Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

42 Pages « < 36 37 38 39 40 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Dacia Lodgy, asa se cheama monovolumul

4x4
post 26 Apr 2012, 21:15
Post #1111

Übermensch

Group: Members

lol.jpg ( Size: 87.02k ) Number of downloads: 911

pénible

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
P-A-C-O
post 26 Apr 2012, 22:23
Post #1112

What you see is what you get!

QUOTE(4x4 @ 26 Apr 2012, 22:15)
pénible

tu sti ce e cu adevwrat penibil?..... penibil este faptul ca numai la Renault motoarele performante si fiabile sunt si in versiunea eco, adica limitate la performante pentru a se putea monta subansamble de carton (sa nu zic kkt) pe ele gen : planetare, ambreiaj, bielete anti-cuplu, pistoane, suporti motor, chiulasa, etc

desigur, motoarele eco sunt puse doar pe turcisme si pe "romanisme" dry.gif

--------------------
- - -
Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
+
Spyke46
post 26 Apr 2012, 22:31
Post #1113

Membru incepator

Adica te referi la eco 2 ? ca eu is mai blond asa... chestia aia laudata de astia de afara la Dacia ? chestia de se afla si la Renault ?
Deci tie ti se pare penibil faptul ca nu e performanta masina, ca nu e pui de Ferrari sau ceva ? Wtf e o Dacie oameni buni, e ieftina de cumparat si oarecum de intretinut, e destul de fiabila si... da mai era ceva e IEFTINA de cumparat (de noua caci second poti lua si Ferrari la bani mai putin decat dai pe Lodgy).
PS. Cica un test sau ceva... prea laudativ... dar interesant
http://www.automarket.ro/test-drive/dacia-...0-cp-44417.html

--------------------
Ford Mondeo 2006
+
IRONICK
post 26 Apr 2012, 22:35
Post #1114

-

From: Romania

QUOTE(Spyke46 @ 26 Apr 2012, 23:31)
Wtf e o Dacie oameni buni, e ieftina de cumparat si oarecum de intretinut, e destul de fiabila si...
*
Dacia fiabila? Pe ce planeta? Au trimis iar aplaudaci pe forum?

--------------------
CUGIR Albalux 11 - B-11-LUX 1982
+
Spyke46
post 26 Apr 2012, 22:43
Post #1115

Membru incepator

QUOTE(IRONICK @ 26 Apr 2012, 22:35)
*

Mai nu am zis eu... nemtii mult laudati si-o pun in topuri... daca ei gresesc si eu gresesc. Daca tu stii mai bine... esti binevenit sa detaliezi de ce nu este fiabila.
PS. Totusi asa directa la ficat... asa repede cu remarcile rautacioase cand am o parere buna despre masina asta mult hulita pe forum ? Daca ii dau o sansa masinii inainte sa ma fi suit in ea sunt aplaudac atunci asa fie... sunt aplaudac.

--------------------
Ford Mondeo 2006
+
Markos
post 26 Apr 2012, 23:08
Post #1116

fost programator

From: Scursurești Vale

FIABILITÁTE s.f. 1. Totalitatea calităților unui sistem tehnic care determină capacitatea acestuia de a funcționa fără defecțiuni într-un interval de timp în anumite condiții date.

N-o fi Dacia cea mai frumoasă, cea mai modernă, cea mai confortabilă, cea mai performantă, cea mai pixdă de pixdă, dar de ce n-ar fi fiabilă?

