Dacia Lodgy, asa se cheama monovolumul
![]() ![]() ![]() |
Dacia Lodgy, asa se cheama monovolumul
Catalinmodena |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|||
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.250 Joined: 13 October 06 ![]() |
QUOTE Este foarte posibil ca cel putin consola centrala sa fie preluata pe viitoarea generatie de Logan, dar asta ramane de vazut abia in 2013, caci Dacia nu va lansa Logan 2 mai devreme de primavara anului viitor. sursa Unu la mana, din cate am citit pe forum, in toamna se va lansa logan 2 varianta HB, s-a schimbat schimbarea ? |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Pfff e mai urata decat basescu....
|
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
QUOTE(ncristi @ 23 Jan 2012, 14:49) Nu-i nici o diseprare ![]() ![]() Incercuiti cu rosu va rog sa se vada clar ![]() Partea incercuita imi pare groaznica ![]() img_1120.jpg ( Size: 126.19k ) Number of downloads: 1580 This post has been edited by Amedeus: 23 Jan 2012, 19:02 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Asta mi-a sarit si mie in ochi, grosimea montantului C.
|
--------------------
------
------
------
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
cam de porc arata masina asta, scuze minny
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Amedeus @ 23 Jan 2012, 19:01) Asa zic si eu: Attached thumbnail(s) Lodgy.jpg ( Size: 143.13k ) Number of downloads: 1371 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Markos @ 23 Jan 2012, 15:02) am corectat. 23 Jan 2012, 20:40: Ma tot uit la ea, si ma gandesc ce as schimba, sa o fac mai aratoasa. Si nu gasesc nimic. Asta inseamna ca ori e perfecta, ori... This post has been edited by neumann: 23 Jan 2012, 19:40 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu as schimba întai toba aia finala de 1300. Nu mai e la moda.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Markos @ 23 Jan 2012, 19:41) Cred ca ce se vede in poze este parte a unui echipament de masurare emisii, cel putin asa pare/sper ![]() Cat despre aspect citez un filozof: " E frumos,dar nu prea" This post has been edited by xjc0c0: 23 Jan 2012, 19:58 |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
Maxy25 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 184 Joined: 26 March 11 ![]() |
Aripa spate+stopul parca e luata de pe alta masina si pusa la misto pe unde se poate .
Nu stiu nimic despre preturi , dar mai mult de 7000-8000 n-as da pe ea . La cum arata cam la banii acestia se incadreaza . |
--------------------
renault
megane
- bv79bcm
1,6 16v classic 2001
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Sunt ferm convins ca se va comporta mai rau decat un MCV ca stabilitate si confort atunci cand va fi goala. Asta e trist...
![]() Eu totusi sper sa fi schimbat suspensia. Asta e singura mea nemultumire la MCV si va fi un factor decisiv pentru o eventuala achizitie (daca renunt la MCV, renunt pentru una cel putin la fel de spatioasa). Daca nu, asta e noul MWC.. Esapamentul cel mai probabil va fi ascuns, ca la MCV. Daca tineti minte la fel arata pe MCV-urile de teste... This post has been edited by skija: 23 Jan 2012, 20:44 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
2007 decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
akileon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 903 Joined: 6 March 06 From: Finland ![]() |
poate niste roti mai mari, ceva aliaj
|
--------------------
Honda
Accord
2009 2.0 i-vtec 156 cai
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
|
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.090 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(minny @ 23 Jan 2012, 19:23) De fapt montantul D. Masina nu e de porc, e doar masiva. La o forma de cutie nu prea ai ce artificii de design sa-i faci ca sa para mai supla. E monovolum... EDIT: Apropo... umerii aia la caroserie aduc un pic cu cei de la Toyota Land Cruiser. Pe bune... ![]() This post has been edited by Filip: 23 Jan 2012, 21:24 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Astea negre merg la pompe funebre.
This post has been edited by R19/16v: 23 Jan 2012, 21:35 |
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.493 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Amedeus @ 23 Jan 2012, 19:01) nu e singura.. btw, de la ce model incolo vom vedea noua linie de design dacia (cea cu design mai teutonic) ? Ca am impresia ca lodgy-ul nu e printre acele modele This post has been edited by aphophis: 23 Jan 2012, 21:41 Attached thumbnail(s) chevrolet_orlando.jpg ( Size: 214.44k ) Number of downloads: 1078 |
--------------------
Kia
Rio
- ---
2021
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Asta e o masina frumoasa.
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Lodgy-ul nu e concurent pt masinile cu 30-50 % (cel putin) mai scumpe (gen grand scenic, zafira, touran). E o optiune mai ieftina si mai utilitara (confort, finisaje). Renaultul nu are de ce sa-l faca foarte frumos.
