Latitude, pareri si impresii
![]() ![]() ![]() |
Latitude, pareri si impresii
adizaha |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 31 March 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
laguna 2
2006
|
|||
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
De tetiere vorbea, sunt unitati all-in-one.
|
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
byl11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 377 Joined: 25 February 05 ![]() |
of, of, am vrut si eu sa spun cum se dau jos capacele de la scaune si ma certi mai rau ca nevasta-mea. evident ca sunt dvd in tetiere, sunt cumparate cu totul, cum sa fie dvd in scaune? Nu stiu ce imi spui de Laguna ca eu vb de Latitude (stiu ca nu are laguna capace in scaune ca am avut si de aia).
|
--------------------
renault
Latitude
- dj11byl
2011/150cp/diesel
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Cat au fost? sunt si eu interesat de unele, iar tetierele de Prius nu permit montarea a nimic in ele, sunt ... sa zicem mai speciale
http://210.255.182.73/ecoline_product_imag...200087740_2.jpg |
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
Eco/2011 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
|
byl11 |
![]()
|
eu le-am luat de pe ebay anglia acum 3 ani. un ex: http://www.ebay.co.uk/itm/L0203-2x-7-LCD-C...=item45ff67983e
dar am vazut si la noi la Metro cred... |
--------------------
renault
Latitude
- dj11byl
2011/150cp/diesel
|
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
Foarte utila informatia byl, si pe mine ma bate gandul pt prichindelul(ii) din spate.
Deocamdata se amagesc cu iPad-urie dar, la drum lung, o solutie din asta e mai stabila. Intrebare: fiecare tetiera are DVD player sau e unul care da la amandoua? |
--------------------
Mercedes-Benz
CLA Coupé, 200d, 2.2, 136 CP, Alb Cirrus,
august 2016 VW Touareg, 3.0 TDI, Edition X, 245 CP, Alb Pure white, iulie 2014
|
|
byl11 |
![]()
|
ai mei au stat cuminti 4-5 ore si nici nu au mai vomitat la drum
![]() |
--------------------
renault
Latitude
- dj11byl
2011/150cp/diesel
|
|
MMCJ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 December 12 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pretul final a fost 22604 euro... dupa indelungi negocieri, pretul de lista fiind 28000 euro.
24 Dec 2012, 12:31: era o oferta de 26000 euro... eu fiind client fidel ( in mai am cumparat sotiei un Clio Estate) This post has been edited by MMCJ: 24 Dec 2012, 12:31 |
--------------------
Renault
Latitude
2012 Luxury diesel 2.0l 150CP
|
|
Georgian.iorga |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 19 October 11 ![]() |
Cu parere de rau o spun, mie a cam inceput sa imi faca probleme: (benzina) dimineata la rece se oprea motorul, era murdara clapeta de acceleratie. astept volanul de aproape 4 luni. am inteles ca a sosit deja, trebuie sa ma duc sa il montez ( s-a cojit volanul), si troncane ceva pe stanga fata...poate pivot poate cap de bara, nush ce sa fie ca am fost de doua ori cu ea la service si nu gasesc nimic:((((( se aude doar pe piatra cubica, drum cu denivelari. si mai trage si dreapta. am incercat sa ii fac unghiuri de fuga sa inversez rotile intre ele sa le echilibrez si...si la un service de roti si la reprezentanta si nimic. intr-o 100 metri trece de pe o banda pe cealalta ( nu incercati sa imi dati explicatii gen: carosabilul este mai inclinat etc.) trage dreapta indiferent de : autostrada, DN etc
Nu m-ar fi deranjat problemele astea la un clio sau megane sau mai stiu eu ce masina mai ieftina...dar la Latitude... Pacat ca este o masina foarte frumoasa...dar la mine se pare ca... Nu are decat 20000 km...ma gandesc ce ma asteapta la 200000???? |
--------------------
Renault
Latitude
2011
|
|
dili |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 736 Joined: 18 June 05 From: Constanta ![]() |
Chestia cu troncanitul poate fi din amortizor.
L-am avut si eu si pe Laguna; la service nu apare la manevre simple gen tras de roata sau altele similare. Acum mai depinde si de intensitatea zgomotului, la mine la Laguna a fost prezent pe toata durata exploatarii, era destul de discret si nici nu s-a agravat in timp. O fi din categoria: asa face toate. |
--------------------
Mercedes-Benz
|
|
Pierrine |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 December 12 ![]() |
Salutare!
