Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
![]() ![]() ![]() |
Unde gasesc ..., topic informativ pentru cine cauta ceva
PhilipMorris |
![]()
|
||
![]() dependent de internet banking Group: Members Posts: 708 Joined: 14 November 07 From: Where the streets have no name ![]() |
|
||
--------------------
MK2
Black panther, sexiest hatchback ever
TiVCT Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Pentru ca ma dor gambele foarte tare si pentru ca...masaj , m-am hotarat sa-mi iau un fotoliu de masaj, asemanatoare la performante cu cele din mall-uri.Am gasit asta pe net, pretul pare a fi bun dar nu stiu mai nimic despre produs, de cine e facut, garantie, etc.
Voi ce stiti despre astia? https://www.vidaxl.ro/e/8718475890959/fotol...tificiala-negru |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
De banii aia te duci un an de zile la masaj profi.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
TomachE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 553 Joined: 20 August 15 From: Bucuresti ![]() |
Sunt de acrod cu Mucix ! Am o colega de munca care abia a terminat un curs de masaj si bineinteles ne.a facut cu noua ! Nu se compara cu nimic atunci cand strange/maseaza cu degetele si mai ales sa iti faca in punctele cheie stiute de ei ! In 40 min iti garantez ca adormi !
|
--------------------
Megane II
1.6/16v 82kW 112 cp Break
- B 301 AAT
2005
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Nu stiu daca e si soata de acord....si cand iesi din dus dupa o baie firebinte mai misto e sa ai lucrul tau in casa decat sa alergi dupa una sa iti faca masaj
|
--------------------
renault
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Nu se compara - fotoliile alea sunt niste chestii care nu au treaba cu masajul
![]() |
--------------------
**
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Incearca, mergeti la un salon impreuna. Daca te intereseaza, iti pot recomanda salonul unde mergem eu si sotia mea. Au inclusiv masaj "in doi", adica sunteti masati amandoi in acelasi timp in aceeasi camera.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
Cu copii mici prin casa e greu sa iti programezi astfel de iesiri...chiar daca nu exista comparatie cu "originalul", tot caut un astfel de fotoliu si asta are si masaj la gambe (exact ce ma intereseaza cel mai tare) si ar fi cam cel mai ieftin de pe piata.
Ideea e ca nu stiou ce cumpar, cine sunt astia de il vand si ce garantie are utilajul.Voi ati auzit de ei? |
--------------------
renault
|
|
MuciX |
![]()
|
Daca e musai sa fie solutia asta, mai bine mai strangi bani 2 luni si iei ceva in care simti ca poti avea incredere.
|
--------------------
-
-
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
Apropo de masaj ,o data pe saptamana vine un maseur sa ii faca masaj bebelusului,toate bune si frumoase dar cand am vazut cum îi ia capul in palme îl ridica in aer si îl misca stanga dreapta m-au cam trecut toate caldurile .
|
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
2003 expression,1.9dci,107cp
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Am nevoie de un releu ca acesta (luat din america). Gasesc pe la noi? E pe 1/2".
20170318_140223.jpg 20170318_140308.jpg |
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
luck33ro |
![]()
|
pare un presostat
|
--------------------
**
|
|
dannypapai |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 8 March 06 ![]() |
Care este cel mai bun drum catre Salonic?
Google maps ma scoate pe la Turnu Magurele si ma trece prin Sofia, via michelin ma scoate prin Giurgiu-Ruse, apoi Pleven spre Sofia si, a doua varianta, clasicul drum spre Thassos prin Makaza, ceva mai lung. Ce ma sfatuiti, avand in vedere si calitatea soselelor bulgaresti si siguranta parcarilor la statiile de alimentare? Pe drumul spre Thassos nu am avut probleme in BG, dar celelalte drumuri nu le cunosc. Orice sfat e binevenit. Multumesc Attached thumbnail(s) Untitled_1.png ( Size: 1.15mb ) Number of downloads: 320 Untitled_2.png ( Size: 900.34k ) Number of downloads: 330 |
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|
luck33ro |
![]()
|
Avionul
![]() |
--------------------
**
|
|
dannypapai |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Te uiti la topicul de calatorii si intâlniri. Pe ruta Giurgiu-Plevna am mers eu. Inainte de Sofia si dupa Sofia e autostrada. Nimic special de semnalat.
