Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
melcu |
![]()
|
||
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|||
nonic |
![]()
|
![]() Together we can do more Group: Members Posts: 3.964 Joined: 22 May 09 From: Ploiesti ![]() |
Incearca la un service gsm.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5 dci
2004 Privilege Sedan
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
Asa e melcule...e pe o banda flex... Ma gandesc insa ca un electronist cu experienta se poate lega de placa de baza sau poate folosi sudura rece, etc...
@nonic: asta e pb mea, la care!??! Am fost la cativa si se uita ciudat... |
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Nu vreau sa fac reclama aiurea, dar tipul de aici chiar m-a ajutat in niste situatii.
Poti sa-i faci o intrebare. www.electrofin.ro, intreaba de Florin |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare de om care nu a cumparat asa ceva niciodata ...
Aveti idee pe unde gasesc in Bucuresti sa cumpar zahar la sac ? Mi-ar trebui vreo 50kg ... (sperand ca pretul sa fie undeva pe la 3,5 lei/kg...) Merci. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
2005
- B-XXX-JIE Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
mrc82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 August 08 From: Constanta si pretutindeni ![]() |
Salutare! Incearca pe la magazine en-gros, nu stiu cum ii spune en-gros-ului aluia care a aparut pe la stiri ca vand carne si alte produse fara sa aiba vitrine frigorifice. Poate ai o sansa acolo! Si apropos mersi inca o data pt indrumari sa ajung la ambasada, am reusit sa ajung in timp util. Bafta!
|
--------------------
Renault
Megane II
2008 Privilege, 1.6 16v 82kW The crowd is yelling and...and...THE SHIT HITS THE FAAAN!!!
Cine umbla noaptea? Bufnita si liliacu`, marinaru` si cu dracu`... |
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Salut,
Am nevoie de cineva care ma poate ajuta cu bilete la teatru/film/concerte, in valoare de 300 de lei, spectacole ce au fost deja. Nu vreau sa ma duc la respectivul teatru/film/concert ci doar sa le decontez. |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Vrei o masina a timpului, sau cum altfel sa scapi de bilete la spectacole care au fost deja?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Simplu:
Am castigat un concurs intre colegi cu un premiu de 300 lei, pe care trebuie sa-l decontez. Pot sa ma duc la film, concerte, etc in valoarea asta si sa vin cu biletul, dar cu 300 de lei mai bine imi platesc o parte din ratele pe care le am. |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Era o gluma... Ma rog, unde lucrezi? Si, poti sa-mi dai si niste date de contact?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
e printre voi vreun utilizator care si-a pus folie de protectie pe capota si portiere?
am vazut ani in urma ca se pune, pt a se proteja caroseria de zgarieturi de la praf sau nisip/sare iarna. Vreau o recomandare de la un utilizator [de preferinta] pt un atelier / mesteri cu simtul raspunderii. ![]() ![]() |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
vaselină siliconică pt plastic găsesc prin dedeman, bricostore..etc?
|
--------------------
------
------
------
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
nu cred ca gasesti. incearca la magazine auto (ex norauto)
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
haideti fratilor! nimeni nu si-a "colantat" masina niciodata??
|
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
folierar.ro
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=171160&st=240 multumit de baieti. in timp ce mi-am montat folii pe geamuri, era un baiat care isi punea folie doar pe portbagaj ![]() This post has been edited by wolfin: 5 Sep 2013, 15:24 |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Daca te referi la folia aia transparenta, cu cat dai pe ea iti tragi un strat mai gros de lac, iar zgarieturile fine ies din polish, cele adanci din revopsit. Oricum s-ar putea sa iesi mai ieftin.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
2005
- B-XXX-JIE Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Vorbeste cu Marian de la http://folieautoo.ro/ ... vezi ca au si Plasti Dip daca-ti convine ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
@wolfin: nu vorbesc din proprie experienta, insa ceea ce o sa relatez mai jos reprezinta insumarea catorva pagini de discutii pe forumul VW: la folierar.ro oamenii nu au fizic cum sa foloseasca folie Llumar la 300 lei toata masina, punct. O asemenea operatiune costa cel putin dublu, unu la mana si Llumar monteaza, dar nu isi asuma responsabilitatea legala pentru asta, folie cu transparenta max. 85% pe geamurile fata (cu reflectarea razelor UV sporita, insa transparenta doar 85% max). Cine ofer montarea foliei Llumar neagra pe portiere, ala fe nu vinde Llumar, fie e habarnist.
Cat am fost acasa la Cluj, am fost chiar la sediul central al importatorului Llumar in Romania, SolSec SRL din Cluj si am vrut sa-mi pun pe Vento pe luneta si geamurile spate. Folie ceramica (deci nu cea mai buna) si nu anti-efractie, cu transparenta 65%: 480 LEI. Deci, daca la sediul central e pretul asta, mie mi se pare extrem de putin probabil ca tovarasii aceia din Bucuresti sa foloseasca Llumar. In plus, pentru a alimenta suspiciunile privitoare la corectitudinea lor, un coleg de forum zicea ca a fost acolo si in timp ce-si astepta randul la foliere, a vazut cum din niste cutii pe care scria Llumar se scotea folia si se puneau alte suluri. Nu pot sa garantez pentru aceasta relatare, insa cert e ca merge pe linia ideii conform careia de aceea dau pret-bomba la folia Llumar, fiindca in esenta nu e folie Llumar. Oricum, e bine sa cereti un certificat de garantie, chitanta si factura, nu mergeti pe "daca luati fara chitanta, va scad TVA din pret", fiindca la o adica, daca ceva se f*te in cei 5 ani de garantie si mergieti la ei sa cereti remedierea pe garantie, vi se arata usa. A, FYI: procesul de montare al foliei Llumar presupune demontarea geamurilor laterale si, acolo unde este posibil (mai ales la sedanuri), indepartarea banchetei spate, a spatarului si a politei de sub luneta. Asa zice producatorul foliei. Cine zice ca monteaza folie Llumar si "se monteaza cu geamurile pe masina", ala vinde altceva. This post has been edited by Bwwlan: 5 Sep 2013, 16:45 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
Multumesc de recomandari!