Sa nu radeti, cred ca sunt singura fata de pe topicul asta, il citesc asiduu de cateva zile bune: maine ma duc sa-mi iau masina! Trebuia sa va spun! Dupa ce luni de zile am bantuit pe la diversi dealeri auto si am incercat Superb, Insignia, Ford(Mondeo), chiar si un Mitsubishi Outlander fara sa ma convinga cu adevarat nici una, am vazut-o saptamana trecuta pe EA, pe Latitude, si mi-am zis: asta e! Asa ca de maine voi fi fericita ei proprietara! |
--------------------
Peugeot
407
2006
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(Georgian.iorga @ 24 Dec 2012, 21:51) Cu parere de rau o spun, mie a cam inceput sa imi faca probleme: (benzina) dimineata la rece se oprea motorul, era murdara clapeta de acceleratie. astept volanul de aproape 4 luni. am inteles ca a sosit deja, trebuie sa ma duc sa il montez ( s-a cojit volanul), si troncane ceva pe stanga fata...poate pivot poate cap de bara, nush ce sa fie ca am fost de doua ori cu ea la service si nu gasesc nimic:((((( se aude doar pe piatra cubica, drum cu denivelari. si mai trage si dreapta. am incercat sa ii fac unghiuri de fuga sa inversez rotile intre ele sa le echilibrez si...si la un service de roti si la reprezentanta si nimic. intr-o 100 metri trece de pe o banda pe cealalta ( nu incercati sa imi dati explicatii gen: carosabilul este mai inclinat etc.) trage dreapta indiferent de : autostrada, DN etc Nu m-ar fi deranjat problemele astea la un clio sau megane sau mai stiu eu ce masina mai ieftina...dar la Latitude... Pacat ca este o masina foarte frumoasa...dar la mine se pare ca... Nu are decat 20000 km...ma gandesc ce ma asteapta la 200000???? Astea chiar sunt probleme de megane... Legat e clapeta, eu daca bag de la petrom a doua zi imi face figura. Nu am mai curatat-o de 2 ani alimentand de la rompetrol si lukoil. Bataia poate sa fie de la bieleta de directie sau culisa de la etrier. Si trimite un mail la vocea clientului in care sa te plangi ca a durat 4 luni sa iti aduca o piesa in conditiile in care ai dat niste bani grei pe masina ca asa daca te plangi numai pe forum ei nici ca o sa isi revizuiasca politica. This post has been edited by spy_oh_joy1389: 27 Dec 2012, 08:52 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
dili |
![]()
|
QUOTE(Pierrine @ 26 Dec 2012, 22:48) Salutare! Sa nu radeti, cred ca sunt singura fata de pe topicul asta, il citesc asiduu de cateva zile bune: maine ma duc sa-mi iau masina! Trebuia sa va spun! Dupa ce luni de zile am bantuit pe la diversi dealeri auto si am incercat Superb, Insignia, Ford(Mondeo), chiar si un Mitsubishi Outlander fara sa ma convinga cu adevarat nici una, am vazut-o saptamana trecuta pe EA, pe Latitude, si mi-am zis: asta e! Asa ca de maine voi fi fericita ei proprietara! Chiar nu cred ca va rade cineva de tine. Din contra. Felicitari, Mosul a fost darnic! Asteptam detalii. |
--------------------
Mercedes-Benz
|
|
MMCJ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 15 December 12 From: Cluj-Napoca ![]() |
Salutare!
Sa nu radeti, cred ca sunt singura fata de pe topicul asta, il citesc asiduu de cateva zile bune: maine ma duc sa-mi iau masina! Trebuia sa va spun! Dupa ce luni de zile am bantuit pe la diversi dealeri auto si am incercat Superb, Insignia, Ford(Mondeo), chiar si un Mitsubishi Outlander fara sa ma convinga cu adevarat nici una, am vazut-o saptamana trecuta pe EA, pe Latitude, si mi-am zis: asta e! Asa ca de maine voi fi fericita ei proprietara! Felicitari!!! Se pare ca ne inmultim... |
--------------------
Renault
Latitude
2012 Luxury diesel 2.0l 150CP
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Felicitari o achizitie inteleapta ! Ce motorizare ? Asteptam poze si impresii.
|
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Bravo! Bună alegere. O mașină frumoasă și elegantă. Eu am ales în final Mondeo, dar, drept să spun, pentru o fată Latitude mi se pare mai potrivită; Mondeo are un aspect masculin, agresiv.
Ce motor, ce echipare? Te așteptăm cu impresii. This post has been edited by VladSoare: 29 Dec 2012, 09:59 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Pierrine |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 22 December 12 ![]() |
Va mulțumesc mult, sunteți cu toții foarte amabili!
