Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
RadulescuRomulus |
![]()
|
||
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
|
||
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|||
dannypapai |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
Salut. Unde gasesc si eu un storcator de citrice manual, din acela pe care il au cei care prepara fresh-uri? Ma intereseaza in mod deosebit sa fie manual, fiind singurul care poate stoarce rodii, la cel electric, din cauza samburilor, risc sa stric roata storcatoare. Multumesc
|
--------------------
Renault
Fluence
2016, Expression
- B 173 PDA
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
vezi la astia cu teleshoping pe site-urile lor
sau vezi in piete la "rusi" sau aia care aduc diverse produse de menaj |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
|
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
dannypapai |
![]() ![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
andreis Da, din acela. Multumesc mult. Imi dau seama din ce in ce mai mult ce bine e sa fi membru forum reno
|
--------------------
Renault
Fluence
2016, Expression
- B 173 PDA
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
unde gasesc si eu un convertor de tensiune (transformator) de la 110V la 220V pentru prize?
Am cautat la noi dar am gasit numai invers |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
REVENIRE:
unde gasesc ... pe cineva care sa dea sonoru la mic pt zgomotul de centura nepusa? la un megane 2.1. stiu ca se face din clip treaba, dar nu toti se pricep. deci, unde gasesc...? |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
pai ai tu in tara sursa de 110v? de cauti 110 > 220???
e logic sa gasesti 220>110 ca doar reteaua noastra functioneaza la 220 si se intampla sa ai aparate la 110 caut si eu pe google si rezultatele in romaneste sunt toate 220 la 110 solutia pt tine ramane ceva extern, gen ebay |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dannypapai @ 24 Oct 2012, 13:57) Salut. Unde gasesc si eu un storcator de citrice manual, din acela pe care il au cei care prepara fresh-uri? Ma intereseaza in mod deosebit sa fie manual, fiind singurul care poate stoarce rodii, la cel electric, din cauza samburilor, risc sa stric roata storcatoare. Multumesc la real vitan este storcator la fel ca il link-uri la 39 lei. vezi in catalogul online pentru vitan |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
gasisem pe okazii
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(RadulescuRomulus @ 29 Oct 2012, 11:50) REVENIRE: unde gasesc ... pe cineva care sa dea sonoru la mic pt zgomotul de centura nepusa? la un megane 2.1. stiu ca se face din clip treaba, dar nu toti se pricep. deci, unde gasesc...? Salut, Pe Romeo l-ai intrebat? |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
da, am vb cu el. a zis ca nu se poate. apoi, am mers la un mecanic recomandat de el, care a facut miscarea din soft la masina lui. dar la a mea nu a mers, nu-si explica de ce. la final, a tras concluzia ca e din cauza softului. Mai mult, il "acuza" pe romeo ca nu prea explorat bine clipul ce-l are, de aia nu-i iese
![]() ar fi o solutie f ieftina: sa-mi pun un capat de centura acolo, dina lea ce se vand la semafoare. Dar sunt groaznic de urate si ... am dezgusta. This post has been edited by RadulescuRomulus: 29 Oct 2012, 20:18 |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
maryusuku |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 904 Joined: 24 January 09 ![]() |
imi dau si eu cu parerea...nu poti ajunge la difuzorul care scoate acel sunet sa lipesti ceva peste el?
|
--------------------
renault
19
1989/phase1/1721 txe
- BT 04 CVR
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
mi-a mai spus cineva de aici sa "scoate mufa din centura si nu mai face bip bip", doar ca nu stiu cum se ajunge acolo
![]() This post has been edited by RadulescuRomulus: 29 Oct 2012, 20:59 |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
|
|
Alin_harlley |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 13 September 12 ![]() |
|
--------------------
renault
clio symbol
1.5 dci 2006
|
|
Zipy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 110 Joined: 20 June 11 ![]() |
Taie firul care intra in locul pentru centura...
|
--------------------
Renault
Megane
1.5 dCI, 86hp, Sedan
- TR 04 ZIF
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca din soft nu a reusit, nu ai alta solutie decat "hard"
![]() Nu cunosc schema electrica, dar daca difuzorul ala e numai pentru centura cred ca poti ajunge cumva la firele care-l alimenteaza si sa-l izolezi. Banuiesc ca partea vizuala si functionala a contactului vrei sa o pastrezi. |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
eu sunt tare curios la ce iti trebuie 110v > 220v...unde ai sursa de curent 110
merci |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Probabil la vreun generator ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.788 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sau pl
![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
UXE |
![]()
|
mexic si n-am chef sa alerg pe acolo dupa asa ceva!
