Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
gabize |
![]()
|
||
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
||
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|||
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Greseala recunoscuta,este pe jumatate iertata !
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Oi fi io ardelean, da nu-s chiar perfect... Ai și matale nițică îngăduință
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
M.C. |
![]()
|
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
dan22y |
![]()
|
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(M.C. @ 25 Jul 2013, 10:56) FY-ul are secțiune rotundă, rezistă doar la apa de la robinet. Pentru apa plată încearcă platbandă ol-zn de 40x4. ![]() QUOTE(dan22y @ 25 Jul 2013, 11:00) Dani, când aveți pe stoc, vreau și eu două legături. ![]() This post has been edited by gabizegrean: 25 Jul 2013, 10:16 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dan22y |
![]()
|
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
M.C. |
![]()
|
Bine,bine !!
Lasa ca trimit o masina de apa plata,si o depozitam la colegul Gabize Grean . ![]() De acolo nu o fura nimeni, ca are pisica dezlegata,libera prin curte. ![]() Hotii nu au nici o sansa !! ![]() ![]() This post has been edited by M.C.: 25 Jul 2013, 10:24 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
dan22y |
![]()
|
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
M.C. |
![]()
|
Ce ?
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
gabize |
![]()
|
QUOTE(M.C. @ 25 Jul 2013, 11:23) Bine,bine !! Lasa ca trimit o masina de apa plata,si o depozitam la colegul Gabize Grean . ![]() De acolo nu o fura nimeni, ca are pisica dezlegata,libera prin curte. ![]() Hotii nu au nici o sansa !! ![]() ![]() Doar nu faceți greșala să aveți încredere în mine... sau, și mai rău, în mâța mea. ![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dan22y |
![]()
|
Pai avem incredere in curtea ta
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
M.C. |
![]()
|
Din cladirea aia mare
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
dan22y |
![]()
|
Asta e replica lu' Bote
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
gabize |
![]()
|
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
dan22y |
![]()
|
Deh, nu vrei apa plata, nu-i stres...
![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
gabize |
![]()
|
Cică apa conține microbi. Mai bine o nefiltrată.
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
M.C. |
![]()
|
coRECT !!!!!
![]() ![]() Si daca-i nefiltrata,ne recomanda cineva filtre de la Romcarbon pentru filtrare ! ![]() This post has been edited by M.C.: 25 Jul 2013, 13:31 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
dan22y |
![]()
|
QUOTE(gabizegrean @ 25 Jul 2013, 14:29) Nefiltrata gasiti si pe vale, nu tre mers la magazin. ![]() QUOTE(M.C. @ 25 Jul 2013, 14:29) Io nu va recomand pe voi nici celui mai mare dusman al meu... care este pisica lu' GZ ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
gabize |
![]()
|
Dane, lasă eschivele și pisicile altora, și spune când bem nefiltrata aia promisă la nașterea ficiorului? Că îndată merge-n armată, și tu încă nimic...
![]() ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
M.C. |
![]()
|
Zi merci daca vezi si apa aia plata,pe care o tot pomenesc eu!
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
dan22y |
![]()
|
QUOTE(gabizegrean @ 25 Jul 2013, 14:40) Dane, lasă eschivele și pisicile altora, și spune când bem nefiltrata aia promisă la nașterea ficiorului? Că îndată merge-n armată, și tu încă nimic... ![]() ![]() Cand vreti voi... doar dati un semn... intodeauna am inceput primu' insa la apel, nimeni ![]() Colega M.C. a ramas fara tzuica din congelator si-i curg balele si dupa apa plata ![]() |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
gabize |
![]()
|
![]() Săptămâna aviatoare intru în concediu, și-om găsi o zi pentru bere. Poate-o combinăm cu-n pescuit, că merge mai bine ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
M.C. |
![]()
|
Sete buna !!
