Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
50 de lire pe play.com
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mda, cica romania nu e in europa.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
vali.eo |
![]()
|
Valentin Cristea Group: Members Posts: 133 Joined: 23 August 11 From: Bucuresti ![]() |
@Laurentiu: Cred ca ai observat cand ai desfacut telecomanda ca pe butoanele propriu-zise, cele care fac contact cu placa telecomenzii sunt niste punctulete negre. Din cate am auzit de la tatal meu ( e electronist, deci stie ce zice, doar ca eu nu stiu ce am auzit ) pe acele punctulete se gaseste grafit, care in timp de la uzura normala dispare. Cel mai probabil aceasta este cauza nefunctionarii corecte a telecomenzii.
Sau, cand ai montat telecomanda s-a pus ceva pe acele contacte care nu lasa butonul sa atinga placa. Insa asta este putin probabil deoarece dupa cum ai zis si tu, se intampla la doua butoane cu aceeasi functie. Cel mai probabil ai folosit intens butoanele de volum si a intervenit uzura. Poti verifica ce butoane iti functioneaza si care nu luand o camera video sau foto, profesionala sau chiar cea de la telefon pe care o indrepti spre led-ul din capul telecomenzii. Daca atunci cand apesi butonul pe camera nu se lumineaz led-ul inseamna ca acel buton nu functioneaza. O sa-ti dai seama daca incerci. Ps: Daca vreti sa curatati o telecomanda n-aveti frica. Scoateti bateriile, o desfaceti ( unele au suruburi, iar la cele care nu au folositi o surubelnita in - pe care o introduceti in acel sant dintre jumatatile telecomenzii ), iar apoi puneti toate componentele in chiuveta si folositi apa, fara frica. Tatal meu foloseste o periuta de dinti si sapun pentru a curata toate componentele. Le clateste, apoi le scutura putin pentru a scapa de picaturile mari de apa. Puteti sa le lasati sa se usuce de la sine, sau pe rand le miscati astfel incat sa nu se topeasca, la cativa centimetrii deasupra flacarii aragazului. Daca aveti dubii cu privire la apa+contactele placii, stati linistiti. Tata nu a vazit in viata lui nicio telecomanda cu contactele oxidate, singurul loc oxidat la o telecomanda au fost arcurile care tin bateriile. |
--------------------
Renault
Fluence
2011 1,6 16V
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
si eu curat la fel telecomenzile,asa cum spune vali..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Da, cu precizarea ca:
-pentru desfacut nu folositi in nici un caz surubelnita ... daca o bagati in santul ala va deforma putin plasticul, se simte apoi la mana si arata inestetic ... folositi o pana de chitara sau un cutit din plastic. -pastilele cu grafit de care zice vali se curata cu spirt sau spray de contact ... contactele deasupra carora vin ele se curata cu guma de sters. -pentru uscat nu folositi aragazul, mai bine un feon setat pe minim. |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Corecta precizarea. Si va mai informez ca exista kit-uri pentru reparatii telecomenzi care contin tablete de cauciuc conductor si un tubulet cu adeziv siliconic. Tabletele noi se lipesc peste cele vechi. Eu folosesc de cativa ani asa ceva si am reparat zeci de telecomenzi (ale mele sau ale prietenilor). Dupa aplicare, functioneaza la cea mai usoara atingere.
|
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Stiam de faza cu camera de la telefonul mobil, dar o uitasem.
Prin urmare, am demontat din nou telecomanda, am scos tastele de cauciuc, am montat-o la loc si in loc de taste am folosit o surubelnita pentru scurtcircuitarea contactelor, urmarind ledul cu camera telefonului. La orice contact pus in scurt se aprindea ledul, mai putin la tastele de volum. De aici rezulta ori ca circuitul din telecomanda ce se ocupa de tastele de volum este defect, ori telecomanda trebuie resetata, exact ce am banuit de la inceput. Oricum, pentru o telecomanda de 10 lei consider ca am investigat suficient, ma duc azi sa-mi iau alta telecomanda si aia e. Oricum, cred ca pastrez si receiverul digital cel putin pentru o perioada, prin urmare iau o telecomanda universala, sa mearga si la televizor si la receiver. |
--------------------
.
.
.
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Unde gasesc un disc din ala metalic sa-mi fac un gratar ?
