardeti ma PSD-ul! Ardeti steagul cu PSD!". Iar in opinia lor, cei care il huiduiau pe Orban acolo, erau agitatorii trimisi din partea PDL, ca de fapt lumea ii iubeste pe cei de la USL radmasa.gif . S-au facut ca bannerul USL=PDL e o gluma. Cat de partas sa fii? E o limita, totusi, bate la ochi prea tare.

This post has been edited by spy_oh_joy1389: 21 Jan 2012, 07:05

--------------------
+
Laurentziu83
post 21 Jan 2012, 09:39
Post #55

Membru autentic

Lumea s-a saturat de tot ce inseamna partid in tara asta, indiferent daca e PSD, PNL, USL, PDL, si care dracu' or mai fi.
Pentru mine: partid ajuns la putere=partid care poate face afaceri cu statul.
Toti au fost la putere in ultimii 20 si ceva de ani si asta au aratat cu totii.
Restul sunt vrajeli de prostit electoratul.

Protestatarii, in loc sa iasa ca fraierii in piata Universitatii si sa arunce cu pietre in Raiffeisenul de la Unirii (ca sa fie nevoit subsemnatul sa scoata bani din alta parte), puteau sa se duca sa arunce cu pietre in sediile partidelor pe care le tot voteaza de atatia ani.
Degeaba ies in piata sa protesteze daca la alegeri vor alege tot intre USL, PDL, etc, soarta tarii se decide la vot, nu cu urlete. Un lucr bun ar face sa nu puna stampila pe niciunul, ci pe fix altii care nu au mai fost niciodata la putere. Atunci ar arata ca, intr-adevar le pasa.

Eu n-am iesit in strada zilele astea. Am un servici la care trebuie sa muncesc, iar timpul meu liber il folosesc mai eficient. Daca ieseam si eu in strada, se rusina Base si isi dadea demisia?

--------------------
. . .
+
zapata
post 21 Jan 2012, 12:43
Post #56

Membru incepator

Manipulare iefitna!!!!
Dovada!!!

--------------------
+
ssilviu
post 21 Jan 2012, 13:11
Post #57

F1 Man

From: Nicaieri

Mergeți in piață, deschideți bine ochii și trageți singuri propriile concluzii smile.gif

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Laurentziu83
post 21 Jan 2012, 18:55
Post #58

Membru autentic

Si in seara asta e program de cafteala?

Sa stiu sa evit zona.

This post has been edited by Laurentziu83: 21 Jan 2012, 18:56

--------------------
. . .
+
Tamango
post 21 Jan 2012, 18:59
Post #59

Biciclist

Da. Dar tu de ce nu protestezi ? Traiesti bine ?

--------------------
+
Laurentziu83
post 21 Jan 2012, 19:04
Post #60

Membru autentic

Eu prefer sa protestez la sectiile de votare (punand stampila pe altceva) si la benzinarii, lasand masina in parcare cand n-am nevoie de ea.
Degeaba te duci sa urli in centru daca la alegeri pui stampila tot pe aceiasi.

Si, da, traiesc bine, nu pot sa neg acest lucru. Muncesc, sunt platit bine pentru ceea ce fac, am sanse de avansare, timpul liber mi-l petrec asa cum imi place.
Toate astea pentru ca nu m-am dus sa protestez sa astept sa mi se dea, ci m-am suit in tren cu rucsacul in spate cautand la mai bine. Si am gasit.

This post has been edited by Laurentziu83: 21 Jan 2012, 19:06

--------------------
. . .
+
7 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 00:39
Dacia