This post has been edited by Markos: 26 Apr 2012, 23:10

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
P-A-C-O
post 26 Apr 2012, 23:13
Post #1117

What you see is what you get!

asta e ca vorba aia: "pe al meu Logan, am motor de Megane!" wink.gif

--------------------
- - -
Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
+
Spyke46
post 26 Apr 2012, 23:41
Post #1118

Membru incepator

Mai eu am fumat ce ati fumat si voi... asa ca PACO se pare ca suntem frati de "substante", we are all in this together smile.gif)
Eu o tin p-a mea (chiar daca oi fi extras din context ce ai zis tu pacolo prin postare) unii dintre voi (nu dau numa caci poate iar voi fi facut drogat sau aplaudac) nu inteleg care e treaba cu masina asta (nu ca eu as fii Dumnezeu pe Pamant sau Nostradamus sa stiu tot)... nu e facuta pentru voi si nu te obliga nimeni sa iti placa sau sa o cumperi... dar scuzele pentru care nu va place sunt de cele mai multe ori exagerate daca nu penibile.
Si acum hai cu replicile dure si ironiile "fine" smile.gif)

--------------------
Ford Mondeo 2006
+
tomageorgian
post 27 Apr 2012, 00:01
Post #1119

Membru autentic

From: Franta

--------------------
. . .
Kia Niro Phev
Laguna3 2.0dCI
ex. Latitude 2.0dCI
C5 x7 2.0hdi
Logan 1.6mpi
E39 530D
Laguna 3 2.0dCi
Qashqai 1.5dCI
Twingo 2 1.2i
E28 520i
+
T.rac3Er
post 27 Apr 2012, 08:10
Post #1120

cr8or

si la autoparchet e test drive....a primit nota 4 din 5, si la mai toate are 4 stele
imi vorbeste de tehnologie de 4 stele. pai frate. cum se dau stelele astea?

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
IRONICK
post 27 Apr 2012, 08:26
Post #1121

-

QUOTE(IRONICK @ 19 Apr 2012, 14:10)
O sa ii cheme si pe jurnalimbistii de la noi in Maroc. Sa vedeti cuvinte de bine peste o saptamana ...
*
Ce va ziceam eu acum o saptamana? Ca o sa apara articolele laudative? Si angajati-aplaudaci pe forum? Nu de alta, dar asa a fost si la Prafster.

This post has been edited by IRONICK: 27 Apr 2012, 08:31

--------------------
+
GBi
post 27 Apr 2012, 08:40
Post #1122

Membru autentic

eu vreau sa ii intreb pe aplaudaci ce parere au despre carpa aia de mocheta care o monteaza Daciiia si scaunele tib pancuta RATB care deabi daca sunt la nivelul unei Dacii 1300 ph34r.gif

--------------------
Daciaaa Golan :)) KissFM 1.6 08 / ex. Laureate 1.4 04
Tot ce e bun tre' sa dispara !
+
zanzie
post 27 Apr 2012, 08:43
Post #1123

Aspirant de Trabant

From: Pădure

Eu am un fix cu rugina. Oare o sa apara ca la Logan? unsure.gif

--------------------
gard viu din spini, cu flori la poarta si rinoceri in curte
+
GBi
post 27 Apr 2012, 09:05
Post #1124

Membru autentic

QUOTE(zanzie @ 27 Apr 2012, 09:43)
Eu am un fix cu rugina.  unsure.gif
*

Care rugina Dl.zanzie ? esti rau dai cu noroi in Daciiia, unde sa fie la "oalele" spate sub chederele de la geamuri la plafon ...

Ps: cumperi neaparat Doggy visiniu si nu se mai vede rugina rolleyes.gif

--------------------
+
Filip
post 27 Apr 2012, 09:10
Post #1125

Forumist

Dai cu pensula cu grund si dispare rugina imediat! Nu inteleg de ce va plangeti atat! laugh.gif

--------------------
Renault Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v 1998 ,1999, 2006
Fara Dacie viata e pustiu.
+
zanzie
post 27 Apr 2012, 09:11
Post #1126

Aspirant de Trabant

From: Pădure

Bre, eu acum imi dau seama ca intre mine si logan a fost dragoste atunci cand l-am cumparat. Iar cum dragostea e oarba, abia dupa 2 ani am benoclat ochii si am vazut rugina. icon_mrgreen.gif
Pentru dacii ar trebui sa se inventeze culoarea căcănie, pentru a ascunde rugina.