Mi-am luat o Latitude alba, singura varianta existenta pe benzina, motor 2.0, 140 cp. Sunt foarte incantata de ea, ma rog, atât cât am apucat sa o conduc. De joi, de când am luat-o, am avut musafiri non stop, asa ca nu am putut sa o scot la o plimbare ca lumea. Abia aștept sa fac o autostrada cu ea! Ce sa va spun nou?! Voi cunoașteți deja mașina de ceva timp, asa ca nu va mai pot surprinde cu nimic. Ma simt ca în avion cu ea. E zglobie în trafic(mult mai decât peugeot-ul din dotare, care pana la latitude era o mașina foarte năzdravana si chiar si decât Skoda Superb, ma rog, părerea mea), îmi place la nebunie cum se avânta în depășiri, repet: aștept sa o vad la un drum lung. Intr-una din cele trei seri de când o avem, am fost la o petrecere de la care ne-am întors târziu in noapte, la -6 grade, parbriz si luneta înghețate. Ei bine, a durat sub 30 secunde încălzirea mașinii. O sa încerc sa pun si ceva poze, dacă vreți, dar știți deja interiorul si, oricum, voi aveți variante superioare ca echipare, astfel ca nu cred ca prezintă interes. O singura chestie nu-mi place, dar e mai degrabă un moft: butonul pentru volum al radioului! Este mic si pipernicit, ca al unui radio de acum 50 de ani. Dar, in sfârșit, am comenzile pentru volum pe volan, astfel ca nu am prea mult de-a face cu butonul mic! P.S. Cred ca dili spunea la un moment dat, când si-a luat-o, ca mai ieșea din când in când sa se uite la ea in parcare. Cine credeți ca face la fel?!... |
--------------------
Peugeot
407
2006
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Georgian.iorga |
![]()
|
Felicitari pentru achizitie:) eram singurul cu Latitude benzina
Spunea cineva ca se murdareste clapeta din cauza combustibilului petrom? Posibil. Eu alimentez doar petrom o sa schimb. Troncanitul nu este din amortizor...se aude la roata e posibil sa fie bieleta cap de bara pivot... Imi recomanda cineva un service bun renault...in bucuresti? |
--------------------
Renault
Latitude
2011
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
nu din cauza carburantului se murdareste ci din cauza aerului dar cu benzina de 95 de la petrom ar trebui sa o curat mai des. Cand pun de la altii nu se mai opreste dimineata. Service bun renault: serus bd. timisoarei pentru lucrurile simple.
This post has been edited by spy_oh_joy1389: 31 Dec 2012, 16:27 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
VladSoare |
![]()
|
Clapeta se murdărește din cauza recirculării vaporilor de ulei din carter. Sistem anti-poluare care exista încă de pe vremea Daciei 1300. Vaporii de ulei sînt introduși prin admisie în cilindri și arși.
În corpul clapetei intră un tub care vine de jos, din motor. Dacă-l scoți de-acolo și îl duci în altă parte, iar în locul lui pui un dop, clapeta va rămîne curată ca lacrima. Dar nu merită. Contrar părerii generale, murdăria aia nu are nici o influență. Clapeta murdară e doar un țap ispășitor folosit de mecanicii nepricepuți de prin servisuri. This post has been edited by VladSoare: 1 Jan 2013, 22:06 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Pai dupa curatare chiar nu se mai opreste dimineata. La mine trecea mai mult de jumatate de an pana facea din nou figura cu oprirea dimineata.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
Georgian.iorga |
![]()
|
|Eu am alimentat doar de la petrom iar dupa 16000km incepuse sa se opreasca dimineata. iar cand nu se oprea, tremura la relantiu. mi-au curatat clapeta la service si nu s-a mai oprit. cat despre chestiile legate de mecanica, mi-ar trebui un mecanic bun cu urechea formata, sa faca un test drive cu ea.
ma gandesc ca daca se va rezolva problema cu troncanitul pe stang, se va rezlova automat si problema directiei. (trage dreapta). acum am sosit dintr-un drum mai lung, si ce sa vedeti: am intrat intr-un viraj la dreapta mai lin, pe autostrada, am lasat volanul liber si a luat singura virajul ne mai trebuind sa ating eu volanil:)))) hilar nu...? la service imi spun ca geometria este ok... |
--------------------
Renault
Latitude
2011
|
|
connectorxp |
![]()
|
@Georgian, simptomele descrise de tine de la clapeta au fost, si este firesc sa dispara, la vechiul Citroen reapareau in putin timp, dar la respectiva masina, clapeta a fost o problema cronica.
