VW Polo Visiniu - 2007, Ex. Dacia Solenza Scala, rosie ca focu'
![]() ![]() |
VW Polo Visiniu - 2007, Ex. Dacia Solenza Scala, rosie ca focu'
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Te cred, esti sefu lor cu aifonu ala, stau incolonati.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
recircularea aerului iti merge? e euro 3 masina?
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
N'are cums a fie euro 3 in 2003, doar 2.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Da' tu te-ai pus pe șters, nu glumă!
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Iulikk |
![]()
|
Da
![]() edy99: Este euro deux. Recircularea functioneaza, de fapt, functioneaza tot pe ea, in afara de roata de aragaz de la reglajul farului. Daca la tine nu merge recircularea, citeste pe aici: http://www.daciaclub.ro/Reparare-clapeta-r...io-t181126.html |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
edy99 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 7 June 11 From: Constanta (CT) - Petrila (HD) ![]() |
am vazut ca scrie 1.4 mpi, si banuiesc ca ai si airbag sofer. nu? eu stiam ca astea sunt euro3
|
--------------------
Dacia Solenza Scala;
Renault Laguna 2 Initiale Paris;
2003 / 2003;
- XX XX DOD_XX XX LOL 100% adrenaline
|
|
Iulikk |
![]()
|
Da, are si erbeg si ramforsarile alea de care tot zice lumea pe aici... sigur este euro 2. Zic asta pentru ca are toba intermediara
![]() This post has been edited by Iulikk: 9 Sep 2012, 19:55 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Inscriptia "mpi" a aparut odata cu aparitia motorizarii diesel. Versiunea Confort pe care o aveam eu era trecuta in acte 2003, era fabricata in decembrie, avea inscriptia "mpi", avea ranforsari. Nu avea airbag pentru ca pe versiunile Europa si Confort acesta s-a montat pe la sfarsitul lui 2004, iar euro 3 s-au fabricat doar cateva luni, inainte de iesirea din fabricatie in 2005. Spre sfarsitul fabricatiei s-au fabricat doar variantele Europa si Confort cu dotari de Clima si Scala.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Iulikk |
![]()
|
Update de km:
IMG_01471.JPG ( Size: 463.21k ) Number of downloads: 497 PS: romica, te rog, nu mai posta aici, ca voi sterge imediat ce voi intra. Am inteles toti: e masina lu' tata, el face plinu (te oftici tataie, stiu ![]() ![]() This post has been edited by Iulikk: 19 Sep 2012, 20:47 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
|
--------------------
---------
----------
------------
|
|
Iulikk |
![]()
|
Mda
![]() ![]() Asa, restul ramane valabil. ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
A devenit o moda. Full fuel picture.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu e full. Nu asta a fost intentia. Vreau doar sa tin o evidenta a kilometrajului.
Na, ca l-am editat ![]() This post has been edited by Iulikk: 19 Sep 2012, 20:48 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
De ce ai șters mă? Tocmai vroiam să-l pun la Sfatul Bătrânilor (la IA nu am voie)
![]() This post has been edited by cosmin_2300: 19 Sep 2012, 21:14 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Iulikk |
![]()
|
Asa cum am spus, voi sterge tot ce este legat de acest individ pe topicul meu.
This post has been edited by Iulikk: 19 Sep 2012, 21:31 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
QUOTE(cristianrobert @ 28 Jun 2012, 21:19) cum naiba 350 lei rulmentul? eu l-am schimbat tot la un service dacia si costa 60 lei rulmentul spate dreapta de origine+ vreo 20 lei manopera. Au aia niste scoruri la Star 2000 Tulcea de sta mat(z)a in coada. O planetara de Logan cu manopera 14 mil, la Apan Galati 11 mil. Lol... Eu o singura data am fost cu Solenza la ei, si mi-au trantit un papirus cu probleme. Am zis pas si m-am dus in Galati. Frumos Ferrari ...iulikka. This post has been edited by Sir Andrew: 19 Sep 2012, 21:41 |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
Iulikk |
![]()
|
Pana mea... Bine ca mi-ai adus aminte, tre sa schimb rulmentii pe spate (ma rog, cica doar unu huruie, dar sigur si celalalt nu o mai duce mult) si planetara dreapta. Planetara costa 380 de lei de origine cica si 270 Autospeed.
Mersi Sir Andrew!! |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 534 Joined: 11 December 07 From: Galati ![]() |
I-a spune-mi probleme la planetara tot cei de la Star ti-au zis ca ai? Sunt multi care s-au plans de constatarile lor legate de planetare. Unii au fost in service la revizii la Star 200, zicandu-le ca nu e nicio prbl, si dupa cca 1000 km a inceput sa curga vaselina. Si nu stiu cum se face ca la dreapta la toate. Eu ii cam banuiesc de practici necinstite, adica mai pe romaneste, de impunsaturi/intepaturi in burduful planetarei...
![]() This post has been edited by Sir Andrew: 19 Sep 2012, 21:57 |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu. Problema la planetara este urmatoarea: acum un an prin decembrie s-a spart burdufu dinspre cutie. Am mers destul de mult pana mi-am dat seama. Acum bate in curbe.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Am schimbat stergatoarele (cele vechi erau varza, varza, nu mai stergeau aproape deloc, lasau dare pe parbriz si țopăiau), am pus ALCA la 11 lei bucata. Sunt ok momentan. Sa tina pana la toamna si si-au scos banii.
This post has been edited by Iulikk: 21 Sep 2012, 20:09 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bv-08-fgm |
![]()
|
![]() Old School Mother Fucker Group: Members Posts: 1.214 Joined: 11 May 10 From: Brasov ![]() |
Frumoasa masina,multi km fara probleme
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1996
- BV-91-FGM,1.4 VW Vento 1992 - BV-22-MKR,1.8
Toyota MR2 1992 - K626 YMO, 2.0 16v TSI |
|
Iulikk |
![]()
|
Multumesc frumos!
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Sir Andrew |
![]()
|
Omul isi doreste sa-l tina macar cateva zile...
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2011/Prestige/1,6 16v
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Sir Andrew @ 21 Sep 2012, 22:18) După fix 5 zile am renunțat io la Alka. S-au prostit și ăștia. Ștergătorul mare (ăla de 60) a început să scoată niște sunete absolut criminale. Am găsit niște Valeo la 40 de lei perechea, astea par mai în mințile lor. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
Ma refeream la faptul ca vreau sa tina macar un an.
Astea vechi care au fost schimbate, erau Valeo... sau mai bine spus "Văleu". ![]() This post has been edited by Iulikk: 21 Sep 2012, 22:16 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Markos |
![]()
|
Până la urmă, e chestie de noroc.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 18:02 |