--------------------
gard viu din spini, cu flori la poarta si rinoceri in curte
+
Spyke46
post 27 Apr 2012, 09:47
Post #1127

Membru incepator

Exista pe Duster smile.gif)
Face o treaba tare buna =))

--------------------
Ford Mondeo 2006
+
b76bgaarh
post 27 Apr 2012, 10:04
Post #1128

Membru autentic

From: Bucuresti

una bucata se tot plimba pe ana ipatescu, si se opreste in piata victoriei, ca filmeaza astia o reclama.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
AndreiMR
post 27 Apr 2012, 10:11
Post #1129

Membru alfist

From: Pitesti

QUOTE(IRONICK @ 26 Apr 2012, 23:35)
*

Logan MCV dci, 153.000 de km, in care s0au schimbat doar un tampon motor, un rulment si o centura de siguranta (si aia, rupta de sofer probabil). Masina de firma, carat si marfa, alergata si prin oras, si pe drumuri mai rele. Deci da, e fiabila. Si in afara de asta mai avem la firma vreo 15 Loganuri VAN, unele trecute de 250.000 de km. Unul singur a ramas in drum, din cauza unei curele de distributie contrafacute, in rest inlocuite doar chestii normale (bucsi, ambreiaje la peste 150.000 de km in condittiile in care VAN-urile merg cu sute de kg de marfa, rulmenti, tampoane de motor). Nicio turbina crapata pana acum pe niciuna din ele, niciuna nu mananca ulei. Dar reviziile au fost facute la timp, la service autorizat, cu consumabile de calitate, nu ulei de gatit si filtre chinezesti. Pe langa Dacii mai avem niste Fiaturi Ducato si un Ford Transit. Ei bine toate dubele astea mari au avut probleme, au stat intepenite prin service-uri, ceea ce pentru o firma e nasol.
Nu sunt nici aplaudac, nu am actiuni la Dacia si nici nu o apreciez in mod deosebit, sunt doar realist.
Dacia pacatuieste prin alte chestii (tehnologie invechita, materiale si asamblare proaste, confort slab), dar fiabilitatea chiar nu a fost o problema, si aici ma refer la componente majore, care sa te imobilizeze in drum sau sa te tina prin service mult timp. Chiar si in testul Auto Bild Loganul MCV s-a clasat sus, sus de tot. Daca Lodgy mentine nivelul asta, atunci eu zic ca e de bine. In rest nu comentez, ca nu m-am urcat in ea sa vad cum se sta, cum e finisata, si nici nu am condus-o sa imi dau cu parerea, iar designul e chiar irelevant la un monovolum.

--------------------
2018 Mazda 3 G120 Challenge
2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE
EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm
+
PetruDez
post 27 Apr 2012, 10:15
Post #1130

Membru autentic

Toate ca toate masina din ce sa vazut pana acum e ok dar nu exceptionala.

Are imbunatatiri pe ici pe colo dar e totusi prea scumpa.

Vreo cateva mii de euro in jos si ar fi fost numai buna .

Dar felul cum este luata la poligonul de tragere pe aici da in ridicol de acum.

--------------------
Renault Am schimbat pe dizal si Koleos 2007/2014
+
paul_damian
post 27 Apr 2012, 11:52
Post #1131

Membru mult

From: Medias, Romania

Nu cred ca Dacia si-a propus sa faca vreodata masini "exceptionale", ci doar ok, pe care sa le vanda. Si continua politica inceputa cu Logan: iei un Logan, si incepi sa pui pe el ce lipseste de la (sa zicem) Clio, si ajungi la pret de... Clio smile.gif Ca de fapt asta a fost conceptul Dacia in viziunea Renault: o masina... "Lite Edition", sau "Starter Edition". Nu se adreseaza pretentiosilor, ci oamenilor "normali". Care lipsesc de pe aici! biggrin.gif

