VW Polo Visiniu - 2007, Ex. Dacia Solenza Scala, rosie ca focu'
![]() ![]() |
VW Polo Visiniu - 2007, Ex. Dacia Solenza Scala, rosie ca focu'
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Gata si revizia de noojdămii. Am schimbat asa:
Traseu evacuare, coliere Oloi + filtru oloi + filtru aer si pulen. Reglat fara de mana sa stranga mai jos. Cica placutele mai duc... iar pe partea de directie, bucșăraie e beton ![]() Mi-au spus la service ca trebuie sa ma ocup de rulmentul stanga spate... La reprezentanta costa 350 de lei, mi s-a parut mult, asa ca am spus pas. Inca nu se aude deranjant acel rulment, se aude doar daca stai langa masina, adica din interior nu am sesizat acel huruit... Attached thumbnail(s) 487991_357958087610965_1009784661_n.jpg ( Size: 32.93k ) Number of downloads: 1338 557646_357929584280482_1081115971_n.jpg ( Size: 66.39k ) Number of downloads: 1442 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Poza cu nivelul de combustibil?
![]() |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Iulikk |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 28 Jun 2012, 15:20) E pe 3 sferturi plin ![]() QUOTE(argon @ 28 Jun 2012, 15:55) Adica, tre sa ridici masina pe elevator, sa invarti de roata si sa ciulesti urechea. Dar sigur ca tu stiai asta, doar te dai rotund ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Gresit, e un sfert gol...
|
--------------------
-
-
|
|
cristianrobert |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.146 Joined: 12 February 09 From: bucuresti-berceni ![]() |
cum naiba 350 lei rulmentul? eu l-am schimbat tot la un service dacia si costa 60 lei rulmentul spate dreapta de origine+ vreo 20 lei manopera.
|
--------------------
dacia
solenza scala
2004
- b
|
|
Iulikk |
![]()
|
Tocmai din cauza asta am spus pas. Cred ca de restul de 300 de lei chema popa sa ii faca 2 descantece.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
luasi eu rulment saptamana trecuta cu 90 lei
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
QUOTE(Iulikk @ 28 Jun 2012, 14:43) Gata si revizia de noojdămii. Am schimbat asa: Traseu evacuare, coliere Oloi + filtru oloi + filtru aer si pulen. Reglat fara de mana sa stranga mai jos. Cica placutele mai duc... iar pe partea de directie, bucșăraie e beton ![]() Mi-au spus la service ca trebuie sa ma ocup de rulmentul stanga spate... La reprezentanta costa 350 de lei, mi s-a parut mult, asa ca am spus pas. Inca nu se aude deranjant acel rulment, se aude doar daca stai langa masina, adica din interior nu am sesizat acel huruit... E cumva la Tulcea in reprezentanta? |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Iulikk |
![]()
|
Da
![]() PS: Nu am mai gasit baterie TUDOR ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
MuciX |
![]()
|
Si zici ca nu esti clona lu romica...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
QUOTE(logan777 @ 4 Jul 2012, 21:36) Atata timp cat esti cine cred eu ca esti nu ai ce cauta pe topicul meu. ZAT DE AICI! ![]() _______________________________________________ Am mai facut o imbunatatire, zic eu: am montat duza de stergator de matiz pe bratul stergatorului din dreapta. Foarte usor de montat, iar efectul este foarte ok. Acum se sterge tot parbrizul. Dupa cum probabil stiti, Solenza vine din fabrica cu o duza de stropit parbrizul montata central, sub stergatoare care nu prea isi face efectul, mai ales cand masina se deplaseaza cu viteza. Asa ca am fost la piese auto si am cumparat o duza pt luneta de matiz (aceasta diuza se prinde de bratul stergatorului) + un kit de duze de dacia 1310 (pt furtunase si teu). Duza de matiz a costat 8 lei, iar kitul a costat 5 lei. Voi pune si poze mai pe seara, dar pun o poza de pe forum ca sa vedeti despre ce este vorba: Picture_005.jpg ( Size: 237.65k ) Number of downloads: 1221 This post has been edited by Iulikk: 5 Jul 2012, 08:47 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
MuciX |
![]()
|
Hai ca stiu ca tu nu te superi: duza
LE: Buna treaba ai facut, eu am aflat ca imi pot pune din aia tip perdea de la focus 3. Cred ca o sa iau si incalzita, sa stiu o treaba. ![]() This post has been edited by MuciX: 5 Jul 2012, 08:42 |
--------------------
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
Am editat
![]() ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
vallyyy |
![]()
|
![]() Dacia Clubber Group: Members Posts: 2.385 Joined: 13 December 07 From: Pitesti ![]() |
Din cate imi aduc eu aminte solenza are duza in grila de plastic de sub parbriz,mai bine ii montai o duza tip "perdea" costa vreo 11 lei
|
--------------------
Dacia
1300
Fost dacist
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nope. Are duza sub stergatoare, intr-un locas special in tabla de acolo. Nu merge cea de tip perdea pentru ca duza este prea aproape de parbriz.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
MuciX |
![]()
|
Pai stai asa ca incurcam tantili cu mandili. Tractorasul e nivel de echipare trend, iar fumaciosu e highline. S-au pus si pe focos duze incalzire, dar pe nivel de echipare mai "inalt".
