Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Mercic!... i-am lasat PM.
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 25 Aug 2012, 21:04) ia legatura cu colegu ca el se ocupa cu asa ceva. http://www.reno.ro/index.php?showuser=14304 unde gasesc colin mcrae rally 2 si 3? cd orignale? 2-ul il am eu , dar nu e original. E posibil sa fie facut CD copy dupa cel orignal din cate stiu, dar nu pot garanta asta. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Un cablu jack-jack (stereo de 3.5mm) care sa aiba cel putin o mufa cu cot la 90 de grade (cum au unele casti). Sau macar un adaptor jack-jack- cu cot. Am cautat pe la toate magazinele de specialitate pe care le cunosc, inclusiv Auchan, Real & friends.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
pe Maica Domnului ai incercat? maine..
![]() ![]() http://www.okazii.ro/catalog?user_list=Cri...timp_ramas_desc http://www.okazii.ro/catalog?user_list=ele...timp_ramas_desc This post has been edited by semit: 26 Aug 2012, 14:00 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pe Maica Domnului nu am fost, doar am intrat pe site si nu am vazut.
Ma batea gandul sa ii sun sa ii intreb cu gura. ![]() |
--------------------
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
MuciX |
![]()
|
Livreaza aia doar atat pana aici?
![]() Am gasit si la noi in Romanica. LE Dar sunt din Sebes ![]() This post has been edited by MuciX: 27 Aug 2012, 10:21 |
--------------------
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Da, livreaza orice. E de preferat sa comanzi mai multe pentru a se justifica transportul (doar sa fii atent sa fie toate livrate de Amazon, ca sa fie in acelasi colet, ca vand si de la altii, si atunci nu rezolvi nimic ca vor fi trimise separat produsele).
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
O casetiera pentru birou sh pe unde gasesc si eu prin Bucuresti sau Ilfov? Ceva ieftin din pal..
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Vezi la argoneata pentru sehashcanou
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
semit |
![]()
|
E scump transportul de la Deva
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
caut un after-school rezonabil in sectorul 6 - locuinta este pe Valea Oltului, scoala este in bucla (liceul pedagogic Elena Cuza) si ma coafeaza orice in zona adiacenta, chiar spre Moinesti-Iuliu Maniu
ma intereseaza sa fie mancare decenta (nu mancare rece si uscata de la vreun catering dubios - adica, poate fi catering, dar sa ajunga la copil intr-o stare mancabila) si asistenta teme de calitate si nu sunt interesant de activitati conexe (ore de tatru, limb straine, plimbat pe la muzee, sporturi sau alte chestii care sa-ti atraga ochiul si sa-ti goleasca buzunarul aiurea) recomandari? multumesc |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
gasesc asa ceva la noi, sau e musai sa comand din state?
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
incearca la decathlon
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
MI-am luat eu de la Carrefour
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
CGB |
![]()
|
io caut fix marca aia: captain of crush. astea-s varful varfului in materie de flexoare.
de ex, ca sa inchizi flexorul captain of crush nr.4, iti trebuie 170 kg forta. p-alea din deca, carrefour...etc, le inchizi cu doo dejte. cre'ca iti tre'be 20 kg forta numa. This post has been edited by CGB: 11 Sep 2012, 14:22 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Unde gasesc spray grund/primer pentru plastic ?
Am fost in Bricostore, Practiker, OBi - nu aveau. Am trecut la Carrefour, Cora, Real...nimic M-am decis si am fost la 2 magazine ce le stiam cu vopseluri si chestii si imi ofereau doar la cutie. Mi-am calcat pe inima si am fost in faimosul Vitan (pe la magazinele alea). Nu aveau. So , mai am si eu nevoie de idei! Unde sa mai caut ? Azi ma duc si la Savana de pe Mihai Bravu ... poate au ei !? |
--------------------
Renault
Laguna 2
2002 Privilege 3.0 V6 CVA
- B-33-RTN Toyota Yaris Sol 1.33 VVT-i - B-202-CSM
Totoya Prius V-Five - HRL-1459 Formatez drivere de cooler... |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
melcu |
![]()
|
![]() Halatu'...cat e halatu' ? Group: Members Posts: 1.140 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti / Pottstown, PA,USA ![]() |
Au ceva, dar intr-o parte zice grund, in alta ii zice vopsea gri
![]() Mai caut.. |
--------------------
Renault
Laguna 2
|
bogdan2 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 11 May 06 ![]() |
QUOTE(melcu @ 11 Sep 2012, 15:05) Unde gasesc spray grund/primer pentru plastic ? Am fost in Bricostore, Practiker, OBi - nu aveau. Am trecut la Carrefour, Cora, Real...nimic M-am decis si am fost la 2 magazine ce le stiam cu vopseluri si chestii si imi ofereau doar la cutie. Mi-am calcat pe inima si am fost in faimosul Vitan (pe la magazinele alea). Nu aveau. So , mai am si eu nevoie de idei! Unde sa mai caut ? Azi ma duc si la Savana de pe Mihai Bravu ... poate au ei !? cauta Plasti Dip http://plastidip.ro/ |
--------------------
Renault
Laguna
07: 2,0 Dci
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
unde gasesc bar/restaurant/cafenea cu interior interbelic si un pian cu coada? spatiul sa fie mare, nu doar un pian inghesuit intr-un colt de camera
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
ciudat sa nu gasesti primer pt plastic cu atatea magazine diy. intr-adevar, sa bati peste 30 km sa le iei la rand pe toate e totusi deplasat, doar pt un flacon de 15 lei.
|
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
melcu |
![]()
|
Am gasit pana la urma in Vitan. Mi-am si facut treaba cu ele, dar am fost plecat din oras si nu am mai postat.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
|
CGB |
![]()
|
unde gasesc de cumparat aur. cantitate mai mare. minim 200 grame. 24k. lingou.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
BNR?
LE: http://www.piraeusbank.ro/Persoane-Fizice/...f_sect/aur.html This post has been edited by BioHazarD: 25 Sep 2012, 08:35 |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
vezi ca afacerea cu aur are avantaje si dezavantaje - uvantajul e ca uneori creste destul de mult si crezi ca ai un profit bun dar atunci apare dezavantajul ca pretul de rascumparare e sub pretul initial de achizitie - merita studiat bine cazul inainte sa cumperi aur - bafta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
Se merita pt long time investment. Daca-l iei acum si-l vinzi peste un an nu faci nicio afacere.
|
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
CGB |
![]()
|
a avut o crestere de 600% in ultimii 9-10 ani. pe termen mai lung io zic ca merita.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 17:49 |