Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
CGB |
![]()
|
||
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|||
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.564 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Hai nu cobi acu'.
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
mrc82 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 19 August 08 From: Constanta si pretutindeni ![]() |
Lasa omu` in pace. Poate mai vine cu vreo poveste, despre cum a dat piept cu buruienile si s-a stricat motocoasa in mijlocul actiunii...mai radem putin
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2008 Privilege, 1.6 16v 82kW The crowd is yelling and...and...THE SHIT HITS THE FAAAN!!!
Cine umbla noaptea? Bufnita si liliacu`, marinaru` si cu dracu`... |
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Copii, mare urgenta (pentru mine) : stie cineva mai cu precizie pe unde se da maine Hakkinen ? Am inteles ca undeva pe Kiseleff, dar as vrea sa stiu mai exact unde si la ce ora. Musai sa fiu prezent.
This post has been edited by betamax: 4 Jun 2013, 19:25 |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Cica se da in parcare la Mall Baneasa...eu asa am vazut. Dap, miercuri de la 17.00 in parcare la Mall Baneasa...scrie pe pagina lor de feisbuc
![]() This post has been edited by Synyster: 4 Jun 2013, 19:30 |
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mrc82 @ 3 Jun 2013, 18:57) Lasa omu` in pace. Poate mai vine cu vreo poveste, despre cum a dat piept cu buruienile si s-a stricat motocoasa in mijlocul actiunii...mai radem putin ![]() ![]() Asa e, o sa ne povesteasca cum s-a zgariat moshu la outze in maracini cand nu i-a mers motocoasa ca al dracu vanzator i-a dat-o stricata ![]() |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.564 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
DA, DA, CLAR.....fara outze nu cadreaza......
![]() |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
mi-a promis solemn ca n-o testeaza pana nu ajung si io in targoviste. asta dupa ce l-am spariat c-o poveste gen ....discu ala are o prindere mai ciudata si daca nu e facuta cum trebuie zboara d-acolo si-i taie picioarele si strica si motocoasa. adevaru' e ca mai rau s-a spariat ca o sa strice scula decat de faptu ca s-ar putea sa ramana olog.
hakkinen se da in parcare la mall baneasa. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Cica il plimba si pe mirceabadea cu el ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
vlad12 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 22 August 12 ![]() |
Stie cineva un service in Bucuresti specializat in polish faruri ? Ma intereseaza sa aibe si folie transparenta pentru a proteja farurile dupa operatiune.
Pe net parerile am vazut ca sunt impartite, a facut cineva operatiunea si a fost multumit si dupa un an? Ca sa stiu daca se merita sau mai astept si pun faruri noi |
--------------------
Renault
Megane 2.2
1.5 dci 60 kw 82 cp Privilege/2006
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Unde pot gasi si eu (mai ieftin) materiale pentru confectionarea huselor auto.. Ma intereseaza Stofa caserata si Piele acologica caserata...
La firmele care fac huse pe comanda si vand si materiale.. costa destul .. |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Dinu S |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 52 Joined: 26 January 10 ![]() |
Cunoasteti pe cineva care prelucreaza marmura? Am un blat de marmura de la un mobilier mai vechi si vreau sa il taie/finiseze ca sa il pot folosi la altceva.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 1.6 16v
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
La vreun nene de face cruci in cimitir?
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
ce vrei anume sa ti se faca la blat.
pot sa te trimit in mai multe directii. prelucrare CNC sau ceva mai simplu? |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Dinu S |
![]()
|
Am incercat la un nene cu cruci, dar mai rau a facut. Placa a avut o dimensiune mai mare, s-a spart si omul respectiv a taiat-o ca sa o aduca la o forma dreptunghiulara. Pe partea originala are un sant si margini rotunjite, pe care mesterul nu mi le-a mai facut. In plus, a combinat-o cu marmura de alta culoare, la care vreau sa renunt, pentru ca arata prost.
Caut pe cineva care sa o finiseze mai bine ca sa fac din ea un blat pentru o masuta sau ceva asemanator. This post has been edited by Dinu S: 10 Jun 2013, 16:27 |
--------------------
Renault
Megane II
2005 1.6 16v
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
Fara sa fie reclama, ci doar recomandare din experienta.
Banuiesc ca discutamde Bucuresti. 1. Vezi la Girom International, prima cladire de dreapta cum intri in Bucuresti de pe A1 (galben-labastru). Iti pot face ce taieturi vrei, plus rotunjiri, antipicurator pe spate, etc...taieturi cu discuri si jet de apa, foarte calumea 2. Sidora ... in complexul SEMA PARK...taieturi cu utilaje CNC cu jet nisip-apa. Iti taie ce vrei tu si pot realiza imbinari de 0.2mm. Vezi de amandoua pe internet pt detalii de contact, ca sa nu fie interpretat drept reclama. Bafta |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Dinu S |
![]()
|
Multumesc mult! O sa incerc unde mi-ai recomandat.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 1.6 16v
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Unde gasesc un pediatru bunin Bucuresti, spital sau clinica particulara nu mai conteaza!