Partea de articulatii este o problema delicata cu nesimtiti de la unele service-uri, pur si simplu se fac ca nu vad defectul. Este suparator ca la o masina noua sa ai asemenea probleme, eu am 185.330 km si inca merg cu articulatiile originale (mai au viata multa in ele) si doar revizii a vazut. Doar fulia defazoare scoate un zgomot cand e rece, rest masina este ca in prima zi, dar vorbesc despre ceva ce nu este facut in franta. Latitude ca si masina este foarte interesanta, dar amprenta Renault se vede, lucru ce m-a facut sa renunt sa o cumpar cand a fost la oferta anul trecut (suntem fripti cu Renault-uri si Citroen-ul ala). @Byl, am cont eBay, o sa ma uit peste monitoarele vandute de acel om si sa vad daca trimite aici si are culoarea de la interiorul meu, fiind un gri nisipiu, greu de asortat. This post has been edited by connectorxp: 3 Jan 2013, 00:26 |
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
|
mudman1 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 6 January 13 ![]() |
QUOTE(dili @ 20 Aug 2012, 17:04) Asa e, din cauza cutiei automate si a dotarilor "Luxury" a trebuit sa optez pt diesel. Inexistente pe benzina. Iar la benzina, cei 140CP sunt absolut insuficienti. Vorbesc in cunostinta de cauza, am avut motorul ala pe Laguna III si era deja la limita. Pt Latitude, probabil ca performanta ar fi avut de suferit, iar ca sa obtii o performanta cat de cat onorabila, atunci consumul sigur era astronomic. Eu pe Laguna rar am coborat sub 13 in oras si in jur de peste 10 pe autostrada, la stilul meu de condus. Si cum stilul personal nu s-a schimbat, ma gandesc ca un Latitude pe benzina ma ducea lejer pe la 15 in oras ![]() Si un minus al variantei diesel FAP: am facut revizia de un an si scorul final a fost 1123 lei ![]() Cel putin asa mi s-a spus cand am inghitit galusca asta amaruie ![]() 7 Jan 2013, 00:36: @ Georgian si Connextor: "Partea de articulatii este o problema delicata cu nesimtiti de la unele service-uri, pur si simplu se fac ca nu vad defectul. " Cel mai simplu de diagnosticat aceste defecte este consultarea in alte service-uri. Cei de la reprezentanta Renault nu prea au de ce sa dea un verdict pana ce iesi cu masina din garantie si intri pe reparatii platite de tine. Eu am avut Laguna I si la simptomele enumerate am avut o bieleta directie , rulment de presiune telescop si telescop duse. Probabil de la o groapa in asfalt... This post has been edited by mudman1: 6 Jan 2013, 23:36 |
--------------------
Renault
Latitude Luxury
2.0cdi/ 175 CP/ BVA / 2013 Laguna 1 Privilege 1.8/90 cp benz. man. '93
Laguna 2 Initiale 2.2cdi/150cp BVA/2003 Toyota Corolla Sol 1.6/132cp benz. man. 2010 |
|
Tihan_2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 22 January 12 ![]() |
buna seara...am si eu o latitude 3,0 cva si as dori daca stie cineva cum pot sa mi actualizez si eu harta de la navigatie inafara de situ navteq unde este 199 de euro...eu am acum varianta V31.2 si am vazut ca a aparut varianta V32.2 VA MULTUMESC
|
--------------------
Renault
Latitude
2012..3.0.240 cva
|
|
dili |
![]()
|
Din cate stiu eu, TomTom da update gratuit vreo 6 luni, dupa care trebuie sa cumperi.
Daca vrei update doar pentru Romania, atunci oricum nu merita banii pt ca TomTom nu prea ne baga in seama. Acum un an era 13%, acum a urcat la 14% ![]() Ce sistem de navigatie ai? Din cate imi aduc aminte, pe variantele 3.0 se punea Carminat Live, adica varianta cu cititor de DVD. |
--------------------
Mercedes-Benz
|
|
connectorxp |
![]()
|
La modelele cu V6 in general exista sistemul Carminat DVD, dar posibil sa fie si cu card de memorie cum este si pe echiparile normale. Pentru alea cu DVD poti cauta pe okazii, eu am gasit cu 50 de lei pentru a mea (pretul pentru un disc din 5, oficial costa 1000 lei tot setul de discuri), dupa update a vazut orasul Titu si altele mai mici. Pentru alea cu card nu stiu exact, posibil tot acolo sa gasesti o rezolvare.
|
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
|
Tihan_2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 22 January 12 ![]() |
navigatia este cu cititor dvd si are harti de la navteq nu de la tom tom...am intrat pe site la navteq si imi trimit ei cd cu ultima harta dar costa 199 de euro plus taxele de transport inca vreo 27 de euro....ma interesa daca gasesc pe undeva pe la noi pan tara la vre un baiat destept care le face????
|
--------------------
Renault
Latitude
2012..3.0.240 cva
|
|
connectorxp |
![]()
|
Citeste pe orizontala si nu diagonala ultimul meu mesaj si vei deduce de unde mi-am luat eu ultimul update la DVD-urile Toyota
![]() |
--------------------
Lexus
CT200h
- XX-XXX-LEX
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 12:54 |