This post has been edited by Diac: 20 Mar 2017, 11:03 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Nu ai probleme pe niciun drum... Eu as merge pe Makaza
![]() Bulgaria are mai multi km de autostrada decat Romania in conditiile in care suprafata tarii este la jumatate fata de a noastra si o populatie de 3 ori mai putina... Se circula lejer, cu alte cuvinte, pe oriunde ai merge ![]() https://www.4tuning.ro/alte-stiri-auto/sa-e...razi-24886.html ![]() QUOTE Comparativ cu Bulgaria, pretul mediu al unui kilometru de autostrada construit in Romania este de 3 ori mai scump. Suma totala cheltuita de guvernele Romaniei in perioada 2008 - 2014, pentru constructia de autostrazi, se ridica la 4,3 miliarde de euro. asta inseamna ca la noi se ciordeste de 3 ori mai mult la km de autostradaThis post has been edited by luck33ro: 20 Mar 2017, 11:13 |
--------------------
**
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dannypapai @ 20 Mar 2017, 09:46) Care este cel mai bun drum catre Salonic? Google maps ma scoate pe la Turnu Magurele si ma trece prin Sofia, via michelin ma scoate prin Giurgiu-Ruse, apoi Pleven spre Sofia si, a doua varianta, clasicul drum spre Thassos prin Makaza, ceva mai lung. Ce ma sfatuiti, avand in vedere si calitatea soselelor bulgaresti si siguranta parcarilor la statiile de alimentare? Pe drumul spre Thassos nu am avut probleme in BG, dar celelalte drumuri nu le cunosc. Orice sfat e binevenit. Multumesc Makaza. Ruse, Veliko, Nova Zagora, Stara Zagora, Kardzali, Komotini, Salonic. Eu la 9 imi luam vigneta din Shell-ul din deal de la Ruse, la 17.30 eram in poarta la hotel in Salonic, incluzand pauzele de masa, de pishu, de dezmortit oasele, plus invarteala prin Salonic pana la hotel. Drumurile din BG sunt cel putin la fel de bune decat cele de la noi, desi eu zic ca-s peste. Pe ruta de mai sus drumul e foarte bun. Siguranta....pot spune doar ca eu mi-am lasat masina prin benzinarii cu camera pe bord, cu tableta cu GPS in bord.......si desi e adevarat ca Clio nu tenteaza atat de tare, nici Fluence nu e vreun Q7, ML sau X5. Nu cred sa ai nicio problema. This post has been edited by vallixx: 20 Mar 2017, 14:21 |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
DApophis17 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 395 Joined: 20 August 15 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 20 Mar 2017, 11:11) https://www.4tuning.ro/alte-stiri-auto/sa-e...razi-24886.html ![]() asta inseamna ca la noi se ciordeste de 3 ori mai mult la km de autostrada Nu vreau sa par mistocar, dar sa presupunem ca 1km de autostrada costa in medie 100 de lei la bulgari. La noi este de 3 ori mai scump, deci regula de 3 simpla: x + y = 100 lei unde x e suma ciordita si y pretul real, teoretic si cinstit al kilometrului de autostrada; Daca la noi e 300 => ca la noi x+200 de lei e ciordeala, prin urmare, daca am presupune ca bulgarii ciordesc jumatate din bani inseamna ca la noi se ciordeste de 5 ori mai mult ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2
Grandtour 2002 1.9 dci 120cp/88kw
|
|
dannypapai |
![]()
|
QUOTE(vallixx @ 20 Mar 2017, 14:15) Makaza. Ruse, Veliko, Nova Zagora, Stara Zagora, Kardzali, Komotini, Salonic. Eu la 9 imi luam vigneta din Shell-ul din deal de la Ruse, la 17.30 eram in poarta la hotel in Salonic, incluzand pauzele de masa, de pishu, de dezmortit oasele, plus invarteala prin Salonic pana la hotel. Drumurile din BG sunt cel putin la fel de bune decat cele de la noi, desi eu zic ca-s peste. Pe ruta de mai sus drumul e foarte bun. Siguranta....pot spune doar ca eu mi-am lasat masina prin benzinarii cu camera pe bord, cu tableta cu GPS in bord.......si desi e adevarat ca Clio nu tenteaza atat de tare, nici Fluence nu e vreun Q7, ML sau X5. Nu cred sa ai nicio problema. OK, multumesc Si eu ma gandeam la aceasta varianta, mai ales ca anul trecut am fost in Thassos pe acest drum, desi e mai lung cam cu 50 km. Vroiam doar sa aflu si alta parere |
--------------------
Renault
Fluence
- B 173 PDA
2016, Expression
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.565 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Poate e mai lung insa e mai rapid.
Pt ca faci km mai putini prin BG fata de varianta prin Sofia, insa ai 250-300 km de autostrada in GR. Pe Sofia ai ceva autostrada pana in Sofia si un pic dupa, insa nu stiu daca sunt chiar 250-300, iar prin GR, dupa vama Kulata parca ai tot DN-uri pana la Salonic. Am mers pe ambele variante de cel putin 2-3 ori pe fiecare si intotdeauna pe Sofia am facut mai mult. Ba pt ca e mai aglomerat, ba pt ca se lucra la segmente de autostrada, ba pt ca dai de camioane si tiruri pe drum (pe Makaza nu dai de tiruri pt ca nu au voie sa treaca prin Makaza) Ori pt. 50km in plus...daca e sa fac mai putin pe drum...aleg intotdeuna varianta mai rapida. |
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
TomachE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 553 Joined: 20 August 15 From: Bucuresti ![]() |
Salutare colegi ! Ma poate ajuta cineva unde pot sa gasesc o buata de 1 m2 de FOREX (in bucuresti) ?! Multumesc !
|
--------------------
Megane II
- B 301 AAT
2005
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
TomachE |
![]()
|
Multumesc frumos !
|
--------------------
Megane II
- B 301 AAT
2005
|
|
Lampard |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.401 Joined: 7 April 13 From: ARAD ![]() |
Unde gasesc o drona pana in 500 lei ?
Aceasta mefita banii? https://www.olx.ro/oferta/drona-mare-50x50x...cw-ID7DnNQ.html |
--------------------
renault
laguna
- AR 69 ***
2003 expression,1.9dci,107cp
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.222 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea - fara filmare full HD n-are rost, ai nevoie de detalii cand filmezi de la inaltime.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th August 2025 - 10:57 |