Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
Diac |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|||
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Synyster @ 24 Jun 2013, 10:06) Unde gasesc un oftalmolog ok pentru o consultatie, in Bucuresti, dar sa nu fie la spital, sa nu fie nevoie sa stau la cozi? Nu am nevoie de consultatie pentru ochelari, dar mi s-a umflat un ochi si vreau sa iau tratament prescris de doctor, nu o crema oarecare din farmacie. Eu iti recomand clinicile Oftapro sau Oculus, cu accent pe cei din urma. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Multumesc!
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Salut.Gasesc oare surubul asta la Renault?E de la filtrul de aer.
Attached thumbnail(s) IMG299.jpg ( Size: 340.34k ) Number of downloads: 717 |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
dannypapai |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
Am si eu o intrebare, chiar daca poate nu o postez unde trebuie: care display de smartphone este mai bun, super amoled sau IPS-LCD? Multumesc
|
--------------------
Renault
Fluence
2016, Expression
- B 173 PDA
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Iti recomand să pui doua tel (unul cu amoled și altul cu super ips lcd) unul langa altul și să rulezi aceleasi clip de pe youtube (binenteles, cauti și tu ceva la calitate ok) . Pe urma alegi ce iți dorește ochiul.
![]() http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/comp...stul_13483.html This post has been edited by M i h a i: 28 Jun 2013, 08:52 |
--------------------
------
------
------
|
|
dannypapai |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(M i h a i @ 28 Jun 2013, 08:52) Iti recomand să pui doua tel (unul cu amoled și altul cu super ips lcd) unul langa altul și să rulezi aceleasi clip de pe youtube (binenteles, cauti și tu ceva la calitate ok) . Pe urma alegi ce iți dorește ochiul. ![]() http://stiri-telefoane.mobilissimo.ro/comp...stul_13483.html Foarte interesant link-ul. Multumesc. Cred ca o sa-mi vand P6 Quad luat acum nici o luna pentru acest V1 Viper |
--------------------
Renault
Fluence
2016, Expression
- B 173 PDA
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
gasesc pe forum [de preferinta] vreun mester bun care sa deschida usor cu o sarma [sau ceva inrudit] un reno simbol?
ideea e ca s-a stricat telecomanda din cheie + broastele de la portiere ... am aflat azi ca nu sunt ale masinii, ci puse acolo sa acopere gaura. ms. |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Cauta pe yout.....mai bine!
Sunt destule filme educative. @+ |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
L!nuX |
![]()
|
![]() Membru decent Group: Members Posts: 1.316 Joined: 4 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut
Cine imi poate recomanda si mie un service de laptopuri serios pentru verificare baterie si eventual un contact sau alta problema la un laptop ? Multumesc |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v - 2007
- Numar personalizat !
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Unde gasesc un magazin care sa prepare vopsea auto dupa cod de culoare? Imi trebuie suficienta pentru o aripa de masina, insa culoarea e ceva mai speciala, e Indianred Pearleffect, cod de culoare LC3T. Oare cat mi-o fi trebuind pentru o aripa, un litru ajunge sau e prea mult?
Aveti cumva idee cat costa vopsirea unei aripi de masina? Multumesc colegilor care ma invrednicesc cu un raspuns ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
In incinta autovit este un centru care prepara vopsea, pe aleea din mijloc, prepara dupa cod si in functie de marca dar recomandabil (daca este vopsea mai veche pe masina ) sa mergi cu o mostra, un capacel ceva .... saptamana trecuta am vorbit cu un vopsitor care numai de acolo se aprovizioneaza cu vopsea si zicea ca nu au dat niciodata gres. Bafta
|
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Sau la intersectia Stefan Cel Mare cu Viitorului daca te intereseaza in Bucuresti.
|
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.600 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
In primul rand, multumesc. In al doilea rand, mi-ar fi de folos un numar de telefon, o adresa de net sau ceva, fiindca atunci cand vin in tara stau doar 3 saptamani si, fiind din CJ, mno, mi-e relativ imposibil sa ma deplasez fizic pana la Bucuresti. As vrea sa iau legatura cu ei sa-i intreb daca livreaza vopseaua in tara.
