Dacia Lodgy, asa se cheama monovolumul
![]() ![]() ![]() |
Dacia Lodgy, asa se cheama monovolumul
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.804 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|||
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 27 Apr 2012, 15:43) Apropo de tehnologia de pe motorul Energy TCe 115 (H5Ft) ce-ti mai place si tie sa pui sare pe rana! ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
stai linistit, volumul util nu te ajuta prea mult
|
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Synyster @ 27 Apr 2012, 11:11) Nu sunt nici aplaudac, nu am actiuni la Dacia si nici nu o apreciez in mod deosebit, sunt doar realist. Eh, tu ești realist. Alte persoane văd că-și fac din viață un scop să arunce cu rahat mestecat în Renault și Dacia. Frustrări personale probabil. Și eu am la firmă Logan cu aproape 300.000 de km și cu reparații de vreo 300 de euro până acum. Iar dacă Lodgy e la fel de simplu, atunci probabil nu va fi departe ca fiabilitate. Ceea ce e foarte bine. This post has been edited by ssilviu: 28 Apr 2012, 19:53 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
Ce sa zica si ei...doar n-au fost acolo pe banii lor, nu?
|
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
la cati bani s-au investit in motorizarea minune TCE115 si la cate probleme de fiabilitate are, am impresia ca aceasta motorizare va fi de acum incolo, disponibila doar pe gama DACIA
![]() |
--------------------
-
-
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
@ P-A-C-O: Detaliaza te rog..cu Tce 115.
|
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Însăși faptul că Dacia o anunță disponibilă pe Lodgy începând abia cu luna Septembrie și îți lasă un mare semn de întrebare.
Adăugați la aceasta și faptul că aproape în toate drive testele efectuate mai mult de două rânduri nu am putut citi despre această motorizare și asta în condițiile în care, în mod normal, ar fi trebuit să fie capul de afiș ! |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Cand descrie directia parca vorbea de cea de pe meagne 2
|
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.243 Joined: 13 October 06 ![]() |
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(ncristi @ 1 May 2012, 07:10) Pai in afara de faptul ca pentru o anumita motorizare a fost ascuns bidonul de lichid in stanga (nu mai este pe mijloc, acolo este priza de aer), altceva nu s-a modificat.QUOTE(cdadan @ 29 Apr 2012, 17:39) QUOTE(P-A-C-O @ 29 Apr 2012, 18:13) Vorba lui P-A-C-O, daca voiam sa faca asta, luam VAN. Dohhh ...QUOTE(0-100.ro) Un detaliu interesant ar fi ca puntea spate a Lodgy (tot cu tamburi pentru frane, ca la toate modelele Dacia – n.r.) este preluata de la actualul Kangoo. Nu ca suspensia de pe Logan MCV n-ar fi buna, dar probabil cea a lui Kangoo este mai potrivita pentru viitorul derivat din Lodgy, un autovehicul comercial usor ce va fi lansat in vara. Asta este prosteala la fel cum si de Duster ziceau ca este de Nissan Murano. ![]() ![]() ![]() Baiatul asta era chiar priceput cat sa nu puna botul la reno marketing. ![]() This post has been edited by IRONICK: 2 May 2012, 23:03 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
poate doar e mai rezistenta puntea de kangoo. posesorii de logan papuc chiar au avut probleme cu incarcatura. fata de dacia papuc, nu poti pune mare lucru in logan papuc. se lasa foarte rau, deci suspensia nu duce si greutati mai mari.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
- Bz-00-xxx
Candva (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
dacia papuc are suspensie pe arcuri de foi...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Alfred |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 372 Joined: 18 September 07 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 1 May 2012, 23:11) Asta este prosteala la fel cum si de Duster ziceau ca este de Nissan Murano. ![]() ![]() ![]() Baiatul asta era chiar priceput cat sa nu puna botul la reno marketing. ![]() Problema nu este cu baiatu. La fel ca si la analogia „inspirata” cu Murano, referintele astea sunt declaratii oficiale. Daca este sa se faca cineva de kko, atunci e ala care o spune primul. Ca press-ar, pentru a-l putea contrazice pe nene trebuie sa vii cu ceva la mana, sa pui masina pe elevator, chestii care nu sunt intotdeauna usor de facut (nu spun ca ar fi imposibil). Dar cand vine nene-Renault si spune enormitati pentru ca nu a citit dosarul de comunicare ca sa faca diferenta dintre generatiile de Kangoo la care se refera, atunci declaratia lui este cea care se duce in balarii. Parerea mea, hac... hac... QUOTE(IRONICK @ 27 Apr 2012, 22:16) Da si nu. Eu am si un MCV si nu este luata pentru masina de familie. Diferenta intre mcv si monovolum este mare. Sunt doua masini cu target diferit. Vezi ca formal Lodgy este (tot) un break... This post has been edited by Alfred: 3 May 2012, 12:36 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 70 CP
2007 Laureate There is no spoon.
|
|
tzeegunoo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 19 December 08 From: navodari ![]() |
|
--------------------
dacia
logan
2008 laureate ph2
|
|
Markos |
![]()
|
Lamuriti-mă și pe mine: când alegi Lodgy și când MCV? În funcție de ce, mai exact?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
MCV e un compromis in ceea ce priveste locurile 6 si 7, chiar daca spatiul e mai bun decat in 307 SW, de exemplu, accesul e dificil rau. Lodgy se presupune ca ofera un spatiu mai mare pe ultimul rand de scaune, si un acces mai facil. Daca merg des 7 persoane in masina, iei Lodgy, daca nu, merge si MCV.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
CGDBZ |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
MCV-ul cred nu cred ca o sa mai fie produs mult timp, poate un break adevarat, ceva de genul :L_break.jpg ( Size: 32.3k )
Number of downloads: 679
|
--------------------
-
-
-
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
pai au si zis ca odata cu lansarea LOGAN 2, va iesi din productie MCV-ul, lasand locul LODGY-ului. Si ca proiectul LOGAN2 nu prevede si o caroserie break.
Din alte surse stiu ca LOGAN2 va fi sedan, coupe si hatch. Asadar vom avea LODGY in loc de MCV. Si revin cu marea mea durere, daca LODGY va avea aceleasi suspensii ca pe MCV, mare afacere nu se face... doar spatiu pentru inca 2 saci cu cartofi... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
- BZ 80 SKJ
2007 decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
logan coupe?
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Markos |
![]()
|
hard top?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
cdadan |
![]()
|
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Eu sunt convins ca vor produce in continuare MCV, pentru ca se vinde bine, pentru ca un break nu e neaparat concurent cu un monovolum, si pentru ca pentru firme ramane o varianta buna. In schimb, imi vine greu sa cred ca Dacia va scoate vreodata vreun coupe, e in contradictie maxima cu toata filozofia de marketing pe care au impus-o francezii. Dacia inseamna spatiu garla la bani relativ putini, ori un coupe, sau o masina mai mica decat Sandero (ca se tot agita presa cu o Dacie mini, care nu va exista) contravine pozitionarii marcii pe piata. Nu zic ca nu ar fi bine sa scoata modelele astea, dar nu vad asta intamplandu-se. Mai realist ar fi un Duster Pick-up, si asa Petrom am vazut ca au cumparat la greu Dustere
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Vor produce MCV dar sub marca Lada. Nu stiu insa daca se va vinde insa si in Europa.
|
--------------------
------
------
------
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Ramaneti la subiect! Aici nu e cafenea! Orice postare aiurea se va pedepsi cu minim o saptamana read-only!
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 09:40 |