![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
QUOTE(pcs @ 25 Jul 2013, 09:24) Dom' Marian, mata ai facut treaba ca la carte, nu te-ai zgarcit la cativa lei. La alimentarea cazii de care vorbim ( de exemplu eu am luat-o de la Dedeman, dar sunt sigur ca si la ceilalti furnizori e la fel ) ai sa vezi o cutiuta cu protectia diferentiala, montata de fabricant ( il obliga regulile de securitate electrica ). In cazul in care nu mai ai alti consumatori in baia noua, evident nu mai ai nevoie de inca o protectie. De fapt, daca cele doua circuite care vor pleca spre baia noua ( iluminat si prize ) pleaca din tabloul principal, dupa protectia diferentiala, va fi suficient sa montezi doua blocuri de sigurante ( unul pe fiecare plecare ), avand atat rol de protectie, cat si rol separare a circuitelor, in cazul in care vei avea de lucru in instalatie. La sfarsit, o veste nu foarte buna: cand strada va intra in programul de modernizare, tabloul cu limitatorul si contorul va fi mutat ( gratuit ) la limita proprietatii ( pe un stalp de gard sau direct pe stalpul ENEL ). E o reglementare ANRE, grupul de masura trebuie montat astfel incat sa poata fi citit / deconectat fara a se intra pe proprietatea clientului. P.S. In ceea ce priveste elementele instalatiei interioare, cablurile de Bistrita si intrerupatoarele / prizele de Medias sunt de calitate foarte buna si mai ieftine decat cele din vest. Coane pcs,voi incerca sa fiu cat mai scurt, pentru ca si asa ti-am rapit destul timp. 1.Vana ce ni s-ar potrivi cel mai bine am gasit-o la Hornbach.Nevasta-mea si-a ales modelul('mneaei va fi principala beneficiara a hardughiei) iar eu am studiat-o doar dpdv dimensional.Am vazut-in treacat-un motor,o rigleta de legaturi,scheletul ce o sustine,etc dar nu m-a dus capu' sa ma uit si dupa elementele de protectie electrica. Prin urmare voi urma sfatul dumitale si voi monta un tablou cu 4 posturi(din acela de la Schneider cu capac transparent-fumuriu) ce va contine doar doua sigurante si doua lampi-martor de prezenta a tensiunii ca sa arate mai sic. ![]() In baia respectiva nu vor fi alti consumatori mai importanti decat vana.Doua corpuri de iluminat incastrate in tavan,niste lampi de mici dimensiuni incorporate deasupra oglinzii din corpul de mobila aferent lavoarului,o priza dubla pentru uscatorul de par si pentru incarcatorul periutei de dinti,un mini-exhaustor din acela ce se disimuleaza in faianta si cam atat. 2.De cablu nu se pune problema!Mi-am cumparat din Germania 7 colaci a cate 50 de metri bucata,la jumatate de pret fata de preturile practicate in magazinele noastre.Mai am inca un colac neinceput si cablajele sunt deja pozate in proportie de 95%. 3.La aparate,cel mai mult m-au incantat(in segmentul de pret pe care mi-l pot permite,evident) cele din gama Sedna a celor de la Schneider.Chestie de gusturi. ![]() 4.Cofretul ce contine contorul se afla pe peretele exterior si poate fi accesat fara sa-mi fie incalcata proprietatea.Daca cei de la Enel vor sa-l mute,n-au decat.Stalpul Enel-ului se afla la cca 5 metri de cofret.Daca asa a dat pravila "stapanirea",nu-i bine sa mictionam contra vantului. ![]() In incheiere,vreau sa-ti multumesc mult de tot pentru sfaturi si indrumari. ![]() Multa sanatate si toate cele bune! QUOTE(gabizegrean @ 25 Jul 2013, 10:14) Ala-i "fruncea",bre! ![]() QUOTE(gabizegrean @ 25 Jul 2013, 11:33) ![]() DSC03101.JPG ( Size: 2.48mb ) Number of downloads: 218 This post has been edited by marian-j: 25 Jul 2013, 18:24 |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
gabize |
![]()
|
mda...
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 04:10 |