This post has been edited by paul_damian: 27 Apr 2012, 11:53

--------------------
Dacia Sandero Stepway, 2021
Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999
Ex Dacia 1100, 1969
+
T.rac3Er
post 27 Apr 2012, 12:19
Post #1132

cr8or

faptul ca un logan a mers "doar" cu tampon motor schimbat si rulment e o treaba. nu inseamna sute de mii de loganuri.
dar deviem.
test jenibil de tip pupincurist. vaaai ce masina.
dodgy primeste nota 4 si honda civic nota mai mica. da, arata mai gogosar decat precedenta, dar hai da-o incolo, e cu un zgarie nori mai sus decat orice dacie, (nu doar cateva trepte). de la tehnologie la calitate la comportament motor si rulaj

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
+
AndreiMR
post 27 Apr 2012, 12:38
Post #1133

Membru alfist

Am zis de 16 masini, nu doar de una, toate s-au dovedit fiabile, in conditiile in care merg incarcate cu marfa foarte grea, pe fel de fel de drumuri, cu soferi diferiti care nu stau sa le ingrijeasca neaparat. Daca cineva se asteapta sa mearga cu o masina de genul asta (nu e o duba, e o adaptare a unui break) 150-200.000 de km de exploatare dura, in Romania, si sa nu schimbe absolut nimic, e nerealist, ca sa nu zic nebun. Dar sa nu investesti mare lucru in intretinere, sa iti faci treaba cu ea si sa stii ca te poti baza pe masina sa plece incarcata oricand, asta conteaza enorm pentru o exploatare de genul asta, unde caracterul practic e de baza. Ma rog, poate am prins noi niste loturi cu noroc, sau poate ca faptul ca nu s+au facut reviziile pe bordura sau in service la Dorel in spatele blocului, la o bere, sa contribuie la lucrul asta smile.gif

Cat despre articol, e mic copil fata de presa germana, care compara VW cu Range Rover sau Jaguar si castigator iese VW radmasa.gif Daca vreti presa auto cat de cat impartiala, uitati-va la cea britanica, faptul ca nu mai au masini mass-market ii face mai putin partinitori.

Mie sincer Lodgy mi se pare cea mai potrivita Dacie, adica e un monovolum mare si ieftin fata de concurenta, iar in clasa asta nu prea conteaza aspectul sau performantele, singura necunoscuta e confortul, daca scaunele sunt la fel de proaste si antifonarea la fel de inexistenta ca la Logan, atunci isi cam pierde sensul de masina confortabila de familie. Iar asta o testeaza fiecare, nu se ia dupa ce zic revistele auto, pentru ca e destul de subiectiva aprecierea chestiilor respective

--------------------
2008 Mazda 2 TE
+
GBi
post 27 Apr 2012, 14:35
Post #1134

Membru autentic

QUOTE(Synyster @ 27 Apr 2012, 13:38)
singura necunoscuta e confortul, daca scaunele sunt la fel de proaste si antifonarea la fel de inexistenta ca la Logan, atunci isi cam pierde sensul de masina confortabila de familie.
*

Eu zic de pe acum, va fi identica la "confort" cu actuala serie Logan, Sandero, Duster, MCV, poate chiar ceva in + vibratii si rezonate fiind mai mare ...

Ps: dar mai este putin pana in vara la test drive big_wheel.gif

--------------------
+
IRONICK
post 27 Apr 2012, 14:43
Post #1135

-

Apropo de tehnologia de pe motorul Energy TCe 115 (H5Ft) din prezentarea aia frumoasa.
graf.jpg ( Size: 367.41k ) Number of downloads: 620

Este doar un rahat impachetat din nou sub alta forma. Tratamentul pistoanelor se face de mult timp la diesel.
trat.jpg ( Size: 300.01k ) Number of downloads: 640

This post has been edited by IRONICK: 27 Apr 2012, 14:49

--------------------
+
4x4
post 27 Apr 2012, 14:47
Post #1136

Übermensch

QUOTE(Synyster @ 27 Apr 2012, 11:11)
....
*

Da, dar Lodgy sa vrea masina de familie, ori sa cumperi o masina doar pentru ca e fiabila e ca si cum te-ai insura cu cineva pentru ca e punctuala, Iti trebuie si altceva, lenjerie interesanta, ochi frumosi, orice.