din varii motive nu sunt de acord cu un strat mai gros de lac. am ceva experienta cu masinile de la firma. @bwwlan: - daca aia pun cu 300ron si tie ti s-a cerut 480, 99% explicatie ca aia sunt re-vanzatori si tie ti s-a oferit pret de lista - aia cu 300ron nu ofera 5 ani garantie, ci fix 2 sau 3. Imi amintesc asta ca acum 2 ani tot la ei mi-am motat pe megane [doar ca uitasem cum ii cheama] - ce a povestit un alt forumist ramane ... poveste - ei ofera oricum certif garantie, certif de calitate si conformitate, bon fiscal si ce mai vrei tu. Pt cei cu experienta, aia e fix-pix. Vad cum ma inteleg si cu marian; e posibil sa merg tot la primii, doar din considerent de pret si o experienta deja cu ei. Ca e Llumar sau nu, evident nu pot demonstra. Mai ales calitativ; e ca si cum ai spune ca o curea Conti e mai buna ca una Gates [desi ambele sunt OE si pe reno si pe vw]. |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Cred ca n-ai inteles. Aia din Cluj sunt IMPORTATORUL OFICIAL LLUMAR IN ROMANIA si ei au pretul de 480 si in geam, si pe site, iar
AIA DIN BUCURESTI DAU "ACEEASI MARFA" cu 300, desi NU-S DECAT DISTRIBUIORI. De aia ziceam ca ceva nu-i OK. Evident, pe banii tai faci ce vrei si pui ce folie ti se pare tie ca-i in ordine. Eu v-am dat doar o informatie; ce face fiecare cu ea, e treaba lui. My two cents. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
mai poate mai lasa revanzatorul din pret o diferenta, dar mica, pentru ca sigur sunt contracte la mijloc care sa nu creeze o concurenta neloiala si sa scada preturile aiurea.
adica ala de vinde cu 300 daca il cumpara de la cel care vinde cu 480, sa zicem ca marfa tit i-o plateste, dar il fwte pe importator care nu mai poate vinde direct ca inainte caci lumea a vazut ca preturile pot fi mult mai jos. eventual si alti revanzatori isi pierd clientii pentru ca si ei au vazut ca preturile sunt umflate cu pompa. sau astia importa direct si ei din alte surse. nu mai exista termenul de unic distribuitor de cand cu UE. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
bulanu' zice ca aia cu 300 n-ar vinde Llumar.
eu nu-s de acord din cauza unor exper asemanatoare: Llumar ar fi aflat [ de 3 ani de cand tot exista aia si tot vand ceva folie sub numele Llumar] si i-ar fi mancat pe paine pe aia. I-ar fi desfiintat instant, ca ii lasa pe ei, "importator direct" fara paine. Cum ziceam, cureaua conti e mai buna dăcât aia Gates... |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
wolfin |
![]()
|
pe certificatul de conformitate scrie llumar.
oricum - totul este posibil.....la noi ![]() ceea ce este important acum este ca dupa 2 ani sunt ca in prima zi + ca geamul de la sofer a rezista unei tentative de furt ( s-a spart dar nu a cazut) inca ceva....eu am plati 250 lei toate geamurile fara parbriz ![]() This post has been edited by wolfin: 6 Sep 2013, 11:09 |
--------------------
pegas
3120
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
... si inca o chestie: importatorul e una, distribuitor e alta.
concret: unilever este importator [si producator pe anumite repere], iar Acquila Seca e [unic] distribuitor... Ref la cazul de fata: Fireste, aia din CJ sunt sunt importatori, iar aia din Bucale... distribuitori. E mai greu de priceput, dar nu e ok in final. ... take 2 cents more... |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Are cineva vreo idee de unde as putea descarca un album sau o colectie de piese de-a lui Ionut Galiani?
Pe torente n-am gasit nimic. Thx ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Pai ia clipurile de pe youtube si converteste-le
![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Nu cred ca ai idee cat de mult se sacrifica la calitate, altfel nu mi-ai fi sugerat sa fac asta.
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
Tamango |
![]()
|
Ba am. Acum nu stiu la ce-ti trebuie ... pentru mp3 la masina la drum lung eu zic ca e ok. Pentru alrceva nu.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Pai exact pentru aia-mi trebuie. Am facut odata chestia asta si se auzea ca porcu' de pe SD card. Am zis c-o fi piesa de vina, asa ca am mai descarcat alte 6 piese random de-ale altor cantecaci si tot la fel de "sclab" se auzea, asa ca am dezinstalat converterul si am renuntat definitiv la metoda asta.
|
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
Tamango |
![]()
|
Eu n-am probleme, se aude brici. Poate ai dat tu parametri aiurea la conversie. In fine, am cautat si eu, nu se gaseste pe nicaieri Ionut Galiani. DC++ ai incercat ? Poate mai exista vechile hub-uri ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 08:05 |