Dar da, ca dotari fumaciosul tau e peste tractorasul meu. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
duze tip perdea sunt pe passat de la nivelul basic de echipare, incalzite numai pe highline
|
--------------------
.
.
.
|
|
MuciX |
![]()
|
Eh atunci sa-mi fie cu scuze pentru domnul l@u
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
Bre, lasati-mi topicu in pace
![]() PS: rromica, nu mai scrie, ca scrii degeaba ![]() PS: nu pot sa pun poze, acum sunt la practica, iar aseara, cand am ajuns acasa, nu aveam net ![]() This post has been edited by Iulikk: 6 Jul 2012, 14:49 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
rromica, te-am bagat la ignore tataie, degeaba scrii, ca nu vad ce scrii si dau delete instant
![]() Te oftici ca ti-ai luat ban? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Iulikk |
![]()
|
Poze cu duza de Matiz. Si un filmulec cu ea la lucru.
DSC08423.JPG ( Size: 564.16k ) Number of downloads: 965 DSC08424.JPG ( Size: 517.6k ) Number of downloads: 952 A se observa nivelul de kerosen al Ferrariului. ![]() DSC08426.JPG ( Size: 615.71k ) Number of downloads: 382 Si filmulecu: |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Oare duze d-astea se pot monta și pe berlină?
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Iulikk |
![]()
|
Nu vad de ce nu. Furtunul ala transparent este de la kitul de duze de dacia 1310... Il voi schimba cu unul negru, cand voi gasi la dimensiune.
13 Jul 2012, 19:33: Intrerupem programul normal pentru o stire de ultima ora: MI-AU AJUNS MODULELE LED 5050!!! 2 Module vor intra la plafoniera 2 Module vor intra la iluminatul numarului de inmatriculare. Restul de 4 habar nu am unde ![]() This post has been edited by Iulikk: 13 Jul 2012, 18:33 Attached thumbnail(s) DSC08457.JPG ( Size: 544.79k ) Number of downloads: 438 Untitled.jpg ( Size: 76.89k ) Number of downloads: 384 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
1310CL |
![]()
|
![]() 1310 DRIVER Group: Members Posts: 1.232 Joined: 25 January 10 From: Arad ![]() |
Ai o dacie de nota 10,daca toti romanasii le-ar intretine asa....
![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1310
TLX
1990
- AR06GKI CREM 427
|
|
Marius Max |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 25 May 12 From: Curtea de arges ![]() |
Salut. De unde ai luat modulele?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Clima
- ag95***
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
De unde au sosit, si sa nu spui ca ai asteptat sa vina chinezismele alea? Aici am vazut la magazinele cu prostii chinezesti exact d'alea la 15 lei sirul.
This post has been edited by argon: 13 Jul 2012, 19:51 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Iulikk |
![]()
|
QUOTE(Marius Max @ 13 Jul 2012, 20:46) De la unchiul meu, care este electrician de meserie si a "furat" de la munca vreo 3 cutii pline de astfel de module. QUOTE(argon @ 13 Jul 2012, 20:50) De unde au sosit, si sa nu spui ca ai asteptat sa vina chinezismele alea? Aici am vazut la magazinele cu prostii chinezesti exact d'alea la 15 lei sirul. Ai raspunsul mai sus ![]() PS: sunt niste chinezarii "de calitate". 1310CL: Multumesc frumos pentru cuvinte. Am facut plafoniera. Am folosit doua astfel de module. Rezultatul se vede in poze. Sunt foarte multumit de cum lumineaza (mai ales in spate). Si cum o imagine face cat 1000 de cuvinte... DSC08459.JPG ( Size: 393.77k ) Number of downloads: 403 DSC08462.JPG ( Size: 525.57k ) Number of downloads: 470 DSC08463.JPG ( Size: 365.52k ) Number of downloads: 478 PS: HUSELE nu se dau de pe masina, chiar daca arata ca dracu. ![]() This post has been edited by Iulikk: 13 Jul 2012, 21:05 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:52 |