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
+
T.rac3Er
post 27 Apr 2012, 15:20
Post #1137

cr8or

la masina nu e chiar asa cu o familista.

lodgy nu este vreun ultra moderd design ci e standard, dar nu e greu de privit. pt omul simplu care poate are nevoie de asa ceva, si sa aiba garantie 2 ani minim cred ca este ok. alternativa este un sh mult mai bogat in de toate, dar e loteria sehashurilor. omul simplu daca ajunge la service in vest, plateste destul de mult ca il papa aia cu manopera. asa sa o faca dupa coltul parcarii, parca nu vrea, ca e familist si nu are timp de masina. asta tre sa ii ofere cat mai putine surprize neplacute.
si avand in vedere ca poate si bugetul e limitat cu un credit pe 2 ani, e la fix.
nu te lafai ca in mercedes, dar esti multumit ca are volumul sa pui copilimea si bagaje in el. Sau concediul cu prietenii. Sau o gradinita privata isi ia ieftin un transportor din asta pt copii si cu garantie.

Sincer sa fiu, micile firme care au nevoie de asa ceva se vor orienta spre lodgy. sau eu sa lucrez la dacia as ataca astfel de key acounts daca deja nu e facuta treaba. preturi si mai atractive (ca au de unde lasa la pret daciotii).

--------------------
Citro-mobil C4 2006 VTR+
+
Spyke46
post 27 Apr 2012, 17:13
Post #1138

Membru incepator

In sfarsit argumente rezonabile, oameni echilibrati care asteapta sa puna mana pe volan si fundu pe scaun inainte sa isi dea cu parerea. rolleyes.gif

--------------------
Ford Mondeo 2006
+
corbex
post 27 Apr 2012, 18:02
Post #1139

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

QUOTE(4x4 @ 27 Apr 2012, 15:47)
Da, dar Lodgy sa vrea masina de familie, ori sa cumperi o masina doar pentru ca e fiabila e ca si cum te-ai insura cu cineva pentru ca e punctuala,
*

Nefericitule! Calitatea, fara de care nu, e sa se phute si sa gateasca bine, nu sa fie punctuala.

This post has been edited by corbex: 27 Apr 2012, 18:03

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
AndreiMR
post 27 Apr 2012, 18:06
Post #1140

Membru alfist

QUOTE(4x4 @ 27 Apr 2012, 15:47)
Da, dar Lodgy sa vrea masina de familie, ori sa cumperi o masina doar pentru ca e fiabila e ca si cum te-ai insura cu cineva pentru ca e punctuala, Iti trebuie si altceva, lenjerie interesanta, ochi frumosi, orice.
*

Ai dreptate, dar tu judeci strict emotional, la fel cum fac si eu la varsta asta, normal ca nu iti iei Lodgy, sau orice alta Dacia, pentru placerea de a conduce, calitate etc, ci doar pentru partea pragmatica a lucrurior, spatiu mult la bani relativ putini. Ma rog, eu sunt convins ca va avea succes in vest, la noi va fi o priveliste rara, piata de monovolume e inexistenta, poate doar varianta utilitara sa o vedem

--------------------
2008 Mazda 2 TE
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Ramaneti la subiect! Aici nu e cafenea! Orice postare aiurea se va pedepsi cu minim o saptamana read-only!

--------------------
42 Pages « < 36 37 38 39 40 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 9th August 2025 - 09:07
Dacia