This post has been edited by UXE: 30 Oct 2012, 15:09 |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
nu ma prind de pe site-ul UPC si e o aventura sa suni la ei, deci:
stie cineva pe unde gasesc un centru UPC in zona Militari (Apusului de preferat) multumesc |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Mi-a luat mai mult sa aflu in ce sector e militariu' ala al tau
![]() Sector 6 Str. Dr.Taberei, nr.134, bl.713, parter Str. Dr.Taberei, nr.36, Bl.T4, parter Str. Dr. Taberei, nr.71, bl.TD42, sc.1 B-dul. 9 Mai, nr.2, bl.20A <<inapoi |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
da mai, multumesc ... asta gasisem si io dar nu pot sa cred ca sunt doar astea
la ditamai sectoru, 3 centre sunt pe dr. taberei!!!! si celalt destul de departe de Crangasi ... e absurd sa nu aiba in Crangasi sau macar in Militari un centru ceva mi se pare in neregula ... e Militari-ul cu totul la RCS-RDS??? |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
un upc este in crangasi cum cobori de pe podul grant prima straduta la dreapta la parterul blocului - in continuarea bcr-ului - bafta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Ca tot suntem la "tv prin cablu", se da urmatoarea problema:
Avem telecomanda asta: http://www.niden.ro/telecomenzi-tv/101-tel...-105-224f-.html la un televizor LG cu tub. Cand m-am mutat aici, acum un an, mergea doar butonul de inchis-deschis pe ea, restul comenzilor le faceam din telecomanda receiverului. Acum vreo 2 zile, am eliminat receiverul din circuit (vreau sa-l predau celor de la RDS, ma uit foarte rar la TV si n-are rost) si am demontat si curatat telecomanda. Inauntru, multa mizerie, lipici, etc. Am bagat componentele in chiuveta, le-am spalat bine cu sapun, am montat totul la loc, mergea brici. Doar ca, dupa ceva butonat, m-am trezit ca nu mai merg butoanele de volum, cele din dreapta si din stanga, nici pentru volum, nici in joculetul tetris. Am demontat din nou telecomanda, fara succes. De la televizor merg. Am cautat pe net combinatii de resetat telecomanda, la un moment dat a mers sa dau volumul mai incet, dar si-a "revenit" imediat. Are idee cineva ce trebuie resetat la ea, avand in vedere ca restul butoanelor merg perfect? Daca nu-i nici o solutie, iau alta, nu-i problema, dar parca nu as vrea sa dau banii daca se rezolva prin vreo combinatie de taste. Sau sa patesc la fel si cu noua telecomanda. This post has been edited by Laurentziu83: 1 Nov 2012, 23:21 |
--------------------
.
.
.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Poate s-a corodat ceva pe acolo, iar apa si sapunul a amplificat ... incearca sa cureti totul cu spray de contact.
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
nu imi dau seama ce, contactele n-au semne de coroziune, plus ca e prea mare coincidenta pe 2 taste cu aceeasi functie. In fine, diseara inchid televizorul si din buton, daca nu, iau alta telecomanda si aia e.
2 Nov 2012, 09:07: nu imi dau seama ce, contactele n-au semne de coroziune, plus ca e prea mare coincidenta pe 2 taste cu aceeasi functie. In fine, diseara inchid televizorul si din buton, daca nu, iau alta telecomanda si aia e. This post has been edited by Laurentziu83: 2 Nov 2012, 08:07 |
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
unde gasesc si eu sa cumpar toate filmele bond, pe dvd?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
http://www.provideo.ro/Catalogs/Filme/Pach...-BD-/8850r.aspx
1000 ron - ce cadou frumos vrei sa faci ![]() ![]() This post has been edited by aleksanders: 2 Nov 2012, 21:51 |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 14:11 |