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
la CAP
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
la tara la aia cu tractoare
![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
andurs |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 612 Joined: 27 October 07 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Scenic 3
2014 1.5 dci
|
|
Tamango |
![]()
|
Ala de otel e super, merci
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
unde gasesc suruburi de dimensiune mica. ceva mai mari decat alea folosite la ochelari.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
petre 1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Știe cineva unde gasesc ulei pentru mecanisme fine ?(pentru masina de tuns)
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
Tamango |
![]()
|
Eu am gasit in Hornbach ...
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
|
|
petre 1 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 255 Joined: 10 December 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc,am sa merg sa caut acolo.
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5dci 2007
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
Un service de caroserie de care sunteti multumiti la vopsit si lucreaza dupa ora 18:00? Trebuie sa vopsesc o aripa si nu o sa pot sa ma duc la montat decat seara.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
andreis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.689 Joined: 30 June 06 From: B u c u r e s t i ![]() |
Salut,
Vreau sa conectez un 5.1 Genius la o plasma. Ce cablu imi trebuie si pe unde as putea sa gasesc? |
--------------------
ex Renault
Megane
2.2 1,6 16v
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Depinde ce intrari ai in sistem si ce iesiri din plasma, in principiu un cablu audio Jack stereo to RCA e suficient.
|
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
vorbeste cu cei de la activ auto, au si pe forum topic, spy.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Daca plasma nu are iesire audio pe jack/RCA ci doar optica, nu vei putea conecta sistemul Genius 5.1.
This post has been edited by Avani: 15 Nov 2012, 12:25 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
intreaba-l pe einstein ca si ala era geniu(s)
cel mai simplu iti raspunzi daca te uiti la mufele de la tv-ul plasma si la mufele de la sistemul audio 5.1. daca seamana (atat forma cat si culorile) atunci stii ce cabluri ai nevoie) sansele sunt destul de mari ca acel tv sa nu aiba iesire pt semnal 5.1 si deci sa necesite un amplificator home cinema. |
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Relu11 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.079 Joined: 21 January 08 From: Bucuresti ![]() |
daca geniusul este asta http://www.emag.ro/boxe-genius-5-1-sw-hf-5...0/pd/ENSJMBBBM/
nu trebuie nici un amplificator pentru ca il are incorporat niste date despre modelele ce se vrea imperecheate ar ajuta perfect la indrumarea corecta This post has been edited by Relu11: 15 Nov 2012, 12:42 |
--------------------
.
.
.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Am si eu unul din asta acasa.
Ai doua optiuni. 1. Cablu jack-jack, treaba simpla, bagi in sistem si in teve. Vei avea pe toti satelitii + subwoofer, dar transmis pe doar doua canale - lojic. 2. Mufe RCA, cate una pentru fiecare canal. Asta este valabila doar daca si teveul are asa ceva. Ar trebui sa vezi un grup de 6 mufe RCA pe sistem. Daca ai asa ceva si pe teve, poti face asta, pentru fidelitate mai mare. Ai grija ca spre deosebire de primele modele, cele de 120W, astea de 150W au prostul obicei sa cam arda subwooferele (sau amplificarea, nu mai tin minte exact). Sfatul meu, dai mai incet din televizor si volumul il reglezi din sistem. LE: mi se pare totusi ca la prima varianta, nu e doar un cablu, sunt 2 sau 3 totusi. Mea culpa, nu l-am mai scos din cutie de vreo 4 ani ![]() This post has been edited by MuciX: 15 Nov 2012, 12:49 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
intrebare: vreau sa-mi imbrac volanul in piele. Buget: 150ron.
Era aici un user care insa nu prea mai raspunde [+are si topicul inchis - cristian si nu-mai-stiu-cum]. Stiti vreun mester priceput care sa-mi imbrace volanul in piele in +/- aceeasi bani? |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ala din arad ti-l recomand.
Intr-o nota personala - unde gasesc scris in lege ca la permisul pt categ A iti trebuie echipament. Multumesc |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
RadulescuRomulus |
![]()
|
![]() Sunt cu ochii pe voi! Group: Members Posts: 1.780 Joined: 7 December 10 From: naufragiat ![]() |
nu dau de ala din arad.
stiti pe vreunu din bucuresti? [am gasit un alt mester din arad, pe forum vw, cu f multe recomandari. dar e din arad...] |
--------------------
VW Passat berlina
2.0 Tdi CR + DSG
04.2009 - diesel, 140cp
- B 69 COI EX: megane 2.1, 1.5dci, 101 magari - B 314 ZDA
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 2 Nov 2012, 22:38) http://www.amazon.co.uk/Complete-Collectio...53417408&sr=8-2 Pret decent, DVD, trimit si in Romania. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 12:35 |