E vorba de o culoare care nu se mai foloseste din 1997. This post has been edited by Bwwlan: 3 Jul 2013, 09:55 |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Din pacate nu am numar de telefon, dupa mostra de vopsea se poate face, dar e cam complicat, ar insemna sa trimiti mostra aici apoi sa plece inapoi cu vopseaua. Cel mai bine este sa cauti un centru in CJ. In principiu nu ar trebui sa fie probleme la nici un centru. Stima
|
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
orice centru de vopsele de brand trebuie sa aiba ce vrei tu.
cauta in primul rand brand si apoi vezi in cluj unde au si date de contact. mai important e ce vopsea folosesti. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Poate te ajuta astia, vad ca sunt din Cluj:
http://www.vopseleautolak.ro/ |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Multumesc pentru raspunsuri
![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
La o aripa iti trebuie aproximativ cam 100 gr de vopsea ... la care se adauga si diluantul si intaritor.. apoi se da lacul
Daca o faci dupa cod de culoare o sa iasa prea "vie" masina stand in soare atatia ani se decoloreaza.. in cluj, pe langa fosta fabrica de bere Ursus este o firma care prepara vopsea si dupa cod de culoare sau daca au un ornament ceva mobil il poti duce si iti prepara vopseaua exact cum e pe ornament.... This post has been edited by BannedHost: 3 Jul 2013, 12:54 |
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Desi masina e veche, a fost masina tinuta in garaj. N-are rugina aproape deloc (doar la aripa pe care vreau s-o schimb), insa in rest, desi e din '94, faptul ca are doar 52.500 km. se vede. Culoarea e vie, nu e deloc matuita sau invechita; evident, se vede ca are urmele tipice de "panza de paianjen", zgarieturi la clante si mici alte imperfectiuni, insa nu e nimic grav care sa nu poata fi rezolvat de un detailing exterior profesionist.
Problema e ca aripa stanga are 2 puncte unde incepe sa fie strapunsa de rugina, insa in rest, caroseria e impecabila. De ambele parti exista doua zgarieturi frumoase facute cu o surubelnita sau o cheie ascutita, fiindca se vede ca-s facute cu simt de raspundere pana la metal, insa fostul proprietar le-a corectat doar aproximativ, cu o vopsea ce pare a fi oja de o nuanta semi-aproximativa. Astea pot fi polishate iar dupa indepartarea reziduurilor de vopsea straina, se poate corecta cu vopsea originala --> polish --> good as new. Vopsitul o sa coste probabil vreo 300 lei, polishatul general si corectarea zgarieturilor inca vreun 300 Euro, insa merita, fiindca masina e frumoasa si vreau s-o pastrez intr-o conditie cat mai OEM cu putinta. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Avand in vedere ca masina este destul de veche (nu te supara) eu sunt sigur ca nu mai este nevoie de vopsea facuta "dupa cod", mai mult ca sigur ca iti trebuie un spectrofotometru care sa identifice codul de vopsea actual al masinii tale.daca faci vopseaua dupa codul original toata masina va avea vopsea de 20 de ani numai piesa proaspat vopsita va avea vopseaua cu tenta si luciul original..ceea ce nu prea te ajuta si nici da prea frumos.Orice atelier profesionist de vopsitorie face o analiza a vopselei actuale de pe masina si abia apoi vede care este noua reteta.
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
Bwwlan |
![]()
|
Nu se supara nimeni, cat traieste omu' invata
![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
Anonymous |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
salut,
ce adeziv sa folosesc pentru lipirea camasilor de plastic de la butoanele de rabatare a banchetelor (mai au rol si de ghidare a centurilor cand nu sunt folosite)? picatura, loctite, bison (super glue) sau alceva special pentru plastic casant ![]() una am rupt-o ieri si una este crapata This post has been edited by wolfin: 4 Jul 2013, 13:29 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Service bun pt camere sony, în bucurești?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
caut ochelari polarizati de la police, modelul s8526.
in afara de optiplaza/police, unde as putea gasi? nu dau 700ron [-10% cat e acum promo] cat vor ei, nici sa ma pushte careva... |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
salut,
aceea nu sunt polarizati. codul pt polarizati este: s8526-627P |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
Alt_radu |
![]()
|
![]() Băgător de seamă ... Group: Members Posts: 261 Joined: 15 May 11 From: Bucuresti ![]() |
Incearca pe amazon uk s-ar putea să ai o surpriza ...la ceasuri Police poti primi daca ai noroc si prinzi oferta -70% studiaza site-ul ...
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.5dCi
2005
- B-XXX-JIE Faceti motorina cat vreti ca eu tot de 50 Ron alimentez.
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
am cautat. n-am gasit polarizati.
|
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 16:43 |