Dacia Lodgy, asa se cheama monovolumul
![]() ![]() ![]() |
Dacia Lodgy, asa se cheama monovolumul
bobo77 |
![]()
|
||
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|||
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Triumf memorabil pentru Dacia Lodgy! Cu Alain Prost la volan, tocmai a cîștigat Raliul Andros
http://www.gsp.ro/sporturi/auto/triumf-mem...ros-301886.html |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles ca are un portbagaj de aproape 830 litri. Mai are un pic sa fie dubita de marfa cu 5 locuri...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.811 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Spatiul si pretul! Altceva nu are.
This post has been edited by cmandrei: 30 Jan 2012, 12:09 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Deci e in linia celorlalte modele
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
mk2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 5 August 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca i-ar pune plafon inaltat si ar face-o dubita, cred ca ar avea destul de mult succes la firme. Ar fi un mini-transporter la juma' de pret.
Oricum, uratica. Poate pretul s-o mai infrumuseteze. Apropo, n-ar trebui platita si vama 10%? (sa zic ca marocul nu e in ue) |
--------------------
Dacia Logan
1.5 dci
- BxxXXX
2006 Laureate Our enemies are never as evil as we imagine them to be. And maybe we're never quite as good.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Cu unele state ue are acorduri comerciale.
D-aia nici din turcia nu se plateste vama, desi nu e in ue. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Pentru o duba n-arata rau. Tabla e de Maroc?
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
cu aceste 2 poze rog un moderator sa inchida topicul
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
HOLLY F****** S***!
Untitled.png ( Size: 849.17k ) Number of downloads: 1582 Mai urat de atata nu cred ca puteau sa imbine bara spate. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Plasticul e mai ieftin ca metalul.
|
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
IRONICK |
![]()
|
Macar daca ar face aripile din plastic.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Da, nu ar strica aripi din plastic. de obicei pe astea le mananca rugina.
|
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Ce a punctat eduardsebe urma sa zic si eu.Urata rau.Mcv-ul e lux pe langa asta.
Ce nu-mi place e ca-i foarte inalta,cel putin asa pare,si nu-i proportionata cum trebuie.Oricum,MCV sau ce se vrea,dar parca prea inalt si lung. |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(eduardsebe @ 30 Jan 2012, 18:49) QUOTE(IRONICK @ 30 Jan 2012, 18:49) LA renourile cu aripile de plastic nu-s facute de econoimie, ci din motive de siguranta, nu-i trebuie la lodgy asa ceva, ca si de-l testeaza la euroncap, desi ma indoiesc, se va face de rusine. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(argon @ 30 Jan 2012, 19:03) LA renourile cu aripile de plastic nu-s facute de econoimie, ci din motive de siguranta, nu-i trebuie la lodgy asa ceva, ca si de-l testeaza la euroncap, desi ma indoiesc, se va face de rusine. Iar vorbeste gura fara tine. Vezi ca sunt mai multe din plastic la masina, inclusiv fundul portbagajului. Si nu este din cauza economiei. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.151 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Catalinmodena @ 30 Jan 2012, 18:12) Din cauza inaltimii, centrul de greutate automat va fi sus si iar vedem sticker-ul acela lipit pe parasolar in care ne avertizeaza sa nu abordam virajele cu viteza...ca deh, ESP-ul o sa fie tot asa ca la Duster...prezent doar cu butonul on/off. |
--------------------
BMW
330e
2021
|
|
IRONICK |
![]()
|
Pentru cei care au dat drumul mai tarziu la televizor:
http://es.autoblog.com/2011/12/06/ventas-d...urante-noviemb/ Un Doggy a fost inmatriculat in Franta inainte de 1 noiembrie 2011. Deci nu este obligatoriu sa aiba ESP. Dupa 1 noiembrie 2014, ca acum au fost baieti destepti sa fenteze legea. ps. http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=3241343 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
As putea spune... tipic romanesc
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
din cele spuse sa intelegem ca viitorul logan o sa fie cu esp?!! sigur nu au inmatriculat si viitorul logan?
![]() - ca plasticul e mai ieftin ca tabla sau nu - macar daca il si vopsea - fara sa se vada diferenta aia oribila parca masina era mai acceptabila - oricum e cam gresita proportia dintre partea plina si roata din spate - imi aduce aminte de aveo in 5 usi - am facut vreo 5 ture intre roata din fata si cea din spate deoarece din cauza proportiei aiurea imi parea cea din spate mai mica - exact ca si in cazul lui dodgy |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Asa era si Fabia 1 cheala. E una in spatele blocului la mine, si arata oribil, dar e mai 'eftina si macar nu ai grija vopselei.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(bobo77 @ 29 Jan 2012, 23:36) Triumf memorabil pentru Dacia Lodgy! Cu Alain Prost la volan, tocmai a cîștigat Raliul Andros Cica a fost manareala. Villeneuve contesta, ca de fapt trebuia sa fie Trophee Alain Prost ...http://www.gsp.ro/sporturi/auto/triumf-mem...ros-301886.html Foc fara fum nu exista, pe francezi ii stiu in stare de asa ceva. This post has been edited by IRONICK: 31 Jan 2012, 13:16 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
-Pai cand a fost depasit a pupat pereti, s-a dat restart la cursa
-A reparat masina (interzis in regulament) Cum sa strice lansarea lu' Lodgy? ![]() Urmatoarea manevra cred ca era descalificarea adversarilor |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE Siguranta oferita de masina de familie Dacia Lodgy, care va fi lansata in aprilie in 2012, va fi comparabila cu cea a celorlalte modele din gama Dacia, a declarat directorul gamei Entry a Renault, Eric Pasquier Adica o sa se bata cot la cot cu masini de acum 15 ani ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 31 Jan 2012, 13:13) Cica a fost manareala. Villeneuve contesta, ca de fapt trebuia sa fie Trophee Alain Prost ... Foc fara fum nu exista, pe francezi ii stiu in stare de asa ceva. Cel putin in privinta manevrei lui Villeneuve, mi se pare ca s-a caznit din rasputeri sa il arunce pe Prost in perete: http://www.tropheeandros.com/index.php/vid...star-superbesse - filmuletul 5: finala 2 Elite Sup 1 - Pe la 00:15 se vede cum si Villeneuve era sa muste peretele din stanga de cat de mult a tras de volan ca sa il sicaneze pe Prost. Nici urma sa isi pastreze trasa pe partea dreapta a circuitului. Cat priveste reparatul, nu ma bag ca nu ma pricep. Nu e voie sa o repari dupa ce o izbesti tu, nu e voie nici cand te izbeste altul? Daca intra in tine berbecu si iti strica jucaria, nu mai ai dreptul la o alta sansa pentru ca e ala berbec? Oricum Androsul are niste reguli si calcule de puncte ca nici trei algocalmine nu te ajuta sa le dai de cap. This post has been edited by Alfred: 31 Jan 2012, 15:28 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Ce piese comune are lodgy andros cu lodgy de strada?
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Sigla
![]() |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Ramaneti la subiect! Aici nu e cafenea! Orice postare aiurea se va pedepsi cu minim o saptamana read-only!
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 16:14 |