Am fata racita de 1 luna si toti doctorii imi zic de rosu in gat, polipi, etc dar nu raspunde la tratament, nici la antibiotic...Deci, un pediatru bun pot gasi in Bucuresti? |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
sorinache11 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 363 Joined: 25 August 12 From: Constanta ![]() |
'Neața.
Știe cineva dacă se găsesc capete de planetară noi, separat, pentru reno scenic 2? Și ca să fiu "ON TOPIC", unde? |
--------------------
RENAULT
SCENIC 2; 1.5 dCi; 101 CP
2004
|
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
QUOTE(meganus_bicorpus @ 13 Jun 2013, 07:27) Unde gasesc un pediatru bunin Bucuresti, spital sau clinica particulara nu mai conteaza! Am fata racita de 1 luna si toti doctorii imi zic de rosu in gat, polipi, etc dar nu raspunde la tratament, nici la antibiotic...Deci, un pediatru bun pot gasi in Bucuresti? Dr. Adrian Stanciu de la Budimex (marie Curie). Impresii Are si un cabinet particular. Eu de cate ori am avut probleme cu copilul la el am fost si de fiecare data a rezolvat cu bine. Singura problema este ca este foarte aglomerat, iti trebuie programare, etc. Nu mai am acum nr. de telefon, dar cred ca este cel de pe pagina ASTA |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Caut de vreo 2 zile un videoclip filmat acu' mai bine de 3 ani, despre un protest al soferilor din Moldova, care au mers pe E85 cu respectarea tuturor restrictiilor de viteza si nu-l gasesc
![]() L-am cautat cu Gogu' si pe text si pe Videoclipuri. Nu-l gasesc si pace ![]() |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Pana la urma am ajuns la Institutl Matei bals, in spate la Colentina la doamna doctor Draganescu care NU A VRUT NICIUN BAN, diagnosticul e in continuare incert dar dupa o serie de aerosoli copilul este OK, maine merge iar la gradinitia!
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Bwwlan |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.606 Joined: 16 September 09 From: .de, ex Cluj ![]() |
Nu, era un reportaj despre o coloana de soferi care s-au organizat si au parcurs legal o portiunde din E85 intre, nu mai tin minte, Vaslui si Piatra Neamt, parca si inapoi. Pana la urma a venit si Politia ca iesise cu circ.
Voiau sa demonstreze ca in Romania nu poti circula legal cu respectarea tuturor limitelor de viteza ca dai traficul peste cap. |
--------------------
VW
Golf Sportsvan
2017 1.4 TSI 150CP DSG Comfortline "Degeaba ai bani, dacă nu ai mulți."
Anonymous |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Unde gasesc si eu pale de elicopter rc. Am un jaf de FQ 777 si nu gasesc neam. Cica ar avea 15,5 cm o pala deci s-ar potrivi si de la altele. Problema e ca e pe probate, deci ideal ar fi un magazin fizic in Bucuresti.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pe aliexpress. Sunt aproape de moka si vin intr-o luna, dar gratis sau aproape gratis.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Am vazut ceva pe site-ul ala, insa speram sa gasesc un magazin fizic de asa ceva. Am incercat in Grand Arena si nu au. Nici la piatadejucarii.ro.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
verde |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.133 Joined: 5 September 06 From: Pitesti ![]() |
Poate stiu colegii mai bine :
http://www.rhcforum.ro/forum/52-generalitati-rc-heli/ http://www.cartula.ro/forum/ This post has been edited by verde: 20 Jun 2013, 11:11 |
--------------------
megane 3 /clio 4
....dci 110 /1,2aspirat
....2015 /2017
|
|
buzasparta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.261 Joined: 25 August 07 From: Judetul Romanica ![]() |
@Diac:poate gasesti aici
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/index.asp |
--------------------
renault
megane sedan 1.6 110cp
- GL06cxx
2007 expression President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94 |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Unde gasesc un oftalmolog ok pentru o consultatie, in Bucuresti, dar sa nu fie la spital, sa nu fie nevoie sa stau la cozi? Nu am nevoie de consultatie pentru ochelari, dar mi s-a umflat un ochi si vreau sa iau tratament prescris de doctor, nu o crema oarecare din farmacie.
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 06:23 |