2. Impresia de masivitate e data in special de lipsa liniilor de rupere a continuitatii caroseriei. Pur si simplu tabla e prea plata. O chestie de costuri. In mod sigur foaia aia de tabla va flamba foarte usor. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La viteza face ca perdeaua. Iti trebuie subwoofere de 100 de w.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Ce greutate va avea aceasta masina stie careva? ma gandesc la consum ca forma de caramida oricum nu o ajuta.
This post has been edited by bobo77: 23 Jan 2012, 22:33 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
- CT _ _ _ _
2008 ph 2 Multa lume,putini oameni...
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
uitandu-ma la dimensiunile rotilor, eu nu mi-as face griji de consum ci mai degraba de stabilitatea autoveh.
![]() in oricecaz, dupa cum s-a mai spus si in cazul Duster, pretul o va face "frumoasa" ![]() This post has been edited by P-A-C-O: 23 Jan 2012, 22:54 |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Aer Curat |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 6 June 05 ![]() |
QUOTE(P-A-C-O @ 23 Jan 2012, 22:52) ................................ in oricecaz, dupa cum s-a mai spus si in cazul Duster, pretul o va face "frumoasa" ![]() Daca un client normal/uzual ar avea aceasta speranta, in momentul oficializarii listei de pret (pt acest model) si dupa ce va pipai&testa masina s-ar afla din nou in postura de a fi avut asteptarile inselate de reno (si nu neaparat Dacia). Atat dpdv al ceea ce "ofera" noul model, cat si dpdv preturi solicitate. Nu ca aceasta situatie, in care s-ar regasii un client normal, ar fi vreo noutate sau pt prima oara; nu este nici macar a doua oara. Desigur ca pana la momentul prezentarii modelului si oficializarii listelor de comercializare (echipare si preturi) s-ar mai putea schimba cate ceva, macar pe ici colo (dpdv pret si echipare standard&optionala); doar ca sansele pt asa ceva sunt destul de reduse (asta pt a nu spune ca nu exista), in fond sa nu uitam ca vb de reno si reno RO. |
-------------------- |
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
GBi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 12 August 06 ![]() |
QUOTE(klaus @ 23 Jan 2012, 23:17) Flambeaza ea la Logan de zici ca esti cu 747 boeing, dar la strutocamilu asta (facut cu 2 ..3 piese din curte de la nissan ceva de pe la renault) . Ps: ar fi bine ca Daciaaa sa ofere Standard in dotari pt. ea dopuri de urechi ( gen cele primite la cursele F1) si rezolva problema super low cost cu insonorizarea ![]() |
--------------------
Daciaaa
Golan :))
KissFM 1.6 08 / ex. Laureate 1.4 04 Tot ce e bun tre' sa dispara !
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Axe |
![]()
|
Corect, tocmai am gasit un punct forte, pacat ca beciuclishtii ie putini !
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
asgard1955 |
![]()
|
membru Group: Members Posts: 1.665 Joined: 8 July 09 From: BH ![]() |
Eu zic ca va fi cam la acelasi pret cu duster-ul 4x2 la echipari similare.
|
--------------------
Dacia
Duster Laureate 1.6 16V 4x4 Noir Nacre
2011 "Uite, copilul meu, exista doua puteri in lume: Dumnezeu si Diavolul. Depinde cu cine se inrudeste cineva. Eu sunt cu Dumnezeu, cu Hristos."Pr. Paisie
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
QUOTE(klaus @ 23 Jan 2012, 22:17) 1. Lodgy-ul nu e concurent pt masinile cu 30-50 % (cel putin) mai scumpe (gen grand scenic, zafira, touran). E o optiune mai ieftina si mai utilitara (confort, finisaje). Renaultul nu are de ce sa-l faca foarte frumos. 2. Impresia de masivitate e data in special de lipsa liniilor de rupere a continuitatii caroseriei. Pur si simplu tabla e prea plata. O chestie de costuri. In mod sigur foaia aia de tabla va flamba foarte usor. sustin ceea ce spune colegul. ce vreti domnilor? este o masina gandita cu cele mai ieftine solutii ingineresti posibil. din punct de vedere propriu intre daca lodgy si transporter t3, acel vw facut in anii "1900" arata mult mai bine. cand este foarte important sa ai o vizibilitate excelenta, ei ce fac? reduc suprafata vitrata cu niste artificii de design penibile (rotunjiri si urmarirea continuitatii unor linii ale blocurilor optice spate). pai mai, cand faci masina ieftin si oricum nu iti va iesi treaba cu designul, las-o moarta si marjeaza pe beneficii palpabile. https://www.google.com/search?hl=en&biw=104...290l290l2-1l1l0 asa ai un spate masiv, cu multa tabla si deci unghiuri moarte mari pentru o masina de familie ieftina care este urata si contruita ieftin. Un transporter T3 (exemplu) refurbishat este cu multe clase peste lodgy. parere personala |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Ramaneti la subiect! Aici nu e cafenea! Orice postare aiurea se va pedepsi cu minim o saptamana read-only!
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th August 2025 - 22:54 |